Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Spectre

QuoteOriginally posted by Baldy
Jah Spectre, mert már olyan öreg vagy :D

Hát, annyira azért még nem vagyok öreg, de ismerve magam, mostmár nem lenne türelmem elkezdeni. Úgyhogy inkább csak nézek és irígykedek :D
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Shadowolf

Unatkoztam, úgyhogy rajzoltam még egy képet.
(Szóljatok, ha unjátok a Slayers képeim mer akkor rajzolok valamelyik másik animével kapcsolatos dolgokat.) :)

Zelgadis

Unni??? :lul: :rotflol: :haha:

Mondcsak, berakhatom avatarnak ? ^___^

Bár most az IW nem hagyja hogy a saját FTPmre másoljak :\ de megoldom én, ha lesz permission :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Unni??? :lul: :rotflol: :haha:

Mondcsak, berakhatom avatarnak ? ^___^

Bár most az IW nem hagyja hogy a saját FTPmre másoljak :\ de megoldom én, ha lesz permission :D

Örülök, hogy tetszik. Márcsak ezért is berakhatod avatarnak. :D
Ha van valamiféle kívánságod, hogy milyen pozícióban rajzoljam meg a következő képet, akkor nyugodtan szóljál. Jössz amúgy a szombati találkára? Mert ha igen akkor akár adhatok is egy másolatot.

Zelgadis

:kiraly: hihhiii ^___^:jee:

nem hiszem hogy jövök meetre (majd eccer talán)
:whoah:

Kono

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Hát ahogy igértem hétvégén összehoztam valamit. Lehet, hogy ismerős lesz valahonan, hiszen nagy FAN vagyok.

Ez isteccik, mint a többi ^^

Ügyesek vagytok tényleg!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Spectre
Kucc. És mindezt úgy mondja, mintha összedobott volna egy rántottát.

Ez az összedobás mindössze 12 órámba telett, de nem bántam meg.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Kalibur

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Ez az összedobás mindössze 12 órámba telett, de nem bántam meg.
Időigényes egy rántotta :D :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Barátnő nélküli anime fan+újabb uncsi nap=új kép egyenlet végeredménye az alábbi alkotásom.

Baldy

QuoteOriginally posted by Kalibur
Időigényes egy rántotta :D :D

Az is nagy tehetségnek számít, ha egy rántottát 12 órán át sütögetsz, és az nem kozmálsz oda, sz'al gratula Sephirot!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Soridan

Huhh, ezen a héten ez az utolsó alkalom, hogy scannerhez jutok (az első is), ezért egy félkész képemet leszek kénytelen feldobni...sorry, de most csak ennyire futotta, ráadásul a fránya scanner kisebb, mint egy a3-as lap :( Azért egészségetekre! :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Soridan
Huhh, ezen a héten ez az utolsó alkalom, hogy scannerhez jutok (az első is), ezért egy félkész képemet leszek kénytelen feldobni...sorry, de most csak ennyire futotta, ráadásul a fránya scanner kisebb, mint egy a3-as lap :( Azért egészségetekre! :D

Nem tudom mi bajod van vele, szerintem nagyon :cool:
Csak így tovább! :jee:

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Nem tudom mi bajod van vele, szerintem nagyon :cool:
Csak így tovább! :jee:

Hehe, thx. A bajom csak annyi, hogy befejezetlen, ezért a háttér csak vázlatban van, és ugye, befejezetlen ^^" Akartam bemutatni, mire is vagyok képes, ha be is fejezek egy képet, de két floppyból kettő is behalt, szóval esetleg, ha:

Saori: kis szívesség kérés, talán a felmentősereget ide tudnád 'attacholni'? Nagyon (nagyon) hálás lennék. Jó, persze, nem az a kimondott fanart (végülis rá lehetne fogni, VHD-ből egy élőhalott :rolleyes: )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Hehe, thx. A bajom csak annyi, hogy befejezetlen, ezért a háttér csak vázlatban van, és ugye, befejezetlen ^^" Akartam bemutatni, mire is vagyok képes, ha be is fejezek egy képet

