Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Lazzaret

Quote from: Prof. WilliamNe féljetek! Majd a rajongók felkérésére az Elfen Lied rendezõje biztos vállalja hogy újraforjatja az Otome-t. És akkor gyönörködhetünk abban amikor Kruger, a Harmóniumra fröccsenti Nagi agyát.

:hahaha: :lol:

www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Na én mondtam, hogy 26 részbõl csak összecsapott, idióta véget tudnak csinálni. Viszont a meisterek legalább jól néztek ki. Arika azúr ruhája is bejött volna az idétlen fejdísz nélkül.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

RE@L

Quote from: DreamcleaverNa én mondtam, hogy 26 részbõl csak összecsapott, idióta véget tudnak csinálni. Viszont a meisterek legalább jól néztek ki. Arika azúr ruhája is bejött volna az idétlen fejdísz nélkül.

Az szvsz muszáj volt az intro miatt hisz az arra célzot csak mi még ezt nem tudtuk hogy az anyja fog neki segíteni és így lesz õis Meister.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ready2

na vegeztem vele enis. szornyen gyenge lett. az egesznek annyira blõd gyerekes hangulata volt, hogy alig birtam vegig nezni. nemcsak a happy endre gondolok. vhogy az egesznek stilusa ilyen volt. szep szines csillogo latvanyos csatak, csomo yuri ecchi, csomo elpuffogtatott klise, sok vacak egysiku szereplo, aki kozul raadasul egyet se birnak kiirtani :( (baaaarcsak vki kinyirta volna shizurut).
a sorozat masodik feletol szinte kizarolag naginak meg ninanak szurkoltam vegig, hogy hatha sikerul par fontosabb szereplot kicsinalniuk. sajna nem.

mai himenek meg az arnyeka se lehet a szememben az otome. :\

ui. ez csak sajat szubjektiv velemeny es nem akarok errol vitazni csak a csalodottsagomnak adtam hangot...

Cobra

Ha valaki még nem vette volna észre, kint a Doremi-s utolsó rész. SS-esek meg nem tudom mit csinálnak ennyi ideig...
update: 3. special is kint van
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dreamcleaver

Így a vége alapján a sorozat akár indulhatna is a 2006 legrosszab animéja címért. Ez egyszerûen borzalmas volt. Talán csak azért nem rázott meg annyira, mint Ready2-t :D , mert tudtam, hogy ez lesz. Amikor mondjuk Akane megjelent cicalánynak öltözve majdnem lefordultam a székrõl, ekkora blõdségre még én sem számítottam. Ezt talán már csak a mezítelen, stratoszszférán átzuhanó Nina-Arika páros tudta ûberelni. A végére annyira lefáradtam, hogy az óriási fém virággal díszített kastély látványára már a szemöldököm se rezdült.

