Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
Az agyam elhagyom, hogy tényleg Baldy hozza a formáját a mai 50 posttal... szép-szép, csak ne chat-jellegû legyen annak az 50nek legalább a fele, mint egyéb egyéneknél történt... ;) ... mertugye, elveszti a cím az amúgy sem sok értelmét... :) !

Jóvanna, akkor visszafogom magam, ha ennyire zavarnak a betűim! :bruhuhu:
(csak vicc volt, ne is reméld, hogy visszafogom magam :hopp: )

QuoteOriginally posted by Chronos
lol... amennyiben valakinek van valami jobb ötlete, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, az írja be nyugodtan ebbe a topicba...

Szerintem megoldás lehetne az is, hogy ha valahol offtopic torlodás van készülőben, akkor csinálsz egy olyan topicot, hogy "topic címe/offtopic", és minden offtopicos cuccot oda átpakolsz. Ez megoldható általad is, vagy ez is csak admin jog?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Chronos

QuoteOriginally posted by Baldy
Szerintem megoldás lehetne az is, hogy ha valahol offtopic torlodás van készülőben, akkor csinálsz egy olyan topicot, hogy "topic címe/offtopic", és minden offtopicos cuccot oda átpakolsz. Ez megoldható általad is, vagy ez is csak admin jog?
Megoldhatni megoldható, de ilyet nem fogok csinálni, mert ez egyszerűen nevetséges lenne...;)

CHRONOS

Shock12

(csak vicc volt, ne is reméld, hogy visszafogom magam  )
Nem a visszafogáson van a hangsúly... csak minden egyes nagyobb tagszámmegugráskor el van játszva ez, hogy chatnek használják a fórumot, Lo is így érte el az 50/napi átlagot... meg te is tegnap... így a fórumozásnak nem nagy értelme van, és Zsozso, és Chronos egyfolytában törheti a fejét, és idegeskedhet a teljesen off hozzászólások kezelésén... legutóbbi ilyen agymenéskor jó pár napig használhatatlan volt a fórum, mert túl volt terhelve... és nem az értelmes hozzászólásokkal... :rolleyes:

.Attila

Chronos kérésére:

Vash, milyen álmod valósult meg, ha szabad kérdeznem?

Baldy

QuoteOriginally posted by Trivi
Chronos kérésére:

Vash, milyen álmod valósult meg, ha szabad kérdeznem?

És most jön a legáltalánosabb kérdés: Ennek az előzménye hol van???
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Saori

Nem a visszafogáson van a hangsúly... csak minden egyes nagyobb tagszámmegugráskor el van játszva ez, hogy chatnek használják a fórumot, Lo is így érte el az 50/napi átlagot... meg te is tegnap... így a fórumozásnak nem nagy értelme van, és Zsozso, és Chronos egyfolytában törheti a fejét, és idegeskedhet a teljesen off hozzászólások kezelésén... legutóbbi ilyen agymenéskor jó pár napig használhatatlan volt a fórum, mert túl volt terhelve... és nem az értelmes hozzászólásokkal... :rolleyes:

Tényleg erről jt eszembe..Lo barátunk merre jár mostanában? Rég láttam erre ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

És most jön a legáltalánosabb kérdés: Ennek az előzménye hol van???

Jó, hogy ezt megint a forumban beszéljük meg, mikor egy méterre vagyunk egymástól, de sebaj.
Asszem a Karácsony, Szilveszter threadben volt, csak ott ez a kérdés offtopic volt, ezért itt is feltettem.

