Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: DidicoSegítség....! Araki-neechan... hol vannak erre anime pasik? :beken: :bruhuhu: KÉRLEK SEGÍTS! És köszönöm, h megcsinálta azt a szart amit külön írtam! Pussz érte!
Mai fiatalság^^ Azt se tudod mirõl beszél és szarozik itt nekünk:D Itt még a legrégebbi tagok sem beszélnek csúnyán, (csak csúnyábban:D) tessék használni a csillagot;)
Pl: f*szság, k*rva életbe etc. :D :lol:
Amúgy mirõl beszélsz? Anime pasik? Nézz meg egy jó animét, abban biztos vannak:rolleyes:

Member

Quote from: YakumoMai fiatalság^^ Azt se tudod mirõl beszél és szarozik itt nekünk:D Itt még a legrégebbi tagok sem beszélnek csúnyán, (csak csúnyábban:D) tessék használni a csillagot;)
Pl: f*szság, k*rva életbe etc. :D :lol:
Amúgy mirõl beszélsz? Anime pasik? Nézz meg egy jó animét, abban biztos vannak:rolleyes:

Didi, nem értem, mi szart? Legyé má konkrétabb, me Kai azt szereti :D!
Itt van

Araki

Quote from: DidicoEgyébként is, most Elfen Lidel vok elfoglalva, és ha végig néztem megnézem újból. :muhahah: Akár tetszik Araki-neechannak akár nem.

Jól van te Envy Fan! Inkább befogom. Jobban járok ha Envyrõl van szó... De te is ha Kairól... :teccik: Béke? Ja még vmi, úgy is rád erõszakolom majd az Elfen Liedet....:muhahah: (Örülhetnétek, h most legalább nem Kuramázok) És... sztem nem lett olyan gáz az az FMA szinkron... pláne mert Envy hangja tök jó. Edwardé is. És Izumié is, meg Winryé is, és Alphonsé is. Tökéletesek csak Armstrongéknál lett egy kicsit érthetetlen... Meg akkor a :"Tudott a Führer arról..." -ról ne is beszéljünk. Az nagyon szar lett.

Le esett és nagyotkoppant! Hogy mondhatod azt Alphonsra, hogy sablonos?!? (na jó lehet....) Ne fikázd már! Én is befejeztem! Lehet, h Al nem annyira szexi, mint pálmafej de akkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grrr:
Azért írok csak most mert annyámmal végigkergettük a saját tulajdon kutyánkat a fél falun mert az a bunkó még mindig nem tudja a nevét és utál minket...:grrr:
Te tudod... elvégre nem szólhatok bele, hogy milyen animéket nézel, én csak a véleményemet nyilvánítom ki és tanácsot adok a te érdekedben is... az Elfen Lied elsõ epizódja alatt én mondjuk röhögõgörcsöt kaptam. :ejnye:
Fogd is be.:) Envy tényleg szexibb mint Al. Bár egy 9 éves gyerektõl inkább nem várok el semmi sármot...
A szinkron... az most hogy jön ide?:confused:

Didico

Na idefigyelj te Envy fanatikus és Galaxy Angel mániás! Ne szídd az Elfen Leidet mert még csak egy részt néztél meg! És Kait se! és Alt se! Mrs Envy! Dugulj el! Nem lehetsz velem szemben ennyire érzéketlen! Kihasználod, hogy kicsi vok és ezt még megbosszulom! Egyébként is! A Galaxy Angelt csak azért akarod megnézni, mert Mayumi Yamaguchi adja Forte Stollen hangját! És csak azért tartod jó animének! Hát megsugom neked, hogy ha talán végig néznéd az Elfen Liedet megváltozna a véleményed! Egyébként is... Envyre is csak azért találtál rá, mert én mondtam, hogy nekem nagyon tetszik a Full Metal Alchemist és érdekes kereszt sztorija van. Aztán végig nézted. Az igaz, hogy ezt az animét tőletek kaptam, de ha én nem mondom neked, hogy mekkora jó nem is biztos, hogy megnézed! Szánalmas vagy Araki-neechan! (önéletrajz, onegai!!!!!!!!!!!! De ezt még megtárgyaljuk.)
Köszi Member-kun, megtudtam nézni a leveledet is.

