Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Na, Meske már megint rágja a fülemet, hogy írjam be:
Holnap megint benne leszünk az Áll az Alkuban. Szóval, akit érdekel, esetleg nézze. :)

katz

Quote from: DarkstarKöszönöm. Rambó nem szeretnék lenni, de a téma eléggé érdekel. A jövõben majd tervezek -akár- lövészklubba is járni. :)
16 fölött szülöi engedéllyel lehet, de csak kis kaliberrel. 18 fölött minden további nélkül. Ha megvan a fegyvervizsga, onnantól számitva 0,5-3 év amig eljutsz olyan szintre, hogy meglõdd az országos minõsitó szintet és utánna lehessen saját eszköz a játszadozásra. Egyébként, ha tovább akarsz tanulni: a BME-nek van saját lötere. Egyébként ez nem éppen olcso mulatság. A fönök szavaival élve: Ez egy fehér sport...

Darkstar

Quote from: katz16 fölött szülöi engedéllyel lehet, de csak kis kaliberrel. 18 fölött minden további nélkül. Ha megvan a fegyvervizsga, onnantól számitva 0,5-3 év amig eljutsz olyan szintre, hogy meglõdd az országos minõsitó szintet és utánna lehessne saját eszköz a játszadozásra. Egyébként, ha tovább akarsz tanulni: a BME-nek van saját lötere. Mellesleg ez nem éppen olcso mulatság...
A korhatáros feltétel kipipálva (:D). A fegyvervizsga gyakorlati és elméleti, vagy csak egyik/másik? Az árakról meg van sejtésem.
[COLOR="White"][SIZE="1"]Ilyen apró betûkkel és fehéren jegyzem meg, hogy már volt szerencsém mind pisztollyal (Jericco), mind céltávcsöves nagygolyós puskával céltáblára lõni. :)[/SIZE][/COLOR]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: katz16 fölött szülöi engedéllyel lehet, de csak kis kaliberrel. 18 fölött minden további nélkül. Ha megvan a fegyvervizsga, onnantól számitva 0,5-3 év amig eljutsz olyan szintre, hogy meglõdd az országos minõsitó szintet és utánna lehessen saját eszköz a játszadozásra. Egyébként, ha tovább akarsz tanulni: a BME-nek van saját lötere. Egyébként ez nem éppen olcso mulatság. A fönök szavaival élve: Ez egy fehér sport...
Ez engem is érdekel, mert felvenném jövõre. Állítólag van egy Kalasnyikov is lent, amivel sorozatot nem lehet lõni, de egyébként használható! Mindesetre a legfontosabb: mennyi? BME-snek, ha fel is veszi? Azt hallottam, hogy 16e 2 félévre a tagság, és ebben a lõszer is benne van...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: Shiroi1 - 2
3x3Eyes képek! :hail: :tezsvir: :jee: :D

katz

Quote from: DarkstarA korhatáros feltétel kipipálva (:D). A fegyvervizsga gyakorlati és elméleti, vagy csak egyik/másik? Az árakról meg van sejtésem.
[COLOR="White"][SIZE="1"]Ilyen apró betûkkel és fehéren jegyzem meg, hogy már volt szerencsém mind pisztollyal (Jericco), mind céltávcsöves nagygolyós puskával céltáblára lõni. :)[/SIZE][/COLOR]
A két vizsga együtt van. Vizsgadij 7k Eldöntheted, h csak maroklõfegyverre teszed le, vagy mindenre (maroklõvegyfer, golyós puska (na ilyen fegyver max elöltöltõs van csak annyira retardáltak a fegyvertörvény "megalkotói", h ezt sem tudják), sörétes), ugyan annyiba kerül.
Lövészet meg:
Tagsági dij havi 1-5k (ha akarsz fegyvert klubtagnak kell lenned vhol)
Pályabérlet: max1k/alkalom
Fegyverbérlet: 0,5-3k/alkalom
Lõszerár:
0,22LR 15 FT/db
9x19 40-50 ft/db

