Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: TurboKvazz ilyet

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=4681&VID=066-1557879-23454412489976634

a flúgos futam mér nem jön már ki...
Emlészem régen mindegyik részt láttam a flúgos futamból.. lehet hogy megrendelem h kijón.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Quote from: blarkenem olyan nehéz az, ha alapjairól írod. use php...
Valami ForumCircle vagy mi a rákon regeltem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Maxtor az új vinyóm!!!!!! :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
1/2 év és dobhatom ki!

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Maxtor az új vinyóm!!!!!!
1/2 év és dobhatom ki!
Már tönkrement?
Vagy csak itt elõre pánikolsz? ugyan már! nekem már 3 éve megy a gépben egy 80as, és még nem volt gond vele.

Necrid^

Quote from: Kuro_TenshiMár tönkrement?
Vagy csak itt elõre pánikolsz? ugyan már! nekem már 3 éve megy a gépben egy 80as, és még nem volt gond vele.
4 éve figyel itt egy 20 GB maxtor. és semmi baja nincs.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Yo Gotta... Eddig csak a fika ment róla (egy dühös arcú High Templart látok a távolban...). Akkor már csak az érdekel, hogy a régim mi... Nem örülnék, ha néhány projektem hirtelen köddé válna :).

Kuroi Tenshi

A gépemben most van 2 vinyó. Ami fontos, az mindkettõn rajta van, ami meg nagyobb, az kinn figyel dévédén.
Számtech 1. szabálya: ami elromolhat, az el is romlik.
2.: az, hogy egyszerre mindkettõ tönkremenjen, annak az esélye viszont kicsi

Lt. Simoan Blarke

Member: a tapasztalataim azt mutatják, hogy kész forumengine-t használni nem éri meg, mert soha nem fog igazán hozzád idomulni. ezért mondom, hogy írj egyet az alapjairól :) a Maxtor pedig nem feltétlenül jelenti azt, hogy "fél év múlva shitttttt", ugyebár. csak több rossz volt a cuccosban átlagot tekintve akkoriban, amikor ezek kijöttek. több mutatott rövidtávon hibákat.
és mellesleg meg ami fontos, írd ki rw dvdre:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

sirtomi

Quote from: blarkeMember: a tapasztalataim azt mutatják, hogy kész forumengine-t használni nem éri meg, mert soha nem fog igazán hozzád idomulni. ezért mondom, hogy írj egyet az alapjairól :) a Maxtor pedig nem feltétlenül jelenti azt, hogy "fél év múlva shitttttt", ugyebár. csak több rossz volt a cuccosban átlagot tekintve akkoriban, amikor ezek kijöttek. több mutatott rövidtávon hibákat.
és mellesleg meg ami fontos, írd ki rw dvdre:D
Azért nem olyan egyszerû egy új fórum motort írni alapokról. Próbálkoztam vele, kezdõknek nem ajánlom, csak ha van türelme az illetõnek :D

Xaga

Quote from: MemberYo Gotta... Eddig csak a fika ment róla (egy dühös arcú High Templart látok a távolban...). Akkor már csak az érdekel, hogy a régim mi... Nem örülnék, ha néhány projektem hirtelen köddé válna :).
Én nem mondtam hogy mind waccak, csak azt hogy megbizhatatlanságban maxtor wezet, ha megnyugtat nekem is wan 80 Gb maxtorom fontos adatokkal már wagy 2 éve és egyáltalán nem félek attól hogy megdöglene néha kerreg néha kattog de ha már eddig kibirta.... amúgy a maxtor vinyóknak a seek timeja a legjobb és nem a maxtorok a leghangosabbak hanem a samsungok   :)

És miaz hogy dühös arcú High Templar minjá feltetovállak vkinek a bõrére :):)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiAzért nem olyan egyszerû egy új fórum motort írni alapokról. Próbálkoztam vele, kezdõknek nem ajánlom, csak ha van türelme az illetõnek :D
jóhát aki most ismerkedik a php programozással, annak természetesen ez nem egy ajánlott húzás :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

First of: I'm back.. haev ph34r \/\/r37c|-|35!!

Quote from: RouninOjvé... :lol: Very cool indeed :p

[SIZE="1"]Lythis, kösd fel a gatyád :rolleyes:[/SIZE]

Umm... miért is??

