Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Nekem nincs energiám tanulni (kivétel a japán és a pszichológia), felkelni ( :tezsvir: ), takarítani, kutyát felsöpörni, az ünneplõs ruhákat a szekrénybe NORMÁLISAN visszarakni... Fõzni viszont szeretek (ha nem is tudok), a mosogatás is elviselhetõ, ha közben zenét hallgat az ember...

Lt. Simoan Blarke

én nem szeretek fõzni (pedig tudok), viszont szeretek rendet rakni (csak mondjuk jóból is megárt a sok). pszichológia sux, azt utáltam tanulni, mert hülyeségeket oktattak a tantárgy keretein belül... :S
felkelni az wááá. ma fél 4kor már felébredtem, végül fél 6kor keltem. azt a nyomott hangulatot elképzelni nem tudod :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Ha kb. olyan, mint amikor csont-kotta vagy ám már fáj mindened, ezért bepihensz egy sarokban, akkor tudom.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHa kb. olyan, mint amikor csont-kotta vagy ám már fáj mindened, ezért bepihensz egy sarokban, akkor tudom.
m. kb. olyan érzés volt, mintha kiszívták volna a tarkómon az összes agyamat (nem egy nagy munka, hehe), és a helyére ázott papírzsebkendõt és összecsócsált kartont tettek volna...

SeeD drukkolunk! (aztán megint kapsz egy újabb gosu hívást, mint tegnap :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Mióta melózok utálok korán kelni és nem is tudok. Ha nem szólal meg az ébresztõ, akkor simán alszom 9-10-ig.
Tanulni sosincs energiám, de bármi máshoz mindig van valamennyi :)

Member

Tanulni õrültség (fõleg, ha nem is érdekel). Mindig nagyokat nézek az animékben, amikor:
"Nade  XYZ, egész napodat tanulással töltöd, miért nem foglalkozol egy kicsit a fiúkkal?"
Ha vmiben érdekelt vagyok, azt véghezviszem, de baromságokkal ne tömjék a fejem (egybõl megtellik az a kevés memória-slot és a gyorsítótáram évek óta hibás...).
White SeeD: Izgalmas szép napot kívánok! :appl:

sirtomi

Quote from: MemberTanulni õrültség (fõleg, ha nem is érdekel). Mindig nagyokat nézek az animékben, amikor:
"Nade  XYZ, egész napodat tanulással töltöd, miért nem foglalkozol egy kicsit a fiúkkal?"
Ha vmiben érdekelt vagyok, azt véghezviszem, de baromságokkal ne tömjék a fejem (egybõl megtellik az a kevés memória-slot és a gyorsítótáram évek óta hibás...).
White SeeD: Izgalmas szép napot kívánok! :appl:
Nálam a háttértár is kicsi így nem tárolok hosszútávon szinte semmit :D A mem frissítés meg hibás, gyakran elvesznek friss dolgok is.

Lt. Simoan Blarke

nekem jó agyam van tanuláshoz. mutatja ezt az, hogy egyesek számításelméletre két teljes hetet tanultak napi 4-5 órával, én meg egy teljes éjszakát (8 óra), és mégis én értem el jobb eredményt :D ha én nekifekszem valaminek, akkor nagyon megy. ha meg nem, akkor is elfelejtem, ha nem akarom - lásd születés- és névnapok, évfordulók, köszönetnyilvánítás, hozz haza tejet stb.

Yakumo

Quote from: MohaEgyetértek! Ez pont olyan, mint, hogy a csajok a nagy méretû szerszámra buknak. Ez kérem nem Godzilla, nem a méret a lényeg! :D
Pl. szerintem is sokkal szebb a kisebb, de formás mell, mint a hatalmas. [SIZE="1"][COLOR="LemonChiffon"](bár most kissé magam ellen beszélek - majd talán rájöttök, hogy miért...)[/COLOR][/SIZE]
:tezsvir:
VISZONT a spoiler-t úgy eldugtad, hogy csak most quote-olás közben vettem észre! :ejnye: ;)
És PONTOSAN nem érthetem amit Shiroi kivánt neked, de csatlakozom a jókivánsághoz! (azért erõsen sejtem:D) :tezsvir: ;) :jee:

sirtomi

Quote from: blarkenekem jó agyam van tanuláshoz. mutatja ezt az, hogy egyesek számításelméletre két teljes hetet tanultak napi 4-5 órával, én meg egy teljes éjszakát (8 óra), és mégis én értem el jobb eredményt :D ha én nekifekszem valaminek, akkor nagyon megy. ha meg nem, akkor is elfelejtem, ha nem akarom - lásd születés- és névnapok, évfordulók, köszönetnyilvánítás, hozz haza tejet stb.
Én mindent elfelejtek, csak a hülyeség ragad meg a fejemben, de az nagyon :D
Volt hogy ottfelejtettem a boltban amit vásároltam, az eladó hozta utánam :D

Member

Ja, én ma is tudok jópár Pokémon-átalakulást meg jó pár más mesefigura neveit. Még néha teljes epizódokat is. :D Persze, hisz ez az, ami az élethez feltétlen kell... Az angollal is az a baj, hogy War3, SC és anime szókincsem van (van olyan, amelynek talán még a keretsztoriját is ledarálnám), de a hétköznapi társalgási szavak... Hááát... Hagyjuk...

