Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragnekem meg egy elõreláthatolag megin hányatott sorsu éjszakát... mikulásbuli van... és a szobtársak lementek...
sajnállak :( mennék én is bulizni, ha nem lenne 3 zhm :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: kisviragnekem meg egy elõreláthatolag megin hányatott sorsu éjszakát... mikulásbuli van... és a szobtársak lementek...
Hát.. nem irígyellek.... mondjuk õk legalább szórakozhatnak...
 Legszivesebben én is láblóbiznék, de holnap be kell mutatnom reggel a csoportprezentáció rámesõ részét, és ha hullább lennék annál, mint amilyen amúgyis leszek, sztem élbõl vitetnének a hullaházba, vagy live action zombifilmet forgatnának...

Edit: hééé.. várjunkcsak... lényegében most is láblóbizok, nem?:confused:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisEdit: hééé.. várjunkcsak... lényegében most is láblóbizok, nem?:confused:
Hát de de. én viszont közben ökonómiát seggelek, szóval én nem. tökjó. wáááh.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Quote from: blarkeHát de de. én viszont közben ökonómiát seggelek, szóval én nem. tökjó. wáááh.
Én lazán az utolsó simításokat végzem a holnapi prezentációanyagomon - ami valahogy egyre kevésbé tud foglalkoztatni - közben vígan fórumozgatok, és zenét hallgatok.

Ramiz

Na jó, fiúk, ne szédítsetek! mindenki veszettül tanul és szív, közben meg felváltva postol a mithalgacba mega zoffba és zenét halgat... jóvan... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

izé
bár ez egy kicsit "kényes" téma, de asszem meg kell osztanom, hogy mennyira is lame az én "kedves" szobatársam. akit a legjobban"szeretek".

nos, fõzöcskéztünk egyik barátommal, mert õ nem egy tul nagy konyhatundér, de tetszett neki egyik receptem, megvette hozzávalokat, én meg megcsináltam. keresem mustárom a hûtõbe, ez a drágaság is kinn van épp bagozik, aztán megjegyzi, h valamelyik szavatossága le is járt. nézem, tényleg, 11-30, no mondom az nem volt olyan régen, most még tehetünk bele kicsit, aztán kuka. mondom max hasmenésünk lesz tõle...
erreföl elkezd nyavajogni, h azt hogy oldanánk meg. haver mondja h hát hogy, én itt, õ meg a saját lakásába, erre csaj elfintorodik, hogy õ, egy hasmenéses WCbe???
mondjuk errol az jut eszembe, mikor anno két éve együtt laktunk szintén, és õ volt a soros takarito, és nem volt hajlando kipucolni a WCt, mert tudta, hogy én alig egy órája, vagy annyi sem végeztem a nagydolgom... velem akarta kipucoltatni emiatt... nekem meg órára kellett mennem, de egyébként is kiakadtam rajta....

bocs a nem épp finom témáért...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Quote from: RamizNa jó, fiúk, ne szédítsetek! mindenki veszettül tanul és szív, közben meg felváltva postol a mithalgacba mega zoffba és zenét halgat... jóvan... :D
Nem szédítünk... mi így tanulunk:D

Pirula

Quote from: RamizNa jó, fiúk, ne szédítsetek! mindenki veszettül tanul és szív,
Na! A kábítószerfogyasztás a hatályos törvények alapján tilos!

Ramiz

Quote from: PirulaNem vagyok bölcsész és van oldaltatyóm. Akkor velem most mi van?
Segítség, elnyel az identitászavar!!! :D
Hosszú hajad is van, tehát már csak szandál kell és beiratkozás a BTK-ra ahhoz, hogy igazi bölcsész legyél. :D

Quote from: PirulaNa! A kábítószerfogyasztás a hatályos törvények alapján tilos!
Na és? A tanulás bezzeg nem az, pedig az is durva dolog! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisÉn lazán az utolsó simításokat végzem a holnapi prezentációanyagomon - ami valahogy egyre kevésbé tud foglalkoztatni - közben vígan fórumozgatok, és zenét hallgatok.
utállak :D

