Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

ignus

QuoteOriginally posted by Kono
Offban is off:

Tudtátok hogy zsozso és McDouglas után én vagyok a legidősebb felhasználó? :p 2002. nov 13. mint látni balra :) Pár perc különbséggel....
Kono-bá... Miért nem irtál mailt?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by Baldy
Kevésbé élvezetes: az AUD MAX-ban vizsgát irni :)
Élvezetesebb: a Pikk Dáma nem messze az egyetemtől :D
Kevésbé izzasztó: jégtáblán üldögélni a felhőtlen égbolt alatt, nézve, ahogy Di Caprio elsüllyed a Titanic mellett :)
Izzasztóbb: hát öööööö... Hogy ne legyek erkölcstelen: nők után futni :D

Én ki tudnék magamnak találni jobb pontokat is ;) Azaz leginkább a 4. helyére ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Hát akkor a linkem nem jött be, na mind1, mondjuk tudtam előre.

Itt egy másik, kis animáció a dohányzásról, ezt tényleg érdemes megnézni :jee: :

Smoke kills

Tiaro

Ezt már láttam, de télleg nagyon aranyos. Na, és egy újabb indok, amiért nem szokok le... :zen:

Meg a másik: megírtam az analízis vizsgát, és csak fél hatra lesz kijavítva... Egy feladaton múlik az egész, ha elfogadják, átmentem, ha nem, nem... :hogyaza:

Napló: T: -6 óra. Kezdek ideges lenni. Számolgatom, hova rakjam be az uv-t. Kint rossz idő van. Bent is. Be kell mennem a városba GyU3 jegyért. Hmmm, hmm...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ezt már láttam, de télleg nagyon aranyos. Na, és egy újabb indok, amiért nem szokok le... :zen:

Meg a másik: megírtam az analízis vizsgát, és csak fél hatra lesz kijavítva... Egy feladaton múlik az egész, ha elfogadják, átmentem, ha nem, nem... :hogyaza:

Én meg gépipari technológiákból írtam, ahol voltak kedvesek olyanokat kérdezni, amit sem órán nem adtak le, sem a jegyzetben nem volt benne (vízszintes orsójú koordinátaasztalos megmunkálóközpont felrajzolása vázlatosan - mi csak függőleges orsójúval találkoztunk, de hát ez van)

és következik a háre... hurrá <****kasztikusan> (fogadjunk, hogy ebből is kicsillagozza a sz@rt)

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
Én meg gépipari technológiákból írtam, ahol voltak kedvesek olyanokat kérdezni, amit sem órán nem adtak le, sem a jegyzetben nem volt benne (vízszintes orsójú koordinátaasztalos megmunkálóközpont felrajzolása vázlatosan - mi csak függőleges orsójúval találkoztunk, de hát ez van)

és következik a háre... hurrá <****kasztikusan> (fogadjunk, hogy ebből is kicsillagozza a sz@rt)
Én meg Visual Basic gyakorlaton... :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

ignus

Hát akkor a linkem nem jött be, na mind1, mondjuk tudtam előre.

Itt egy másik, kis animáció a dohányzásról, ezt tényleg érdemes megnézni :jee: :

Smoke kills

:cool: Megmentettél egy padlefejeléstől. Ettől most egy kicsit magamhoztértem... Arigato

Tiaro

Trivi: ismerős a dolog. Anyagismeret zh, 10 pontos kérdés: rajzoljon fel egy perlit-ferrit-bainetes, és egy martenzites átalakulás hűlésdiagrammját. Aztán egy nappal később elmagyarázták, mit is jelent a C-görbe, mint úgy. Jó pár srác volt, akinek egy-két pont kellett volna a ketteshez... a tanszéket csak az isten mentette meg a bulldózertől. :ejj:

Megjegyzés: én így is átcsúsztam. :zen:

ignus

Trivi: ismerős a dolog. Anyagismeret zh, 10 pontos kérdés: rajzoljon fel egy perlit-ferrit-bainetes, és egy martenzites átalakulás hűlésdiagrammját. Aztán egy nappal később elmagyarázták, mit is jelent a C-görbe, mint úgy. Jó pár srác volt, akinek egy-két pont kellett volna a ketteshez... a tanszéket csak az isten mentette meg a bulldózertől. :ejj:

Megjegyzés: én így is átcsúsztam. :zen:

Részvétem...

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Én ki tudnék magamnak találni jobb pontokat is ;) Azaz leginkább a 4. helyére ;)

Khm-khm ^^""

ignus: dokinál voltam, éjjel meg tompultam.... Bepótolom este!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Tiaro

T: -3 óra. Nincs erőm idegeskedni. Ezerszer végigszámoltam fejben azt a rohadt parciális integrálást. Megvettem a jegyeket, legalább a hétvégém tuti jó lesz. Elhatároztam magam! Bemegyek a tanszékre, és férfiként viselem a tetteim következményét! Ha megbukok, akkor is emelt fővel távozok!
...max elsírom magam...
...vagy katatóniás rohamot produkálok, és embriópózba gömbölyödve üveges szemekkel szopogatom a nagylábujjamat...

ignus

QuoteOriginally posted by Kono
Khm-khm ^^""

ignus: dokinál voltam, éjjel meg tompultam.... Bepótolom este!