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Didico

Quote from: DidicoNa idefigyelj te Envy fanatikus és Galaxy Angel mániás! Ne szídd az Elfen Leidet mert még csak egy részt néztél meg! És Kait se! és Alt se! Mrs Envy! Dugulj el! Nem lehetsz velem szemben ennyire érzéketlen! Kihasználod, hogy kicsi vok és ezt még megbosszulom! Egyébként is! A Galaxy Angelt csak azért akarod megnézni, mert Mayumi Yamaguchi adja Forte Stollen hangját! És csak azért tartod jó animének! Hát megsugom neked, hogy ha talán végig néznéd az Elfen Liedet megváltozna a véleményed! Egyébként is... Envyre is csak azért találtál rá, mert én mondtam, hogy nekem nagyon tetszik a Full Metal Alchemist és érdekes kereszt sztorija van. Aztán végig nézted. Az igaz, hogy ezt az animét tőletek kaptam, de ha én nem mondom neked, hogy mekkora jó nem is biztos, hogy megnézed! Szánalmas vagy Araki-neechan! (önéletrajz, onegai!!!!!!!!!!!! De ezt még megtárgyaljuk.)
Köszi Member-kun, megtudtam nézni a leveledet is.
A szinkron pedig úgy jött ide, h... nézz feljebb. A báttyád egyik irományára! Te sötétzöld agyú!

Member

Didico... az FMAt a te "rákényszerítésed" nélkül is megnéztük volna, mert Enikõ volt az, aki ránk sózta. Arról meg már nem tehetek, hogy Envy-rõl anno nem küldött képeket, csak a militarysokról. Az miért baj neked, ha érdekel, hogy Mayumi hogyan játssza el más karakter szerepét?! Amúgy meg jól szórakoztam a Galaxy elsõ epizódján (Memberrel ellentétben... :rolleyes:) Te vagy a szánalmas. Az Elfen Lied-del meg álljál le, ha odaadod, biztos, megnézem, max majd röhögök egy jót.:linsux:

Araki

Didico... az FMAt a te "rákényszerítésed" nélkül is megnéztük volna, mert Enikõ volt az, aki ránk sózta. Arról meg már nem tehetek, hogy Envy-rõl anno nem küldött képeket, csak a militarysokról. Az miért baj neked, ha érdekel, hogy Mayumi hogyan játssza el más karakter szerepét?! Amúgy meg jól szórakoztam a Galaxy elsõ epizódján (Memberrel ellentétben... :rolleyes:) Te vagy a szánalmas. Az Elfen Lied-del meg álljál le, ha odaadod, biztos, megnézem, max majd röhögök egy jót.:linsux:

Araki

Lányok, Private message-rõl még nem hallottatok?! :mad:
Gyorsan küld az Elfet, mielõtt letölteti velem a Galaxy-t!!! Plíz! (az legalább ingyér van :D)

Member

Lányok, Private message-rõl még nem hallottatok?! :mad:
Gyorsan küld az Elfet, mielõtt letölteti velem a Galaxy-t!!! Plíz! (az legalább ingyér van :D)

UI: Nem lehetne megoldani, hogy az USTEAM párhuzamos használat esetén is mûködjön?! Folyton csere-beréli a felhasználó-neveket!!!

Member

Quote from: ShiroiLog in/log out nem jó? :confused: Mi kell még helyette?
Megy egymás mellett a két ablak, küldök egy mélt, erre Arakiként jelenik meg, Arakié meg Memberként és nemtom, miért. Úgyhogy az övét bezártam (Itt csámcsog most mellettem, nem sok vizet zavar...).

Didico

Na jó elég volt! Minden animé kifikázól általában, amit én mondok! És lehet, hogy szánalmas vok, de jövő hétre kiírom az Elfen Liedet és meg kell néznetek! Sajnos nem mondhatom azt rád amit általában de most a .... szád! Tudod mit akartam. Hagyjuk... Nem akarok veszekedni. És még vmi! nem állok le az Elfen Liedel! És mostantól még Kuramázni és Alphonsosni és kai-ozni is fogok!:grrr: :teccik: :whoah: :hahaha:

Araki

Quote from: DidicoNa jó elég volt! Minden animé kifikázól általában, amit én mondok! És lehet, hogy szánalmas vok, de jövõ hétre kiírom az Elfen Liedet és meg kell néznetek! Sajnos nem mondhatom azt rád amit általában de most a .... szád! Tudod mit akartam. Hagyjuk... Nem akarok veszekedni. És még vmi! nem állok le az Elfen Liedel! És mostantól még Kuramázni és Alphonsosni és kai-ozni is fogok!:grrr: :teccik: :whoah: :hahaha:
Veszekedtünk? :confused: Na mindegy. Legalább lesz mit nézni. És az se zavar, ha Kai-ozol, Al-ozol meg Kuramá-zol. Csak Adri elõtt ne.

Fazék

És eljött az idõ, amikor tanácstalanul állok a fórum hozzászólások olvasásának és értelmezésének feladata elõtt...

Member

Quote from: FazékÉs eljött az idõ, amikor tanácstalanul állok a fórum hozzászólások olvasásának és értelmezésének feladata elõtt...
Én sem értem õket, pedig közvetlen ismerõseim :rolleyes:

Didico

Hidd el, Fazék... jobb ha nem is érted. Az egyik barátnőnk rühelli az animés témáinkat. Ezért vagyunk "kiközösítve". Te pedig drága Member... jobb ha nem szólsz semmit sem... (Adri terén sem).:hahaha: :ejnye: :)

Member

Quote from: DidicoHidd el, Fazék... jobb ha nem is érted. Az egyik barátnõnk rühelli az animés témáinkat. Ezért vagyunk "kiközösítve". Te pedig drága Member... jobb ha nem szólsz semmit sem... (Adri terén sem).:hahaha: :ejnye: :)
Private Message
Private Message
Private Message
Ha vmi nem tetszik, nem kell azonnal az OFFTOPICba attackolni. (Ha visszaolvasol, kemény viták voltak errõl). Adriról? Mit? Heeeehhhhhh....
Private Message
Private Message
Private Message

Didico

Quote from: MemberPrivate Message
Private Message
Private Message
Ha vmi nem tetszik, nem kell azonnal az OFFTOPICba attackolni. (Ha visszaolvasol, kemény viták voltak errõl). Adriról? Mit? Heeeehhhhhh....
Private Message
Private Message
Private Message

Sztem ezt hagyjuk.... Vami normális témát kellene felhoznunk (Arakival).

Lt. Simoan Blarke

hah. két kis animebakfis. úr isten. és még mi tolunk értelmetlen flémet :confused:
ad1: egyetértek a pm elõnyeivel, Araki és Dia hallgasson jelen esetben a tapasztaltabbra (Member) :rolleyes:
ad2: Member: ajánld csak nyugodtan, ELrõl bárkivel szívesen diskurálok :D
ad3: ez a kettéválasztott Offtopic támogatva. reset kevésbé, mert mint mondtam én szeretek idõnként visszaolvasni, plusz ahogy Member mondta visszakvótolni régibõl sem az igazi.
ad4: jóreggelt mindenki :o
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Mindenben egyetértünk, és ez így helyes. :D
Dia, ha tovább osszátok a hülyülést, vmelyik moderátornak bedurran az agya és végez veletek! (gyk. Ban) PM-ben kell a vitákat rendezni! Úgy csinálsz, mint a faszikák a Balázsban. Csak a nyilvánosság elõtt, há me az jó.

És vmit még mindig nem értek: XIPE MEG MÉ OLYAN HÍRHEDT?!

Xaga

Quote from: DidicoSztem ezt hagyjuk.... Vami normális témát kellene felhoznunk (Arakival).
Mitszoltok Euklidész Elemek címû mûvének kiveséséhez :) :__devil:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaMitszoltok Euklidész Elemek címû mûvének kiveséséhez :) :__devil:
asszem az ilyesmik miatt lett flame az O/t :/

Member: a vesébelátó és gerinctörõ erejû cinizmusa miatt.

na. most kezdem érezni, milyen rossz is 5 hónapnyi tunyulás után egész nap gyalogolni. nem akar valaki eljárni edzeni velem? :D:hahaha:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Kellemes könyv lehet. Szerintem beszélgessünk el a jelenlegi kedvenc témámról: "Japán erkölcsök és a szocializmus, éljünk egyszerûen és mégis jól :rolleyes:". Esetleg érdekel vkit talajelsavanyodás? Vagy a Holland liberalizmus züllesztõ hatása?

EDIT (de szép név): Mire felgyalogolok Vecsérõl, meg vala az edzés :(.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiMenjünk együtt kocogni a Duna parta, 3-4 naponta szoktam este 8 után. Jössz?
if you mean serious, then of course. mennyit és milyen tempóban? :D

Xaga

Quote from: MemberKellemes könyv lehet. Szerintem beszélgessünk el a jelenlegi kedvenc témámról: "Japán erkölcsök és a szocializmus, éljünk egyszerûen és mégis jól :rolleyes:". Esetleg érdekel vkit talajelsavanyodás? Vagy a Holland liberalizmus züllesztõ hatása?

EDIT (de szép név): Mire felgyalogolok Vecsérõl, meg vala az edzés :(.
Erre azt tudom mondani nézd meg az Earth Girl Arjuna-t annak témája a környezetszenyezés és hogy menyire nem tudna az ember a város nélkül létezni.

Member

Quote from: XagaErre azt tudom mondani nézd meg az Earth Girl Arjuna-t annak témája a környezetszenyezés és hogy menyire nem tudna az ember a város nélkül létezni.
Csak elõtte semlegesítenem kell Araki "galaktikus" vágyait :rolleyes:
Meg Didico majd ránkerõlteti az Elfen Liedet és én majd ártatlan õzikeszemekkel nézem a kitóduló beleket (Néha élõben én is szívesen elnéznék egy-két ilyet. Hoppá, abba vki belehal... Akkor mégsem...).

Moha

Quote from: MemberUI: Nem lehetne megoldani, hogy az USTEAM párhuzamos használat esetén is mûködjön?! Folyton csere-beréli a felhasználó-neveket!!!
De: külön géppel. :P
Amúgy viccen kívül: csinálj a gépen két felhasználót.
Quote from: MemberMegy egymás mellett a két ablak, küldök egy mélt, erre Arakiként jelenik meg, Arakié meg Memberként és nemtom, miért.
Azért, mert a szerver az IP és a cookie alapján azonosít. Ha ugyanazon a gépen két különbözõ felhasználóval jelentkezel be egyszerre, az összekutyulja a dolgokat.

Ja, és Didico: a veszekedést inkább nem kellene itt folytatni, ha lehet...

Member

Aha :). Mert eddig úgy volt, hogy ha nekem üzentek, én írtam, ha neki, õ, és így egymás mellett vala a két ablak két külön fnévvel. Mostantól Log Out Log In Log Out Log In :mad: .

Majd küldök Dia-channak egy levelet, "Én és az önmegtartóztatás címmel". :rolleyes:

Xaga

Használj 2 különbözõ brózert

Member

Ötleted jó (Ha a Brózer olyan, mint a Firefox és az Opera :rolleyes:), ám mégsem fogadom meg :haha:. Jó az IE úgy ahogy van. Csak kibírjuk.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÖtleted jó (Ha a Brózer olyan, mint a Firefox és az Opera :rolleyes: ), ám mégsem fogadom meg :haha:. Jó az IE úgy ahogy van. Csak kibírjuk.
igen, a brózer az az, amivel nézegeted a veblapokat :D:D
IE meg NEM jó. tömve van biztonsági résekkel... csak neptunt nézek vele, mert citrix nem mûködik tûzróka alatt.