火暴歹ヒ --> kanji 1337ness ^^

syeren

Quote from: Mirrorén is!!! (mármint gyûlölöm a szolgáltatóm...) de mindkét városomat szeretem!!!! az egyiket azért, mert köllemes placc és mindig van merre kerózni (éljenek a sugarasan kimenõ országutak:)), amerre a szél fúj, a másikat (City of Lights) pedig azért, mert ott vannak a legpngébb emberek és a legjobb csajok!!!!
Tavasszal már én is beújítok egy kétkerekûvel, majd csak bele kell jönnöm a dologba.. :)

Member

BLARKE: Nekem tanácsolod, hogy írjak saját magamtól egy fórumot? Nekem, aki félév után kilépett infóról, mert olyan hüle volt? Na ne... Mondjuk ezzel elveszett az "Én sütöttem" varázs, dehát nem érdekel...

XAGA: Ahhoz elõbb egyesülnöd kell egy magadfajtával, hogy Archon lehess! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBLARKE: Nekem tanácsolod, hogy írjak saját magamtól egy fórumot? Nekem, aki félév után kilépett infóról, mert olyan hüle volt? Na ne... Mondjuk ezzel elveszett az "Én sütöttem" varázs, dehát nem érdekel...
IMO, ha nem tudsz önerõbõl írni egy fórumot, akkor kész engine-bõl sem tudsz rendeset összehozni. de ez csak IMO. btw. Araki nagyon vágja az FMA-t... mostanra értettem meg, ki is az a kiscsaj, mert a 14-es részben bukkan fel elõször. nagyonjó. és kedves, hogy a 11-et ki akartad velem hagyatni, amikor az egy dupla rész kezdése :D:D na mindegy, folytatom. 25ig meg sem állok.

Xaga

Quote from: MemberXAGA: Ahhoz elõbb egyesülnöd kell egy magadfajtával, hogy Archon lehess! :D

Amint megtaláltam a párom és egyesültem velel archonná lerendezük addig meg megpszístormozlak :):)

Amúgy király a signben az pogó karakterrajzod :) :jee:

Lythis

Quote from: XagaAmint megtaláltam a párom és egyesültem velel archonná lerendezük addig meg megpszístormozlak :):)
Hehh... EMP-t neked aztán kõvel is le lehet dobálni rólad azt a kemény 10 HP-dat XD

Member

BLARKE: Araki már köti is fel magát a csillárra. Ezt most megkapta :D.
XAGA: :merci: Mondjuk siettem, úgyhogy kifelé kancsal :).
LYTHIS: Ezt jól megfogalmaztad. :)

EDIT: Lekislányoztad a sógoromat?! Enyje, hej! Azta qrva! 3 évig StarCraftoztam és most esett le a 10 HP... Megyek én is a csillárra...

Araki

Quote from: blarkeAraki nagyon vágja az FMA-t... mostanra értettem meg, ki is az a kiscsaj, mert a 14-es részben bukkan fel elõször.
Ez Envy akar lenni? Ez fáj... ha jobban megnézed, észreveszed, hogy eléggé laposra sikeredett a szerencsétlen. Az meg már egy másik dolog, hogy a hangja is nõ... na mindegy, ezért már nem szólok le senkit, mert mindenki csajnak nézi, de szerintem inkább maradjunk egy bizonyos "b betûs dolognál"...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ArakiEz Envy akar lenni? Ez fáj... ha jobban megnézed, észreveszed, hogy eléggé laposra sikeredett a szerencsétlen. Az meg már egy másik dolog, hogy a hangja is nõ... na mindegy, ezért már nem szólok le senkit, mert mindenki csajnak nézi, de szerintem inkább maradjunk egy bizonyos "b betûs dolognál"...
igen, ez Envy akart lenni. ezaz, kössétek magatokat a csillárra, kevesebb lesz a flame :D:D:D egyébiránt az nem kifejezés, hogy "lapos"... ez a tipikus yaoi-buzi.

Araki

Quote from: blarkeigen, ez Envy akart lenni. ezaz, kössétek magatokat a csillárra, kevesebb lesz a flame :D:D:D egyébiránt az nem kifejezés, hogy "lapos"... ez a tipikus yaoi-buzi.
Nem bír el kettõnket. (mármint a csillár). Buzi vagy qrva? Nehéz eldönteni, mi?:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ArakiNem bír el kettõnket. (mármint a csillár). Buzi vagy qrva? Nehéz eldönteni, mi?:)
opcionális lehetõségek? mint pl. a jógalégzéses szívleállítás? :D
hát... eddig volt vele kemény 3 percnyi jelenet. valóban nehéz eldönteni. :D

Araki

Quote from: blarkeopcionális lehetõségek? mint pl. a jógalégzéses szívleállítás? :D
hát... eddig volt vele kemény 3 percnyi jelenet. valóban nehéz eldönteni. :D
Ne aggódj, a 21.-ben kimutatja a foga fehérjét. Amúgy kemény 4 olyan epizód van amelyikben úgy rendesen benne is van.

