Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Fazék

Bocs Alkyra, engem spec tökre nem érdekel a Naruto, de rohadtul spoiler szaga van annak, amit írtál... kíjavítanád "[COLOR="LemonChiffon"]nem látszóra[/COLOR]"? köszi :)

Alkyra

Quote from: FazékBocs Alkyra, engem spec tökre nem érdekel a Naruto, de rohadtul spoiler szaga van annak, amit írtál... kíjavítanád "[COLOR="LemonChiffon"]nem látszóra[/COLOR]"? köszi :)

Gomen. Feladat teljesítve.^^
Néha elszál velem a ló s ilyenkor megfeledkezem az ilyesmikrõl.

Lazzaret

Ekkora ökörséget rég olvastam mint ez :hahaha: Baromi jó a története. Egyszerüen fenomenális. Ahogy a lány arcuvá átmûtöt srác probálja játszani Rina ikertestvérét hát az nem egyszerû. Tele hatalmas poénokkal. Sok helyen már annyira sírva röhögtem hogy anyám benézet nem e valami vicce mozit nézek. A legjobb amikor az egyik csak asszem Yuki készít a barátjának egy sálat de föhõsünk elszakitja. Ezért elkéri és megjavitja. De mivel félálomban teszi ezt a végén Érdekes dolgot süt ki az egészbõl :D Sajna azért egy két helyen ellaposodik a történet de a vége is egy hatalmas fordulat.Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek.

10/9

edit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

http://manga.anime-source.com/manga/index.php

www.arkangyalok.uw.hu

via_mala

Quote from: LazzaretEkkora ökörséget rég olvastam mint ez :hahaha: Baromi jó a története. Egyszerüen fenomenális. Ahogy a lány arcuvá átmûtöt srác probálja játszani Rina ikertestvérét hát az nem egyszerû. Tele hatalmas poénokkal. Sok helyen már annyira sírva röhögtem hogy anyám benézet nem e valami vicce mozit nézek. A legjobb amikor az egyik csak asszem Yuki készít a barátjának egy sálat de föhõsünk elszakitja. Ezért elkéri és megjavitja. De mivel félálomban teszi ezt a végén Érdekes dolgot süt ki az egészbõl :D Sajna azért egy két helyen ellaposodik a történet de a vége is egy hatalmas fordulat.Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek.

10/9

edit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

Valami biztos van benne, de anno én pár fejezetet olvastam belõle, és annyi elég is volt.

Viszont most sikerült beszereznem a Vagabond 11-20 köteteit, úgyhogy lassan rájuk vetem magam!:hopp:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Ghost in the Shell manga

Nagyon jó! Megint más, mint a két film meg a sorozatok, de mégis Ghost in the Shell. Nem is tudnék sorrendet állítani közöttük. Érdekes, hogy mindegyik animébe kerültek részek a mangából, nemcsak nagyon léptékû dolgokban, de kézzelfogható jeleneteket, karaktereket, történet-töredékek tekintetében is. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Man-Machine Interface-re meg a Human Error Processor-ra.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Az MMI-t alkalmasint kölcsön tudom adni fizikailag manifesztálódott formában is, ha megígéred, hogy az életednél is jobban vigyázol rá...

Van benne egy elég kemény H-jelenet, ám utánanézve kiderült, hogy ez az amerikai változat már cenzúrázott, és az eredetiben SOKKAL durvább az az oldalpár.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyoAz MMI-t alkalmasint kölcsön tudom adni fizikailag manifesztálódott formában is, ha megígéred, hogy az életednél is jobban vigyázol rá...
Ez nálam nem sokat jelent. Mit szólnál ahhoz, hogy a saját Ghost in the Shell mangámnál is jobban vigyázok rá? (Amit csak kesztyûben olvastam, hogy ne legyen zsíros vagy gyûrött.) Nagyon megköszönném! :)

