Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Na most jöttem haza a meetről, és el kell, hogy mondjam, qrva jó volt! :cool: :jee: Úgyhogy aki eddig nem volt, az a következőre mindenképp menjen el. :teccik:

Saori

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na most jöttem haza a meetről, és el kell, hogy mondjam, qrva jó volt! :cool: :jee: Úgyhogy aki eddig nem volt, az a következőre mindenképp menjen el. :teccik:

Kiscit messze van :D :D
De ha valaki lejön értem :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Saori
Kiscit messze van :D :D
De ha valaki lejön értem :D

Kérdezd meg Soridant. :D Amúgy meg megéri az utat. (legalábbis szerintem :D )

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
Némileg offtopic a "meet-szigetek" között, de egy kérdésre hátha tudtok válaszolni : Nektek sem megy az e-mail notification ?!

Nekem, ahhoz képest, hogy ki van kacsolva, még mindig küldi az e-maileket. :(

Saori

Kérdezd meg Soridant. :D Amúgy meg megéri az utat. (legalábbis szerintem :D )

Mé pont őt? :confused: :confused: :confused:
Különben sem érnénk oda akkor napnyugtára sem :D
Meg amúgy sincs rá időm...egyelőre nincs...

Shadowolf

Mé pont őt? :confused: :confused: :confused:

Úgy rémlett, hogy vele vagy jóban. Ha tévedtem volna, akkor elnézésedet kérem. ;)

.Attila

Némileg offtopic a "meet-szigetek" között, de egy kérdésre hátha tudtok válaszolni : Nektek sem megy az e-mail notification ?!

Nekem a mai nap még az e-mail címem sem működik, úgyhogy passz. :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Nekem a mai nap még az e-mail címem sem működik, úgyhogy passz. :D

Akkor még jó, hogy nem e-mailt küldtem neked az előbb. :D

Shock12

Ma egész nap szórakozik... piszokmód tojik a fejemre, most este küldött 3at... nem vitte túlzásba...

Saori

Úgy rémlett, hogy vele vagy jóban. Ha tévedtem volna, akkor elnézésedet kérem. ;)

Jah..nem tévedsz, tényleg jóban vagyok vele..

Shadowolf

Ma egész nap szórakozik... piszokmód tojik a fejemre, most este küldött 3at... nem vitte túlzásba...

Én vagy három nappal ezelőtt állítottam be, hogy ne küldjön, de nem hagyta abba. (tegnap 98 üzenetem volt) :(

Itachi

Hát ja ....nekem is kb napi 40 et küld pedig off ra raktam... :confused: :rolleyes: Ezt értse aki tudja...:confused: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Hálisten én egyet sme kapok..még régebben levettem, akkor még hallgatott a szép szóra :D :D

Spectre

Hálisten én egyet sme kapok..még régebben levettem, akkor még hallgatott a szép szóra :D :D

Detto :D

A meet: hát, jövő héten mindenképp szeretnék én is kimenni. Ha nem kell sokat pótvizsgáznom, akkor valószínűleg ott is leszek.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

zsozso

Death is the only redemption

.Attila

QuoteOriginally posted by zsozso
Erdekes.

zsozso, a kevés szavak embere. Mindig ilyen bőszavú vagy? :)

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Én inkább intuicióra hagyatkozva öcsémmel megyek majd oda :) És ha ignus is ott lesz, akkor biztos ismerni fogok már legalább egy valakit :)

ej-ej ember. Húzós kis meccs volt, sajnálom hogy nem tudtam menni a meetre. Viszont meccsen majdnem megverték Ignus-t úgyhogy ha gondolod a visszavágóra majd kijöhetsz irtani... :)
Megvertük az eddig veretlen listavezetőt...
:hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

zsozso

zsozso, a kevés szavak embere. Mindig ilyen bőszavú vagy? :)

Nem
Death is the only redemption

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
ej-ej ember. Húzós kis meccs volt, sajnálom hogy nem tudtam menni a meetre. Viszont meccsen majdnem megverték Ignus-t úgyhogy ha gondolod a visszavágóra majd kijöhetsz irtani... :)
Megvertük az eddig veretlen listavezetőt...
:hopp:

Meccsre? Mindenképp! Semmi pénzért nem hagynám ki :)
De a rossz hirem az, hogy közben egy hölgyike a meetingen olyan szép szemekkel kunyizta el tőlem a Chihiro posztert, amit vittem neked, hogy nem tudtam neki ellenállni :( De kárpótollak valami mással, csak találjam meg azt a valami mást :) Amugy a meet jó volt, majd küldök neked pár képet :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

Meccsre? Mindenképp! Semmi pénzért nem hagynám ki :)
De a rossz hirem az, hogy közben egy hölgyike a meetingen olyan szép szemekkel kunyizta el tőlem a Chihiro posztert, amit vittem neked, hogy nem tudtam neki ellenállni :( De kárpótollak valami mással, csak találjam meg azt a valami mást :) Amugy a meet jó volt, majd küldök neked pár képet :)

Tyűűűű most,most! Remélem a kunyeráló hölgyet is megörökítetted.... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Amugy a meet jó volt, majd küldök neked pár képet :)

Inkább ide postold őket, mert kíváncsi vagyok, hogy sikerültek. :D
(Az amit rólam lőttél tudom, hogy nem a legjobban. :D )

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Tyűűűű most,most! Remélem a kunyeráló hölgyet is megörökítetted.... :hopp:

A legtöbb kép Kalibur rajzairól készült, mert közben a gép akuja kikészült, de azon kivül is csináltam párat... Sajna a kunyeráló lány hamarabb lelépett, minthogy én bekapcsolhattam volna a gépet :) De azért mégiscsak mail-re küldeném a képeket, amint adtam nekik valami nevet :) És az a pár nem is sikerült a legjobban, mert visszafogtam magam fényképészkedésből :( De jövő héten már viszek pót akkumulátort és másik 2 memóriakártyat, szóval készitek majd kb. 300 képet :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Jah... mostmár kapok maileket, minden elképzelhetõ korból és idõbõl... :eek:

Illetve egy link, ami "érdekes"... azaz siralmas...
http://www.exonome.com/fj/yzpl/index.html

(indexrõl van, ha netán valakinek ismerõs... :D )

.Attila

Jjjjjjjjjjaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!

Baldy

A francba! Megnéztem, és majd kiégett a szemem a látványtól :)
Nem is hittem volna, hogy van a világon valaki, aki képes ilyen "izéket" gyártani :)

.Attila

A francba! Megnéztem, és majd kiégett a szemem a látványtól :)
Nem is hittem volna, hogy van a világon valaki, aki képes ilyen "izéket" gyártani :)

Hagyján, hogy gyártani, de valaki meg is fogja venni (valami ízlés nélküli szerencsétlen flótás).

Shock12

Hagyján, hogy gyártani, de valaki meg is fogja venni (valami ízlés nélküli szerencsétlen flótás).

Nem olvastad végig (gondolom elvakított a látvány)... ez házilag moddolt cucc, nem is mûködik, és ráadásul így néz ki ("cicás")... ez csak útmutató, hogyan kell készíteni...
de a legjobb a hozzá írt cikk... :D (Az ürge önmaga is egy idegroncs... :D )

http://velvet.hu/ciki/laptop0116/

Baldy

Nincsen még ambulancia izlésficamra????

Cobra

de durvaaa, de legalább nem kell félnie attól, hogy ellopják
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

QuoteOriginally posted by Cobra
de durvaaa, de legalább nem kell félnie attól, hogy ellopják

Hát ha nekem lenne egy ilyenem én minden nap könyörögnék hogy lopják mán el....
:D