Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Soridan
^^

Uhh....24-én? Hova? Mert egy kicsit tájékozatlan vagyok úgy tűnik...bár most visszagondolva... vmi tali lesz?

És köszi az elismerést, jólesik^^

Nemtudja mert még nem jutottam el odáig hogy szóljak :p
^^"
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Soridan

Saori: megathx
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

QuoteOriginally posted by Kono
Ehhh...dekomoly, most vagy én tudok v.mit rosszul, vagy rosszul tájékoztattak, vagy mindkettő :D Sori... Maradjunk abba, hogy már megint semmit se értek :D

Nyugi..Te jóltudod:D De Sorinak még nemtudtam szólni, mint az előbb volt írtam :D Énis csak hétvége óta tudom mi lezs, és csak ma jutottam el odáig, hogy beszéljek vele :D

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Nyugi..Te jóltudod:D De Sorinak még nemtudtam szólni, mint az előbb volt írtam :D Énis csak hétvége óta tudom mi lezs, és csak ma jutottam el odáig, hogy beszéljek vele :D

Mondom félreértettem....úgy értettem, hogy megemlítetted neki ^^" Na mind1 Sori, egyből a közepébe :D
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kono

wow..Sori kuuuul:)
Ja és az attach:)
(még jó, hoyg ez a CD mindig nálam van :) )

Ezt a képet már asszem mutattad, még mindig állati jó szerintem!

Saori

Mondom félreértettem....úgy értettem, hogy megemlítetted neki ^^" Na mind1 Sori, egyből a közepébe :D

na ja.. ja és hogy ne offoljak már állandóan..egy rajz..bár nem a legújabb :)

Soridan

Ezt a képet már asszem mutattad, még mindig állati jó szerintem!

nem muatttam, de nayaminon fenn van ^^" volt...lesz...izé, na érted^^"
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

QuoteOriginally posted by Soridan
nem muatttam, de nayaminon fenn van ^^" volt...lesz...izé, na érted^^"

volt és lesz :D :D

Sephiroth

Hát, őőőő. Nem akarja valaki kölcsönkérni az álam? Igaz nem tudnám odaadni, mert leesett és nem találom.:cool:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Chronos

// Utolsó alkalommal néztem el az offtopic hozzászólásokat...
Legközelebb szó nélkül kitörlöm az általam offtopicnak itélt postokat...(ilyen jellegű beszélgetésekre van az IRC és a privát üzenet)

CHRONOS

Saori

Nos mégegy kép:)
(Pótlom magam mert kicsit elmaradtam az utóbbi időben :D)
//Jó tudom, csak vázlat:) De hirtelen eztet találtam :D

Moloko

nagyon jo ez a kep..! (tekintve hogy csak most kapcsolodtam be az egesz forumba, megkerdeznem, hogy) te rajzoltad? fejbol?

addig csatolnam a majdnemhogy egyetlen, a gepemen talalhato, anime temaju, nem sailormoonos rajzomat :)

Saori

QuoteOriginally posted by Angel
nagyon jo ez a kep..! (tekintve hogy csak most kapcsolodtam be az egesz forumba, megkerdeznem, hogy) te rajzoltad? fejbol?

addig csatolnam a majdnemhogy egyetlen, a gepemen talalhato, anime temaju, nem sailormoonos rajzomat :)

Hai^^ Én fejből^^

.Attila

Asszondja vázlat... ezek a kijelentések...
Ha én így tudnék részletesen rajzolni, a seggemet verdesném a földhöz.

u.i.: ez mind azt jelenti, hogy nagyon jól sikerült :jee:

Shadowolf

Nagyon szép, jól rajz kivitelezett rajz. :cool: :jee: Szerintem nyugodtan postolhatod a SM-os képeidet is, hiszen nem előre megadott téma alapján megy ez a rajzolósdi. :D Engem például érdekelnének.

Shadowolf

:hail: to the "Queen of Fanarts" !! :D

Sephiroth

Saori rajzait bámulván egyre inkább úgy érzem, hogy rám fog férni még egy kis gyakorlás. Sajna véleményt nem tudok hozzáfűzni, mert szavakkal nem igazán megy.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Nagyon szép, jól rajz kivitelezett rajz. :cool: :jee: Szerintem nyugodtan postolhatod a SM-os képeidet is, hiszen nem előre megadott téma alapján megy ez a rajzolósdi. :D Engem például érdekelnének.