Quote from: kikuchiyoVan benne egy elég kemény H-jelenet, ám utánanézve kiderült, hogy ez az amerikai változat már cenzúrázott, és az eredetiben SOKKAL durvább az az oldalpár.
:hopp: Az engem nem zavar, sõt, szerintem valamennyire passzol is. Mindenki kiakad, hogy GitS és hentai, de én egyetértek Shirow Masamune-vel: ha jól esik meztelen nõket nézni, akkor miért ne tehetne a történeteibe ilyen típusú, akár szervesen nem odakapcsolódó részeket? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Lazzaretedit: ha valakit érdekel itt el tudja olvasni az egészet :

Esezleg tudsz egy linket a Pretty Face-hez ahonnan le is lehet tölteni? Mert számomra az animehq-ról való letöltés egy rejtély.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Feldin

Quote from: RamizGhost in the Shell manga

Nagyon jó! Megint más, mint a két film meg a sorozatok, de mégis Ghost in the Shell. Nem is tudnék sorrendet állítani közöttük. Érdekes, hogy mindegyik animébe kerültek részek a mangából, nemcsak nagyon léptékû dolgokban, de kézzelfogható jeleneteket, karaktereket, történet-töredékek tekintetében is. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Man-Machine Interface-re meg a Human Error Processor-ra.
Majd ha dvd melléklet lesz elolvasom :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Yakumo

Tegnap olvastam el a Love Hina manga 1. kötetét és mit mondjak :lol:
Pont nem lépte át nálam azt a határt ahol már idegesítõ lett volna a gyerek bénázása, csak súrolta, de mindig megmentette magát tõlem a jó poénokkal és "ilyenmegolyan" dolgokkal. :D :whoah: Ennyi bugyi meg melltartó rég repkedett egy kezemben tartott mangában az biztos:lol: Az nagyon jó, hogy a sok kreténséget sokszor megtöri az érzelmi vonal és a karakterek kidolgozása, jellemzése^^ És így lesz teljes egész: Love Hina^^ Meg kell szereznem a többit is. :jee: És hogy ég sokszor a gyerek feje:hahaha:

Edit: Azóta a 2.-t is elolvastam: sok vizsga, sok ütés, sok poén, sok vidámság, összesítve: The Life goes on at Hinata House:D

Lazzaret

Quote from: DreamcleaverEsezleg tudsz egy linket a Pretty Face-hez ahonnan le is lehet tölteni? Mert számomra az animehq-ról való letöltés egy rejtély.

Hát elvileg total comanderel lelehet szedni AHQ-ról. De felteszem saját ftp-re. Csak egy kis türelem mert sokáig fog tartani. Ha kell tudok segiteni beállítani a címet meg minden egyebet az ftphez.Csak PMez.

edit: Elolvastam a DearS 5-öt. Fordulatos és naon pikáns volt:D

[COLOR="Red"]Spoiler:[/COLOR]
[COLOR="White"]Takeya megtalálja Rent és megprobálja kiszabaditani a Dears ûrhajóból. De a hajó gravitációs rendszere elszabadúl és mindenki nekiáll egy darabig lebegni, kis idõ mulva visszaál de Ren leláncolt nyakörvénél fenn akad. Takeya megprobálja megmenteni: azt mondja hogy Ren a családja. Ren használja képességét és újraindul az ûrhajó. Majd elveszti az eszméletét. A Dearsek legmagasabb beosztásu tagja a figyelõ magához tér álmából és átveszi a hajó irányitását Rubitól. Szabadon engedi Takeyát és Rent.Ren elveszti a japán nyelvtudását mikor felhasználta a képességét az ûrhajóban. Nagy nehézségek árán és egy kis strandolás után nam meg egy szekxis szekrénybezárkozás után sikerül rehabilitálni. Na kb ennyi de még van mit lehetne mesélni :)[/COLOR]

[COLOR="Red"]Spoiler end.[/COLOR]

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Ez nem ér, kivették a legjobb hentai betétet a Man Machine Interface amerikai verziójából! :beken: Na mindegy, megvan japán scan-ben még régrõl, ha valakinek kell. :hahaha:

kikuchiyo

Ramiz

Quote from: kikuchiyoRögtön odalapoztál? :ejnye:
Miért, te is megkerested a neten, hogy mi maradt ki... csak az a különbség, hogy nekem az már régebbrõl megvolt, és már egy csomószor "olvastam". :D Viszont a sztoriból idáig semmit sem értek... ^^"

kikuchiyo

Nem kerestem meg a neten, 4chanon láttam a kérdéses oldalakat.