Jólvan, nem gáz... Este én menni Gyűrűk ura III premier... Holnap reggel nézni csak postot/levelet. De ma vagyok olyan 6-7-ig online mert a boltban ülve nincs mit tenni... :D

Tiaro

T-53 perc 4 másodperc.
Nemsokára indulni kell... Nincs izgalom, nincs érzelem, teljesen üres minden. Már semmi sem számít...
//Letargikus zene, mondjuk valami lassú blues//
És ketyeg az óra...
T-51 perc 35 másodperc...
//Affrancba, de lassan írok...:) ///

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Jólvan, nem gáz... Este én menni Gyűrűk ura III premier... Holnap reggel nézni csak postot/levelet. De ma vagyok olyan 6-7-ig online mert a boltban ülve nincs mit tenni... :D

Ignus: melyik moziban nézed meg, és mikor? :)
Én 00:01-kor most éjfélkor a Corvin moziban :)
Saori: mi is lenne az a jobb ötlet a 4. pont helyére? ;) Elmesélnéd nekem azt pm-ben? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

T-53 perc 4 másodperc.
Nemsokára indulni kell... Nincs izgalom, nincs érzelem, teljesen üres minden. Már semmi sem számít...
//Letargikus zene, mondjuk valami lassú blues//
És ketyeg az óra...
T-51 perc 35 másodperc...
//Affrancba, de lassan írok...:) ///

Mi lesz fél 6-kor?

Baldy

Mi lesz fél 6-kor?

Analízis vizsga eredményhírdetése :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Mi lesz fél 6-kor?

Kikapja az anal-vizsgáját... reméljük sikerül neki ;)... ha nem, akkor majd legközelebb... a lényeg, hogy nem szabad idegeskedni, mert felesleges...

(kedd... Objektum Orientált Fejlesztés vizsga, megbukni mentem, és egy Angyal drukkolásáva õrködött felettem, és ennek eredményeképpen 4est kaptam)

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
(kedd... Objektum Orientált Fejlesztés vizsga, megbukni mentem, és egy Angyal drukkolásáva õrködött felettem, és ennek eredményeképpen 4est kaptam)

Gratula a sikeres vizsgádhoz :)

Shock12

Gratula a sikeres vizsgádhoz :)

Tenx ! :D ... örülök neki, mert csak 1 év után hallgathattam volna megint... (és az már a 3. lett volna... :p )

.Attila

Megbukni mentél, 4-es lett... akkor tényleg grat!:appl:

ignus

Ignus: melyik moziban nézed meg, és mikor? :)
Én 00:01-kor most éjfélkor a Corvin moziban :)
Saori: mi is lenne az a jobb ötlet a 4. pont helyére? ;) Elmesélnéd nekem azt pm-ben? :D
Mammut. 00:01 (persze, meg az a negyed óra reklám...)
Oszt utána kocsival haza, már ha élve hazajutok ezeken a kitünően takaritott utakon.... :(

Saori

Majd msn-en :D :D

Shock12

Majd msn-en :D :D

Hosszú lehet az a lista ^:D^

Sky

Kikapja az anal-vizsgáját... reméljük sikerül neki ;)... ha nem, akkor majd legközelebb... a lényeg, hogy nem szabad idegeskedni, mert felesleges...

Nem gyenge...
Mess with the best,
Die like the rest...

Saori

Hosszú lehet az a lista ^:D^

Nem hosszú:) Csak egy kicsit átalakítottam a 4. pontot:) Hogy nekem is jó legyen :) //én nem futkosok ugyebár nők után :D :D//

Shock12

Nem hosszú:) Csak egy kicsit átalakítottam a 4. pontot:) Hogy nekem is jó legyen :) //én nem futkosok ugyebár nők után :D :D//

Jaaaaaaa... értem... mostmár... kicsit belassultam mostanában, meg szétszórtság.... gome ... :D

ignus

Hát igen... azért az furcsa is lenne ám...

noriko

QuoteOriginally posted by ignus
Mammut. 00:01 (persze, meg az a negyed óra reklám...)
Mit negyed óra.. nekem multkor pontosan fél óráig nyomták a reklámokat!! o.O
bár GyU-t remélem tiszteletben tartják!
óó én is úgy megnézném! de túl sűrű a program. ma én is megbukni mentem.sikerült. :hehe:
"I wish I could, but I don't want to."

Tiaro

T+ nemtom mennyi. Hirtelen felindulásból megnéztem a GyU3-at. Minden szép, és békés. Shock: igazad van, tényleg vannak angyalok! Nem hogy az a rohadt példám jó lett, de még két másik is, amit sose hittem volna. Eredmény: elmentem egy egyesért, és hazahoztam egy hármast! :D  Hát izé... tényleg az van, hogy az parázik a legjobban, akinek amúgy jól sikerült, de ez azért...
Nem egy fénysugárban ülök véletlenül, srácok...? :zen:
És most itt van az indexem, újabb sikeres vizsgával. Csak az enyém. Asz enyéééém! A drááááágaszááágooom...

Spectre

T+ nemtom mennyi. Hirtelen felindulásból megnéztem a GyU3-at. Minden szép, és békés. Shock: igazad van, tényleg vannak angyalok! Nem hogy az a rohadt példám jó lett, de még két másik is, amit sose hittem volna. Eredmény: elmentem egy egyesért, és hazahoztam egy hármast! :D  Hát izé... tényleg az van, hogy az parázik a legjobban, akinek amúgy jól sikerült, de ez azért...
Nem egy fénysugárban ülök véletlenül, srácok...? :zen:
És most itt van az indexem, újabb sikeres vizsgával. Csak az enyém. Asz enyéééém! A drááááágaszááágooom...

:linsux: :nagyere: :beken:
Idegesítsd még azt, aki csak most megy vizsgázni!
Egyébként grat! (Piszok mázlista! ;) )

Edit: Noriko, Shock: nektek is grat!
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."