Ramiz: jaja. :D

kisvirag: ezen csak röhögni tudok. vannak ilyen embörök. mondjuk én két évig eljártam anyummal bankot takarítani, szóval még annyira se vagyok finnyás, mint eddig.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHosszú hajad is van, tehát már csak szandál kell és beiratkozás a BTK-ra ahhoz, hogy igazi bölcsész legyél. :D

:lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul:

Pirula

Quote from: RamizHosszú hajad is van, tehát már csak szandál kell és beiratkozás a BTK-ra ahhoz, hogy igazi bölcsész legyél. :D
Nem szeretnek ott engem. Egy évig voltam, akkor is kivágtak. Leadtam egy B betût és tessék már meg is tûrnek. :)
Quote from: RamizNa és? A tanulás bezzeg nem az, pedig az is durva dolog! :D
De én most tanultam egyhuzamban kilenc óta! Most láblóga.

Lythis

Quote from: RamizNa és? A tanulás bezzeg nem az, pedig az is durva dolog! :D
De még mennyire. Szerintem az orvostudománynak halvány gõze sincs, hogy mit képes mûvelni egy kiadós Analízis óra egy ember szervezetével. A közben elõtörõ pszichés torzulások - legyenek bár csak idõlegesek - valószínüleg úgy vágnák képen a pszichomókus társadalmat, hogy nem kelnének fel egyhamar.
 Pláne ha az ominózus óra egy ízes-szaftos vállgazd ZH után esedékes.. hmmm...

kisvirag

szerintem nem vágná földhöz õket, hiszen õk maguk is izgi pszicho órákon edzõdtek, amit meg kell mondjam, bár nekem csak bev. pszichom, meg szoc. pszichom volt, de legalább olyan durva tud lenni, mint az analizis....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisDe még mennyire. Szerintem az orvostudománynak halvány gõze sincs, hogy mit képes mûvelni egy kiadós Analízis óra egy ember szervezetével. A közben elõtörõ pszichés torzulások - legyenek bár csak idõlegesek - valószínüleg úgy vágnák képen a pszichomókus társadalmat, hogy nem kelnének fel egyhamar.
ezért nem járok be analízisre :D
azért a pszichológia is csúnyán beüt, még akkor is, ha csak zhn szívat az a rib@nc...

Lythis

Quote from: blarkeezért nem járok be analízisre :D
azért a pszichológia is csúnyán beüt, még akkor is, ha csak zhn szívat az a rib@nc...
Hja, elõadásra én sem, de gyakon sajna nézik a jelenlétet...
Pszicho nekünk még nincs, asszem mondjuk majd lesz... helyette van Jogi alapismeretek (ismertebb nevén "vágd be a PTK-t mer különben megváglak vizsgán" - a felsõbbévesek csak annyit javasoltak nekünk, hogy vigyük be a jegyzeteinket, és a tankönyvet, és reménykedjünk h nem tûnik fel... asszem erre mondják, hogy bíztató...), meg valami szutyok "kommunikációs technikák" címen, amit szerintem ha 10-en frekventálnak összesen...

kisvirag

na jójszakát nép, megpróbálkozom a szinte lehetetlennel: aludni :)

Pirula

Quote from: kisviragna jójszakát nép, megpróbálkozom a szinte lehetetlennel: aludni :)
A lehetetlen nálam az ébredés fogalmával kapcsolatos. :)

Ramiz

Quote from: blarke:lul: :lul: :lul: :lul: :lul:
Vesztettül informatív fillerpost... :D :hehe: :__devil:
(Jóvanna, tudom én, hogy scak mûszakis kötelességtudásból röhögtél... :D)

Lythis

Czakát kisvirag.

