Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Mattanja, 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: LazzaretHa egyszer végre lesz idõm mangát olvasni és befejezem az angel sanctuaryt ez lesz a következõ a soron:)

:tezsvir:

Maron

Gokusen 8/5
Yankumi élete tovább bonyolódik, nem tudja, hogy most [COLOR="White"]ki is az apja még mindig. Ami nem is csoda, nem tudott még rendesen senkivel beszélni róla xD[/COLOR]

Detective Conan File 553 (raw)
Mégcsak raw, de ennek alapján durva @__@ Lehet, hogy tényleg lassan, de biztosan kezdetét veszi a nagy finálé?

death_scythe

Kicsit off de mivel nem találtam más thread-t ezért itt kérdem meg hogy aki olvassa a Bleach manga-t meg tudná mondani melyik chapter körül van a Sui Fong vs Yoruichi küzdelem és hogy hanyadik chapter körül hagyják el Ichigo-ék a Soul Society-t ?

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Rounin

Érdekes és jól megrajzolt történet, csak nekem kicsit sok a fõhõs... übersége. :rolleyes: Kiváncsi vagyok a maradék három kötetre. Csak nem találom sehol :haha:

izriot

Úgy tûnik nincs is belõle több fordítva, MangaReactor csak ennyit gyûjtött össze : ) Ha kell mondjuk van belõle kínai scan emuleon 9.-ik kötetig XD
Nameg anime is http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=freeman&do.search=search

Lazzaret

Nem tudom ismeritek-e a Pretty Face címû mangát. Véletlenül akadtam rá amikor csináltam az egyik DVD átalakitásomat. Eddig 23 fejezetett olvastam el és baromi jókat röhögtem rajta. A story egyszeü egy gimnazista srác aki nagy hirhedtségnek örvend a környéken egyik nap a buszon amivel utazott balesetett szenved. 1 év múlva magához tér de valami nem stimmel. Még pedig az arca. Amikor a tükörbe néz a titkon áhitott lány arca néz szembe vele. Hamar kiderül hogy az orvos aki megmentette egy foto alapján hozta rendbe a teljesen szétroncsolódott arcát. Persze a doki nem tudtahogy az nem a srác arca. De azt igen hogy ez nõi és nem férfi arc. Igy hát unalomból megcsinálta a srác arcát a fotó alapján. Hát innen indul a story. Annyira tetszet hogy a 3 órás konvertálás közben szinte abba sem birtam hagyni. Ajánlom mindenkinek aki rég nevetet már sokat :D

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Hmm... abszurd alapötlet... Ebbe bele kell nézni! :D Forrást tudsz esetleg mondani?

Lazzaret

Quote from: MohaHmm... abszurd alapötlet... Ebbe bele kell nézni! :D Forrást tudsz esetleg mondani?

Fent van AHQ-n de ha kell felrakom ftpre és onnan le tudod szedni.

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Wow. Ichigot lecsapták mint taxis a legyet.
Épphogycsak túlélte a dolgokat.(bár a többieknek sikerült megölni ellenfeleiket)
Egyre érdekesebb a sztori.
Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hogyan s mikor fog végre teljesen egyesülni.
Mert akkor vlm überbrutál karakter lesz belõle.
Bár eddig még a Bankai-ja is harmat gyenge.(ahogy az Arancar mondta, csak a sebessége növekedett meg s egyetlen technikát tud azt is a másik énje mutatta  neki még Byakuya harc során)
Alig várom a folytatást.

SaiyaGin

Quote from: MaronDetective Conan File 553 (raw)
Mégcsak raw, de ennek alapján durva @__@ Lehet, hogy tényleg lassan, de biztosan kezdetét veszi a nagy finálé?

Lehet, hogy bele kéne olvasnom. Utoljára a 499-504-et olvastam. :rolleyes:

Viszont most megyek és töltök School Rumble mangát.:whoah:

Rounin

3x3 eyes... elsõ 6 kötet..most otthon van a többi..hiányziiiiiiiiiiiiiiik.... nagyon...ezjó..

Alkyra

Wow!

[COLOR="White"]Naruto eltûnt.:D Mármint teljes átadta magát a démonnak s fizikaliag a démon alakját vette föl.:)
Emár nem körülötte lebegõ chakra. A nine-tails újjáéledt...bárcsak 4 farka van...:ejnye: :ejnye:
Meglássuk mi lesz ebbõl.[/COLOR]

Fazék

Bocs Alkyra, engem spec tökre nem érdekel a Naruto, de rohadtul spoiler szaga van annak, amit írtál... kíjavítanád "[COLOR="LemonChiffon"]nem látszóra[/COLOR]"? köszi :)

Alkyra

Quote from: FazékBocs Alkyra, engem spec tökre nem érdekel a Naruto, de rohadtul spoiler szaga van annak, amit írtál... kíjavítanád "[COLOR="LemonChiffon"]nem látszóra[/COLOR]"? köszi :)

Gomen. Feladat teljesítve.^^
Néha elszál velem a ló s ilyenkor megfeledkezem az ilyesmikrõl.

