Main Menu

Elfen Lied

Started by Dragon, 2005-05-15, 12:33:42

Previous topic - Next topic

Értékeld az Elfen Lied-et:

(1) [Elégtelen!] Borzalmas volt, a mûfaj szégyene.
11 (6.3%)
(2) [Elégséges.] Azért nem a legrosszabb, de nem ajánlanám.
11 (6.3%)
(3) [Közepes.] Nem is értem miért ilyen szélsõségesek a vélemények róla.
15 (8.5%)
(4) [Jó.] Tetszett, de azért van ennél jobb is.
80 (45.5%)
(5) [Kitûnõ!] A legjobb, amit valaha láttam.
59 (33.5%)

Total Members Voted: 175

Kuroi Tenshi

Lucy in the sky with diamonds.

Lett ebből egy Marilyn Manson-feldolgozás is:
Luci in the sky with demons...  :__devil:

fema

Kösz.

Most már nyugodtan alszok az éccaka. Amúgy valóban ésszerűnek tűnik, hogy a két különvált egyénisége egybeforrt, lehet, hogy a letört szarvaival is ezt akarták kifejezni. Mondjuk azt a kislányt, a 26 vektorost a végére megsajnáltam.
Amúgy az extra rész szerintem nem valami jó, lehetett volna inkáb valami későbbi betekintés az életükbe, vagy hasonló. Nem is néztem végig... Értelmetlennek tartom.

Azt még meg tudnátok mondani, miért adhatok le max 0 szavazatot?

Kuroi Tenshi

Quote from: fema on 2006-05-13, 22:39:48
Azt még meg tudnátok mondani, miért adhatok le max 0 szavazatot?
A topic egy éve indult, azért ;)

Member

Quote from: fema on 2006-05-13, 22:39:48
Amúgy az extra rész szerintem nem valami jó, lehetett volna inkáb valami későbbi betekintés az életükbe, vagy hasonló. Nem is néztem végig... Értelmetlennek tartom.
Nézd végig. 1részt nagyon különös az, ahogy építettek bele valami vidámságot, ill. a végén fény derül arra, hogy
[spoiler]Lucy hogyan kerül be a laborba.[/spoiler]
Későbbi betekintés nem kell, megölte volna az a hatást, amit a befejezés keltett.

fema

Megnéztem, tényleg nem volt olyan rossz, mint első ránézésre tűnt. Jó volt, mikor a csávónak a parton leesett, hogy Nana becsapta és kibukott.  :smile: Tényleg, jó is hogy ez van, mert így kerekebb a történet, hogy tudjuk azt, ott a végén.

Member

Amúgy így, hogy nem folytatták (feleslegesen), elérték azt, hogy még mindig beszéljünk róla és a doujinshi-rajzolók is meghosszabbíthatják az életét. Pl. van még olyan, aki a Slayers-hez vagy a Galaxy Angelhez írna folytatást (nem a készítők, azoknak van képe hozzá)?

fema

Nem tudná valaki megmondani, honnan tudok leszedni dvd-borítót? Google-ben egy lett volna jó, de az meg valami nem tudom, milyen nyelvű, meg valami vector 1 meg vector 2 "változat". CDCovers.cc-n  is néztem, de nem nyerték ela tetszésem. Szóval ha tudtok linket, akkor...

kösz.

Darkstar

Quote from: fema on 2006-05-15, 21:20:55
Nem tudná valaki megmondani, honnan tudok leszedni dvd-borítót? Google-ben egy lett volna jó, de az meg valami nem tudom, milyen nyelvű, meg valami vector 1 meg vector 2 "változat". CDCovers.cc-n  is néztem, de nem nyerték ela tetszésem. Szóval ha tudtok linket, akkor...
kösz.
Hát, valszeg a Vector 1 meg 2 volt az eredeti, mivel hivatalosan nem jelent meg 1 DVDn az egész sorozat, ugyhogy ha nem jók azok, akkor valamelyik "fan-gyártmányt" kell választanod. :) Ezt a fórumot már rég böngésztem végig, de sztem van rajta EL-es is, + ha kéred, valószínűleg linkelnek sokat
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Vegetto

Az 5.-ik kötet egy részéig fordítva a 6-12.-ik befejező kötetig RAW-ban letölthető a manga innen http://gotlurk.net/
sok más mangával egyetemben,mivel az anime befejezése után egy évvel tavaly novemberben jött ki az utolsó kötet Japánban.
Az anime készítői csak az 5-6.-ik kötetből tudtak meríteni,ugyhogy akit érdekel a folytatás (és a valódi befejezés) a fenti linken keresztül csillapíthatja EL éhségét  :smile:

Member

Tök jó, akkor megvárom, amíg a nyerset "kifőzik". :) Habár nekem így is befejezettnek tűnt, sőt, jó ez így.

fema

Quote from: Vegetto on 2006-05-20, 22:57:36
Az 5.-ik kötet egy részéig fordítva a 6-12.-ik befejező kötetig RAW-ban letölthető a manga innen http://gotlurk.net/
sok más mangával egyetemben,mivel az anime befejezése után egy évvel tavaly novemberben jött ki az utolsó kötet Japánban.
Az anime készítői csak az 5-6.-ik kötetből tudtak meríteni,ugyhogy akit érdekel a folytatás (és a valódi befejezés) a fenti linken keresztül csillapíthatja EL éhségét  :smile:

Hello.
Vegetto, nem tudnáld leírni, hol találom ott a mangát?

Member

Nem tudja vki, hogy az Extra megjelent-e DVD-n?
Mert sajnos a szériásban nincs benne, pedig ez a 2. kedvenc epizódom.

RE@L

Jótékonykodom 1 kicsit, nézd mit találtam neked Member:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Nem vagyok fanatikusa Lucy/Nyuu-nak, de ilyenkor sajnálom szegényt. :eek:

Dreamcleaver

Quote from: RE@L on 2006-05-31, 00:13:31
Jótékonykodom 1 kicsit, nézd mit találtam neked Member:

Wow, egy cosplay ami tetszik, ez is ritka.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

RE@L

Quote from: Member on 2006-05-31, 01:16:48
Nem vagyok fanatikusa Lucy/Nyuu-nak, de ilyenkor sajnálom szegényt. :eek:
Miért szerintem hű cosplay a karakter személyiségéhez. Amúgy csak kedveskedni szerttem volna, ha már ráleltem...

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Gomen, gomen, örülök, hogy kedveskedtél. :)
De mondjuk Nyuu-t nem tudom elképzelni az idétlen mosolya nélkül.

Member

Nem tudtam, hogy hova postoljam, ezért ide lőttem.
Az utóbbi két napban az az ötletem támadt, hogy össze kéne dobni egy EL mini RPG-t, mostanra összehoztam egy valamelyest már játszható alfát (?), amelyben még semmi mást nem tudsz csinálni, mint Baldo száját elkenni Lucy-vel, Naná-val és Mayu-val.
A readme-ben leírtam, de leírom ide is:
Nyuu csak aranyosan tud mosolyogni, ezzel blokkolhatja egy körre az ellenséget, viszont ha a HP-ja 25%-al csökken, Lucy-vé válik. Mayu pedig csak gyógyszeres csomagokkal tud gyógyítani, támadásra ő sem képes.
A mérete 7,13 MB, az is a zenék miatt főleg, akit érdekel, az az alábbi linken megnézheti:

http://rapidshare.de/files/21836948/ELRPG_DEMO.rar.html

EDIT: Annyira az elején vagyok, hogy még címe sincs. :D
EDIT2: Affene, elfelejtettem beleírni Baldo retsu-kezelését. :eek: A fullban majd benne lesz...

Selmo

Megnéztem ezt a special részt, de nem igazán értem, hogy mi szükség volt erre ilyen formában. Valaki esetleg megvilágosodott ezügyben?

Amúgy nem tudok szavazni, le lett zárva?

A tökéletesség unalmas.

Member

Fórummotor váltás óta a régebbi pollok nem mennek.
Hogy miért volt rá szükség?
Talán mert végre kiderül, hogy Lucy hogyan jutott a laborba és miért nem végzi ki Kurama-t az első részben. Nameg nekem tetszett, hogy komolytalankodtak is egy kicsit a maguk módján. :)

Selmo

Quote from: Member on 2006-07-04, 21:17:49
Fórummotor váltás óta a régebbi pollok nem mennek.
Hogy miért volt rá szükség?
Talán mert végre kiderül, hogy Lucy hogyan jutott a laborba és miért nem végzi ki Kurama-t az első részben. Nameg nekem tetszett, hogy komolytalankodtak is egy kicsit a maguk módján. :)
Most hogy mondod, tényleg nem nyírta ki az elején. :) De ettől függetlenül, nem hiszem hogy kellett egy ilyen kavarás. Csináltak volna egy olyan részt, ami nem nyúl félig bele egy másikba...

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Selmo on 2006-07-04, 21:45:32
Most hogy mondod, tényleg nem nyírta ki az elején. :)
Kicsit más lett volna a sztori nélküle. :p
QuoteDe ettől függetlenül, nem hiszem hogy kellett egy ilyen kavarás. Csináltak volna egy olyan részt, ami nem nyúl félig bele egy másikba...
Nekem tetszett. Ott hibáztak, hogy bizonyos jelenletek a 10.-11., néhányak a 11.-12. közé illettek volna (asszem Nana tényleges befogadása után derült ki, hogy Mariko Kurama lánya és ha a 10. után nézed meg, ezek lazán lelőnék a poént).

krezga

A speciel egy kis felüdülés volt a többi részhez képest. Kevesebb komolyság, kevesebb vér.
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Selmo

Quote from: Member on 2006-07-04, 21:49:01
Nekem tetszett. Ott hibáztak, hogy bizonyos jelenletek a 10.-11., néhányak a 11.-12. közé illettek volna (asszem Nana tényleges befogadása után derült ki, hogy Mariko Kurama lánya és ha a 10. után nézed meg, ezek lazán lelőnék a poént).
Pontosan. Végignéztem a 9-11-ig, hogy most hová is való és hát ide, de akkor még nem volt ez, akkor most mi van? :eek: Na mindegy, nem sokat vesztek vele, ha nem írom ki. :)

A tökéletesség unalmas.

Member

Az USA-ban rá sem rakták a DVD-re, csak a full japánon szerepel, ha jól tudom. :ejj:

Member

Quote from: White SeeD on 2006-07-06, 11:20:35
Akkor mik vannak az extrák között?
Sok ronda elnyújtott kép a karakterekről, az animében szereplő hátterek, ill. felirat nélküli intro/outro.
Quote+Kiváncsi vagyok milyen animeokat ajánlanak a dvd-n. Mesélj Member :D
Hülye reklámok vannak egy anime magazinról, ill. egy anime csatornáról (az mondjuk aranyos, ahogyan közlik: "Ne a riválisainkat nézzétek, inkább minket!" :D).

Member

Quote from: White SeeD on 2006-07-06, 11:39:27
Konkrét anime reklámok nincsenek is? :ejj:
Semmi ilyesmire nem emlékszem.
Quote+A képek nem azért vannak elnyújtva mert roszak a beállításaid? :confused:
Látszik, hogy korai art-ok és még a manga grafikáján vannak teljesen. Szerencsére korrigáltak valamennyit az animére és így nem egy One Piece II. köszönt vissza,
Quote+Nem ártana ha nálunk is így hadakozna a sok anime csatorna a nézők kegyeiért :D
És persze tegyék be sima antennával vehetőnek, hogy a falusi senkihez is eljusson, ne csak a Fix.tv. :p

new

Mellékesen ,van bármi jelentése Lucy/Nyuu "East side"-os kéztatrásának ? (pl az introban vagy mikor a legvégén átöleli Koutát?)

Lt. Simoan Blarke

emlekeim szerint abban allapodtunk meg par oldallal kesobb, hogy a keztartas maga nem hordoz extra jelentest... de lapozz vissza, dumaltunk errol par poston keresztul. (miazaz East Side?  :eek: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: Wikipedia, the free encyclopedia
East Side or Eastside may refer to:

Neighborhoods and small communities in the USA
East Side Township, Minnesota
East Side, Pennsylvania
San Jose East Side or East San Jose
Upper East Side and Lower East Side, Manhattan
Eastside, Oklahoma City
Eastside, Los Angeles
East Side, Chicago
Eastside, Birmingham
Eastside (King County, Washington), the eastern suburbs of Seattle, Washington
The East Coast of the United States

Film, TV and music
Eastside (film), a 1999 film by Lorena David starring Mario López
East Side/West Side, a 1963 TV show
The East Side Boyz, rap music producer Lil Jon's group

Or
Eastside High School, the name of several high schools

Gondolom a második tömbből valamelyik. :)