Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lazzaret

Sztem csak spontán álmosak vagyunk és baromira unatkozunk :D

www.arkangyalok.uw.hu

sirtomi

Quote from: LazzaretSztem csak spontán álmosak vagyunk és baromira unatkozunk :D
Rám teljesen igaz! Baromi álmos vagyok és még unatkozok is. De aludni bezzeg nem tudok.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretSztem csak spontán álmosak vagyunk és baromira unatkozunk :D
én még fullkómás állapotban sem vagyok ilyen típusú fárasztó... :D bár én ugyebár nem vagyok normális egyed :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Quote from: sirtomiRám teljesen igaz! Baromi álmos vagyok és még unatkozok is. De aludni bezzeg nem tudok.

Valahogy én is igy vagyok ezzel. Póbálom bealtatni magam egy kis esti forumozással :D
Quote from: blakeén még fullkómás állapotban sem vagyok ilyen típusú fárasztó...

én fárasztó ugyan dehogy csak pihentagyu:D

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: sirtomiRám teljesen igaz! Baromi álmos vagyok és még unatkozok is. De aludni bezzeg nem tudok.
Én szintén. Nem tudom, egyszerûen hülyén állt be a bioritmusom, vagy tudom is én. Hiába vagyok hulla fáradt, általában éjfél elõtt képtelen vagyok aludni. Volt már nem egyszer, hogy próbáltam aludni, aztán másfél óra forgolódás után inkább benyomtam valami filmet...

Anyumnak és húgomnak meg van valami beépített kapcsolójuk, amvel tetszés szerint tudják állítani az alvás/ébrenlét állapotot... :rolleyes: Sajna én nem örököltem.... szerintem csak nõi ágon adható át. :hehe:

Ramiz

Quote from: Xipebarmit csinalsz mindig elore fizess.
Ha fizetni kell, már eleve nem buli. :D

Quote from: YakumoAztán megnézitek, ha szar akkor lehet mást csinálni, mondjuk az én elvem az: A mozi filmnézésre való és nem másra. (Különben is biztos sokszor láttad már Hentai-okban is: Be gentle!:D)
Akkor most mire is való a mozi? :D

Quote from: YakumoA másik perverz szerint: Szerintem, ha normális vagy
Nem vagyok. Bukott az egész? :) Egyébként meg nem azt kérdeztem, hogy hogy kell csinálni a megismerkedést, hanem HELYSZÍNt... ember, kicsit félreértettetek...

Quote from: YakumoNekem elsõ randiként egybõl mindig a mozi ugrik be, mert: együtt ki tudjátok nézni/találni, hogy mit nézzetek ez egybõl okot ad az eszmecserére.
Utálom az agyatlan, gagyi "randifilmeket". Normális filmeket meg nem nagyon adnak magyar mozikban, és egyébként sem élveznék a lányok...

Quote from: blarke2. röhögõgörcsöt okoztak, hogy pont Ramiz kolleg(in)a kérdezi. még mindig :rotflol::lul: állapotban vagyok :D:D
Mi van? Én csak onnantól tudom, hogy mit kell csinálni, hogy [COLOR="LemonChiffon"]a lány össze van kötözve és fellógatva a plafonra[/COLOR]... :__devil: *

----------------------------

[SIZE="1"]* : Remélem az ilyesmit senki nem veszi komolyan rólam... :angyali:[/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMi van? Én csak onnantól tudom, hogy mit kell csinálni, hogy [COLOR="LemonChiffon"]a lány össze van kötözve és fellógatva a plafonra[/COLOR]... :__devil:
hm. elengedni, rendõrt és mentõt hívni, és amíg kiérnek, lelket verni belé? (kérdezem ezt pont én :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lazzaret

Quote from: blarkehm. elengedni, rendõrt és mentõt hívni, és amíg kiérnek, lelket verni belé? (kérdezem ezt pont én :D)