Izé, én nem olvasok 4chant, csak egyszer véletlenül odaküldött egy link, és éppen véletlenül volt egy ilyen thread, amiben véletlenül errõl volt szó... :D

Ramiz

Quote from: kikuchiyoIzé, én nem olvasok 4chant, csak egyszer véletlenül odaküldött egy link, és éppen véletlenül volt egy ilyen thread, amiben véletlenül errõl volt szó... :D
:D Én olvasom, be-be-beeee!!! És már csomó Motoko-s hentaim van, heheeee!!! :kiraly: :muhahah:

Prof. William

Mermaid Kiss

Tanaka Yutaka újabb remekmûve!

A Sztorik aranyosak, kár hogy japánul van az egész. Fõleg a cigis lány története volt jó. :)

Feldin

Quote from: Prof. WilliamMermaid Kiss

Tanaka Yutaka újabb remekmûve!

A Sztorik aranyosak, kár hogy japánul van az egész. Fõleg a cigis lány története volt jó. :)
honnan szedted?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Prof. William

Az FTP-na Taanaka Yutaka-s Love romance Collection könyvtárban vannak. Bár ezek H mûvek de a szép rajzolás+az aranyos karakterek miatt megéri megnézni. AZ Itake na Darling ráadásul angol nyelven van meg. Kezd azzal.

via_mala

Vagabond 14. kötet végéig.
Takehiko Inoue egész egyszerûen lenyûgözõen élethû, kiemelkedõ minõségû, már-már mûvészi igényességû rajzai, és a rendkívül érdekes (valós) karakterek teszik ezt a mangát alapmûvé. Komolyan mondom, egyes képkockákat percekig bámultam, annyi apró részlet van rajtuk kidolgozva.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

zolan43

Kiválló!
Sechs már nem annyira "gépies"!
Alita mégerõsebb lett. ([COLOR="LemonChiffon"]"egyesült" Yokoval[/COLOR])

Alkyra

Hp6:

Igen, én olvasom a könyvet, kövezzetek meg, de ez most(a közepén lévõ nyálas ki-kit szeret részt kivéve) piszkosul durva volt s rohadtúl élveztem.
S itt nem ilyesmire gondolok, hogy véres meg hasonlók(bár az is).
A tények, egyszerû ámde brutális feltárása s közlése hihetetlen jó volt.
Nagyon élveztem, hogy az igazgató s Harry Voldemort emlékeiben kutatva próbálják meglelni a választ a varázsló mibenlétében.
Ezmár nem gyerekjáték, amelyben vicces, humoros, gyerekes dolgok történnek s a fõhõsnek az a legnagyobb baja, hogy meg kell írnia a házifeladatát...
Az utolsó oldalak szinte tökéletesen robolták le véglegesen az 1-2-3 kötetben felépített gyermeki illúziót.
Ez is csak egy világ, hol az emberek korruptak, ki akarják használni a másikat, gyilkosságok sorozata történik s már csöppet sem olyan mesés mint ahogy elõször véltük...
Nem tudom, hogy a fiatalabb olvasók meg fogják-e érteni, hogy Voldemort miért lett ilyen, milyen célok vezérelték, hogy Neki miért kellett meghalnia lepecstélve ezzel az ifjú Harry sorsát.(ezt az irónõ nagyon szépen fejtette ki a legvégén a könyvnek)
Tükõn ülve várom a befejezõ részt s hogy miként alakul a történet vége.

