Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegEz mindenkinel van nemre korra ismeretseg idejetol fuggetlenul? Vagy van akiknel rosszabb? Esetleg esos napokon teliholdkor eleri a melypontot es menekulsz barmilyen tarsasagbol?
idõjárástól független. nemre korra szintén, ismeretség sem igazán számít - de van, akinél ez nem jön ki olyan erõsen. persze attól is függ, épp melyik arcát mutatja - hiszen mindenkinek rengeteg van belõle. és még csak nem is mindig a legszimpatikusabb 'arc' váltja ki a legerõsebb taszítást. ha bõvebb / konkrétabb dolog érdekel, pm - gondolom többieket nem érdekli ez a téma...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: blarkeidõjárástól független. nemre korra szintén, ismeretség sem igazán számít - de van, akinél ez nem jön ki olyan erõsen. persze attól is függ, épp melyik arcát mutatja - hiszen mindenkinek rengeteg van belõle. és még csak nem is mindig a legszimpatikusabb 'arc' váltja ki a legerõsebb taszítást. ha bõvebb / konkrétabb dolog érdekel, pm - gondolom többieket nem érdekli ez a téma...
engem spec érdekelne, de mindegy. Én sem vagyok egy nagy társasági ember sztem, habár tudjaafranc. Simáncsak néha marhára nehezemre esik - ha nem éppen lehetetlen - jópofizni. 4 év gimi alatt monduk beletanul az ember... csak pszichésen kegyetlenül leterhel.

Kvikveg

Most belegondoltam, es ledobbentett, hogy alt isk, gimi, egyetemet beszamitva, egy kezem kell csak ahhoz, hogy megszamoljam, kikkel tartom meg rendszeresen a kapcsolatot. Es nem kell az osszes ujjam.
Nincs kozos program -> nincs kapcsolat az emberek 99%ara igaz. Brrr.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegMost belegondoltam, es ledobbentett, hogy alt isk, gimi, egyetemet beszamitva, egy kezem kell csak ahhoz, hogy megszamoljam, kikkel tartom meg rendszeresen a kapcsolatot. Es nem kell az osszes ujjam.
Nincs kozos program -> nincs kapcsolat az emberek 99%ara igaz. Brrr.
hja... végülis örülök is neki, h vége... viszont állítom, h érdekes szociológiai tanulmányokat lehetett volna írni azokból amik ott mentek....

kisvirag

jobb ha mára befejezem a forumozast...
egyre nehezebb ellenállnom annak a késztetésnek, hogy erröl jol leirjam a dolgokat.
kommunikációelméletet tanulok na, hétfõn zh, és az utobbi postok közül mindegyikröl valamelyik eszembe jut... jajajajajaj.... nem akarjátok tudni.... NEEEEEEEEM....... *még sikeresen eléri a close gombot*
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kvikveg

Quote from: kisviragjobb ha mára befejezem a forumozast...
egyre nehezebb ellenállnom annak a késztetésnek, hogy erröl jol leirjam a dolgokat.
kommunikációelméletet tanulok na, hétfõn zh, és az utobbi postok közül mindegyikröl valamelyik eszembe jut... jajajajajaj.... nem akarjátok tudni.... NEEEEEEEEM....... *még sikeresen eléri a close gombot*
He! Heeee! Engem erdekel!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegHe! Heeee! Engem erdekel!
engem is.

Hééé fél3 múlt... Rounin sehol? :__devil: :hopp:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisHééé fél3 múlt... Rounin sehol? :__devil: :hopp:
Nõjénél van...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkeNõjénél van...