Lazzaret

Ekkora ökörséget rég olvastam mint ez :hahaha: Baromi jó a története. Egyszerüen fenomenális. Ahogy a lány arcuvá átmûtöt srác probálja játszani Rina ikertestvérét hát az nem egyszerû. Tele hatalmas poénokkal. Sok helyen már annyira sírva röhögtem hogy anyám benézet nem e valami vicce mozit nézek. A legjobb amikor az egyik csak asszem Yuki készít a barátjának egy sálat de föhõsünk elszakitja. Ezért elkéri és megjavitja. De mivel félálomban teszi ezt a végén Érdekes dolgot süt ki az egészbõl :D Sajna azért egy két helyen ellaposodik a történet de a vége is egy hatalmas fordulat.Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek.

10/9

edit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

http://manga.anime-source.com/manga/index.php

www.arkangyalok.uw.hu

via_mala

Quote from: LazzaretEkkora ökörséget rég olvastam mint ez :hahaha: Baromi jó a története. Egyszerüen fenomenális. Ahogy a lány arcuvá átmûtöt srác probálja játszani Rina ikertestvérét hát az nem egyszerû. Tele hatalmas poénokkal. Sok helyen már annyira sírva röhögtem hogy anyám benézet nem e valami vicce mozit nézek. A legjobb amikor az egyik csak asszem Yuki készít a barátjának egy sálat de föhõsünk elszakitja. Ezért elkéri és megjavitja. De mivel félálomban teszi ezt a végén Érdekes dolgot süt ki az egészbõl :D Sajna azért egy két helyen ellaposodik a történet de a vége is egy hatalmas fordulat.Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek.

10/9

edit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

Valami biztos van benne, de anno én pár fejezetet olvastam belõle, és annyi elég is volt.

Viszont most sikerült beszereznem a Vagabond 11-20 köteteit, úgyhogy lassan rájuk vetem magam!:hopp:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Ghost in the Shell manga

Nagyon jó! Megint más, mint a két film meg a sorozatok, de mégis Ghost in the Shell. Nem is tudnék sorrendet állítani közöttük. Érdekes, hogy mindegyik animébe kerültek részek a mangából, nemcsak nagyon léptékû dolgokban, de kézzelfogható jeleneteket, karaktereket, történet-töredékek tekintetében is. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Man-Machine Interface-re meg a Human Error Processor-ra.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Az MMI-t alkalmasint kölcsön tudom adni fizikailag manifesztálódott formában is, ha megígéred, hogy az életednél is jobban vigyázol rá...

Van benne egy elég kemény H-jelenet, ám utánanézve kiderült, hogy ez az amerikai változat már cenzúrázott, és az eredetiben SOKKAL durvább az az oldalpár.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyoAz MMI-t alkalmasint kölcsön tudom adni fizikailag manifesztálódott formában is, ha megígéred, hogy az életednél is jobban vigyázol rá...
Ez nálam nem sokat jelent. Mit szólnál ahhoz, hogy a saját Ghost in the Shell mangámnál is jobban vigyázok rá? (Amit csak kesztyûben olvastam, hogy ne legyen zsíros vagy gyûrött.) Nagyon megköszönném! :)

Quote from: kikuchiyoVan benne egy elég kemény H-jelenet, ám utánanézve kiderült, hogy ez az amerikai változat már cenzúrázott, és az eredetiben SOKKAL durvább az az oldalpár.
:hopp: Az engem nem zavar, sõt, szerintem valamennyire passzol is. Mindenki kiakad, hogy GitS és hentai, de én egyetértek Shirow Masamune-vel: ha jól esik meztelen nõket nézni, akkor miért ne tehetne a történeteibe ilyen típusú, akár szervesen nem odakapcsolódó részeket? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Lazzaretedit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

Esezleg tudsz egy linket a Pretty Face-hez ahonnan le is lehet tölteni? Mert számomra az animehq-ról való letöltés egy rejtély.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Feldin