Na erre mondják hogy ez már nagyon beteges :D

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: blarkehm. elengedni, rendõrt és mentõt hívni, és amíg kiérnek, lelket verni belé? (kérdezem ezt pont én :D)
Lelket verni, de hogy??? :D :__devil:

[SIZE="1"]Wáhh.. asszem kezdek becsavarodni... ideje leállni... ezentúl hentai helyett valami mással fogok foglalkozni, mondjuk lexikonokat lapozgatok, vagy parlamenti tudósításokat nézek... valamivel le kell zúznom a zagyam... :D[/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lazzaret

Quote from: RamizLelket verni, de hogy??? :D :__devil:

Sztem ne akarjuk hogy részletezze :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretNa erre mondják hogy ez már nagyon beteges :D
:confused: most mért? mert nem tudnék mit kezdeni vele? :confused: na mindegy, itt engem nem ért meg senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hogyaza:

(jólvanna :lol:, én így vagyok fáradt :D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizLelket verni, de hogy??? :D :__devil:
hogyhogy hogy. mivel valószínûleg traumaként élte át, hogy valami rosszarcú az illetõ pozícióba juttatta, elõvenni a (nem, Ramiz, NEM!) pszichológiai tudásomat és szép szavakkal, betakargatással, vígasztalással, duruzsolással enyhíteni a sokkon, aztán majd a szakemberek elintézik. gondolom (illetve remélem, hogy csak, és nem valami durvábbat) te a lelketverés alatt a régi jó õrmesteres dolgot sejtetted, bakanccsal, nadrágszíjjal, gumibottal, puskatussal.

Ramiz

Én csak bosszúból nem értettelek meg, amiért te sem értettél meg engem fentebb! :bsd:

Lazzaret

Na én inkább megyek aludni mielött mindenki mindenkit félreértene :D

No jóéjszakát gyerekek aludni kéne már....

Na pá.

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizÉn csak bosszúból nem értettelek meg, amiért te sem értettél meg engem fentebb! :bsd:
mivel én normálisan beállítottam a fórumomat, te meg nem, feltételezem, hogy a "fentebb" alatt a "megelõzõ" postokat érted, amik nekem fizikailag "lejjebb" találhatók. bár ha azt nézzük, hogy hogy kell baxaxani a görgõt, hogy eljussak a postig, és megváltoztatom az általános szemléletet, akkor az is lehet "fentebb", de a post attól még az eddigiek határvonalaitól LEFELE helyezkedne el, szóval felteszem nem azért hívtad így, mert másképp használod az egérgörgõt.

bosszúból megnemérteni? inkább segítenél nekem több perspektívából szemlélni a világot! :/ de nem, az már nem te lennél :bruhuhu:

Kvikveg

Quote from: blarke...
elõvenni a (nem, Ramiz, NEM!)
...
:hahaha: :lul::muhahah: :ejnye:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: blarkeelõvenni a (nem, Ramiz, NEM!)
:lol: :lul:
Quotete a lelketverés alatt a régi jó õrmesteres dolgot sejtetted, bakanccsal, nadrágszíjjal, gumibottal, puskatussal.
:rolleyes:
Hát te kész vagy, ember! :haha:

Ramiz

Asszem lenyúltom Xipe ötletét és én is listát írok. És rákerül mindenki, aki nevet az ilyen vicceken... :grrr: :muhahah:

Raggie

blarke: no comment... nyugi öreg, ez csak egy fórum... :ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

nah látom nektek se kell majd altato gyerekek... ^_^"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie Gordonblarke: no comment... nyugi öreg, ez csak egy fórum... :ejj:
:confused: :wtf:

Quote from: RamizAsszem lenyúltom Xipe ötletét és én is listát írok. És rákerül mindenki, aki nevet az ilyen vicceken...:grrr:  :muhahah:
hm. és az, aki elsüti, az nem? :rolleyes:

