Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: blarkenagyobb fájdalmat lehet okozni natúr közönyösséggel :__devil:
Igeeen, ez igaz. Voltam osztálytársaim, akiket utáltak. Õk jól elvannak, mert legalább beszéltek róluk (én is ilyen voltam elsõben, többek közt). De ott vannak azok, akiket le se... Na, õk lesznek idõvel depressziósak aztán mentálhigéniailag károsultak, végül öngyilkosok/gyilkosok (nem egyformán tör elõ az elfolytott agresszió), ha nem foglalkozik velük senki.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberIgeeen, ez igaz. Voltam osztálytársaim, akiket utáltak. Õk jól elvannak, mert legalább beszéltek róluk (én is ilyen voltam elsõben, többek közt). De ott vannak azok, akiket le se... Na, õk lesznek idõvel depressziósak aztán mentálhigéniailag károsultak, végül öngyilkosok/gyilkosok (nem egyformán tör elõ az elfolytott agresszió), ha nem foglalkozik velük senki.
hát engem se le se *******, mégse gyaktam le senkit. a szokásos tinidepi kivételével nem volt semmi bajom. megtanultam, hogy ami nekem fáj, az lehet, hogy másnak is fáj. azóta ilyesmivel élem ki magam. igen, that's why i'm called a sadist.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Amit kaptál, visszaadod. Szemet-szemért, fogat-fogért. Ez azért nem az igazi megoldás, de egy járható út. A legnagyobbakat vecsén kaptam, ma sem tudok az itt élõk szemébe nézni...
MÁS:
Az a hülye vírus hogyan szaporodik? Megkapom az ímélt, kijelzi, hogy csatolva van egy doc, txt vagy pps fálj és ha megnyitom, akkor, vagy annál sokkal sunyibb? Mondjuk általában nem kapok 100 kbyte-os leveleket, az már eleve gyanús lesz... (Meg ha magyar ember küld egyet angol tárggyal)

Lythis

Nem osztom. Mármint másnak legyen rosz és kész, nem? Közöny az alap, mert azt is azért teszed, mert tudod, hogy azzal beteszel neki, ergo ártó szándék, és nem tiszta közöny.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNem osztom. Mármint másnak legyen rosz és kész, nem? Közöny az alap, mert azt is azért teszed, mert tudod, hogy azzal beteszel neki, ergo ártó szándék, és nem tiszta közöny.
nem. a közöny az a célszemélyek irányába valóban nem képvisel semmilyen érzelmet, csak vágyat minél több szenvedés vizuálhatósága után. az ártó szándék az én közönyömben nem a célszemély ellen irányul, és igazából nem is az ártó szándék, hanem egyfajta vágy, hogy én jobban érezzem magam a világban azáltal, hogy másokat (bárkit) magukat rosszulérezni látok...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

A közöny árthat, de ha kölcsönös, nem lép fel ilyesmi. Az lenne a jó, ha mindenkinek lenne vmi durva képessége és lerendezhetnénk egymás közt a dolgokat, de sajnos ez a világ nem egy anime... Ez egy béta állapotban lévõ Mátrix-utánzat. :)

Ramiz

Mindenkinek ajánlom Sartre-tõl Az undort és Camus-tõl A közönyt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA közöny árthat, de ha kölcsönös, nem lép fel ilyesmi.
elárulom, hogy a legtöbb ember, ha valamilyen módon kötõdik hozzád, egy darabig (amíg ez a kötõdés megvan) nem tud közönyös lenni az irányodban. többek között ezért is kértek fel otthon a mielõbbi távozásra, bár ezt drága szüleim nem tudták volna így szavakba önteni.

az említett Camus-mû pedig jó. én is melegen ajánlom mindenkinek :D

Member

Sztem a közöny nem több egy védekezési formánál... Érzed, hogy lesz@rnak, ezért sz@rsz rájuk. Mondjuk ez egy eléggé depis megközelítés...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSztem a közöny nem több egy védekezési formánál... Érzed, hogy lesz@rnak, ezért sz@rsz rájuk. Mondjuk ez egy eléggé depis megközelítés...
hát... az én értékrendem *picit* más, mint a legtöbb emberé, ezért, bár ez valóban egy védekezési (sõt, támadási :)) forma, nálam ehhez nem járul depi - már nem.

Member

Ez esetben rögtön írhatnék hozzád a "Gratulációk" rovatba. :)
Nemtom, nálam a Közöny és a Gyûlölet egybeforrt...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNemtom, nálam a Közöny és a Gyûlölet egybeforrt...
az érdekes, mert ezek egymással ambivalens érzelmek :D
edit: Member: hagyjuk abba a csetelést, k?:rolleyes:

Member

[SIZE="4"]Ok[/SIZE]

Rage

[SIZE="3"]「お前なんか猫のうんこ踏め!」[/SIZE]

Aki tudja, honnan ideztem, az kap egy pirospontot. :kiraly:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Member

Kockákat látok, nagyon sokat :). Esetleg tud vki adni linket japán fonthoz?

Rounin

Quote from: Rage[SIZE="3"]「お前なんか猫のうんこ踏め!」[/SIZE]

Aki tudja, honnan ideztem, az kap egy pirospontot. :kiraly:

A kanjikat még mindig nem értem... bah.. nem is kell a pöttyöd :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberKockákat látok, nagyon sokat :). Esetleg tud vki adni linket japán fonthoz?
én sok kérdõjelet és egy felkiáltójelet. és elvileg ez attól függ, hogy feltetted-e winfosh installkor az ázsiai nyelvek támogatást...

