Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

TurboK

Quote from: AndiA Battle angel Alita:Last ordert olvasta valaki az 1. kötet után? Csak érdekel hogy milyen, hogy érdemes-e belekezdeni vagy nem..
a második chapterig jó, utána viszont nagyot ugrik és elég hirtelen.

edit: chapter 6 viszont nagyon visszahozza a lelket a sztoriba.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Andi

Ok, köszi, már a 6. kötetet is kivégeztem :D

death_scythe

Most kezdtem el olvasni életem elsõ mangaját. Tök fura mert az anime hatására kezdtem el holott mindehol azt írják a manga jobb(szebben van rajzolva mint az anime, ami egyébként igaz, de engem ez abszolut nem zavart)
szóval nem bírtam ki hogy nem tudom mi történik az anime vége után úgyhogy neki estem. Angolul az elsõ 5 volume-nál(chapter 40) tartanak ami kb az anime fele, úgyhogy ha valakinek megtetszik az akár el is kezdheti nézni az anime-t, mert az egészen kb 72 chapter-ig tart. Amúgy én az Animescans-esek fordítását olvasom, (nem'tom fordítják e mások is) néhol kicsit angoltalanok a fordítások de ezt a hely hiány számlájára írom(az alkotó nem túl nagy szöveg buborékokat használ eredetileg). Nyersben éppen a 90-ik chapter-nél járnak Jappánban.A manga amúgy romantikus jellegû néhol kicsit drámai de azért nem annyira+ eechi.

Miki-chan RULZ(chapter 36;) )

PS: Alkyra azt tudom hogy nézed az anime-t de a manga-t is olvasod??
Hanem akkor enye-benye, szégyeld magad és ess neki azonnal, a honlapjuk forumában le van fordítva a ch 75 és 76 is ha érdekel(remélem a kettõ közötti részeket a ch 40 és ch75 nem ugorják át)

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Alkyra

Nagyon jó. Sokkkkkaaaallll jobb mint az anime.
Egyrészt a kedvenc fõhõsnõmet is többet szerepeltetik(Nishino), s sokkal jobban meg van spékelve a sztori.^^
A 9. chapter végén meg majdnem el kezdett vérezni az orrom.:ejnye: (MÉSZ ONNAN MANAKA!!:grrr:  Õ AZ ENYÉMMMMMM!!!:hahaha: :hahaha: :hahaha: )

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.
Lehet h meg is rendelem az Onegai sorozat mellé.

Alkyra

Még nincs vége? Én teljesen aztt hittem, hogy 14-nél megáll a sorozat...
Nah mind1.^^Ez több olvasni valót, s a több élvezet jelent számomra.Hehe.:hahaha:

Lazzaret

Most fejeztem be a 11. dik kötetett. Suggoi!!! Hát nem egyszerü az biztos. Még a végén kiderül hogy nem is az ördögök a rosszak. Ök csak egy kicsi elmebetegek :D No de az angyalok se egyszerüek. Komolyan mondom szinte letehetettlen tudni mi lesz a következõ lépés a történetben. Teli van fordulatokkal és izgalmas jelenetekkel. Plussz rengeteg magyarázás és fényderítés a homályban ráadásul baromi jól kiegyensúlyozva.Igy sosem lehet ráunni.
Eddig baromi jó volt.

www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

Quote from: LazzaretMost fejeztem be a 11. dik kötetett. Suggoi!!! Hát nem egyszerü az biztos. Még a végén kiderül hogy nem is az ördögök a rosszak. Ök csak egy kicsi elmebetegek :D No de az angyalok se egyszerüek. Komolyan mondom szinte letehetettlen tudni mi lesz a következõ lépés a történetben. Teli van fordulatokkal és izgalmas jelenetekkel. Plussz rengeteg magyarázás és fényderítés a homályban ráadásul baromi jól kiegyensúlyozva.Igy sosem lehet ráunni.
Eddig baromi jó volt.

Majd jönnek az igazi ördögök is :__devil:

Ha mégis megunnád, szólj. Addig faragok egy böszme nagy keresztet :bsd:

Groven

Mai Otome kapcsán megtaláltam a teljes Mai Hime mangát. Elkedztem olvasni és hát izéé.... ledöbbentem. Az 1 dolog, h 1-2 dologban lényegesen eltér az animetõl, de sokkalta durvább! Néha a pulzusom verését érzem a halántékomon úgy izgulom végig a fejezeteket. Még nem végeztem, kb a negyedét olvastam el eddig. De folytatom.:)

Manitu

Quote from: AlkyraNagyon jó. Sokkkkkaaaallll jobb mint az anime.
Egyrészt a kedvenc fõhõsnõmet is többet szerepeltetik(Nishino), s sokkal jobban meg van spékelve a sztori.^^
:tezsvir:  Teljesen egyetértek :) Kár hogy már vége :(

Quote from: GrovenMai Otome kapcsán megtaláltam a teljes Mai Hime mangát. Elkedztem olvasni és hát izéé.... ledöbbentem. Az 1 dolog, h 1-2 dologban lényegesen eltér az animetõl, de sokkalta durvább! Néha a pulzusom verését érzem a halántékomon úgy izgulom végig a fejezeteket. Még nem végeztem, kb a negyedét olvastam el eddig. De folytatom.:)
Hol találtad meg? Nekem csak az elsõ három kötet van meg, és ha jól tudom még kettõ van, amit sehol nem lelek.