Chronos

Ennek elkerülése érdekében csináljátok azt, amit egyszer Shock alkalmazott:
A post subject-be beleírta azt, hogy melyik topicban elhangzott kérdésre válaszolt...:)
Vagy beleírhatjátok magába a postba is, és akkor nem történnek ilyen félreértések...;)

CHRONOS

.Attila

Jó, hogy most írok ilyeneket, de hát ez van:

Most töltöttem le a MyIE2-t (My Internet Explorer). Baromi jó. Csomó opciója van, pl. teljes képernyős nézet. Ami nagyon jó benne, hogy ha több ablakot használok, akkor nem a tálcára tömörülnek dolgok, hanem a böngészőben van erre külön egy sor, így könnyen átlátható az egész (17 ablakot nyitottam, és simán elfértek). Nem teszteltem, de állítólag a pop-up ablakokat is gátolja. Én teljesen odavagyok érte! :hopp:

edit: oops, elfelejtettem leírni, hogy honnan lehet letölteni:
magyar nyelvű
lite verzió
combo verzió

Azt sajna nem tudom, hogy az egyes verziók között mi a  különbség.

Cobra

Unalmamban megnéztem, hogy ki hogyan áll a PPD-kel (post per day):
1. Vash 8.86 ppd
2. Lorenor 7.54  (pedig az utóbbi időben alig látni)
3. Chronos 6.88
4. phr0zen 6.11
5. Sky 6.10

a többiek messze lemaradva
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kono

QuoteOriginally posted by Chronos
Ezt Zsozso-val kell megbeszélned, nem velem...

CHRONOS

Hát Te mondtad írjam ide, tessék ^^"
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
...a többiek messze lemaradva
... hehe... és az a messze meg nem jelent semmit... ;) ... bár a fene se tudja, hogy a nagy lendület mit okozhat :) (az biztos, hogy hozzászólásnövekedést, meg fórumleállást :D)!

Kalibur

QuoteOriginally posted by Himura-san
Egyetértek.A lendület csodákra képes...
Jaja :D ! Tegnapelőtt tapasztaltam is: lendületből akkorát taknyoltam a motorral, hogy azt csoda volt nézni is :D
Quoteviszont jó ha csak arra használja az illető ,hogy érdemi mondanivalót fűzzön az egyes topic ok hoz mivel ez nem chat...(Ugye,ugye a nagy rablókból lesznek ám a legjobb pandurok....
No ehhez két hozzáfűznivaló: Ad 1: Valóban fontos az érdemi mondanivaló, de azért talán egy-két kisebb agymenés is elnézhető, különben annyira unalomba csaphatna át az egész, hogy rossz belegondolni ! Ad 2: (ez kérdés) Hogy értendő ez a rabló pandúr história?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Jaja :D ! Tegnapelőtt tapasztaltam is: lendületből akkorát taknyoltam a motorral, hogy azt csoda volt nézni is :D  

Motorral ? Milyennel ? Saját ? Hogy történt az eset ?
(Érdekel a motorozás, bár még nincs A-s jogsim... várom a májust, meghogy legyen stabilabb keresetem... ;))

phr0zen

Kérdés Himura-san hoz:Te most Lorenor vagy,vagy az ikertestvére?Mert a profilotok tök identikus.:D

Kalibur

Motorral ? Milyennel ? Saját ? Hogy történt az eset ?
(Érdekel a motorozás, bár még nincs A-s jogsim... várom a májust, meghogy legyen stabilabb keresetem... ;))
Még jó, hogy ez az offtopic...:D
(kezdek már félni valakitől:rolleyes: ... :D )
Susukival, kanyarban.
Jóelőre adok 1 jótanácsot: ne köüzlekedj gyertyahibás motorral, főleg ne gyorsabban, mint megengedett, de ha már csinálod, akkor ne vizes úton és ne kettős kanyarban...
(különben jó magyar emberek jellemzésére: szemben volt egy buszmegálló is, ahol szimpi néni álldogált buszra várva, ő végig látta az egészet /ca 3m csúszás aszfalton /, de oda nem jött volna segíteni, és ugyanez áll az ottlakókra is, akik közül szintén volt aki látta...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

(különben jó magyar emberek jellemzésére: szemben volt egy buszmegálló is, ahol szimpi néni álldogált buszra várva, ő végig látta az egészet /ca 3m csúszás aszfalton /, de oda nem jött volna segíteni, és ugyanez áll az ottlakókra is, akik közül szintén volt aki látta...)