Kár érte, nagyon kár. Jó volt az alapanyag, egy kis kreativitással és elhivatottsággal nagyon jó kissorozat lehetett volna. Én pl alapból úgy 50 részre terveztem volna, mint pl a  két Gundam SEED sorozat.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Csakmegnéztem múlt héten, és akárhogy veszem, nem jönnek le dolgok (leszögezem subolva még nem láttam uccsó 2 részt, megvárom static-ékat, akik szerintem éppen Oblivion-öznek, és azért nem ezzel vesződnek...).
Az a vén nyanya (Miss Maria vagy ki) pl mi a fenétől fiatalodik vissza, ha átváltozik? Nanemár, hogy a nanorobotoktól, mert ettől azért kifekszem. Jó hogy nem rögtön halhatatlan...
Arika és Nina végső csatája, amitől elvártam volna, hogy azért legyen nagyon végsőkigmenő (annyira azért talán nem, mint a s.CRY.ed -ben volt az ep26...), és télleg valamelyik jól belenyekkenhetett volna. Ehelyett mit kapunk? Kimennek az űrbe, vagy legalábbis erőteljesen annak a határához - mindezt persze mindennemű légzési gondok nélkül, amit a sorozatban max M.I.Y.U.-nak néznék el - és monologizálnak egy sort. Elővillantanak két bazi méretes fegyvert, hogy kb semmi érdemlegeset ne tegyenek vele. Amikor a Harmonium átveszi Nina felett az uralmat.. nah az valami kegyetlen béna. Nem is beszélve, hogy a harmoniummal tápolt Ultimate Black Diamond-tól azért ennél a monoklis vacaknál jobbat vártam volna...
Aztán pucéran, összeölelkezve, félretéve az ellentéteiket, átzuhannak a légkörön, és meg sem égnek, szét sem fagynak, és a fene tudja hogy hogyan, de szét sem kenődnek...biztos elkapták őket...
  A naggyonnrettenetes slave sereget Mai úgy kotorja odébb, hogy az ember akaratlanul is elgondolkodik azon, hogy ha egy otome ilyen erős, akkor miért nem pofozták még le Nagiékat a tábláról?
Naginak a végén nemhogy legalább kivernék néhány fogát, kb max egy ejnyebejnyét kap, és megy rabnak. Persze ezt rá lehet fogni, h ők nem kegyetlenek.
  Tomoe úgy bele lett kenve abba az épületbe, hogy csak úgy porzott, de a végén kutya baja... neee!
Persze így legalább ki lett vonva a forgalomból, és Shizuru meg Natsuki kavarhatnak tovább, mert Shizuru csak gyerekjátékokkal csinálta fel a kísérletezőked .. szóval a gonosz törtető lezbikus Tomoe-t...
Nina szépen újrakezdi Szergay-jel, aki persze hogy jól túléli, és totálisan véletlenül elveszíti az emlékeit is, így a kis Nina is boldog lehet, mert nem kell cidrizni azon, hogy mégiscsak az apu... (Ráadásul úgy elcseszték a frizuráját, hogy még...)
Arika meg halál boldog, hogy annak az infantilis királynőnek a csodacsicskása lehet... Mashiro amúgy az elejétől idegesített... valahogy a HiME után ez a szerep annyira nagyon nem állt jól neki.
Dreamcleaver-nél a pont, ezt nem kellett volna 26 részbe belezsúfolni, mert így egyszerűen nem lehet rendesen befejezni...
A Franchise köv része mi lesz? Megcsinálják azt a Mai vs Arika filmet vagy mit, amiről annó kaptunk egy promót, vagy megint kapunk 26 résznyi valamit, aminek a végét jól elrontják?

btw: a kondenzcsíkokon én is röhögtem...

Prof. William

Úgy lettvolna jó ha a végén Mashiró beszéde közben egyszercsak megérkezne a levegőből a szénnéégett Nina+Arika, és pont a kis hercegnőre esnének, és armageddoni pusztítás okoznának. És a végén Miyu monológját hallanánk:

Nina és Arika 10 000 atombomba erejével csapódtak be, pusztító lökéshullámmal, mindent elpusztítva, ezeréves sötétségre itélve a napot!  :Kiraly:

És a végén a lángoló bolygóból kibontakozna a The End felirat, és csak Mikotó élné túl mert ő egy igaz Hime. :)

Cobra

Az is túlzás, hogy mindegyik Hime-s motívumot bele kellett erőltetni ebbe a sorozatba. Miroku még elment a végén, de hogy Lord Kokoyou-t is ilyen formában bele kellett préselni, az már kicsit túlzás. Ja és felismertétek a házat, amiben Mai és Mikoto lakott? :)
Aki nem látta a Hime-t, az a poénok nagy részéről lemaradt, pedig más "hasznos" nem volt sajnos a sorozatban.

Lythis

ha meg majd jön új széria, abba ez is, meg az is bele lessz erőltetve...  az lesz ám a totáluis gyönyör...

Cobra

Én következőnek egy a Hime előtti fesztivált néznék meg szívesen, komolyabb hangvétellel. Pl az utolsó előtti jó lenne, ahol Mashiro "győzött". És annak a sorozatnak ugytebár nem lehet happy end-je.

Lythis

csak azért nem lenne happy endje, mert tudod, hogy ez mit jelent. Ha azt látnád előbb, akkor lehet, hogy csak annyi jönne le, hogy jujjdejó, mashiro győzött. De ahogy elnéztem ő is valami táperállat pokolfejedelme mittoménmiafranc.. kiindulva abból, amikor átváltozik HiME-ben...

RE@L

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

zolan43

Mis Maria hogy leszólta a fiatalságot az utolsó részben. LOL

zolan43

[Doremi-OTOME].Graduation.Memories.Mai-Otome.DVD.Special.6.[FFC55ADE].avi
Eris-chan utolsó emlékei.