Alkyra

Quote from: Manitu:tezsvir:  Teljesen egyetértek :) Kár hogy már vége :(

Nem értem mirõl beszélsz. Én most töltöttem le a 18. fejezetet hozzá.
Ott véget ér a manga? Te hol hagytad abba?

u.i.: Egyb. örömmel konstálom h az avatarod a kedvenc szereplõm.^^(most megjelent egy lány, Kozue, õt is kezdem nagyon megkedvelni) Remélem õt fogja választani majd a végén.(vagy kozuet.^^)

Manitu

Quote from: AlkyraNem értem mirõl beszélsz. Én most töltöttem le a 18. fejezetet hozzá.
Ott véget ér a manga? Te hol hagytad abba?

u.i.: Egyb. örömmel konstálom h az avatarod a kedvenc szereplõm.^^(most megjelent egy lány, Kozue, õt is kezdem nagyon megkedvelni) Remélem õt fogja választani majd a végén.(vagy kozuet.^^)
Nekem is Nishino meg Kozue a kedvenceim :) Látom jó ízlésed van :)
Amúgy én már végigolvastam, 19 kötetes.

Alkyra

Quote from: ManituNekem is Nishino meg Kozue a kedvenceim :) Látom jó ízlésed van :)
Amúgy én már végigolvastam, 19 kötetes.

Tényleg? Te, a 19. kötetet honnan tudom letölteni?
Vagy neked megvan eredetiben? Még egy utolsó kérdés::)
Manaka fog vlkt választani a végén? Én nagyon remélem, hogy igen.
Ne lõdd le h kit, csak annyit mondj, hogy fog-e vagy nem.(a sok lány egy pasira animoknál ált. ez szokott lennie h egyiket se...)

Manitu

Quote from: AlkyraTényleg? Te, a 19. kötetet honnan tudom letölteni?
Vagy neked megvan eredetiben? Még egy utolsó kérdés::)
Manaka fog vlkt választani a végén? Én nagyon remélem, hogy igen.
Ne lõdd le h kit, csak annyit mondj, hogy fog-e vagy nem.(a sok lány egy pasira animoknál ált. ez szokott lennie h egyiket se...)
Hát, még a nyáron szedtem le torrentrõl, egy amatõr csapat megunta hogy Yanime olyan lassan halad, és kitolta az utolsó négy kötetet iszonyatos minõségû magazinscanekben, én meg nem tudtam nem leszedni :D
És meg lehet nyogodni, választ valakit, de csak az utolsó 3-4 oldalon derül ki kit :D

Groven

Quote from: ManituHol találtad meg? Nekem csak az elsõ három kötet van meg, és ha jól tudom még kettõ van, amit sehol nem lelek.

Háááát ITT!:) A listát görgesd le ott lesz. Van más finomság is.

Manitu

Quote from: GrovenHáááát ITT!:) A listát görgesd le ott lesz. Van más finomság is.
Tényleg :) Pedig annó itt kezdtem el az Ichigot meg a Himét is olvasni :) Thnx .

Alkyra

Quote from: ManituHát, még a nyáron szedtem le torrentrõl, egy amatõr csapat megunta hogy Yanime olyan lassan halad, és kitolta az utolsó négy kötetet iszonyatos minõségû magazinscanekben, én meg nem tudtam nem leszedni :D
És meg lehet nyogodni, választ valakit, de csak az utolsó 3-4 oldalon derül ki kit :D

Uccsó 3-4 oldal? Beh. Illik Manakához, hogy a legutolsó pillanatban dönti el.:)
Érdekes várom...Most épp Kozue-channal rejtegetõznek(természetesen oda nem illõ pózban) egy "perverz" elõl.:hahaha: :hahaha:

Alkyra

Gyönyörû. Egyszerûen gyönyörû.Isteni manga.
A történet, a karakterek, a cselekmények, mind egytõl egyik isteniek.
A rajzolásához, bár hozzá kellett szoknom az elején, de késõbb már nagyon jó lett.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a shoujo-t. Ez egy igazi minõségi manga.
Mindenképpen érdemes elolvasni a 19 kötetet.
Csak jót tudok mondani errõl.