Azért ez nem attól függ, hogy az ember magyar-e vagy sem. Sok magyar van, aki segít.

Shock12

Még jó, hogy ez az offtopic...:D
(kezdek már félni valakitől:rolleyes: ... :D )
Susukival, kanyarban.
Jóelőre adok 1 jótanácsot: ne köüzlekedj gyertyahibás motorral, főleg ne gyorsabban, mint megengedett, de ha már csinálod, akkor ne vizes úton és ne kettős kanyarban...
Típus ? Bedobta a motor a kocaféket, és kivágta a fenekét ? ... gáz... hát nem hinném, hogy közlekedek a közeljövõben... egyenlõre a távoliban sem :) ... de sebaj...  köszönöm a tippet ;) !

.Attila

QuoteOriginally posted by Himura-san
Trivi a magyarok védőbástyája..... :D :hehe: Hitünk benned rendületlen és igaz....:D :zen:

No ez azért túlzás. Nem akarom én az egész magyarságot védeni, sőt, szerintem legalább 50-60%-a... nem részletezem. Én csak azt mondom, hogy vannak normálisak, pl. azok, akik anime-t néznek :D

Chronos

// Szeretném, ha mindenki betartaná a szabályzatot. Először csak megjegyeztem hogy nem kéne offolni, meg sértegetni, de csak folytattátok...:rolleyes:
Másodszor beírtam pár topicba, hogy szeretném ha nem lenne több offtopic... ezt sem vettétek figyelembe...:ejj:
Ha így folytatjátok tovább, akkor kénytelen leszek újabb szabályokat bevezetni, és ezt nagyon nem szeretném, mert tisztelem a fórumozókat, és biztos vagyok benne, hogy meg bírnátok oldani, hogy ne legyen offtopic, meg sértegetés se... //

CHRONOS

Chronos

Ekuseru: PM-ben válaszoltam...;)

CHRONOS

VASH

Jó reggelt mindenkinek!!!

Most ébredtem kb. egy órája (iszonyatos buli volt tegnap+ma);)
és amíg távol voltam lejött a teljes Noir + Az esceflowne movie(jól indul az év...)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Sky

Akkor nézd is meg gyorsan hogy utána letölthesd a Noir OST-ot is, mert nem fogsz tudni létezni nélküle...
Mess with the best,
Die like the rest...

.Attila

QuoteOriginally posted by Sky
Akkor nézd is meg gyorsan hogy utána letölthesd a Noir OST-ot is, mert nem fogsz tudni létezni nélküle...

Tehát nem csak én vagyok így vele :rotflol:

VASH

Valahogy éreztem hogy fogod mondani, THX.

Mellesleg a ep. 20-21 .ogg változatai hol késnek?
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Cobra

Örülj neki, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztad, én az esésem után 1 hétig kórházban voltam, igaz nálam besegített egy Opel Astra. Egyetlen előnye a lábtörésemnek, hogy rátaláltam az Usteamre, ha nincs 2 hónap kényszerszobafogság, akkor biztos nem lett volna időm anime-ket keresni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sky

QuoteOriginally posted by Trivi
Tehát nem csak én vagyok így vele :rotflol:

Hát, az aláírásaink passzolnak...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Kono

Hmm, jó ízlésed van neked is ^^ Nemtom, de az nagyon bejön....szépen eltalálták az egészet!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Relunx

Ugy látszik régen voltam itt!
Chronos te mióta lettél moderátor? (ez csupán kiváncsiságból kérdezem)

Egyébként BUÉK ALL!!

Relunx

Chronos

QuoteOriginally posted by Relunx
Ugy látszik régen voltam itt!
Chronos te mióta lettél moderátor? (ez csupán kiváncsiságból kérdezem)
Mostanában...:p

CHRONOS