Én olyan 1000-1500 forintokat lõdõzök el alkalmanként (30-50 db 0,22LR-t egyenlõre). Aztán majd ha kellõen kicsi lesz a szóráskép, akkor megyek nagykaliberre, az olyan 4-5k lesz alkalmanként.

katz

Quote from: RamizEz engem is érdekel, mert felvenném jövõre. Állítólag van egy Kalasnyikov is lent, amivel sorozatot nem lehet lõni, de egyébként használható! Mindesetre a legfontosabb: mennyi? BME-snek, ha fel is veszi? Azt hallottam, hogy 16e 2 félévre a tagság, és ebben a lõszer is benne van...
Meg nem mondom neked. Akkoriban még nem telt rá. Egyébként a lõtér ott van a -3. szinten. A Gépelemek TSZ-el (K.mf. 79.) szembeni lépcsõházban juthatsz le oda. BME-sként is fizetned kell, de fel lehet vhogy venni tesinek is asszem. Lõszerárat nem hiszem, h tartalmazza a tagsági dij.
Quote from: ShiroiNem akarok én álmodozni. Minek tenném? Megéri? Nem.
Csak nem depis vagy picur? Mit hallgatsz? Azonnal töröld le és nyomjál be vmi normális zenét!

katz

Quote from: ShiroiNem akarok én álmodozni. Minek tenném? Megéri? Nem.
Csak nem depis vagy picur? Mit hallgatsz? Azonnal töröld le és nyomjál be vmi normális zenét!

Yakumo

Quote from: blarkejaés engem nem fognak vissza erkölcsök, ha arról van szó, hogy egy engem bántó ellentétes nemûnek kell bemosni egy irdatlan nagyot. if you know what i mean. szóval az ilyesmit óvatosan. :P
A LOL-ba láttam, hogy komolyan gondoltad. Azzal én is egyetértek, hogyha rászolgál valaki le kell keverni neki egyet. (nyomós ok kell rá NAGYON) De itt most minek keménykedsz? Felesleges. :ejj:

katz

Quote from: Shiroi:lol: Hülyébb vagy, mint gondoltam!
Köszönöm az elismerést :angyali:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoA LOL-ba láttam, hogy komolyan gondoltad. Azzal én is egyetértek, hogyha rászolgál valaki le kell keverni neki egyet. (nyomós ok kell rá NAGYON) De itt most minek keménykedsz? Felesleges. :ejj:
nem keménykedek. de ha valaki minden különösebb alap nélkül elkezd baszogatni úgy, hogy kiemel bizonyos mondatokat (amiket én írtam) egy szövegkörnyezetbõl (amit szintén én írtam), és ezzel szépen az arcomba hány néminemû túlzást / hülyeséget, azon elszáll bennem a pumpa -_- nem érzem jogosnak, hogy valaki úgy csesztessen, hogy összesen három beszólásomat olvasta. ennyi.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

bocs, ha nem érted a viccet...
sajnos az egyéb vidám hangu postjaid között nem tudtam meglátni azt, hogy ennyire szeméyled elleni támadásnak veszel egy ártatlan vicces beszólást... fõleg, smileyvala végén....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Hmm, ennyit én nem tudok megengedni magamnak a lövészkedésért, de utánanézek pontosabban a BME-s áraknak, amiket te írtál, azok "általában bárkinek lövészegyletben" árak, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: blarkenem keménykedek. de ha valaki minden különösebb alap nélkül elkezd baszogatni úgy, hogy kiemel bizonyos mondatokat (amiket én írtam) egy szövegkörnyezetbõl (amit szintén én írtam), és ezzel szépen az arcomba hány néminemû túlzást / hülyeséget, azon elszáll bennem a pumpa -_- nem érzem jogosnak, hogy valaki úgy csesztessen, hogy összesen három beszólásomat olvasta. ennyi.
Ok. De azért még nem kell beígérni egy pofánverést egy lánynak. (sztem) "Vita" vége. (sztem)

katz

Quote from: RamizHmm, ennyit én nem tudok megengedni magamnak a lövészkedésért, de utánanézek pontosabban a BME-s áraknak, amiket te írtál, azok "általában bárkinek lövészegyletben" árak, ugye?
Aha. BME-s lõtér a BME-seknek gondolom olcsobb, de a lõszerár, ami a lövészet legjelentõsebb tétele, ott is fix költség...

