Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

na. mentem bodom koncira. lehet imádkozni, hogy ne éljem túl :rolleyes: :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

"Kéz- és lábtörést!"

:__devil:

:D

Pirula

Quote from: blarkena. mentem bodom koncira. lehet imádkozni, hogy ne éljem túl :rolleyes: :D:D:D
Aztán hozzál ám dobverõt vagy pengetõt!
De ha bedobják a közönségbe az egyik erõsítõt nekem az is igazán megfelel...

SaiyaGin

L33t-legenda, avagy a l-l@x0r-nyelv története  Lythis ajánlott olvasmánya. :ejnye:

Raggie

Quote from: PirulaAztán hozzál ám dobverõt vagy pengetõt!
De ha bedobják a közönségbe az egyik erõsítõt nekem az is igazán megfelel...
Sõt, ha esetleg valamelyikük lábát/kezét szerzed meg engem az is érdekelne. De csak, ha elõtte aláírja... :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kupo

Quote from: SaiyaGin L33t-legenda, avagy a l-l@x0r-nyelv története  Lythis ajánlott olvasmánya. :ejnye:
Jó ez a l337 nyelv. :)
Legalább már a Megatokyo web-comicot is megismertem.
Még 2 web-comic:
VGCats
Penny-Arcade

Rounin

Nu bekk :)

Érdekes kísérlet volt, többség a tõle elvárt reakciót hozta ;>
Kösz mindenkinek az együttmûködést :D :tezsvir:

És igen, élvezek bemutatkozni, embereket összezavarni :p

És nem váltok több nevet, "személyiséget" :p Once Rounin, always Rounin... :3x3:

Necrid^

Quote from: RouninÉs nem váltok több nevet, "személyiséget" :p Once Rounin, always Rounin... :3x3:
Az Tetszett ^^. mit jelent Rounin amugy? [SIZE="1"](kiváncsiságbólkérdezem)[/SIZE]
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Cobra

Gazda nélküli szamuráj (harcos), ha jól emlékszem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raggie

Quote from: RouninNu bekk :)
Te aztán agyament egy pacák vagy! :eeek: Nemtom mire volt ez jó, mit tuttál meg belõle, de biztos fun volt. :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: NecridAz Tetszett ^^. mit jelent Rounin amugy? [SIZE="1"](kiváncsiságbólkérdezem)[/SIZE]

Rounin? A hullám embere.
Avagy vándorló, gazdátlan szamuráj. Lehet közönséges haramia, vagy nemeslelkû lovag, egyszerû zsoldos vagy akármi.

Quote from: Raggie GordonTe aztán agyament egy pacák vagy! :eeek: Nemtom mire volt ez jó, mit tuttál meg belõle, de biztos fun volt. :)

Hi-mi-tsu :ejnye:
Jahm. Fun volt :D Köszi a bókot (agyament - bár Ramiz minden bizonnyal más szót használna).

Rounin

Quote from: NecridAz Tetszett ^^. mit jelent Rounin amugy? [SIZE="1"](kiváncsiságbólkérdezem)[/SIZE]

Rounin? A hullám embere.
Avagy vándorló, gazdátlan szamuráj. Lehet közönséges haramia, vagy nemeslelkû lovag, egyszerû zsoldos vagy akármi.

Quote from: Raggie GordonTe aztán agyament egy pacák vagy! :eeek: Nemtom mire volt ez jó, mit tuttál meg belõle, de biztos fun volt. :)

Hi-mi-tsu :ejnye:
Jahm. Fun volt :D Köszi a bókot (agyament - bár Ramiz minden bizonnyal más szót használna).

Ramiz

Quote from: RouninKöszi a bókot (agyament - bár Ramiz minden bizonnyal más szót használna).
Sikeresen moderáltam magam. ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizSikeresen moderáltam magam. ^^

:D Ez a megjegyzésed már önmagában sejteti a szóhasználatod minõségét. :lazza:

Lt. Simoan Blarke

áhh. túléltem. pár saller kioszt, pár saller beszed, ISZONYATNAGY fíling volt :rolleyes: dobverõ majdnem megvolt, de valami köcsög hasbavert. :( de ez az este megérte nagyon :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkeáhh. túléltem. pár saller kioszt, pár saller beszed, ISZONYATNAGY fíling volt :rolleyes: dobverõ majdnem megvolt, de valami köcsög hasbavert. :( de ez az este megérte nagyon :D

:wtf: Hol voltál?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin:wtf: Hol voltál?
Children of Bodom massive multiplayer online fighter/hacknslash game LIVE @ PeCsa :rolleyes:

Rage

Quote from: blarkeChildren of Bodom massive multiplayer online fighter/hacknslash game LIVE @ PeCsa :rolleyes:
ROTFLOL
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

Behold, Rou-chan has returned. What was that other account good for anyways?

blarke, ennyire hent volt? Amennyire én a CoB hazai rajongótáborát vágom, lazán volt nektek betéve egy szabadon mészárolható 14-16-os korosztályból összeverbuvált embertömeg. Nem kötekedésbõl, de mintha náluk ez nagyon divat lenne "me' milyen dárkmetál má'...". Ha õk voltak kisebbségben az csak pozitívum mondjuk.