Hát, ha te még ennél is jobban rajzolsz, akkor csak ezt tudom tenni: :hail:

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Hehe, thx. A bajom csak annyi, hogy befejezetlen, ezért a háttér csak vázlatban van, és ugye, befejezetlen ^^" Akartam bemutatni, mire is vagyok képes, ha be is fejezek egy képet

Hát, ha te még ennél is jobban rajzolsz, akkor csak ezt tudom tenni: :hail:

Héhé, ezt ne, mert elkanászodom :D

Egyébként jobban, a probléma annyi, hogy kellő gyakorlás híján nem vagyok még azon a szinten (MÉG), hogy csak úgy fejből rajzoljak, többnyire néznem kell képet (vagy irl modellt, vagy képeKET), de amit egyszer lerajzoltam, azt utána már fejből is tudom... :ejj: Többet kellett volna aludnom...na mindegy, talán így is érthető ^^

Shadowolf

Héhé, ezt ne, mert elkanászodom :D

Egyébként jobban, a probléma annyi, hogy kellő gyakorlás híján nem vagyok még azon a szinten (MÉG), hogy csak úgy fejből rajzoljak, többnyire néznem kell képet (vagy irl modellt, vagy képeKET), de amit egyszer lerajzoltam, azt utána már fejből is tudom... :ejj: Többet kellett volna aludnom...na mindegy, talán így is érthető ^^

Pár igen tehetséges művészünktől (pl. Saori, Seprioth) eltekintve szerintem ezzel mindenki így van (legalábbis én mindenképpen. :D )

Sephiroth

Hogy megnyugtasak mindenkit, én is szoktam képről másolni (pl: legutóbbi picture). És véleményem szerint aki fejben elképzelt képről szeretne másolni, napi szinten kell gyakorolnia (még dragont mindig nem tudok). Ezt viszont az teheti meg ki ilyen iskolába jár. Én melló mellet max. hétvégente tudok.

Shadowolf: Ha ilyen gyakorisággal rajzolsz az eredmény nemsokárra szemmel látható lesz.

Soridan: Jó a rajzod. Fejezd be és még jobb lesz.;)

Soridan

Shadowolf: na igen, de a két példád két külön kategória :D Túlteng bennük a tehetség (na meg gondolom sokat gyakorlonak, ami sajnos rám nem igaz)

Sephiroth: köszi, igyekszem befejezni, de nem akartam, hogy csúnyán nézzetek a betűimre, szóval kénytelen voltam így scannelni :D Dragont? Mármint sárkányt, ugye? (mármint általában sárkányt, és nem Dragont, mint tulajdonnevet :sorry-smiley: :D ) Ímádok sárkányokat rajzolni, van is jópár sárkányos rajzom (lovag vs sárkány, sárkány vs sárkány, sárkány vs ork, sárkány csak úgy etc...)

Tiaro

Na most megnyugtattál. Eddig minden olyan rajzom, amivel meg vagyok elégedve, már létező műről koppintás...:ejj:
(Boris Vallejo, Boros-Szikszai fan vagyok :D )
Az arányokat, stb még mindig nem látom magam előtt sajna, ált mindig elveszek a részletekben, és rájövök, hogy az egészet nézve elkeféltem valamit.
Jah, és egy kérdés: ti hogy kezdtek rajzolni? Csináltok egy vázlatot, és azt dolgozzátok ki alaposabban, vagy leültök, és részenként rajzoljátok, vagy stb...?
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Spectre

Tök jók a képek! Már várom a következő adagot :D
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Jah, és egy kérdés: ti hogy kezdtek rajzolni? Csináltok egy vázlatot, és azt dolgozzátok ki alaposabban, vagy leültök, és részenként rajzoljátok, vagy stb...?