Bocsássatok meg az offért, dehogy On is legyek:

Dears 1-5:
Ez is  teljesen más mint az anime. Már a 2. kötet végén elérjük az anime csúcspontját.(Takeya elfogadja, hogy Õ Ren mestere s Ren az Õ szolgája.)
Egy kicsit komolyabb az animénél.
Nagyon tettszik s továbbra is meg fogom rendelni a következõ részeit.

Prof. William

Deep Love

Nagyon durva kis manga!
Nincs benne vámpír, vagy szörnyeteg esetleg magical girl-ek csak emberi sorsok.

Fõhõsünk egy csinos lány aki mellesleg prosti de titkolja. Fekszik pénzért meg minden...
Lassan süllyed egyre méylebre és mélyebre... durva... Jól be van mutatva...

Aztán egy nap....

De nem árulom el...

Kicsit oylan érzésem volt mint amikor a Rekviem egy álomért néztem. Bár ez nem a drogról szól, de az érzelmek, a magányosság a reméyntelenség, az önundor nagyon jól átjön belõlle.

Azt hittem hogy az elején a Deep Love kifejezést csak poénból adták címnekk, mert mait a csaj mûvelt annak távolról sem volt köz hozzá, de a manga második kötetében világossá váli a történet...

Csakis vidám dolgokkal egybekötve olvassátok! Én így tettem így a végén csak kicsit volt olyan kedvem, hogy kiugorjak az ablakon....

Jó olvasást! :)

U.I.

A japán utcai prostiknak ilyen jól megy?
Mukor az árról beszének a fickó 700 dolcsit mond egy menetért... Nem csoda hogy prosti lett a csajból... :)

Alkyra

A csaj milyen hirtelen elhallgatott, mikor ichigo úgy belebaszta a fejét a földbe, hogy szétrepedt a maszkja s vele együtt majdnem a feje is.XD

A manga vlm isteni. Alig várom már, hogy befejezzék ezt a szar boundos cuccot s végre nekikezdjenek az igazi, hamisíthatatlan bleachhez.:whoah:

Lazzaret

Quote from: AlkyraA csaj milyen hirtelen elhallgatott, mikor ichigo úgy belebaszta a fejét a földbe, hogy szétrepedt a maszkja s vele együtt majdnem a feje is.XD

A manga vlm isteni. Alig várom már, hogy befejezzék ezt a szar boundos cuccot s végre nekikezdjenek az igazi, hamisíthatatlan bleachhez.:whoah:

Most olvastam el én is. Ez az igazi Bleach érzés és nem az ami az animes filler vackokban megy. Abból már teljesen kiveszet a Bleach érzés.

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretMost olvastam el én is. Ez az igazi Bleach érzés és nem az ami az animes filler vackokban megy. Abból már teljesen kiveszet a Bleach érzés.

Hát nem? Én is pontosan ezt érzem! A mangában ez az érzés még megvan, de a fillerrészekben...áhhh...
Nem tudja vlk mikor lesz vége ennek a szemétnek?

Lazzaret

Quote from: AlkyraHát nem? Én is pontosan ezt érzem! A mangában ez az érzés még megvan, de a fillerrészekben...áhhh...
Nem tudja vlk mikor lesz vége ennek a szemétnek?

Hát ezt sajna nem tudom, de inkább utóbb mint elöbb :( Addig is inkább olvassuk a mangát mert ezerszer jobb.

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretHát ezt sajna nem tudom, de inkább utóbb mint elöbb :( Addig is inkább olvassuk a mangát mert ezerszer jobb.

:tezsvir:

SaiyaGin

School rumble ch 104-109
Miért nincs meg a következõ fejezet??? :bruhuhu:

Member

Quote from: SaiyaGinSchool rumble ch 104-109
Miért nincs meg a következõ fejezet??? :bruhuhu:
A School Rumble is neverendingstory lesz? :eeek: