Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Grat Spectre az első C-hez!

Spectre

QuoteOriginally posted by Trivi
Grat Spectre az első C-hez!

Köszönöm.
Hát, elég lassan jött össze. És ahogy ismerem magam, nem a közeljövőben lesz az első M...
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

.Attila

Nézegetem a Runchcomics -t. Hát, lehet itt érdekes dolgokat találni, itt egy pár figura:
Hellsing
Love Hina (ehemm...ez igen...)
Sailor Moon set
Final Fantasy girls
Belldandy (méghozzá nagyon igényes, ahogy elnézem)
Armitage III

Edit:

Húúú, erre még régóta vágyok (amióta először játszottam az FFVII-tel):
Cloud motoron

Ez egy elég nagyméretű figura, kár, hogy 362.64€.

De ilyet is lehet kapni:
Jó kis póló

póló NGE-seknek

Chronos

Nézegetem a Runchcomics -t. Hát, lehet itt érdekes dolgokat találni, itt egy pár figura:
Hellsing
Jé, csak nem ilyen van nekem otthon?:lol:

CHRONOS

Kalibur

QuoteOriginally posted by Chronos
Jé, csak nem ilyen van nekem otthon?:lol:

CHRONOS
El se tudom képzelni, miért :D :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

SlEePwAlKeR

jéé az én ötletem által nevezték el a fórumot:hopp:
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Baldy

Látom lesz mit kint bevásárolnom :):):)
Hi ismét itten Lorenor! Már hiányoztál :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

VASH

Lehet hogy ezt már tárgyaltuk máshol, de most hogy az animehq törlõdött mi vagyunk az EGYEDURALKODÓK az anime világában magyarországon, vagy csak én nem tudok más FTP-krõl:confused:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Baldy

QuoteOriginally posted by VASH
Lehet hogy ezt már tárgyaltuk máshol, de most hogy az animehq törlõdött mi vagyunk az EGYEDURALKODÓK az anime világában magyarországon, vagy csak én nem tudok más FTP-krõl:confused:

Jelen tudásom szerint nincs más ftp...
Csináljak? :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

Nyah üdvözletem!

Lorenor: rere, így már jobban festesz öreg ^^

Egyébként AS témára csak annyit mondanék, egy bajom van vele...mégpedig nem igazán jön be a rajzolata néha ^^"
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Sky

Welcome back Lo...
És Baldy, nem hiszem hogy versenyképes lennél...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

QuoteOriginally posted by Sky
Welcome back Lo...
És Baldy, nem hiszem hogy versenyképes lennél...:D

Ki tudja? :)
Azért tudnék meglepetéssel szolgálni :)
Bár az tény: kedv is kéne ahhoz, hogy egy ilyenbe belekezdjek, no meg idő, aminek sajna mostanában hijján vagyok :(

.Attila

Találtam az FF-hez hasonló "milyen istennő vagyok én?" oldalt.
Nemizavarral nem foglalkozva kitöltöttem, az eredményem:

ultimate Goddes. You rule over all and everything. In most cases you are peaceful but have a temper wich you use only for defending people

Klikk ide , ha te is meg akarod csinálni.

.Attila

ultimate Goddes. You rule over all and everything. In most cases you are peaceful but have a temper wich you use only for defending people

A kép lemaradt:

Sky

Lehetne kicsit jobb is...
Túl egyszerű elérni a kívánt eredményt...
Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

Találtam az FF-hez hasonló "milyen istennő vagyok én?" oldalt.
Nemizavarral nem foglalkozva kitöltöttem, az eredményem:

Klikk ide , ha te is meg akarod csinálni.

Nekem nem akar az oldal megnyilni... Biztos jó a cim?

.Attila

QuoteOriginally posted by Baldy
Nekem nem akar az oldal megnyilni... Biztos jó a cim?

Pedig nekem működik, bár sokat nem vesztesz vele...

Baldy

Pedig nekem működik, bár sokat nem vesztesz vele...

Ennek ellenére voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam :( Ennyire lagymatag vackot nehéz csinálni. Az egyetlen élvezet benne a vacak angol nyelv volt :D

Kalibur

Ennek ellenére voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam :( Ennyire lagymatag vackot nehéz csinálni. Az egyetlen élvezet benne a vacak angol nyelv volt :D
De azon legalább jót lehetett vigyorogni...
Más kérdés, hogy ca 3-4 különböző leosztást raktam össze, mire végre nem Belldandy kisasszony jött ki :rolleyes:
Mind1. Időtöltésnek tökéletes...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Kono

QuoteOriginally posted by Kalibur
Más kérdés, hogy ca 3-4 különböző leosztást raktam össze, mire végre nem Belldandy kisasszony jött ki :rolleyes:

Hát.... No comment, én is azon játszottam, hogy mikor jön ki más :D Elég nehéz volt!

Egyébként meg Belldandy rulez ^^******************

Baldy

QuoteOriginally posted by Kalibur

Nem tudom, hogy vagy vele, de én sok-sok jobb időtöltést is tudnék mondani :D

Shock12

Nem tudom, hogy vagy vele, de én sok-sok jobb időtöltést is tudnék mondani :D

Igen... ezt csak megerõsíteni tudom... vannak köztük izzasztó, és kevésbé izzasztó, élvezetes, és kevésbé élvezetes opciók is :D !

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen... ezt csak megerõsíteni tudom... vannak köztük izzasztó, és kevésbé izzasztó, élvezetes, és kevésbé élvezetes opciók is :D !

Kevésbé élvezetes: az AUD MAX-ban vizsgát irni :)
Élvezetesebb: a Pikk Dáma nem messze az egyetemtől :D
Kevésbé izzasztó: jégtáblán üldögélni a felhőtlen égbolt alatt, nézve, ahogy Di Caprio elsüllyed a Titanic mellett :)
Izzasztóbb: hát öööööö... Hogy ne legyek erkölcstelen: nők után futni :D

Shock12

Kevésbé élvezetes: az AUD MAX-ban vizsgát irni :)
Élvezetesebb: a Pikk Dáma nem messze az egyetemtől :D
Kevésbé izzasztó: jégtáblán üldögélni a felhőtlen égbolt alatt, nézve, ahogy Di Caprio elsüllyed a Titanic mellett :)
Izzasztóbb: hát öööööö... Hogy ne legyek erkölcstelen: nők után futni :D

Igen... kábé ilyen sorrendben :D !! :jee:

Baldy

Igen... kábé ilyen sorrendben :D !! :jee:

Melyik kar hallgatója lennél kedves Shock? :)

Kono

Melyik kar hallgatója lennél kedves Shock? :)

Szerintem Ő jelenleg egyiké se ^^ (Kissé nézelődtem oldalán ^^ És felvehetné a Cica nevű icq számomat a listájára grrr)

Egyébként a 4. pont teccik nagyon :p

Shock12

QuoteOriginally posted by Kono
Szerintem Ő jelenleg egyiké se ^^ (Kissé nézelődtem oldalán ^^ És felvehetné a Cica nevű icq számomat a listájára grrr)

Egyébként a 4. pont teccik nagyon :p

Ehh ?? Ezt a felettébb elmés következtetést meg honnan vontad le ?! :confused: (Megjegyzendõ: VIK, és GTK... ;))

A számodra rákerestem, és felvettem, sõt IMet is küldtem... de mivel az az acc folyamatosan offline, gondolom ide nem az aktív számodat adtad meg... ez van... én authorizációs requestet nem kaptam... ;)

Kono

Ehh ?? Ezt a felettébb elmés következtetést meg honnan vontad le ?! :confused: (Megjegyzendõ: VIK, és GTK... ;))

A számodra rákerestem, és felvettem, sõt IMet is küldtem... de mivel az az acc folyamatosan offline, gondolom ide nem az aktív számodat adtad meg... ez van... én authorizációs requestet nem kaptam... ;)

Öööö, csak mert jelenleg más van folyaatban nem? :) Vagy tévedek?

Ööööö, az az ál icq számom, kb du. 2től olyan éjjfélig végig invisible vagyok...de felmegyek ha még ottvagy, meglássuk!

EDIT: áááá, jó vizsga.....énse látok a szememtől :D:D:D Sorry....

Kono

Offban is off:

Tudtátok hogy zsozso és McDouglas után én vagyok a legidősebb felhasználó? :p 2002. nov 13. mint látni balra :) Pár perc különbséggel....

Zelgadis

na eegen, elég sokáig inaktív voltál :))
de aztán szerencsére "észbe kaptál" megint és itt borzolod az amugy sem normális idegeinket :D