Raggie

Quote from: blarke:confused: :wtf:
:D :hahaha: ...... ([SIZE="1"]Egyik õrült sem tudja magáról, hogy õrült! Lásd: 22-es csapdája![/SIZE] :whoah: )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie Gordon:D :hahaha: ...... ([SIZE="1"]Egyik õrült sem tudja magáról, hogy õrült! Lásd: 22-es csapdája![/SIZE] :whoah: )
tudom. tudom, hogy nem tudom, hogy õrült vagyok, tehát éncentrikus inerciarendszerben nem vagyok az. de akkor sem értem, hogy miért kellett :ejj:-ezni, vagy legalábbis mire fel... (utóbbi alatt (mire fel) azt értem, hogy mi a rákot írtam, ami nem tetszett, elõbbi alatt (miért) meg úgy általában honnan jött)

Raggie

Hát pl az ilyesmi szövegezésû postjaidat, amikkel egy tök nyilvánvaló kis piszkálódásra vágtál vissza... :hehe: (mint ahogyan most is :D )

[SIZE="1"]De mostmár télleg abbahagyom a szivatásodat! Nna! Kész! Elég... le kell állítanom magam, mert különben sohasem hagyom abba :D...[/SIZE]

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonHát pl az ilyesmi szövegezésû postjaidat, amikkel egy tök nyilvánvaló kis piszkálódásra vágtál vissza... :hehe: (mint ahogyan most is :D )

[SIZE="1"]De mostmár télleg abbahagyom a szivatásodat! Nna! Kész! Elég... le kell állítanom magam, mert különben sohasem hagyom abba :D...[/SIZE]
utállllllllak!!!!!!!!!! :D:D:D le se tagadhatnád, hogy Ramiz vérrokona vagy!! :D:D :p jólvan, vita részemrõl is off, és ha van mondanivalód, akkor nesze, lehet tied az utolsó szó :D

Raggie

Öööö... nincs! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonblarke: no comment... nyugi öreg, ez csak egy fórum... :ejj:
Nem! Számomra ez a valóság! Én, Ramiz, egy önálló entitás vagyok, aki ezen a fórumon él. És azért kell ennyit fórumoznia a gazdatestemnek minden nap, hogy teljesen a hatásom alatt tarthassam, és általa észlelhessem a külvilágot. Õ tehát az avatárom a kinti világban. Mint látható, sikeres vagyok, ezt is anélkül gépeli, hogy megértené, és bármit is tenne ellene.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNem! Számomra ez a valóság! Én, Ramiz, egy önálló entitás vagyok, aki ezen a fórumon él. És azért kell ennyit fórumoznia a gazdatestemnek minden nap, hogy teljesen a hatásom alatt tarthassam, és általa észlelhessem a külvilágot. Õ tehát az avatárom a kinti világban. Mint látható, sikeres vagyok, ezt is anélkül gépeli, hogy megértené, és bármit is tenne ellene.
úgyvan. de itt a piros kapszula. jöjj és láss. :p :D

Raggie

Quote from: RamizNem! Számomra ez a valóság! Én, Ramiz, egy önálló entitás vagyok, aki ezen a fórumon él. És azért kell ennyit fórumoznia a gazdatestemnek minden nap, hogy teljesen a hatásom alatt tarthassam, és általa észlelhessem a külvilágot. Õ tehát az avatárom a kinti világban. Mint látható, sikeres vagyok, ezt is anélkül gépeli, hogy megértené, és bármit is tenne ellene.
Jólvan, Ramiz, nyugi!... Veled nem szeretném megint eljátszani azt amit az imént blarkével! :)

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonJólvan, Ramiz, nyugi!... Veled nem szeretném megint eljátszani azt amit az imént blarkével! :)
mert mért? csak szegény szerencsétlen igénytelen blarke-ot (nem blarkével BAZEG! :D blarke-kal!:D) szívatod le mindenhol? :D félsz, hogy Ramiz összever? :rolleyes: bár mondjuk lehet, hogy a fórumos személyisége féltené a dominanciát, és ezért inkább elhallgattat téged - vagy beléd is plántál egy forumus parasitust.