Általában fél napig töprengek, hogy hogy is nézzen majd ki a rajz, aztán referenciaképeket keresek (hehh, remélem jól írtam :D), majd vázlat nélkül elkezdem alaposan megrajzolni. Ennél a képnél rajzoltam először vázlatot, amit utána halvány ceruzával megrajzoltam másik lapra és ott rajzoltam át erősebbel.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Tiaro
Na most megnyugtattál. Eddig minden olyan rajzom, amivel meg vagyok elégedve, már létező műről koppintás...:ejj:
(Boris Vallejo, Boros-Szikszai fan vagyok :D )
Az arányokat, stb még mindig nem látom magam előtt sajna, ált mindig elveszek a részletekben, és rájövök, hogy az egészet nézve elkeféltem valamit.

Én speciel részenként rajzolom a képeimet, és addig nem haladok tovább míg az a rész amit éppen rajzoltam nem tökéletes(mármint az én szememben nem az :D ).

Sephiroth

Soridan: Dragon mint sárkány. Általábban. (Neverending story-ban elég kutyás volt)

Én úgy kezdek rajzolni, hogy elintézek körültem minden zavaró tényezőt:uzi: , aztán előkészitem a ceruzákat, radírt, faragót, rajztábla, rajzlap(általábban A2-es(nagyobb lapon sokkal jobban ki lehet dolgozni a részleteket.)) és a favorit music-ot. Aztán vázlat az egész rajzról, de embereknél az arcott kicsikét részletesebben vázzolva, hogy kifejezze azt az érzést amit éppen akkarok. Aztán elkezdem az árnyalatokat felvinni.
Nagyjábból ennyi.

Soridan

Ja igen, ez lemaradt. Általában maga a rajzolás úgy alakul nálam, hogy egy részlettől elkezdem (mondjuk egy arcéltől, vagy szemtől kezdve, vagy egy övcsattól) és aköré építem a rajzot, a lehető legrészletesebben haladva. Ennek csak az a hátránya, hogy így könnyen elmaszatolhatom a képet, ami ugye nem túl egészséges :)

Kono

Művészek egymás közt ehe ^^

Sori: izé, akkor 24.én jössz? Mert esetleg hozhatnál magaddal pár rajzot, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert jól csinálod ^^

Soridan

QuoteOriginally posted by Kono
Művészek egymás közt ehe ^^

Sori: izé, akkor 24.én jössz? Mert esetleg hozhatnál magaddal pár rajzot, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert jól csinálod ^^

^^

Uhh....24-én? Hova? Mert egy kicsit tájékozatlan vagyok úgy tűnik...bár most visszagondolva... vmi tali lesz?

És köszi az elismerést, jólesik^^

Kono

^^

Uhh....24-én? Hova? Mert egy kicsit tájékozatlan vagyok úgy tűnik...bár most visszagondolva... vmi tali lesz?

És köszi az elismerést, jólesik^^

Igen tali ^^" És igen gondolj vissza, szombathelyi meet tudod :p Ha nem jössz el, kikapsz tőlem is :D

Nincsmit, komolyan tetszik!

Soridan

QuoteOriginally posted by Kono
Igen tali ^^" És igen gondolj vissza, szombathelyi meet tudod :p Ha nem jössz el, kikapsz tőlem is :D

Nincsmit, komolyan tetszik!

Száradjon el a magom, ha tudom miről beszélsz :( :confused: :( :(

Kono

Száradjon el a magom, ha tudom miről beszélsz :( :confused: :( :(

Ehhh...dekomoly, most vagy én tudok v.mit rosszul, vagy rosszul tájékoztattak, vagy mindkettő :D Sori... Maradjunk abba, hogy már megint semmit se értek :D

Saori

wow..Sori kuuuul:)
Ja és az attach:)
(még jó, hoyg ez a CD mindig nálam van :) )
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"