Rounin

Quote from: LythisBehold, Rou-chan has returned. What was that other account good for anyways?

blarke, ennyire hent volt? Amennyire én a CoB hazai rajongótáborát vágom, lazán volt nektek betéve egy szabadon mészárolható 14-16-os korosztályból összeverbuvált embertömeg. Nem kötekedésbõl, de mintha náluk ez nagyon divat lenne "me' milyen dárkmetál má'...". Ha õk voltak kisebbségben az csak pozitívum mondjuk.

Behold.. next one who calls me *insert name here*-chan gets ignored by me.

blarke, cuki kategóriajelölés :) Kipróbáltam volna.. ma volt? o.O Pont ma jöttem el bp-rõl... fakk...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythisblarke, ennyire hent volt? Amennyire én a CoB hazai rajongótáborát vágom, lazán volt nektek betéve egy szabadon mészárolható 14-16-os korosztályból összeverbuvált embertömeg. Nem kötekedésbõl, de mintha náluk ez nagyon divat lenne "me' milyen dárkmetál má'...". Ha õk voltak kisebbségben az csak pozitívum mondjuk.
mivel a bodom eléggé elpoposodott, voltak eléggé. sõt. de viszonylag kultúráltak voltak - kivéve a sok kis goth csitrit, akik milyen menõk, hogy õk most pogóznak egyet meg fellöknek másokat. meg volt egy rakat skinhead, aki boxpartyt akart játszani. de ennek ellenére jó volt :rolleyes:

edit: Rounin :merci: :rolleyes:
igen, ma volt, o jeee :D ill ez már tegnapnak számít, meg 1 o'clock van.

Rounin

Pedig tombolni akartam, ölni, zúzni, tépni, KILL KILL KILL RAPE KILL PLUNDER!!! :morci: és persze RAPE KILL KILL RAPE! Ez az igazi ritmus :morci:

TurboK

Quote from: RouninPedig tombolni akartam, ölni, zúzni, tépni, KILL KILL KILL RAPE KILL PLUNDER!!! :morci: és persze RAPE KILL KILL RAPE! Ez az igazi ritmus :morci:
chill out man

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

sirtomi

Quote from: TurboKchill out man
Basszus! Ez most nem az én hangulatomnak való volt. Fél perc után szenvedés volt nézni és hallgatni :)

Necrid^

Fárasztõ...
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

rotflol :D Kösz, ez nagyon jólesett ^^

Minden feszültségem szertefoszlott.. készen állok egy új kezdésre.. *hangerõ fel* :whoah:

sirtomi

Quote from: Rouninrotflol :D Kösz, ez nagyon jólesett ^^

Minden feszültségem szertefoszlott.. készen állok egy új kezdésre.. *hangerõ fel* :whoah:
De jó neked!
Mióta megnéztem itt ülök a gép elõtt és csak bambulok, nem is dolgozok. Szerintem valamit kiégetett az agyamban...

Ramiz

Quote from: Rounin:D Ez a megjegyzésed már önmagában sejteti a szóhasználatod minõségét. :lazza:
Ugyan, ugyan, én nem is... csak a kedvedért ironizáltam. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Quote from: sirtomiDe jó neked!
Mióta megnéztem itt ülök a gép elõtt és csak bambulok, nem is dolgozok. Szerintem valamit kiégetett az agyamban...
Hehhee, én megláttam a címét és nem kattintottam rá. Egy hónapig kezeltek mikor anno megnéztem hogy valamelyest normális emberi életet élhessek... :muhahah:
És itt a testvére, ami mehetne a lolba de inkább iderakom a chillout mellé

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: BruceHehhee, én megláttam a címét és nem kattintottam rá. Egy hónapig kezeltek mikor anno megnéztem hogy valamelyest normális emberi életet élhessek... :muhahah:

Pffff.. puhányok!!! Még több hangerõõõõt!!!!!

Quote from: RamizUgyan, ugyan, én nem is... csak a kedvedért ironizáltam. :)

A..arigatou -.- :)

Quote from: sirtomiDe jó neked!

Mwahahahahahaa.. én táppénzen vagyok, szóval nekem ilyen bajom nincs :D És az agyam sem éppen kiégésveszélyes... O.o

Edit: ez az elefántos nem annyira jó, de cuki :p