Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by ignus
Hát ha nekem lenne egy ilyenem én minden nap könyörögnék hogy lopják mán el....
:D

Na azt lesheted :D

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
Na azt lesheted :D

A francba... nem lesz pikacsus porfogóm... Most megyek és felakasztom magam.... :)
Vagy ha arra vonatkozott hogy várhatom hogy ellopják akkor meg holnap mindenki találkozhat velem a moszkván, a cigányokkal fogom majd árulni "csák egy ezresé" (roma dialekt.)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
A francba... nem lesz pikacsus porfogóm... Most megyek és felakasztom magam.... :)
Vagy ha arra vonatkozott hogy várhatom hogy ellopják akkor meg holnap mindenki találkozhat velem a moszkván, a cigányokkal fogom majd árulni "csák egy ezresé" (roma dialekt.)

Oszt maj' gyünnek szkínhedek, és széjjelvernök tégöd :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy

Én nem lenni roma. vagy úgy nézek én ki?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Vigyázz, mer mingyá ignájcc szám dájnomájcc ! :D

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Vigyázz, mer mingyá ignájcc szám dájnomájcc ! :D
:lol: :lol: :lol:

Shock12

És ma reggelre jött meg 30 elmaradt értesítés "régi-új" postról... valahol bedugult.... affene...

Saori

Jah... mostmár kapok maileket, minden elképzelhetõ korból és idõbõl... :eek:

Illetve egy link, ami "érdekes"... azaz siralmas...
http://www.exonome.com/fj/yzpl/index.html

(indexrõl van, ha netán valakinek ismerõs... :D )

Jájj...mégcsak most ébredtem fel, kímélj kérlek....
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
kímélj kérlek....
Mondasz valamit... forog a gyomrom...:rolleyes:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Mondasz valamit... forog a gyomrom...:rolleyes:

Szerintem is borzalmas, a megvalósítás minõségérõl nem is beszélve (azért a lifegõ-ragasztott zipzár erõsen befigyel :D )... de ez csak egy kis lépéssel rosszabb, mint az Apple iBook rózsaszín vagy a narancssárga verziója ;)

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Saori

Szerintem is borzalmas, a megvalósítás minõségérõl nem is beszélve (azért a lifegõ-ragasztott zipzár erõsen befigyel :D )... de ez csak egy kis lépéssel rosszabb, mint az Apple iBook rózsaszín vagy a narancssárga verziója ;)

Azért ha legközelebb is el szeretnél borzasztani miket valami hasonló szörnyűséggel, hatalmas piros btűkkel kéretik kírni előtte, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képi hatásokat tartalmazhat...reggel még félkómásan kicsit sokkoló hatással volt rám :D

Shock12

Azért ha legközelebb is el szeretnél borzasztani miket valami hasonló szörnyűséggel, hatalmas piros btűkkel kéretik kírni előtte, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képi hatásokat tartalmazhat...reggel még félkómásan kicsit sokkoló hatással volt rám :D

Shockoló ?! .... Mos' méééééé ?! ^:D^ Szerintem a végtermék borzalmas, de legalább van jogcím arra, hogy Pikaccsu-s figurákat henteljünk ^:D^ ... (tudom, nem kell hozzá jogcím, de az ember lelki világának jobb... a végén a mû úgyis kimegy a kukába :))

Saori

Shockoló ?! .... Mos' méééééé ?! ^:D^ Szerintem a végtermék borzalmas, de legalább van jogcím arra, hogy Pikaccsu-s figurákat henteljünk ^:D^ ... (tudom, nem kell hozzá jogcím, de az ember lelki világának jobb... a végén a mû úgyis kimegy a kukába :))

Igen az ! Shockolóóóóóóó!!! ^^ :D :D :D

Baldy

Igen az ! Shockolóóóóóóó!!! ^^ :D :D :D

Felért egy jó erős KV-val legalább :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kalibur

Ezentúl így kelek fel reggel :D  Kinyomtatok néhányat és ránézek ha nehezen megy az ébredés... aztán hisztériás rohamban futok 2 kört a ház körül :D .Frissítő!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Lehet..bár nem tudom, mert nem szeretem a KV-t..