Lt. Simoan Blarke

sirtomi: az megagrat :D:D:D:D

Member: én Baldur's Gate, Diablo, anime, IRC szókincsbõl vizsgáztam le felsõfokút angolból... :) mondjuk BG és IRC az tény és való, hogy NAGYON jól tanít, szegény vizsgáztató néha nem értette a nyelvezetem :D

Member

Én szegény angoltanáromat azzal idegeltem, ha ismertem egy szó másik jelentését, akkor csakazértis félrefordítottam. (pl. "She's hand is in mine". "Most miért van a keze a taposóaknában?!") Aztán meg ha kijelentette, hogy az nem úgy van, akkor egybõl magyaráztam, hogy dehogynem (fiatal volt, így jól bírta a kötekedést :)).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member"She's hand is in mine"
féltelek. az maximum Her hand. meg fogsz bukni, jajajjjajjajjjajj :3x3: :D:D:D::D

Member

Köszi a bíztatást. :D :D :D Annyi hülyegyerek átment azon az újvárosi sz@ron, nehogymá én bukjak meg...

Kazenokizu

Quote from: MemberÉn szegény angoltanáromat azzal idegeltem, ha ismertem egy szó másik jelentését, akkor csakazértis félrefordítottam. (pl. "She's hand is in mine". "Most miért van a keze a taposóaknában?!") Aztán meg ha kijelentette, hogy az nem úgy van, akkor egybõl magyaráztam, hogy dehogynem (fiatal volt, így jól bírta a kötekedést :)).
Öröm lehet téged tanítani... Mellesleg, ha már a taposóaknát tudod, nem hinném, hogy nagy gondjaid lennének... (ilyen apróságoktól meg, hogy "she's" v. "her", nyugodtan tekints el!)
Na már megint de gonosz vagyok... :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuÖröm lehet téged tanítani... Mellesleg, ha már a taposóaknát tudod, nem hinném, hogy nagy gondjaid lennének... (ilyen apróságoktól meg, hogy "she's" v. "her", nyugodtan tekints el!)
Na már megint de gonosz vagyok... :D
*evil wraith-face and banshee-veil made* az nem tûnt fel, hogy milyen büszke rá, hogy tudja, hogy a mine két dolgot jelent? (a bányát meg elfelejtette gondolom :p)

Member

Taposóakna? Worms Armageddon rulez! Szerintem az akna része az alapszókincsnek. Néhány alapszó németbõl:

e Bodenverzuerung  - A talaj elsavanyodása
e Kronenverlichtung - Koronaritkulás betegség esetén
Megnéztem az angolkönyvem, és alapszóként titulál assembly-szakszavakat! :grrr: (a flip-flop nem ilyen, mert az lehet 1 db strandpapucs is :))

EDIT: Tudtam, War2-es múlt...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEDIT: Tudtam, War2-es múlt...
logikusabb pedig, hogy a keze a bányában van, és nem egy aknában, nem? :D

btw. német alapszavakhoz még egy alapkifejezés:
verpestete Luft einatmen - fertõzött levegõt belélegezni ;Ð
meg Sohrsteinpfeger / Kaminkehrer = kéményseprõ.

Member

Még az egyik tantárgyam nevét tudom:
Einführung in der deutschen Sparchwissenshaft - Bevezetés a német nyelvtudományba. 11-kor elmegyek boltolni, éhes vagyok...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEinführung in der deutschen Sprachwissenschaft - Bevezetés a német nyelvtudományba.
hah. ezt még én is össze tudnám rakni :D tökjó, ezek szerint mégis tudok németül?:)

bolt? voltam már. hoztam két kiló kenyeret, és most dugig vagyok abrakolva. :D én idõben keltem, ellentétben EGYESEKkel :p :D

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkemárc14ig 10kból kell élnem, inklúding kaja.
Az szép... :3x3: ha a szigeten lennénk, meghívnálak kajálni a krisnásokhoz :lul:
Quote from: sirtomiÉn mindent elfelejtek, csak a hülyeség ragad meg a fejemben, de az nagyon :D
Volt hogy ottfelejtettem a boltban amit vásároltam, az eladó hozta utánam :D
Hülyeség belém is jutott bõven, de feledékeny is vagyok rendesen:
Mentem már iskolába táska nélkül
Úszni törölközõ nélkül
Táborba pénz, személyi, igazolás, stb nélkül
meg még sok egyéb :hahaha:

