Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kono

A legjobb azvolt mikor beszálltunk apámmal, ajtó becsukódott és csá.....mobilnak nincs térerő, csengő nemjó, először zörögtünk hátha meghallják....utána vártunk bent 2 órát :D
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

ignus

QuoteOriginally posted by Kono
A legjobb azvolt mikor beszálltunk apámmal, ajtó becsukódott és csá.....mobilnak nincs térerő, csengő nemjó, először zörögtünk hátha meghallják....utána vártunk bent 2 órát :D

Igen ez a másik... Ilyenkor nem egy bombanő, esetleg a barátnő van ott... Netán a bombajó barátnő... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kono

Ehehehe! Jó is lenne mi? Bár én pártolnám az 5letet :D Öööö... Csak nem tapasztalatok? :D

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
... Netán a bombajó barátnő... :D
:D ... igen ... :jee: :D

Kono

QuoteOriginally posted by Shock12
:D ... igen ... :jee: :D

Hmmm.... Ki még ugyan nem próbáltam iylesmit liftbe, de ha már ennyira adod az embernek a tippeket :D

Cobra

a koszos, büdös liftben ilyet tennél ?  :ejj:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

Romantikus illatáradat az eseményhez. Úgy kell azt :) Bár megmondom, szerintem nyilt terepen izgalmasabb :) Pl.: Deák tér :D
Öcsikém ezt a postomat el ne merd olvasni, különben csúnyán fogok rádnézni! :ejj:

A kamera rendszerről meg csak annyit ****** (öcsém keresztneve, utólag cenzúrázva): 2004-re a költségvetés nem terjed ki a kamerákra, ugyhogy holnaputántól ismét izgalmas életet élhetünk :D
Ugyhogy ha már bevásároltál dobókésekből, tanuld meg gyorsan használni őket, vagy vedd elő a pincéből a futócipőket :)
Én már most keresem a Walther P99-m :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Ki az az ____________  (edited) :confused:

Mellesleg ha minden igaz, nem az összes kamera tűnik el. Ráadásul az csak egy hír volt, azóta nem erősítették meg azt sem, hogy igaz és azt sem, hogy nem.

Baldy

Na én kijavitottam a nevedet, ha nem akarod, hogy mások is megtudják, ugorj gyorsan az edit gombra :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

QuoteOriginally posted by Cobra
a koszos, büdös liftben ilyet tennél ?  :ejj:

Héééj, miről beszélsz? Nem tennék én semmit, csak még nem szorultam belánnyal! Te mire gondoltál? :rolleyes:

Baldy

Héééj, miről beszélsz? Nem tennék én semmit, csak még nem szorultam belánnyal! Te mire gondoltál? :rolleyes:

Szerintem arra, amire minden egészséges, ivarérett férfiú :D

Kono

QuoteOriginally posted by Baldy

HEHEHE! :p

Hát nemtom, nekem se épp patyolat tiszta a fantáziám! :hopp:

Baldy

Vigyázz, mert a végén átkeresztelünk Happosai-nak :)

ignus

Hát mondjuk a liftről nekem sincs tapasztalatom sajna... :)
de azért volt már egy-két érdekes helyszín (villamos, busz (nem BKV és nem Mo.-on) vonat, telefonfülke (nem csövesszagú) stb...)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Kalibur
Csak a szaggatottságot nem tudtam mire vélni...

Szalacsi bá féle .. öbb... nemjuteszembe.... beszédstí.....stílus

Na én kijavitottam a nevedet, ha nem akarod, hogy mások is megtudják, ugorj gyorsan az edit gombra :)

Lol, Trivi valami titkosügynök, vagy miért van ilyen misztéria a keresztneve körül?

Vigyázz, mert a végén átkeresztelünk Happosai-nak :)

Na mostmár megkérdezem már... Mi az a happosai ? ^^"" /me :lame: :haha:  /me tudja :P

Úgyérted, hogy arra, hogy megpróbál segíteni a lánynak kijutni a liftből? :angyali: :D

Kono

QuoteOriginally posted by ignus
Hát mondjuk a liftről nekem sincs tapasztalatom sajna... :)
de azért volt már egy-két érdekes helyszín (villamos, busz (nem BKV és nem Mo.-on) vonat, telefonfülke (nem csövesszagú) stb...)