Nekem nincs nõm....tudtommal :hehe:

Amúgy nem tudok aludni...hagyjatok... :(

Lythis

Quote from: blarkeNõjénél van...
Félreérted... a hangsúly nem azon van, hogy hol van, hanem hogy itt nincs... Így most nem tudja megpróbálni letörni az extrahappy vektoros-szarvacskás kawaiikodásomat a megakawaii ava-mmal:D:kiraly:

Arrgh, és amint postolom idejön....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninNekem nincs nõm....tudtommal :hehe:
bocsánat. "kedvesénél". magyarul annál, akinél a tesztoszterongondjait éli ki. de ahogy elnézem hazaért, vagy kidobták a franciágyból...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisFélreérted... a hangsúly nem azon van, hogy hol van, hanem hogy itt nincs... Így most nem tudja megpróbálni letörni az extrahappy vektoros-szarvacskás kawaiikodásomat a megakawaii ava-mmal:D:kiraly:
pech. olvass lejjebb 1 posttal :D

Lythis

Quote from: blarkepech. olvass lejjebb 1 posttal :D
ne postolj, amig nem editálom:D

Rounin

Quote from: blarkebocsánat. "kedvesénél". magyarul annál, akinél a tesztoszterongondjait éli ki. de ahogy elnézem hazaért, vagy kidobták a franciágyból...

:p Beléd is...
Mellesleg itt is van net, de a fogam is fájásnak indult... argh, ma hagylak takelni titeket.. még az unkawaii Lythist is :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin:p Beléd is...
Mellesleg itt is van net, de a fogam is fájásnak indult... argh, ma hagylak takelni titeket.. még az unkawaii Lythist is :p
Lythis pedig kawaiii. ráadásul ez megy: (offtopic heheh offtopicban: Chieko Kawabe - Be Your Girl), tehát ránézek avatárjára és üvölteni akarok.

Quote from: Lythisne postolj, amig nem editálom :D
mer megversz?:D:D
télleg, hányan vagytok Vampire-ön? komoly RPG-elvonásom van :(

Lythis

Quote from: blarkeLythis pedig kawaiii. ráadásul ez megy: (offtopic heheh offtopicban: Chieko Kawabe - Be Your Girl), tehát ránézek avatárjára és üvölteni akarok.
Nesze Rounin, 2-1:p
(khm, az avámra gondolsz, ugye? nemmintha bajom lenne avval, hogy lekawaiiznak, de akkor ha lehet a defaultból nõnemû emberek tegyék...:D:zen: )

Quote from: blarkemer megversz?:D:D
télleg, hányan vagytok Vampire-ön? komoly RPG-elvonásom van :(
Nem, hanem mert a 2nd seasonben széttépem Yuka-chan-t is:D
 5+KM-nyien amúgy.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis(khm, az avámra gondolsz, ugye? nemmintha bajom lenne avval, hogy lekawaiiznak, de akkor ha lehet a defaultból nõnemû emberek tegyék...:D:zen: )
mer szerinted ismerlek irl? :p
Quote from: LythisNem, hanem mert a 2nd seasonben széttépem Yuka-chan-t is:D
jamete! próbáld meg és nem szeretlek többet! :D
Quote from: Lythis5+KM-nyien amúgy.
az sok.

Lythis

Quote from: blarkemer szerinted ismerlek irl? :p
Szerintem nem.
Quote from: blarkejamete! próbáld meg és nem szeretlek többet! :D
:bruhuhu: blarke sem szeret... sebaj, még egy áldozat a 2nd season-be:D
Quote from: blarkeaz sok.
hja, de megoldjuk.
 Ramiz zenél, és belhajt a kukákba kocsival, hogy meglegyen a stílusos belépõ, kalibur vigyáz fazékra, ha nem éppen Ramizzal ölik egymást, fazék psp-zik, amikor épp nem minket (célzottan engem) akar kinyíratni az asszamitákkal, Darkstar és én pedig módszeresen okozunk masszív károkat a használati tárgyaknak (i.e. mercedes gépjármûvek, motorok, bejárati ajtók, ingatlanok), és az NPC-knek egyaránt. Egészben pedig mint kotéria mûködünk, mindenki csinál valamit, és a végén mind kapunk XP-t (namavindózt). nagybetûs MUNKAMEGOSZTÁS. mindenki "hepi", Adam Smith pedig örömtáncot jár a koporsójában :zen:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis:bruhuhu: blarke sem szeret... sebaj, még egy áldozat a 2nd season-ba:D
Kouta nevében beszélek :D
nice munkamegosztás. ide viszont kell még egy Halaru kriptás, aki vigyorogva nézi, ahogy a hit az irányába hirtelen megugrik a tömegmészárlátok hatására :D

Lythis

Halaru kriptás? biztos... kikérjük magunknak, nem is tömegmészárlunk, bármi ezzel ellentéteset is állítson a galád Raggie-Ramiz-fazék triumvirátus. "[COLOR="Red"]I've kiled nobody up to now[/COLOR]":D

weeee... és most megy a Grim adventures of Billy & Mandy:D:D:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisHalaru kriptás? biztos...
mennyire ismered te a WoDot? :D Demon the Fallen? Ever heard?:D

Lythis

Quote from: blarkemennyire ismered te a WoDot? :D Demon the Fallen? Ever heard?:D
Amit valamennyire vágok, az a Werewolf, the Apocalypse, meg a maskarádé. Nagyon érintõlegesen a wraith, vagy mi (farkas sem volt behatóbban átnézve, meg nem is érdekelt annyira) Asszem a mage the gathering tartozik még ide, vagy az ars magicia. Ars magicia-t még vmennyire vágom (yaay, ott is van tremere), de a rendszer nem nagyon jön be. mage-et meg megintcsak nem, pusztán névbõl.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisAsszem a mage the gathering tartozik még ide, vagy az ars magicia. Ars magicia-t még vmennyire vágom (yaay, ott is van tremere), de a rendszer nem nagyon jön be. mage-et meg megintcsak nem, pusztán névbõl.
mage the gathering? :D:D te most ötvözted a magic the gatheringet a mage ascensionnel.
WoD: Wraith, Vampire, Werewolf, Changeling, Hunter, Demon, Mage. kb ezeket adták ki hozzá. Ars Magicának van köze hozzá valóban, az ottani Tremere-ekbõl lettek az itteni Tremere-ek.
szóval WoD jól meg van bolondítva übermensch kreatúrákkal...

Lythis

Quote from: blarkemage the gathering? :D:D te most ötvözted a magic the gatheringet a mage ascensionnel.
WoD: Wraith, Vampire, Werewolf, Changeling, Hunter, Demon, Mage. kb ezeket adták ki hozzá. Ars Magicának van köze hozzá valóban, az ottani Tremere-ekbõl lettek az itteni Tremere-ek.
szóval WoD jól meg van bolondítva übermensch kreatúrákkal...
Jah, télleg keverem. Igen vannak benne rendesen. Csak nekem már nagyon rókabõrnek tûnik 1-2. (pl az a nyamvadt changeling..)

Ezzel amúgy lassan mehetünk az RPG topicba:)
 szal ami még megfogott, az az exalted volt, habár csak elektronikus formátumban voltak meg a szabálykönyvek, és nemtom hova kavartam el õket...:confused:

Mai programfelvetés: Lincseljük meg George Lucas-t is, hogy elrontotta az ep3-at. És azért is, h vödörnagyúúúr olyan béna volt a 4-5-6-ban...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisMai programfelvetés: Lincseljük meg George Lucas-t is, hogy elrontotta az ep3-at. És azért is, h vödörnagyúúúr olyan béna volt a 4-5-6-ban...
nem láttam :(:( de lincselhetjük xD
van RPG topic?:D:D:D:D jó tudni.

Fazék

kész. én nem bírom tovább...

sokadik este, hogy elhatározom, ma túlvirrasztalak titeket, de föl kell adnom ismét. nem vagytok normálisak, átkozott éjjelibaglyok! :D

Fazék

Quote from: LythisMai programfelvetés: Lincseljük meg George Lucas-t is, hogy elrontotta az ep3-at. És azért is, h vödörnagyúúúr olyan béna volt a 4-5-6-ban...
nocsak! ezek szerint szerinted se volt annyira rossz az elsõ két rész, mint ahogy beállítják egyesek és éppen a 3. agyondicsõített rész a rettentõen gyenge szted is? persze könnyen lehet, hogy már fölfedeztem ezt a véleményegyezést régebben a filmek topic-ban, de kérlek nézd el vén hülye szenilis vagyok már :D

szerk: na estét.. izé reggelt mindenkinek :)

Lythis

Quote from: blarkenem láttam :(:( de lincselhetjük xD
van RPG topic?:D:D:D:D jó tudni.
Nem vesztettél sokat.... én elmentem a premierre, mert beígértek mindenféle olyat, hogy ez minden eddiginél jobb nagyobb, szebb ütõsebb blablabla lesz... meg persze ûbertáp mészáros jedivadász droidtábornok, aki azontúl hogy köhécselt, és olyan göenyedtnek nézett ki, mint a banya a jancsi és juliska illusztrációban, kb még annyit produkált, hogy le lett lõve.. szal így :wtf:
 az elején az orbitális ûrcsata az meghalt ott, amikor anakin elkezdte a ratyi poénokat lökni. Aztán amikor a két harcidroid is elkezd marhulni r-2 val, akkor már hallod ahogy az agysejtjeid a katanájukbadõlnek, és a vektoraiddal magadat marcangolod szét. a kis anakin átállása a sötét oldalra, meg a lelki vívódása annyira hiteltelen, amennyire csak lehet, és vagy velem van a hiba, vagy tényleg nem jön át. A hipermegakirály csata a kashiyyk on (vagy min.. elég kretén neve van) az amibõl látsz kb néhány snittet, és örülj annak.
 A klóncsapatokat vezetõ, egyszemélyeshadsereg jedik, akik simán megérzik a veszélyt kb vigyorogva rohamozva - esetleg hátrafordulva és meglepõdve várják, hogy a klóncsapatok hátbalõjék õket. Az egyetlen akinek feltûnik az ártani szándék, az kb yoda. persze ez hihhetetlenül megrázó, mert sok jedi meghal... meg aztán a sötétség csúcspontja, hogy anakin - háta mögött másfél légiónyi klónkatonával - "naggyonnndarkosan" bevonul a templomba, hogy brutális harcban legyõzze a kis tanoncokat. ez a hatalmas sötétoldal? ["legyél te is darkjedi: tanfolyam kezdõknek"  1. oldal: menj be egy oviba, vagy bölcsibe (esetleg az általános alsó is játszik 2 osztályig - a lényeg h meglegyen a kor és tapasztalatkülönbség) és agyald el a piszkos bagázst, de csak amikor az ovónénik és a szüleik nincsenek ott]
szóval a film bõvelkedik ilyen frankó dolgokban?

Lythis

Quote from: Fazéknocsak! ezek szerint szerinted se volt annyira rossz az elsõ két rész, mint ahogy beállítják egyesek és éppen a 3. agyondicsõített rész a rettentõen gyenge szted is? persze könnyen lehet, hogy már fölfedeztem ezt a véleményegyezést régebben a filmek topic-ban, de kérlek nézd el vén hülye szenilis vagyok már :D

szerk: na estét.. izé reggelt mindenkinek :)
Hehh, am sem sikerült:D
amúgy el van nézve:)
igen, már említettem korábban is, csak akkor nem nagyon volt rá reakció, amennyire emlékszem, szal már kezdtem abban a hitben élni, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel.

Lt. Simoan Blarke

jól hangzik. de ha már végignéztem a többi 5 részt, ezt is meg fogom, max hányok :D
Lythis ma is délben akarsz aludni?:D