Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Yakumo, menne a rep, de sajna be kell érned egy :tezsvir: -el :D

Yakumo

Quote from: RouninYakumo, menne a rep, de sajna be kell érned egy :tezsvir: -el :D
:D Arigatou! :D :whoah:

Rounin

Quote from: White SeeDIlyenbõl nekem si van egy halom. Hány :tezsvir:  ér egy rep-et?:) Átváltanám, mert lassan letünök a top30-ból :beken:

Ezt ne! Meg leszünk gyanúsítva (alaptalanul), hogy csak ez számít nekünk és a postszám :rolleyes:

Yakumo

Quote from: White SeeDIlyenbõl nekem si van egy halom. Hány :tezsvir:  ér egy rep-et?:) Átváltanám, mert lassan letünök a top30-ból :beken:
Ilyet te hol nézel meg? Top 30? Tök hülye vagyok, de ezt nem vágom/találom:D :lame:

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sirtomi

Yakumo jó tanácsok :jee:
Én a mozi helyett mondjuk valami mást keresnék ahol lehet beszélgetni, nem csak filmet nézni, de ez sem rossz.
Legutóbb squasholni vittem lányt, közben és utána is jól elbeszélgetünk, igaz sajnos hogy nem lett belõle semmi, de ez van :)

Edit: Ja és nekem is jól jönne egy kis extra okítás, mert béna vagyok. Hölgyek lehet tanácsokat osztogatni a másik oldalról :D

Rounin

Quote from: sirtomiYakumo jó tanácsok :jee:
Én a mozi helyett mondjuk valami mást keresnék ahol lehet beszélgetni, nem csak filmet nézni, de ez sem rossz.
Legutóbb squasholni vittem lányt, közben és utána is jól elbeszélgetünk, igaz sajnos hogy nem lett belõle semmi, de ez van :)

Dehogynem lett. Egy kellemes élmény, illetve így késõbbrõl egy kellemes emlék. És ki tudja, még lehet belõle valami :3x3:

sirtomi

Quote from: RouninDehogynem lett. Egy kellemes élmény, illetve így késõbbrõl egy kellemes emlék. És ki tudja, még lehet belõle valami :3x3:
Jóban vagyunk, és én még nem adtam fel, csak legyen vége a vizsgaidõszaknak és érjen rá ;)

Lt. Simoan Blarke

az utóbbi postok hm
1. nagyon tanulságosak voltak (de szerencsére ezek mind elméleti dolgok, amiket nekem nem kell gyakorlatba átültetnem :P:D)
2. röhögõgörcsöt okoztak, hogy pont Ramiz kolleg(in)a kérdezi. még mindig :rotflol::lul: állapotban vagyok :D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarke, hogy pont Ramiz kolleg(in)a kérdezi.

Hm... Rami-chan? :3x3: :confused:

Okay, örömmel átadom a rangom. Viheted. Nem! Ne hálálkodj. Tiéd. :hehe:

Yakumo

Quote from: sirtomiYakumo jó tanácsok :jee:

Edit: Ja és nekem is jól jönne egy kis extra okítás, mert béna vagyok. Hölgyek lehet tanácsokat osztogatni a másik oldalról :D
Ahogy mondod, de ahogy láttad én is a beszélgetésre koncentráltam a tanácsadásban, mert az kell a megismeréshez. Csak a hülyeségem elnyomta lehet picit:D
Bár én nem lány vagyok,de ha úgy érzed megéri: FIGHT a lányért!! Veled vagyok! (öööö.... csak lélekben:D) :tezsvir:

sirtomi

Quote from: YakumoAhogy mondod, de ahogy láttad én is a beszélgetésre koncentráltam a tanácsadásban, mert az kell a megismeréshez. Csak a hülyeségem elnyomta lehet picit:D
Bár én nem lány vagyok,de ha úgy érzed megéri: FIGHT a lányért!! Veled vagyok! (öööö.... csak lélekben:D) :tezsvir:
Még jó hogy elég messze laksz, különben megijednék :D

Nekem megérné harcolni érte :)

Yakumo

Quote from: sirtomiMég jó hogy elég messze laksz, különben megijednék :D

Nekem megérné harcolni érte :)
1. :lol:
2. FIGHT akkor;)

Lazzaret

(Álló kép):

Feliat: sirtomi VS. Yakumo
                         ROUND 01

(következö kép: két piros csík jelenik meg a kép tetején aláirva elõzõ kettösünk neveikkel. Középen egy óra számol vissza 99 sec-röl)

(a képen kivül a kontroller mögül)

Na most jól megkapod hehe! (sirtomi megnyomja a kis ütés gombot mire a képen lévõ kari végez egy ütés mozdulatott és jól orrba vágja Yakumo karakterét. Hatalmas vér adag fröccsen szerteszét.)

Na várj csak( Yakumo gyorsan reagál a helyzetre és megnyomja a hátra gombot+ a kisrugást. Yakumo karija alsó pörgõ rugást intéz sirtomi karija felé aki késik a reagálással és elvágodik ahogy kirugják a lábátt)

sirtomi erre:

Húú te kis...

(De már nem tudja befejezni a mondanivalóját)

(Újabb állókép+ felirat:Times Up!)

sirtomi és Yakumo összemosolyognak és hozzá teszik majd legközelebb.

Majd :tezsvir: és békében néznek eggyüt egy jó kis animet.

:D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lazzaret(Álló kép):

ROUND 01

(következö kép: két piros csík jelenik meg a kép tetején aláirva elõzõ kettösünk neveikkel. Középen egy óra számol vissza 99 sec-röl)

(a képen kivül a kontroller mögül)

Na most jól megkapod hehe! (sirtomi megnyomja a kis ütés gombot mire a képen lévõ kari végez egy ütés mozdulatott és jól orrba vágja Yakumo karakterét. Hatalmas vér adag fröccsen szerteszét.)