Quote from: RamizGhost in the Shell manga

Nagyon jó! Megint más, mint a két film meg a sorozatok, de mégis Ghost in the Shell. Nem is tudnék sorrendet állítani közöttük. Érdekes, hogy mindegyik animébe kerültek részek a mangából, nemcsak nagyon léptékû dolgokban, de kézzelfogható jeleneteket, karaktereket, történet-töredékek tekintetében is. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Man-Machine Interface-re meg a Human Error Processor-ra.
Majd ha dvd melléklet lesz elolvasom :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Yakumo

Tegnap olvastam el a Love Hina manga 1. kötetét és mit mondjak :lol:
Pont nem lépte át nálam azt a határt ahol már idegesítõ lett volna a gyerek bénázása, csak súrolta, de mindig megmentette magát tõlem a jó poénokkal és "ilyenmegolyan" dolgokkal. :D :whoah: Ennyi bugyi meg melltartó rég repkedett egy kezemben tartott mangában az biztos:lol: Az nagyon jó, hogy a sok kreténséget sokszor megtöri az érzelmi vonal és a karakterek kidolgozása, jellemzése^^ És így lesz teljes egész: Love Hina^^ Meg kell szereznem a többit is. :jee: És hogy ég sokszor a gyerek feje:hahaha:

Edit: Azóta a 2.-t is elolvastam: sok vizsga, sok ütés, sok poén, sok vidámság, összesítve: The Life goes on at Hinata House:D

Lazzaret

Quote from: DreamcleaverEsezleg tudsz egy linket a Pretty Face-hez ahonnan le is lehet tölteni? Mert számomra az animehq-ról való letöltés egy rejtély.

Hát elvileg total comanderel lelehet szedni AHQ-ról. De felteszem saját ftp-re. Csak egy kis türelem mert sokáig fog tartani. Ha kell tudok segiteni beállítani a címet meg minden egyebet az ftphez.Csak PMez.

edit: Elolvastam a DearS 5-öt. Fordulatos és naon pikáns volt:D

[COLOR="Red"]Spoiler:[/COLOR]
[COLOR="White"]Takeya megtalálja Rent és megprobálja kiszabaditani a Dears ûrhajóból. De a hajó gravitációs rendszere elszabadúl és mindenki nekiáll egy darabig lebegni, kis idõ mulva visszaál de Ren leláncolt nyakörvénél fenn akad. Takeya megprobálja megmenteni: azt mondja hogy Ren a családja. Ren használja képességét és újraindul az ûrhajó. Majd elveszti az eszméletét. A Dearsek legmagasabb beosztásu tagja a figyelõ magához tér álmából és átveszi a hajó irányitását Rubitól. Szabadon engedi Takeyát és Rent.Ren elveszti a japán nyelvtudását mikor felhasználta a képességét az ûrhajóban. Nagy nehézségek árán és egy kis strandolás után nam meg egy szekxis szekrénybezárkozás után sikerül rehabilitálni. Na kb ennyi de még van mit lehetne mesélni :)[/COLOR]

[COLOR="Red"]Spoiler end.[/COLOR]

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Ez nem ér, kivették a legjobb hentai betétet a Man Machine Interface amerikai verziójából! :beken: Na mindegy, megvan japán scan-ben még régrõl, ha valakinek kell. :hahaha:

kikuchiyo

Ramiz

Quote from: kikuchiyoRögtön odalapoztál? :ejnye:
Miért, te is megkerested a neten, hogy mi maradt ki... csak az a különbség, hogy nekem az már régebbrõl megvolt, és már egy csomószor "olvastam". :D Viszont a sztoriból idáig semmit sem értek... ^^"

kikuchiyo

Nem kerestem meg a neten, 4chanon láttam a kérdéses oldalakat.

Izé, én nem olvasok 4chant, csak egyszer véletlenül odaküldött egy link, és éppen véletlenül volt egy ilyen thread, amiben véletlenül errõl volt szó... :D

Ramiz

Quote from: kikuchiyoIzé, én nem olvasok 4chant, csak egyszer véletlenül odaküldött egy link, és éppen véletlenül volt egy ilyen thread, amiben véletlenül errõl volt szó... :D
:D Én olvasom, be-be-beeee!!! És már csomó Motoko-s hentaim van, heheeee!!! :kiraly: :muhahah:

Prof. William

Mermaid Kiss

Tanaka Yutaka újabb remekmûve!

A Sztorik aranyosak, kár hogy japánul van az egész. Fõleg a cigis lány története volt jó. :)

Feldin

Quote from: Prof. WilliamMermaid Kiss

Tanaka Yutaka újabb remekmûve!

A Sztorik aranyosak, kár hogy japánul van az egész. Fõleg a cigis lány története volt jó. :)
honnan szedted?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s