RE@L

Prof. William

"recovered a technology that could resurrect Erstin"

Na bummm! Sejtettem hogy Ers-chan mégiscsak visszasjön valahogy.  Ennél még az én csápslaves ötletem is ezerszer jobb! 

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RE@L on 2006-07-11, 18:30:18
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4567

Hurrá!!! LOL!!! 3. évadot rögtön ^^
WTF
na ne. ezt nem hiszem el. nem volt eleg? :D na mindegy, ha hozzak az eddigi szinvonalat, akkor kb meg fogom nezni (heh. eddigi szinvonal jolelcseszett kategoria, nade mind1). :)

"recovered a technology that could resurrect Erstin"... ugy latszik, rajottek, hogy a lezbulasos reszek nepszeruek voltak... >:>
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Ez 2nd season, mert ez otome.. a HiME cucchoz nem mernek hozzányúlni sztem. Viszont lesz még egy jó OST, ha ezt is Kajiura Yuki csinálja.
Elvben az első rész vmikor ebben a hónapban jön - vagy már le is ment, tudjafene.
"zwei"... ehh... mindegy, németül ugyanúgy nem tudnak beszélni, mint angolul imho...

Cobra

Lythis

Quote from: Cobra on 2006-07-24, 11:32:26
Ez OVA lesz Lythis.
olvastam, és? OVA-t is adhatnak ki sorozat jelleggel afaik. Pusztán az érdekelt, hogy elvben ebben a hónapban kezdik, vagy jön ki vagy tudjafene, és mindjárt hó vége, de még csak annyi se, hogy "betegrekerestük magunkat rajta gyerekek". Namindegy, ebbe nem ogok belehalni szerintem. igen, nekem a My-HiME sem tetszett annyira

Darkstar

Leginkább az a lol, hogy már most van egy 9,25-ös tmp rating-je. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-07-24, 17:26:21
Leginkább az a lol, hogy már most van egy 9,25-ös tmp rating-je. :D
na igen..XD vagy sokan láthatták premier előtt, vagy velünk csesznek ki, vagy valakik nem képesek különbséget tenni eközött és a sorozat között...

Lt. Simoan Blarke

inkabb megelolegzik neki a fanok a 11-es ertekelest... egyebkent meg ugyis kesni fognak vele egy evet  :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

chilip

Mennyi köze van a Mai-Hime-nek a Mai-Otome-hoz??? Most nézem az első részt, és mintha a szereplőket a Mai-Hime ből szalajtották volna, de úgy néz ki semmi más köze nincs. Javítsatok ki ha tévednék...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: chilip on 2006-07-24, 22:38:17
Mennyi köze van a Mai-Hime-nek a Mai-Otome-hoz??? Most nézem az első részt, és mintha a szereplőket a Mai-Hime ből szalajtották volna, de úgy néz ki semmi más köze nincs. Javítsatok ki ha tévednék...
lesz mellette mas parhuzam is. pl. vonzalmak teren. de pl. "Tate" itt joval idosebb, mint a tobbiek... meg lesz pl. csillag ebben is. meg halal, ha valakinek lecsapjak a csufrondaszornyikejet. de mas koze valoban nem nagyon van. raadasul nem is a himes foszereplokre koncentral (legalabbis jo ideig).

chilip

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-07-24, 22:50:52
Quote from: chilip on 2006-07-24, 22:38:17
lesz mellette mas parhuzam is. pl. vonzalmak teren. de pl. "Tate" itt joval idosebb, mint a tobbiek... meg lesz pl. csillag ebben is. meg halal, ha valakinek lecsapjak a csufrondaszornyikejet. de mas koze valoban nem nagyon van. raadasul nem is a himes foszereplokre koncentral (legalabbis jo ideig).

THX

Cobra

Otome kb 600 évvel a Hime után játszódik egy kolonizált bolygón, a szereplők kinézete "csupán véletlen egybeesés" :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Cobra on 2006-07-24, 23:12:10
Otome kb 600 évvel a Hime után játszódik egy kolonizált bolygón, a szereplők kinézete "csupán véletlen egybeesés" :)
es a nevek is csak veletlenul vannak fedesben. :D