Na várj csak( Yakumo gyorsan reagál a helyzetre és megnyomja a hátra gombot+ a kisrugást. Yakumo karija alsó pörgõ rugást intéz sirtomi karija felé aki késik a reagálással és elvágodik ahogy kirugják a lábátt)

sirtomi erre:

Húú te kis...

(De már nem tudja befejezni a mondanivalóját)

(Újabb állókép+ felirat:Times Up!)

sirtomi és Yakumo összemosolyognak és hozzá teszik majd legközelebb.

Majd :tezsvir: és békében néznek eggyüt egy jó kis animet.

:D
de akkor jön katz, és azt, aki kevesebb hpn volt az idõ lejárta után, megkéseli, kibelezi, felgyújtja, felnégyeli, megtölti napalmmal, berobbantja, kb. ilyen sorrendben.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: Lazzaret(Álló kép):

ROUND 01

:hahaha:
de valamit félreértettél, nem egymással FIGHT egy lányért, csak én a lányért :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiMég jó hogy elég messze laksz, különben megijednék :D
akkor viszont ennek a szerepét nem értem...

Rounin

Quote from: blarkeakkor viszont ennek a szerepét nem értem...

Talán a "Veled vagyok" felkiáltás miatt?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninTalán a "Veled vagyok" felkiáltás miatt?
ahh. amikor már sokmindent kellene megjegyezni, akkor kezdek szelektívvé válni :D

sirtomi

Quote from: blarkeakkor viszont ennek a szerepét nem értem...
Most már én se :haha: Nem tesz jót nekem a munka, nincs túl jó hatással az agyamra.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiMost már én se :haha: Nem tesz jót nekem a munka, nincs túl jó hatással az agyamra.
levonom a konklúziót, hogy sirtomi, én és Rounin alkotta háromfõs halmaz egy nemüres részhalmazának elemei valamit most félreértenek, vagy elbeszélnek az eredeti halmaz többi tagja mellett :D

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kvikveg...
nem az a lényeg, hogy mit írt, hanem hogy most, és én itt vagyok!! SZIA KVIKI!!!!!!!! :D:D:hopp: :ad: omghi2u! :D

sirtomi

Quote from: blarkelevonom a konklúziót, hogy sirtomi, én és Rounin alkotta háromfõs halmaz egy nemüres részhalmazának elemei valamit most félreértenek, vagy elbeszélnek az eredeti halmaz többi tagja mellett :D
:lol:

Rounin postjár olvasva kezd rémleni miért írtam amit írtam :D

Moha

Quote from: RamizSzerintetek hova érdemes hívni egy lányt megismerkedéshez? Milyen program jó? Nekem rögtön valami szolid kocsma ugrik be, de ez valószínûleg teljesen barbár hülyeség. :) (A kérdés egyelõre inkább csak elméleti, de azért jó lenne érteni ilyen dolgokhoz...)
Szerintem embere válogatja. Elsõsorban az dönti el, milyen beszélõkéd van (ha a valóságban is olyan aktív vagy, mint a fórumon, akkor ezzel nem lesz gond. :D) Szóval ha szeretsz beszélgetni, akkor pl. séta (park, egyéb nyugis hely, idõjárás függvényében) vagy jó ötlet lehet a biliárd, bowling és hasonló játékok, amik közben lehet beszélgetni.
Mozi akkor, ha kevesebbet szeretnél beszélgetni. Mindenesetre szerintem nem jó elsõ randinak, mert olyankor inkább az a lényeg, hogy megismerd a csajt.
Saját tapasztalataim alapján: Két eset volt, mikor elsõ randin moziba hívtam csajt. Mindkettõnél elsõ és utolsó randi is volt egyszerre... Az egyik közvetlen a film után le is lépett... :rolleyes:
Amúgy meg sosem lehet tudni, mi válik be. A volt barátnõmmel pl. elsõ alkalommal beültünk egy semleges helyre (nem kocsma!), és segítettem neki pár ECDL feladatban :haha: Furcsa kezdés, nem? :)

De igazából "vak vezet világtalant", szóval ne vedd készpénznek. Nem tõlem fogod hallani az "évszázad csajozós technikái" címû elõadást, az biztos. :hehe:

sirtomi

Moha nálam a squash-os dolog fordítva volt, õ szeretett játszani én meg még sosem játszottam :) Végülis félig jól sült el.

Lazzaret

Quote from: sirtomi:hahaha:
de valamit félreértettél, nem egymással FIGHT egy lányért, csak én a lányért :D

Dehogy, értettem én csak olyan jó volt ezt igy gyorsan kipréselni a hulla agyamból késõ este :D

www.arkangyalok.uw.hu

sirtomi

Quote from: LazzaretDehogy, értettem én csak olyan jó volt ezt igy gyorsan kipréselni a hulla agyamból késõ este :D
:D Akkor én értettem félre, már nem is értem :confused:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomi:D Akkor én értettem félre, már nem is értem :confused:
:hahaha:
ha ilyen szinten leszívja az agyat a tesztoszteron-támogatott nõorientált világkép, akkor inkább maradok boldog-friss hülye :3x3: :D

sirtomi

Quote from: blarke:hahaha:
ha ilyen szinten leszívja az agyat a tesztoszteron-támogatott nõorientált világkép, akkor inkább maradok boldog-friss hülye :3x3: :D
Lehet hogy te vagy normális és én hülye, vagy most hülyülök :D