Member

Ha már meg akarok halni, akkor bemegyek a kutyámhoz visszatolni a kabátot az ajtóbaépített kutyaóljába. Amit az akkor emberkínzás címen mûvel...
Tanulság: Ne légy Envyfan. 4 rész erejéig akár Brasque Gran-mániás is lehetsz... Amúgy figyeld meg, minden semmitmondó, fölösleges, értelmetlen karakter vissza fog térni legalább egyszer (néha az értelmesek is).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHa már meg akarok halni, akkor bemegyek a kutyámhoz visszatolni a kabátot az ajtóbaépített kutyaóljába. Amit az akkor emberkínzás címen mûvel...
örül neked?^^
Quote from: MemberTanulság: Ne légy Envyfan. 4 rész erejéig akár Brasque Gran-mániás is lehetsz... Amúgy figyeld meg, minden semmitmondó, fölösleges, értelmetlen karakter vissza fog térni legalább egyszer (néha az értelmesek is).
hát igen. a 15 rész folyamán eddig 2 karakter volt, aki minden részben visszatért, és már viszket tõlük a tenyerem :3x3:

Member

Araki kérdi: Ed és Al? :D
Megnyugtatjuk, az az ari lány is visszatér az elsõ két részbõl (Rosé). De addig úgysem bírod ki :).
Dzsingisz? Egyszerûen imád. Felugrál, elkezd tépni, ha arrébb rúgom, még inkább, mert mindent játéknak néz. A legjobb, amikor megcsúszok és elesek. Kancsalul néz, mint aki okos, aztán olyan hülye lesz mint még soha. Rémálom... Amikor sétáltatom és ugyanarra viszem vissza, mindent újra összehugyozna... Szted ezt egy gerincvelõi idegszál mozgatja, vagy mi a rák? Esetleg elszállt a memória?!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAraki kérdi: Ed és Al? :D
Megnyugtatjuk, az az ari lány is visszatér az elsõ két részbõl (Rosé). De addig úgysem bírod ki :).
Dzsingisz? Egyszerûen imád. Felugrál, elkezd tépni, ha arrébb rúgom, még inkább, mert mindent játéknak néz. A legjobb, amikor megcsúszok és elesek. Kancsalul néz, mint aki okos, aztán olyan hülye lesz mint még soha. Rémálom... Amikor sétáltatom és ugyanarra viszem vissza, mindent újra összehugyozna... Szted ezt egy gerincvelõi idegszál mozgatja, vagy mi a rák? Esetleg elszállt a memória?!
hát kb. Araki eltalálta... Rozé pedig a 14. részben újra benne volt, kapott szép pofont is. Winny vagy kiafene aranyosabb, az ilyen beállítás miatt :__devil:
(szeressük a manga jellegû bondaget:D:D:D meg nagyon erotik ahogy nyöszörög. :__devil: nem, nem vagyok beteg, ááááá :rolleyes: )

Member

Quote from: blarkehát kb. Araki eltalálta... Rozé pedig a 14. részben újra benne volt, kapott szép pofont is. Winny vagy kiafene aranyosabb, az ilyen beállítás miatt :__devil:
Gonosz... :Mad: Barry jófej gyerek volt ([COLOR="LightBlue"]Õ is visszatér[/COLOR]), kicsit emlékeztet Lucyre :D. Winry megrajzolása a 30 rész környékére alakul ki, ami egy kicsit gáz. Kicsit egyszerû lelke van, ahogy Ednek meg ALnak is fel lehet írni az egészet egy egyszerû mátrixszorzással.
Elõre, Homunculusok!

Lt. Simoan Blarke

hah! mit panaszkodsz, hogy nem unatkozol?! olyan szinten nem tudok csinálni semmit, hogy FMA-t nézek, ez azért jelent valamit!:D
nem akar valaki a héten szerepjátékozni? jövõ héten már egyetem, csinálni akarok végre valamit addig:)

Member

Quote from: blarkehah! mit panaszkodsz, hogy nem unatkozol?! olyan szinten nem tudok csinálni semmit, hogy FMA-t nézek, ez azért jelent valamit!:D
nem akar valaki a héten szerepjátékozni? jövõ héten már egyetem, csinálni akarok végre valamit addig:)
:hehe:
Én szívesen Pogóznék, de nincs itt rajtam kívül senki :mad:. Van Private Quest? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member:hehe:
Én szívesen Pogóznék, de nincs itt rajtam kívül senki :mad:. Van Private Quest? :D
én nem POGÓZNI akarok most, hanem szerepjátszani. kockákkal, karakterlapokkal, f2f játékosszívatással, csupamókakacagással :hehe: :haha: