Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Eh a latin kifejezésekkel csak baromkodtam. Kb 3 éve volt, hogy utoljára latinoztam és akkor is épp hogy 2-sel átcsúsztam. Amúgy a Spiritus meg simán lehet Spirita bizonyos esetekben blarke. Latinban van vagy 6-7 féle eset (alanyi, tárgyi, birtokos, ilyen-olyan határozó) de már a fene se emlékszik a ragozásra. Az tuti, hogy egyeztetni kell a melléknévvel, de mág azzal is különbözhet a ragja, ha nem egy szókategóriából valók (pl más nemûek, más ragozási rendszer (van vagy 4) etc).
Röviden: Latin sux big time! :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverEh a latin kifejezésekkel csak baromkodtam. Kb 3 éve volt, hogy utoljára latinoztam és akkor is épp hogy 2-sel átcsúsztam. Amúgy a Spiritus meg simán lehet Spirita bizonyos esetekben blarke. Latinban van vagy 6-7 féle eset (alanyi, tárgyi, birtokos, ilyen-olyan határozó) de már a fene se emlékszik a ragozásra. Az tuti, hogy egyeztetni kell a melléknévvel, de mág azzal is különbözhet a ragja, ha nem egy szókategóriából valók (pl más nemûek, más ragozási rendszer (van vagy 4) etc).
Röviden: Latin sux big time! :D
hm. i c. kösz :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Gondoltátok volna, hogy a Dragon Ballból Digimon lesz a végére? :confused: Megvan az egyik hobbicsapat új bunyós játékának az alfája és abban már olyan nevek vannak, hogy összecsinálom magam. PL. SSJ 5 Gogetto. Ebben elvileg van Gotenks, Vegeta és Kakarotto vagy mi?! Elmerem képzelni, ahogyan az SSJ 3 Vegetto összeáll. Vegetto und Kakarotto digitazion zuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

Dreamcleaver

Quote from: MemberGondoltátok volna, hogy a Dragon Ballból Digimon lesz a végére? :confused: Megvan az egyik hobbicsapat új bunyós játékának az alfája és abban már olyan nevek vannak, hogy összecsinálom magam. PL. SSJ 5 Gogetto. Ebben elvileg van Gotenks, Vegeta és Kakarotto vagy mi?! Elmerem képzelni, ahogyan az SSJ 3 Vegetto összeáll. Vegetto und Kakarotto digitazion zuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

Mi van? :wtf: Ebbõl egy szót sem értettem. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverMi van? :wtf: Ebbõl egy szót sem értettem. :D
megnyugtató. kb. annyit értettem, hogy Vegeta... (ami Vegita, nem? :confused: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkemegnyugtató. kb. annyit értettem, hogy Vegeta... (ami Vegita, nem? :confused: )
Ennyit én is értettem és tényleg Vegita :D

Member

Nagy valószínûséggel már a karakterek fúzionálnak, minekután ha nyersz a Vegettoval, a gyõzelem után szétválnak és külön-külön ugrálnak, hogy jajdejó. Ezen a Gogetto SSJ5-ön akadtam le fõleg. Kakarotto + Vegeta + Gotenks (amely gondolom, hogy már eleve az új Trunks + valaki, amely a fiatal Trunks és Songoten egyesülése). Ezek szerint végül 6an élnek majd egy testben vagy mi? :confused:

Lehet, hogy Vegita, de a gémben úgy hívták, hogy Vegeta (nekem úgy rémlik, hogy a filmben, amit eredeti szinkronnal nyomtak, is Vegeta volt a neve)

SaiyaGin

Quote from: blarkemegnyugtató. kb. annyit értettem, hogy Vegeta... (ami Vegita, nem? :confused: )

A Vegita név a magyar változat terméke. ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGinA Vegita név a magyar változat terméke. ;)
lehet. magyarban a Vegeta jogvédett :D:D:D

TurboK

Quote from: SaiyaGinA Vegita név a magyar változat terméke. ;)
Nem, az az eredeti neve. ベジータ azaz BEJIITA.

Ha az ssj5 gogetto szerinted túlbonyolult akkor olvass el egypár Dragonball AF sztorit. Ott SSJ12 Kamikkoluusenningitarankusu valamik vannak. pl: http://d.hatena.ne.jp/humberthumbert/00000000

fangamek meg szinte állandóan rettenetesen gyengék és ez a db cuccoknál hatványozottan igaz.

edit: ha már dragonball, egy kis poén.
http://ameblo.jp/user_images/62/9c/10000686355_s.jpg
kiváncsi vagyok ki érti.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Member

[SIZE="4"]A DB Z MUGEN EDITION 2 A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!! MEGISMÉTLEM!!! A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!![/SIZE]

El merem képzelni, ahogyan egy új Cell klón, amely a jó oldalon van egyesül VegEtával és Trunkssal, hogy aztán a Broligént felhasználva, a Sátánnal összefolyva létrejöjjön a SSJ666 djkfdgdfhugkltkéaéwaoseéproseiétjrhztlghglédflédfejit.

Araki

[SIZE="4"]EGYETÉRTEK![/SIZE]
Jókat lehet vele játszani amikor pang a fórum, nemigaz? :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member[SIZE="4"]A DB Z MUGEN EDITION 2 A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!! MEGISMÉTLEM!!! A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!![/SIZE]

El merem képzelni, ahogyan egy új Cell klón, amely a jó oldalon van egyesül VegEtával és Trunkssal, hogy aztán a Broligént felhasználva, a Sátánnal összefolyva létrejöjjön a SSJ666 djkfdgdfhugkltkéaéwaoseéproseiétjrhztlghglédflédfejit.
õh... mit mondtál, hol is laksz pontosan? *mentõkért tárcsáz*

Ramiz

Quote from: blarkeõh... mit mondtál, hol is laksz pontosan? *mentõkért tárcsáz*
"Rajzfilmeket nézel? Meséket? Felnõtt fejjel? Normális vagy???"
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz"Rajzfilmeket nézel? Meséket? Felnõtt fejjel? Normális vagy???"
rajzfilm != mese, ezt azért a többség is tudja. felnõtt fejjel? jogilag amcsiban még nem lennék felnõtt. normális-e? nem. de ez most hogy jött? :3x3::wtf:

Ramiz

Quote from: blarkerajzfilm != mese, ezt azért a többség is tudja. felnõtt fejjel? jogilag amcsiban még nem lennék felnõtt. normális-e? nem. de ez most hogy jött? :3x3::wtf:
Ez ugrott be arról, hogy valakit õrültnek nézel, amiért szereti a Dragon Ball-t meg egy DB-s játékot. :) Ha lenne, én is azt gyûrném. :Ð
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizEz ugrott be arról, hogy valakit õrültnek nézel, amiért szereti a Dragon Ball-t meg egy DB-s játékot. :) Ha lenne, én is azt gyûrném. :Ð
nem azért nézem õrültnek. olvasd vissza az utóbbi 6 postot.

Member

Az a baj, hogy 2000-es a gáma és nemtom hogy az e még a honlapcímük. amúgy Brazil. :D Da a hangok japánok és a menü angol. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAz a baj, hogy 2000-es a gáma és nemtom hogy az e még a honlapcímük. amúgy Brazil. :D Da a hangok japánok és a menü angol. :)
ez aztán a kombináció :3x3: :D:D:D:D

Member

Araki mondja, hogy jáccunk má. Szerintem lelépek egy kicsit. :D Affene, nem indul a http címük. :grrr: Ramiz, küldj levélcímre pendrive-ot, rárakom. :) Nyugi, nem nyúlom le. :angyali:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberRamiz, küldj levélcímre pendrive-ot, rárakom. :) Nyugi, nem nyúlom le. :angyali:
ezt a szöveget tanítani kellene :D
Arakit meg rúgd fenékbe, vagy adj neki egy dildót. nézzetek ELt instead :D

Member

Néztük, qrvajó! Késõbb ugye még qrvábban jó?!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNéztük, qrvajó! Késõbb ugye még qrvábban jó?!
nem mondok semmit, ahogy a nanát se lõttem le. nézzétek tovább. MOST. :D

Member

Holnap. Araki alszik, én pedig ábrándozok. Imádom Nanát, úgy átölelném!

TurboK

Quote from: Member[SIZE="4"]A DB Z MUGEN EDITION 2 A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!! MEGISMÉTLEM!!! A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!![/SIZE]
Egyetértek, de csak egy nagyon nagyon nagyon távoli és még annál is kisebb világé.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Member

Quote from: TurboKEgyetértek, de csak egy nagyon nagyon nagyon távoli és még annál is kisebb világé.
FUTURE TRUNKS FOREVA'!!!
MISTYC GOHAN RULEZ!
MAJIN VEGETA ÜBER!
MR. SATAN FLASH!
JUNIOR CELL ROCKS!

Kihagytam esetleg még használható karaktert?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberFUTURE TRUNKS FOREVA'!!!
MISTYC GOHAN RULEZ!
MAJIN VEGETA ÜBER!
MR. SATAN FLASH!
JUNIOR CELL ROCKS!

Kihagytam esetleg még használható karaktert?
nem mondok semmit :lazza:

Member

Quote from: blarkenem mondok semmit :lazza:
Én igen:
[SIZE="4"]ÁVÁRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! [COLOR="Red"](fröccs)[/COLOR][/SIZE]

Pirula

Quote from: MemberÉn igen:
[SIZE="4"]ÁVÁRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! [COLOR="Red"](fröccs)[/COLOR][/SIZE]
Ano... fröccsözés az Offtoicban? Ilyen se volt még asszem.

Relunx

Ma este (szerda), felszállok a szokásos éjszakai buszomra...
Buszvezetõ:
"Üdvözlöm önöket, kellemes jóestét kívánok! - Remélem önök is jól fognak szórakozni..." - Eh? Jól fogunk szórakozni?

Buszvezetõ:
"Az elsõ megálló a Korvin körüt lesz..." - ebben még semmi kül sincsen.

Buszvezetõ:
"A következõ ajánlatom a Lehel utca..." - eh? következõ ajánlatom? (már keztem furcsálni...)

Buszvezetõ:
"A következõ megálló a Kossuth tér lesz..."
(már majdnem ott vagyunk)
"Óriási lehetõség nyílik két másik éjszaki buszra való átszállásra... (itt már vissza kellett folytanom a röhögésem...)

Buszvezetõ:
"Akik a Fõ utcára szavatak (ez a kövi megálló), azok szavazataikat a leszállást jelzõ gomb megnyomásával érvényesíthetik...mingyárt ott vagyunk, hamarosan megpillanthatják a Fõ utcát...EZ ITT a fõ utca..."
(Nah itt már röhögve száltam le a buszról...)

Hát ilyen BKV buszvezetõt még nem pipáltam...jól feldobta a napom hátralévõ részét...:D

Relunx