Ramiz

Yakumo: fõ a béke! :tezsvir: ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiRád is vonatkozik, hogy ne legyen több káromkodás, blarke.
sorry.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Fazék

Quote from: blarkenem keménykedek. de ha valaki minden különösebb alap nélkül elkezd baszogatni úgy, hogy kiemel bizonyos mondatokat (amiket én írtam) egy szövegkörnyezetbõl (amit szintén én írtam), és ezzel szépen az arcomba hány néminemû túlzást / hülyeséget, azon elszáll bennem a pumpa -_- nem érzem jogosnak, hogy valaki úgy csesztessen, hogy összesen három beszólásomat olvasta. ennyi.
a dolog nem baszogatás volt, hanem megrökönyödés. legalább 50 post-odat olvastam, de természetesen még ez alapján sem lehet megítélni rendesen egy embert, azért nem tértem ki ellened eddig egyszer se különösebben, mert Ramiz jófej és láttam hogy õ hozott be, gondolom csak nem rossz emberismerõ, most minek vesszek össze veled, de sztem számolj el tízig legközelebb és gondold át, hogy a túloldalon is vszleg egy értelmes gondolkodó ember ül, aki szintén nem szereti ha lebarmozzák és szintén el kell számoljon tízig, hogy a te enyhén szólva is tapló válaszodra ne taplón válaszoljon. szóval rendben. ez van.

visszagondolva esetleg egy nagyon rossz értelembeli párhuzamként tudom értékelni az írásodat, miszerint, ha egy nõ rossz/bántó dolgot ír rólad, akkor nem vagy rest visszaütni szövegben. de amennyiben lenne egy kicsit önuralmad és nem agresszíven válaszolsz, hanem elmagyarázod akkor nincs gond. amennyiben pedig tényleg komolyan gondolod, akkor pedig szintén nincs beleszólásom, egyszerûen csak nem szimpatikus a hozzáállásod. persze ha valami harcmûvész csajszi megütne és látnám hogy nem tréfál, vszleg én is megpróbálnám ártalmatlanná tenni, és nem tudhatom, hogy te hol húzod meg a határt, ezért nem is folytatom a vitát, egyszerûen belém nagyon az lett nevelve, hogy nõt nem ütünk meg, semmilyen körülmények között, és "kicsit" megrökönyödtem a beírásodon.

szerk: közben látom lezárult a dolog, de most már nincs kedvem törölni

szerk2: amúgy én is fölöslegesnek tartom, hogy ilyesmin összekapjunk, csak szeretném megérteni az embereket, amikor úgy néz ki, valami általam nagyon helytelennek tartott dolgot megtennének. pusztán emberi kíváncsiság. utólag belátom ezek szerint nem volt teljesen szerencsés a megfogalmazásom... :)

Yakumo

Quote from: RamizYakumo: fõ a béke! :tezsvir: ;)
Persze, én csak elmondtam a véleményemet és (sztem) nem bántottam meg ezzel senkit (remélem) Csakhát blarke-nek biztos kicsit rosszabb napja volt a kelleténél, vagy ilyesmi. Nem akarom én támadni. Písz!
:tezsvir: ;)

