Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: RouninA sört nem veti meg, bár a barna sör az, aminek a habját imádja :D
Ázsiai filmeket igen, imádja.
Hentai.. nem jön tõle zavarba :D De nem a mûfaja :)) (viszont mindenfajta prüdéria nélkül megnéz egy GB-t :D)
Sajnálom, nincs több vigyorim raktáron... :lame: Mindenesetre hihetetlen anyád van. :) :whoah: Ööö... örökbe fogadnátok? Kevés a táplálék- és mozgásigényem! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Hattalmas riszpekt Rounin anyjának!!! :cool: :whoah: Mondd meg neki, hogy kapott tõlem egy gigareputationt! :zen:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xaga

Quote from: RamizSajnálom, nincs több vigyorim raktáron... :lame: Mindenesetre hihetetlen anyád van. :) :whoah: Ööö... örökbe fogadnátok? Kevés a táplálék- és mozgásigényem! :D
Ted még hozzá hogy nagyon szeretsz havat lapátolni hátha nagyobb esélyed wan :)

Rounin

Hát ha bírod a metált amit szeret bömböltetni :rolleyes: Akkor talán szólhatok egy jó szót az érdekedben :D

Raggie, átadva;>  Aszongya csók a homlokodra és hogy szívesebben lát, mint Ramizt (vajon miért? :confused: Jaaa, látta Skrullt és aszongya éppen, hogy három hülye elég már a családba :D)
Edit: báár, ha szoknyácskát veszel..sok a aférfi a családban :D (Õ mondta!!!)

Xaga, azt õ is szeret, ezzel nem lesz elõnyben :D

Raggie

Quote from: RouninXaga, azt õ is szeret, ezzel nem lesz elõnyben :D
Én viszont igen, mert nagyon kedves vagyok a helyettem lapátoló emberekkel! ;) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonÉn viszont igen, mert nagyon kedves vagyok a helyettem lapátoló emberekkel! ;) :D

Na jó.. gonosz fény csillog a szemében. Azt kérdi, van-e számítógéped, és könnyû-e elrugdosni elõle... szerintem ne akarj idejönni :D

sirtomi

Rounin milyen anyukád van neked? :eek:  Egy hétvégére hívjatok már meg :D

Ja és nem tudom mit problémáztok digtech-el. Simán 5össel átmentem semmi tanulással, pedig nálunk komolyan vették. Lehet hogy az segített, hogy elõtte 4 évig tanultam középsuliban? :rolleyes:

Xaga

Quote from: sirtomiRounin milyen anyukád van neked? :eek:  Egy hétvégére hívjatok már meg :D

Ja és nem tudom mit problémáztok digtech-el. Simán 5össel átmentem semmi tanulással, pedig nálunk komolyan vették. Lehet hogy az segített, hogy elõtte 4 évig tanultam középsuliban? :rolleyes:
Bazz ugy könnyû, én gimibe jártam ahol az éneket fontossabbnak tartották a számítástechnikánál! (1 évvel tovább volt órarenden)

Ramiz

Nagyon szeretek havat lapátolni és lehullott leveleket gereblyézni. Elõbbit fõleg nyáron, utóbbit télen. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNagyon szeretek havat lapátolni és lehullott leveleket gereblyézni. Elõbbit fõleg nyáron, utóbbit télen. :D

Nem gond, mivel õsszel mi nem hordjuk össze a falevelet, így az megmarad a hó alá :__devil: Jöhetsz :D

Két legyet egy csapásra :D

Ramiz

Quote from: RouninRaggie, átadva;>  Aszongya csók a homlokodra és hogy szívesebben lát, mint Ramizt
Jó, akkor én kettõ GigaTeraRepet küldök neki!!!

Rounin

Idézem:

"Nagyon édesek vagytok, de nem akarok férjhez menni megint, másrészt túl öregek vagytok hozzám. Azért tényleg drágák vagytok ;*"

Auch.. :lol:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninHát ha bírod a metált amit szeret bömböltetni :rolleyes: Akkor talán szólhatok egy jó szót az érdekedben :D

Raggie, átadva;>  Aszongya csók a homlokodra és hogy szívesebben lát, mint Ramizt (vajon miért? :confused: Jaaa, látta Skrullt és aszongya éppen, hogy három hülye elég már a családba :D)
Edit: báár, ha szoknyácskát veszel..sok a aférfi a családban :D (Õ mondta!!!)

Xaga, azt õ is szeret, ezzel nem lesz elõnyben :D
metált?! ahhah! ami meg utána van az még nagyobb lol (Ramiz pwned ;>)
Quote from: Rounin"Nagyon édesek vagytok, de nem akarok férjhez menni megint, másrészt túl öregek vagytok hozzám. Azért tényleg drágák vagytok ;*"
:lol::lul:

digtech meg megvan. felreklamálva 4esre. már csak egy vizsga. :ad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

SaiyaGin

Észrevettétek, hogy ez a topik 404. oldala?

Rounin

Quote from: SaiyaGinÉszrevettétek, hogy ez a topik 404. oldala?

Jaja :D Mindig azt hiszem, hogy 404-es hiba :lol: Mondjuk a témát elnézve tényleg baj lehet a mátrixban :D

Lt. Simoan Blarke

404? nekem ez az elsõ oldala... mint ahogy a legfrissebb postok az oldal tetején vigyorognak rám ;)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Quote from: RouninJaja :D Mindig azt hiszem, hogy 404-es hiba :lol: Mondjuk a témát elnézve tényleg baj lehet a mátrixban :D
Ugyna már mi baj lehetne a mátrixban és ha má http error kodokat rendelünk az oldalakhoz akkor ez az oldal not found az elözõ (403) Forbidden az azelöttihez (402) Payment Required de a következõ oldalon (405) Method Not Allowed az azutáni meg (406) Not Acceptable !!!!!!

Pirula

17 oldalt olvastam vissza az imént.
:halott:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Pirula17 oldalt olvastam vissza az imént.
hm. az még nem is olyan vészes. volt, hogy 30 oldalt olvastam el kíváncsiságból :rolleyes: Shiroit úgyse übereled :D

Rounin

Quote from: Pirula17 oldalt olvastam vissza az imént.

Hahh.. :tezsvir: Mind átesünk rajta egyszer. Ne feledd, ami nem öl meg, csak erõsebbé tesz. Kitartás MESTER :whoah: :whoah:

Pirula

Quote from: blarkeShiroit úgyse übereled :D
Nem is állt szándékomban. MediaMarkt.
Quote from: RouninNe feledd, ami nem öl meg, csak erõsebbé tesz.
Ööö... mondjuk egy izomsorvadás? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaNem is állt szándékomban. MediaMarkt.

Ööö... mondjuk egy izomsorvadás? :D
látszik az agykrach azért megvan ekkora erõfeszítés után :tezsvir: :D:D:D:D

Pirula

Quote from: blarkelátszik az agykrach azért megvan ekkora erõfeszítés után :tezsvir: :D:D:D:D
Jegyzetet közvetlen vizsga elõtt nem olvastam még ilyen sebességgel mint ezt.

Rounin

Quote from: PirulaÖöö... mondjuk egy izomsorvadás? :D

Hát mivel kénytelen vagy valami szellemi tevékenységgel elütni az izomsorvadás okozta kiesést, agyban csak erõsödsz^^"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaJegyzetet közvetlen vizsga elõtt nem olvastam még ilyen sebességgel mint ezt.
ehhez képet elég mély hatással volt rád az elõbbi megnyilvánulásaid alapján. vagy ez csak relaxációs gyakorlat? :confused::3x3::rolleyes:

Pirula

Quote from: RouninHát mivel kénytelen vagy valami szellemi tevékenységgel elütni az izomsorvadás okozta kiesést, agyban csak erõsödsz^^"
Gondolod? Akkor holnap szólok faternak tolasson rá répaszedõvel a buksimra hogy tényleg megtörtént-e a szintlépés!
Quote from: blarkeehhez képet elég mély hatással volt rád az elõbbi megnyilvánulásaid alapján. vagy ez csak relaxációs gyakorlat?
Épp aszondom hogy mély hatással volt rám. Marha gyorsan olvastam, marha sokat és igyekeztem érteni is.
Lezúzott.
Pont.
:)

Rounin

Quote from: PirulaGondolod? Akkor holnap szólok faternak tolasson rá répaszedõvel a buksimra hogy tényleg megtörtént-e a szintlépés!

Eeee...kevésbé radikális lépés javallott... én igazán nem kételkedem benned, csak talán a fater répaszedõje pár szinttel magasabb annál, semhogy ilyen bohó tevékenységet kezdeményezz vele -_-

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaÉpp aszondom hogy mély hatással volt rám. Marha gyorsan olvastam, marha sokat és igyekeztem érteni is.
Lezúzott.
Pont.
:)
try defrag, run antivir ASAP. végveszélyben vagy :D
btw. a kézcsókot azt kösz nem :3x3: :D:D

Pirula

Quote from: RouninEeee...kevésbé radikális lépés javallott... én igazán nem kételkedem benned, csak talán a fater répaszedõje pár szinttel magasabb annál, semhogy ilyen bohó tevékenységet kezdeményezz vele -_-
Na de miért? A kereke végülis gumi meg levegõ. A lufi is ebbõl van szóval nagy bajom nem eshet.
Quote from: blarkebtw. a kézcsókot azt kösz nem :3x3:D:D
Nem tudod mit hagysz ki... :lemondó_sóhaj::p :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaNa de miért? A kereke végülis gumi meg levegõ. A lufi is ebbõl van szóval nagy bajom nem eshet.
na igen. ilyen szempontból nézve mibe halnál bele, ha átmegy rajtad a járgány? elképzelni nem tudom. :D