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberEinführung in der deutschen Sp[COLOR="Red"]r[/COLOR]achwissens[COLOR="Red"]c[/COLOR]haft
:p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiAz szép... :3x3: ha a szigeten lennénk, meghívnálak kajálni a krisnásokhoz :lul:
hm. mikor van meet? van kaja? :) (érdekes párhuzam, szorri:D) ha nincs RPG aznap, akkor lehet megyek ^^;; :D (túlélés mindenekfelett :D)
hm. úszni én már mentem fürdõgatya nélkül, de táborba mindig felkészültem... legalábbis igazolványok, igazolások, miegymás terén. aztán persze mindig kiderült, hogy kellett volna igazolás, miszerint én visszaérkezés után önállóan is hazamehetek, mert anyámék nem tudtak elém jönni, de errõl nem MEGFELEDKEZTEM, hanem NEM TUDTAM. :D

Lt. Simoan Blarke

apple. (azóta se tanultál meg?:D)
hát... egyesek azt mondják, hogy teher alatt nõ a pálma. én 6 éves lemaradású voltam a német csoportunkban... legalább gyorsan megtanultam :D (7.-esként kezdtem el tanulni, kapásból olyan csoportba tettek, ami 1. óta tanulta...) mi is kaptunk durva szövegeket, de olyan szinten, hogy szavakat se értettem belõle :D
20 gigás vinyón elrejteni 2 gigát nem mûvészet. 20 gigás vinyón elrejteni 40et, ahhoz már tudás kell! :D good game, SeeD :p

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiHülyeség belém is jutott bõven, de feledékeny is vagyok rendesen:
Mentem már iskolába táska nélkül
Úszni törölközõ nélkül
Táborba pénz, személyi, igazolás, stb nélkül
meg még sok egyéb :hahaha:
Ilyenek elõfordulnak velem is.
A legdurvábbak azok, amikor beszélünk valamirõl és 2 perc múlva már nem is emlékszem rá :D

Member

Az [COLOR="PaleTurquoise"]igazságszolgáltatás[/COLOR] szó használatával mélységesen egyetértek. Most én abban reménykedek, hogy a keleti szakon a japánt úgy fogják oktatni, mintha 18 éve azt tanulnám... (A KRE nem titkolta)
Attól függ, mikbõl áll a 40 GB. Ha nem ígyis agyontömörített állományokból, akkor nyert ügyed van, WinRar will save you (habár az 50%-os tömörítés nem könnyû falat). Egyik haveromék létrehoztak egy System 64 mappát a Windowsban és oda pakoltak mindent (hülye könyvtáros honnan tudná, hogy win98-ban nincs olyan...).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiA legdurvábbak azok, amikor beszélünk valamirõl és 2 perc múlva már nem is emlékszem rá :D
ismerõs. ilyenrõl Rounin tudn sokat mesélni, de nekem is volt olyan, (ez oltás, áááá :D) hogy állítólag egyik haverom felhívott, én meg aha, aha, korvánnyád és szétnyomtam. (épp elkapott alvás közben...) a vicc, hogy a fogadott hívásoknál tényleg ott van ez! :D meg anyám felhív alvás közben, dumálunk 1:28 ideig, és reggelre már el is felejtettem, hogy beszéltem vele... nice. (Rounin tolt jobbakat is, de nem kenyerem mást kibeszélni :D)
ennél nagyobb poén, hogy ha kapok egy SMSt, és még nem ébredtem fel, akkor visszaalszom, és elfelejtem, mit írtak. olyan még nem volt, hogy az SMSkapás tényét is elfelejtettem volna, tehát hála az égnek mindig el tudtam olvasni kelés után, hogy mi volt az üzenet :D

Member

Ha felrúgnak mély álomból és magyarázzák, hogy írjam rá az ímélcímem egy papírra, nem fog menni, mert nem emléxem rá. Aztán ha felsorolják, hogy mit vegyek a boltban, és én visszaalszom, háát, nem fog menni...

A Coopban már lehet kapni 86 forintos VISSZAVÁLTHATÓ Szénsavas "Narancslevet". Íze mint a Mirinda. Nem lehet, hogy van beépített emberük a Pepsinél? A Coop Cola tiszta Pepsi Cola...

Lt. Simoan Blarke

a Tesco cola is tisztára pepsi. nem tehetnek róla, és ez nem a Tescora vet jó fényt, hanem a pepsire rosszat:D:D:D
btw. Mai HiME OSTje perverz. ilyen szövege van az egyik számnak, hogy "when my body gets filled with you". heheh.