Koszonom :) az SM-es rajzaim enyhenszolva regiek es nem ilyen szepek :) de megtalalod oket  itt (a thumbnailok nem jonnek le, de a kepek ottvannak) valamint egy mappaval fojjebb van 2 illusztracio a bloodmoon c fanfic-hez :) ajanlom :)
es itt attach-ben "NewSailorMoon" ^_^" (nem kidolgozott verzio)

Shadowolf

Koszonom :) az SM-es rajzaim enyhenszolva regiek es nem ilyen szepek :) de megtalalod oket  itt (a thumbnailok nem jonnek le, de a kepek ottvannak) valamint egy mappaval fojjebb van 2 illusztracio a bloodmoon c fanfic-hez :) ajanlom :)
es itt attach-ben "NewSailorMoon" ^_^" (nem kidolgozott verzio)

Megnézném, ha az a rohadt Explorer megjelenítené  őket. :hogyaza: :hogyaza: Na mindegy majd megpróbálom később, hátha akkor sikerül.

Saori

Most olyan kép-postolhatnékom van:) És találtam 3 vázlatot gépen szal küldöm^^

Saori

Saori

És az utolsó..:)

Kalibur

Utólagos engedelmeddell lerántottam egyet-kettőt.. Remélem nincs harag :(
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
Utólagos engedelmeddell lerántottam egyet-kettőt.. Remélem nincs harag :(

Ez kinek szólt?

Moloko

Megnézném, ha az a rohadt Explorer megjelenítené  őket. :hogyaza: :hogyaza: Na mindegy majd megpróbálom később, hátha akkor sikerül.

az egesz oldalt nem hozza le vagy csak a thumbnailokat? mert azok nincsenek :) ne is vard hogy lejojjenek :) na sebaj, addig itt van egy link a legjobban sikerult sm-es rajzomhoz (sailor mercury )

es mellekelek egy cdborito otletkezdemenyt...

Tiaro

Angel: a tündérke nagyon aranyos, nekem bejön. Saori egyszerűen hozza a szokásos formáját, Shadowolf: ilyen lelkesedéssel sztem sok mindent el lehet érni, úgyhogy csak így tovább...

Uff, én beszéltem. :zen:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Kono

Uff Sao drága, ebbe szépen belekezdtél megint, szavakat énse találok... És többiek is nagyon ügyesek, szeretem ezt a topicot ^^ Egyszer majd talán énis rászánom magam v.mi műre ^^

Shadowolf

az egesz oldalt nem hozza le vagy csak a thumbnailokat? mert azok nincsenek :) ne is vard hogy lejojjenek :) na sebaj, addig itt van egy link a legjobban sikerult sm-es rajzomhoz (sailor mercury )

es mellekelek egy cdborito otletkezdemenyt...

Mindkettő nagyon jó. Szerintem nem túlzok túlságosan azzal, hogy azt mondom, elegendő gyakorlással elérheted akár Saori szintjét is.

Moloko

Szerintem nem túlzok túlságosan azzal, hogy azt mondom, elegendő gyakorlással elérheted akár Saori szintjét is.
szerintem elegendo gyakorlassal csak Saori szinvonalat erhetem el, de az a stilus, amiben o dolgozik, nem az en vilagom (pedig de jo lenne ha az lenne :) es en is ilyen szep kepeket csinalnek amikor rajzolok) - az enyem a fekete feher grafika :) ahhoz viszont kene a gyakorlas, hogy megfeleloen tudjam tonusozni is :)
- hogy minderrol meggyozzem magam, utottem ossze ma hajnalban ezt a kepet:

Soridan

Ohh...

Saori...

Megneztem kepeket.... elotte egy ceruzat forgattam az ujjaim kozott....es most probalom osszeragasztani...az allam sem ugy funkcional, mint kellene :D Egyebkent a harmasfogatbol az elso, es az az elotti tetszik nagyon, a harmas utolsoja imho nem olyan jo. (lehet megkovezni emberek :D )