Akis tapasztalt :p Mik ki nem derülnek itt...mikor osszuk meg a tapasztalatainkat pár korsó mellet? :D

Baldy

Anyám ekkora postot!
Öcsém III/III-s ügynök, ezért nem adhatom ki a nevét :)
Aztat meg ne akard bemesélni, hogy nem tudod mi is az a Happosai! Nem ismered a nagy Happy-t??? Az old lecher-t??? :ejj:

Zelgadis

Nem ismered a nagy Happy-t???

He? :confused:

Az old lecher-t??? :ejj:

Oro? ...

Najó idézek magamtól : "/me LAMA"

ignus

Akis tapasztalt :p Mik ki nem derülnek itt...mikor osszuk meg a tapasztalatainkat pár korsó mellet? :D

Don't like beer, man... És mindezt egy csajjal. Szerinted megmaradjak mellette?

.Attila

:lol: Nem semmi, ami a gratulációk thread-ben történt:

Néhányan elkezdtek offtopicban irogatni, erre írtam, hogy mindjárt Chronos, és törli a postokat. Mire ez eljutott a threadbe, addigra Chronos tényleg törölte a postokat. Na akkor néztem egy nagyot, mert nem tudtam, hogy Chronos már tevékenykedett, ezért editeltem a postot, hogy talán rossz helyre írtam. Mire frissítettem egyet, már az én postom is eltünt, és Chronos kék színű üzenete díszelgett.

Baldy

QuoteOriginally posted by Zelgadis
He? :confused:

Oro? ...

Najó idézek magamtól : "/me LAMA"

Akkor ajánlom a Ranma c. sorozatot :)
Érdemes végignézni :)

Baldy

QuoteOriginally posted by Trivi

Néhányan elkezdtek offtopicban irogatni, erre írtam, hogy mindjárt Chronos, és törli a postokat. Mire ez eljutott a threadbe, addigra Chronos tényleg törölte a postokat. Na akkor néztem egy nagyot, mert nem tudtam, hogy Chronos már tevékenykedett, ezért editeltem a postot, hogy talán rossz helyre írtam. Mire frissítettem egyet, már az én postom is eltünt, és Chronos kék színű üzenete díszelgett.

Ez a tipikus Így járás esete kedvenc öcsém :)

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi

;)

CHRONOS

Zelgadis

Akkor ajánlom a Ranma c. sorozatot :)
Érdemes végignézni :)

:bruhuhu: :beken:
akarok én nézni olyat :mad:

Csak az embernek nincsen mindenre ideje a vizsgaidőszak közepén (és legutóbb az excel sagához volt szerencsém mert az éppen jobban érdekelt ^^"")
A következő amit meg meg szeretnék nézni az asszem az Inu Yasha (csak az meg K........ hosszú, ugyhogy nemtom mikor lesz belőle bármi)

Zelgadis

Ez a tipikus Így járás esete kedvenc öcsém :)

Hjah, ha valaki folyton offol :P

(miii, ééén? uugyanmááá ! één sohaa! :ad: )

Baldy

Chronos: ujjadra fog ragadni a delete gomb :D

Chronos

Hát ha így folytatjátok... :PPP

CHRONOS

Zelgadis

mellesleg : Chronos nagyon szexi az új közelképes avatarod, de szvsz a régi jobb volt ^_^ (meg az az előtti is gizda volt)

/Én vhogy nem szivesen bambulnék pasit ilyen közelről érted :)/

(bár ez a vigyor illik az új moderátori tevékenységedhez ;) )
Nu kiváncsi leszek meddig él ez a post :D

ignus

Hát nem tétlenkedik a mi moderátorunk az tuti... :D

Chronos

QuoteOriginally posted by Zelgadis
mellesleg : Chronos nagyon szexi az új közelképes avatarod, de szvsz a régi jobb volt ^_^ (meg az az előtti is gizda volt)

/Én vhogy nem szivesen bambulnék pasit ilyen közelről érted :)/

Nu kiváncsi leszek meddig él ez a post :D
Holnap berakok egy értelmesebb avatart...:D

CHRONOS