Rage

Quote from: RouninA kanjikat még mindig nem értem... bah.. nem is kell a pöttyöd :p
Najo, egy kis segitseg:
「おまえなんかねこのうんこふめ!」

De igy mar tul konnyu, ezert mar csak egy fel pirospont jar. :ejnye:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Member

Quote from: blarkeén sok kérdõjelet és egy felkiáltójelet. és elvileg ez attól függ, hogy feltetted-e winfosh installkor az ázsiai nyelvek támogatást...
WinME installkor? :D Ez inkább a "Nagyon LOL rovatba való" :). Mindjárt megnézem a telepített összetevõknél, hogy van e ilyen...

Relunx

Sorry hogy most ide írok, de jobb helyet nem találtam más helyet...
A mai nap tök jónak igérkezett (péntek)....
Megyek haza...erre tesóm (nõvérem) totálisan rombadöntötte azt....felidegesítve engem is....ááááá régen gurultam már be (nem is szoktam csak nagyon ritkán) de vhogy neki mindig sikerül ezt elkérnie...:uzi: :linsux: :hogyaza:

Relunx

Member

Ez az Offtopic, ide bármikor beírhatsz ehhez hasonlóakat. ;) (Ugye, modik? :))
Engem Araki mostanában nem idegelt fel, kivétel, amikor elõtör belõle a "Had töltsek le még 50 képet Envyrõl!" és a "Szedd le a Galaxy Angelt, benne van Mayumi Yamaguchi!".

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEz az Offtopic, ide bármikor beírhatsz ehhez hasonlóakat. ;) (Ugye, modik? :))
Engem Araki mostanában nem idegelt fel, kivétel, amikor elõtör belõle a "Had töltsek le még 50 képet Envyrõl!" és a "Szedd le a Galaxy Angelt, benne van Mayumi Yamaguchi!".
hehhheh. igen, mindenki itt szokott sírni, ha fáj az ilyesmi...
nekem a 3 tesóm közül utóbbi 4 hónapban egy sem tudta felhúzni az agyamat. lehet, hogy ez a 40 km-es távolság jót tett :)

Lythis

Igen, az határozottan jót tesz szerintem. Én is el bírnám viselni, ha az öcsém nem itt lenne, hanem 40 km-re(sõõt, lehet messzebb is felõlem). Nemhiszem h különösebben hiányozna... max talán kicsit szokatlan lenne a nyugalom..:D

Rounin

Quote from: RageNajo, egy kis segitseg:
「おまえなんかねこのうんこふめ!」

De igy mar tul konnyu, ezert mar csak egy fel pirospont jar. :ejnye:

Semmi nem jár, nem tudom, honnan idéztél :o

Edit: nem guglizok :p

Member

Anyám néha nekem is bealkot, hogy ha "Megakarsz élni, diplomát kell szerezned!". Aha, ezek szerint egyikük sem hallott a "diplomás-munkanélküliségrõl". Apámat jó rég nem láttam, nem tudom õket összehasonlítani :rolleyes: (A tiéd jófejnek tûnik (innen):D). Lehet, hogy van egy olyan sorstársad, akiben csak egy x kronoszómányi különbség van és õ ír egyszer. Habár erre marhára kicsi az esély :(.

Yakumo

Quote from: White SeeDDe azért válaszoltam:
Hali! Otaku vagyok 22 éves 180/60 (erõs tulzásal:D) a külsõm nem számít utálok bulizni, táncolni.Szeretem japánt....

uhh, ügyfél jött, majd folyt köv editelve:)
De még úgy is mindenki durmol, senki nem fogja elolvasni:p
Hûha!
Jól válaszoltál:D És én nem alszom már:D
De azért hátha bejön egy normális csaj neked;) Jókivánságaim üldözzenek:jee:
A családi beszélgetésre nem tudok mit mondani,de nyugi nekem sincs diplomám és mégis elvagyok;) Ha késõbb nyitni akarsz egy vállalkozást ahhoz sem kell, max szélsõséges helyzetben meg kell tanulnod egy szakmát tanfolyamon érte kb. 1 év alatt, amihez csak érrettségi kell vagy fel kell venned egy olyan embert akinek megvan hozzá a papírja.
És jó munkát! (van olyan? talán:D)

Ramiz

Quote from: White SeeDHali! Otaku vagyok 22 éves 180/60 (erõs tulzásal:D) a külsõm nem számít utálok bulizni, táncolni.Szeretem japánt....
:lol: :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Nyugi, érettségivel még lehetsz akár milliárdos bróker is :haha:

Necrid^

Quote from: White SeeDNa jó, tudom hogy ilyet üzenetre mint a "Konnichiwa! Rei vagyok, otaku, és szeretnék az Aoi-d lenni (Ai yori aoshi)" kapására annyi az esély, mint hogy öntudatra ébred egy Eva (NGE) igaz ott ez sûrûn elõfordúlt:D
:lol: :lul:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Araki

Quote from: White SeeDNa jó, tudom hogy ilyet üzenetre mint a "Konnichiwa! Rei vagyok, otaku, és szeretnék az Aoi-d lenni (Ai yori aoshi)" kapására annyi az esély, mint hogy öntudatra ébred egy Eva (NGE) igaz ott ez sûrûn elõfordúlt:D
De sajnállak... társkeresõbe beírni a legprimitívebb bûn, amit ember élete során elkövethet. (azon kívül, hogy bemegy a Balázs sóba) Szentem akik telefonálnak, azt sem tudják, mit jelent ez a szöveg (minthogy animefanokat nem említettél).