Lythis

Quote from: Fazéka dolog nem baszogatás volt, hanem megrökönyödés. legalább 50 post-odat olvastam, de természetesen még ez alapján sem lehet megítélni rendesen egy embert, azért nem tértem ki ellened eddig egyszer se különösebben, mert Ramiz jófej és láttam hogy õ hozott be, gondolom csak nem rossz emberismerõ, most minek vesszek össze veled, de sztem számolj el tízig legközelebb és gondold át, hogy a túloldalon is vszleg egy értelmes gondolkodó ember ül, aki szintén nem szereti ha lebarmozzák és szintén el kell számoljon tízig, hogy a te enyhén szólva is tapló válaszodra ne taplón válaszoljon. szóval rendben. ez van.

visszagondolva esetleg egy nagyon rossz értelembeli párhuzamként tudom értékelni az írásodat, miszerint, ha egy nõ rossz/bántó dolgot ír rólad, akkor nem vagy rest visszaütni szövegben. de amennyiben lenne egy kicsit önuralmad és nem agresszíven válaszolsz, hanem elmagyarázod akkor nincs gond. amennyiben pedig tényleg komolyan gondolod, akkor pedig szintén nincs beleszólásom, egyszerûen csak nem szimpatikus a hozzáállásod. persze ha valami harcmûvész csajszi megütne és látnám hogy nem tréfál, vszleg én is megpróbálnám ártalmatlanná tenni, és nem tudhatom, hogy te hol húzod meg a határt, ezért nem is folytatom a vitát, egyszerûen belém nagyon az lett nevelve, hogy nõt nem ütünk meg, semmilyen körülmények között, és "kicsit" megrökönyödtem a beírásodon.

szerk: közben látom lezárult a dolog, de most már nincs kedvem törölni

szerk2: amúgy én is fölöslegesnek tartom, hogy ilyesmin összekapjunk, csak szeretném megérteni az embereket, amikor úgy néz ki, valami általam nagyon helytelennek tartott dolgot megtennének. pusztán emberi kíváncsiság. utólag belátom ezek szerint nem volt teljesen szerencsés a megfogalmazásom... :)
Köszönöm, hogy megfogalmaztad:merci:

Lt. Simoan Blarke

Fazék: hol kaptunk össze? :s Nem vettem észre. Kérdeztél valamit, válaszoltam.
és az, hogy nem tisztelek sem istent, sem embert, plusz még mellé még olyasmit tesz, ami 2 órányi alvás és 12 órányi matek után begõzölteti az agyam, rossz vért szül. És nem érzem úgy, hogy bárkit is lebarmoztam volna, hacsak megint nem voltam valahol kétértelmû. Na téma schnitt. Ramiz pedig 1 éve hozott ide. Azóta nem jártam ide, mert akkor nem érdekelt mi megy itt. Kezdem azt érezni, hogy kár volt visszajönnöm nagy RPG.hu-s fórumos felbuzdulás után, hogy akkor USTeamre is írogatni kellene, de don't mind me, 4-5 nap múlva elég pihent leszek, hogy beszámíthatónak legyek tekinthetõ.

kisvirag

mindegy, de legalább ez a postváltás ism egmutatta, hogy én egy meg nem értett valaki vagyok :beken:

namindegy, csak útálom ha félreértenek.
azt meg mégjobban, ha egy tréfámat komolyan vesznek...

kész pont
téma lezárva!!!

:D

titititritiritiri
egyébként jol vagyok, csak a tegnap esti depi után ma átestem a tulvégletbe, és minden kis hülyeségen röhögtem :D

na, oyasuminasai, minna-san!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Fazék

Quote from: blarkeFazék: hol kaptunk össze? :s Nem vettem észre. Kérdeztél valamit, válaszoltam.
és az, hogy nem tisztelek sem istent, sem embert, plusz még mellé még olyasmit tesz, ami 2 órányi alvás és 12 órányi matek után begõzölteti az agyam, rossz vért szül. És nem érzem úgy, hogy bárkit is lebarmoztam volna, hacsak megint nem voltam valahol kétértelmû. Na téma schnitt. Ramiz pedig 1 éve hozott ide. Azóta nem jártam ide, mert akkor nem érdekelt mi megy itt. Kezdem azt érezni, hogy kár volt visszajönnöm nagy RPG.hu-s fórumos felbuzdulás után, hogy akkor USTeamre is írogatni kellene, de don't mind me, 4-5 nap múlva elég pihent leszek, hogy beszámíthatónak legyek tekinthetõ.
nem kaptunk össze, egyszerûen sztem "nem egészen korrekt" válaszokat írtál. persze vszleg csak arról van szó, hogy neked ilyen durvább humorod van, katz nyers stílusához is hozzá kellett szokni (;)) szóval vszleg csak én érzékeltem provokálásnak. mivel a téma jó lenne ha lezárulna nem idézgetek. örülnék, ha maradnál a fórumon, mert ezen a kis félreértésen kívül nem látom okát, hogy ne tedd.

Yakumo

Quote from: blarkeKezdem azt érezni, hogy kár volt visszajönnöm nagy RPG.hu-s fórumos felbuzdulás után, hogy akkor USTeamre is írogatni kellene, de don't mind me, 4-5 nap múlva elég pihent leszek, hogy beszámíthatónak legyek tekinthetõ.
Ezt a hülye gondolatot meg tessék kitörölni fejbõl, ilyet senki nem mondott,hogy ilyet kéne érezned. Tényleg túl fáradt vagy. Tessék pihenni. :tezsvir:

Rounin

:lol:

Ramiz.. teee.. tudtam, hogy ezt fogod reagálni^^ Különben már lassan kezd hozzátartozni az idimizsem...imzsá... iagem.. a fenébe, szóval ahhoz az izéhez, hogy félreéltelek jól és bedurculok :p

Pedig csak beszélgetni szeretnék :beken:

Intellektüelt nézd ki szótárból. Én is azt tettem.

Kvikveg

Quote from: kisviragööö, ki is örvendezett nagyon a programozásnak, blarke, nem te voltál véletlenül? miért nem irsz neki egyet *nagyon ártatlan, kedves, joindulatu arc*
Quote from: blarkenem ismerem a .doc formátumot, .sxw-ben van minden a gépen. headerek gyökeresen eltérnek a két cuccon, és semmi kedvem kutakodni, hogy is néz ki .doc header formatja. szóval ha nem nagy gond, akkor NEM csinálok neki, mert esetleg csúnyán mûködne. plusz szeretem fogyasztani a memóriát nagyon :> plusz most van vége a zhdömpingnek, most pihenek.
jaés engem nem fognak vissza erkölcsök, ha arról van szó, hogy egy engem bántó ellentétes nemûnek kell bemosni egy irdatlan nagyot. if you know what i mean. szóval az ilyesmit óvatosan. :P
Oooo. Orvosi javaslat blarkenak: alvas! MOST! Utana humorfejleszto trening es irritalo-beszolas elleni tabletta javallott. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Blarke sztem mielõbb postozol gondolkodj azon amit szeretnél irni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

ahhoz az angyali arcocskához hozzáképzeltem a glóriát, és felforrt az agyvizem.
az lesz. alszom, aztán kussolok kb szilveszterig :| irritáció pedig mindig egyénfüggõ mind a forrásokat, mind az ingerküszöböt tekintve. és igenis végiggondoltam, mit akarok írni, és pontosan azt is sikerült.

Rounin

Nyugi... all of you. :rolleyes:

"Ha modi lennék, mindenkit bannolnék.."

Magyar népdal, részlet.

Necrid^

Quote from: RouninNyugi... all of you. :rolleyes:

"Ha modi lennék, mindenkit bannolnék.."

Magyar népdal, részlet.
mi ez az avatár Meki? :> talán te is angyalos lettél? eltünõk 1 hetet a fórumról arra mindenki angyal ava?:D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!