Értékelés:
150%/100%

Lazzaret

Quote from: AlkyraGyönyörû. Egyszerûen gyönyörû.Isteni manga.
A történet, a karakterek, a cselekmények, mind egytõl egyik isteniek.
A rajzolásához, bár hozzá kellett szoknom az elején, de késõbb már nagyon jó lett.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a shoujo-t. Ez egy igazi minõségi manga.
Mindenképpen érdemes elolvasni a 19 kötetet.
Csak jót tudok mondani errõl.

Értékelés:
150%/100%

Ha egyszer végre lesz idõm mangát olvasni és befejezem az angel sanctuaryt ez lesz a következõ a soron:)

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretHa egyszer végre lesz idõm mangát olvasni és befejezem az angel sanctuaryt ez lesz a következõ a soron:)

:tezsvir:

Maron

Gokusen 8/5
Yankumi élete tovább bonyolódik, nem tudja, hogy most [COLOR="White"]ki is az apja még mindig. Ami nem is csoda, nem tudott még rendesen senkivel beszélni róla xD[/COLOR]

Detective Conan File 553 (raw)
Mégcsak raw, de ennek alapján durva @__@ Lehet, hogy tényleg lassan, de biztosan kezdetét veszi a nagy finálé?

death_scythe

Kicsit off de mivel nem találtam más thread-t ezért itt kérdem meg hogy aki olvassa a Bleach manga-t meg tudná mondani melyik chapter körül van a Sui Fong vs Yoruichi küzdelem és hogy hanyadik chapter körül hagyják el Ichigo-ék a Soul Society-t ?

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Rounin

Érdekes és jól megrajzolt történet, csak nekem kicsit sok a fõhõs... übersége. :rolleyes: Kiváncsi vagyok a maradék három kötetre. Csak nem találom sehol :haha:

izriot

Úgy tûnik nincs is belõle több fordítva, MangaReactor csak ennyit gyûjtött össze : ) Ha kell mondjuk van belõle kínai scan emuleon 9.-ik kötetig XD
Nameg anime is http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=freeman&do.search=search

Lazzaret

Nem tudom ismeritek-e a Pretty Face címû mangát. Véletlenül akadtam rá amikor csináltam az egyik DVD átalakitásomat. Eddig 23 fejezetett olvastam el és baromi jókat röhögtem rajta. A story egyszeü egy gimnazista srác aki nagy hirhedtségnek örvend a környéken egyik nap a buszon amivel utazott balesetett szenved. 1 év múlva magához tér de valami nem stimmel. Még pedig az arca. Amikor a tükörbe néz a titkon áhitott lány arca néz szembe vele. Hamar kiderül hogy az orvos aki megmentette egy foto alapján hozta rendbe a teljesen szétroncsolódott arcát. Persze a doki nem tudtahogy az nem a srác arca. De azt igen hogy ez nõi és nem férfi arc. Igy hát unalomból megcsinálta a srác arcát a fotó alapján. Hát innen indul a story. Annyira tetszet hogy a 3 órás konvertálás közben szinte abba sem birtam hagyni. Ajánlom mindenkinek aki rég nevetet már sokat :D

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Hmm... abszurd alapötlet... Ebbe bele kell nézni! :D Forrást tudsz esetleg mondani?

Lazzaret

Quote from: MohaHmm... abszurd alapötlet... Ebbe bele kell nézni! :D Forrást tudsz esetleg mondani?

Fent van AHQ-n de ha kell felrakom ftpre és onnan le tudod szedni.

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Wow. Ichigot lecsapták mint taxis a legyet.
Épphogycsak túlélte a dolgokat.(bár a többieknek sikerült megölni ellenfeleiket)
Egyre érdekesebb a sztori.
Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hogyan s mikor fog végre teljesen egyesülni.
Mert akkor vlm überbrutál karakter lesz belõle.
Bár eddig még a Bankai-ja is harmat gyenge.(ahogy az Arancar mondta, csak a sebessége növekedett meg s egyetlen technikát tud azt is a másik énje mutatta  neki még Byakuya harc során)
Alig várom a folytatást.

SaiyaGin

Quote from: MaronDetective Conan File 553 (raw)
Mégcsak raw, de ennek alapján durva @__@ Lehet, hogy tényleg lassan, de biztosan kezdetét veszi a nagy finálé?

Lehet, hogy bele kéne olvasnom. Utoljára a 499-504-et olvastam. :rolleyes:

Viszont most megyek és töltök School Rumble mangát.:whoah:

Rounin

3x3 eyes... elsõ 6 kötet..most otthon van a többi..hiányziiiiiiiiiiiiiiik.... nagyon...ezjó..

Alkyra

Wow!

[COLOR="White"]Naruto eltûnt.:D Mármint teljes átadta magát a démonnak s fizikaliag a démon alakját vette föl.:)
Emár nem körülötte lebegõ chakra. A nine-tails újjáéledt...bárcsak 4 farka van...:ejnye: :ejnye:
Meglássuk mi lesz ebbõl.[/COLOR]