Mondasz valamit Pirula... valahogy nekem is a felkelés résszel vannak komolyabb gondjaim...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisHja, elõadásra én sem, de gyakon sajna nézik a jelenlétet...
Pszicho nekünk még nincs, asszem mondjuk majd lesz... helyette van Jogi alapismeretek (ismertebb nevén "vágd be a PTK-t mer különben megváglak vizsgán" - a felsõbbévesek csak annyit javasoltak nekünk, hogy vigyük be a jegyzeteinket, és a tankönyvet, és reménykedjünk h nem tûnik fel... asszem erre mondják, hogy bíztató...), meg valami szutyok "kommunikációs technikák" címen, amit szerintem ha 10-en frekventálnak összesen...
hát nálunk nem.
ha tudtam volna, hogy pszichológián ekkora szívás van, én se vettem volna fel :D
már alig várom a jelek&rendszerek nevû tantárgyat. 70%-os bukási ráta. mm-mm. finom.
pápá kisvirag

Ramiz

Quote from: PirulaA lehetetlen nálam az ébredés fogalmával kapcsolatos. :)
:zen:

Módszerek ébredésre?
Én általában a felsõ polcra teszem a mobilom, hogy fel kelljen állnom és ébrednem, amikor kikapcsolom. :)

Pirula

Quote from: Ramiz:zen:

Módszerek ébredésre?
Alszom elõtte 9-10 órát. Akkor megy.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizVesztettül informatív fillerpost... :D :hehe: :__devil:
(Jóvanna, tudom én, hogy scak mûszakis kötelességtudásból röhögtél... :D)
jó persze.
nem a bölcsészeket szidtuk Qpán, hanem a közgázt :D:D vicces, hogy megy a sok részeg mérnökpaláta az utcán, aztán amikor eszükbe jut hogy de k*rv@hangosak, elüvöltik magukat, hogy KÖZGÁÁÁÁÁZ!!!
nemmintha a btkt jobban szeretném :D:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisCzakát kisvirag.

Mondasz valamit Pirula... valahogy nekem is a felkelés résszel vannak komolyabb gondjaim...
ha van komoly okod, hogy bemenj, akkor felébredsz. volt, hogy 2-3-4 óra után fel bírtam kelni, és volt hogy 12 óra után sem. (utóbbi azért volt kínos, mert lekéstem anal ZHt.)

Rounin

Quote from: blarkeHát de de. én viszont közben ökonómiát seggelek, szóval én nem. tökjó. wáááh.

Uso...

Éppen mókust szidjuk közösen.. szóval csitt :p

Pirula

Quote from: blarkeanal ZH
Ezen rövidítés anatómiai értelmezése felettébb fura képzettársításra ad módot. :D

Ramiz

Quote from: PirulaAlszom elõtte 9-10 órát. Akkor megy.
:zen:

Nemtudom titeket is idegesít-e Pirula azon szokása, hogy kicsusszan az ember markából, mint egy angolna, akármit is kérdez az ember (akár beugratós, akár nem), de engem nagyon. :) És nem lehet mit reagálni, csak 1. röhögni, 2. zavartan motyogva arréb menni (a virtuális térben akár), 3. ezt a rohadt *"'!+%= zen vigyorit postolgatni...

Asszem kénytelen leszek a következõ találkozásunkkor meginni a sörét, amíg éppen valami kitérõ választ ad egy fel sem tett kérdésre. :D :__devil:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaEzen rövidítés anatómiai értelmezése felettébb fura képzettársításra ad módot. :D
erre azt mondják, hogy rossz az, aki rosszra gondol :D

rounin én közben makrozhkat oldok itt meg, szóval psssszt.

Lythis

Quote from: Ramiz:zen:

Módszerek ébredésre?
Én általában a felsõ polcra teszem a mobilom, hogy fel kelljen állnom és ébrednem, amikor kikapcsolom. :)
Nos függõen attól h mennyire fontos h felkeljek, annál távolabb helyezem a telefont a fekhelyemtõl. Sajna mostanában kezd kiütközni rajtam a naruto-s "advanced bloodline" cucc, és valami tudatalatti rezisztenciát fejlesztettem ki a dolog ellen. Lényegében félkómásan elmegyek a mobilig, lenyomom, megállapítom, h még van 15-30 percem, és valahogy mindíg sikerül max egy lépéssel visszakerülnöm  az ágyba (vagy nem emlékszem a többire... vagy az is lehet h csak a telefon nincs elég messze?:rolleyes: ) Vekkert nem használok, mert egy idõ után nagyon elkezdett fogyóeszköz státuszba váltani...