Shock12

Jól van, nem kell túldramatizálni a dolgot... ennyit a férfiúi lélek erõsségérõl ?? :rolleyes: :p

Saori

Jól van, nem kell túldramatizálni a dolgot... ennyit a férfiúi lélek erõsségérõl ?? :rolleyes: :p

....jóvanna..... :p :p

Shock12

....jóvanna..... :p :p

A hölgyet megértem... de azért férfitársaim ízlésügyi gyengesége meglep... ennyit síránkozni... borzadály.
Még a "legszebb anime lányokba" Zsozso által postolt "szõrös Benõ beöltözve forrónadrágba " sem váltott ki ekkora közfelháborodást... hümm... ez elgondolkoztató... :p ;)

Saori

A hölgyet megértem...

Hölgy_EK_et :p (nem..most nem én vagyok skizofrén hajlamú, hanem nem én vagyok az egyedüli nőnemű lény errefele:p)

Shock12

Hölgy_EK_et :p (nem..most nem én vagyok skizofrén hajlamú, hanem nem én vagyok az egyedüli nőnemű lény errefele:p)

Felettébb kötekedõs kedvében van a mai gyönyörû napon valaki... ;)
Gondolom mielõtt ezt leírtad, megnézted, hogy mennyi hölgy háborodott fel a cikken... :p :p :p

Saori

Felettébb kötekedõs kedvében van a mai gyönyörû napon valaki... ;)
Gondolom mielõtt ezt leírtad, megnézted, hogy mennyi hölgy háborodott fel a cikken... :p :p :p

....Csak a szokásos ;) Nem hagytak aludni :rolleyes: .....

Shock12

....Csak a szokásos ;) Nem hagytak aludni :rolleyes: .....

Szóval a jól megszokott szétszórtságod mellé még a fáradtság is bekerült, mint hátráltató tényezõ ? :ejj: ... hümm... ismerõs... ^;)^

Saori

Szóval a jól megszokott szétszórtságod mellé még a fáradtság is bekerült, mint hátráltató tényezõ ? ... hümm... ismerõs...

Naigen....legalább olyan fáradt vagyok mint tegnap voltam...felettébb kellemes, mikor valaki a szomszéd szobában épp megfulladni készül miközben te aludni szeretnél...:rolleyes:

Shock12

Naigen....legalább olyan fáradt vagyok mint tegnap voltam...felettébb kellemes, mikor valaki a szomszéd szobában épp megfulladni készül miközben te aludni szeretnél...:rolleyes:

Igen... de csak eleinte, végén már megszokható... (nyár -> nyitva ajtó&ablak -> apuka horkol -> zeng a szomszédházis... :D ) gondolom az a valaki viszont elõbb fog meggyógyulni vagy(jobbik|rosszabik esetben) megfulladni, minthogy hozzászoknál... :D .

Saori

Igen... de csak eleinte, végén már megszokható... (nyár -> nyitva ajtó&ablak -> apuka horkol -> zeng a szomszédházis... :D ) gondolom az a valaki viszont elõbb fog meggyógyulni vagy(jobbik|rosszabik esetben) megfulladni, minthogy hozzászoknál... :D .

Ehh...hátakkorénmég jobban jártam :D Meg különben is..ha nem gyógyul meg vagy fullad meg rövid időn belül akkor majd rásegítek.....:p

Shock12

Ehh...hátakkorénmég jobban jártam :D Meg különben is..ha nem gyógyul meg vagy fullad meg rövid időn belül akkor majd rásegítek.....:p
Jól érzem, hogy a jobbik eset lenne a "természetes és fulladásos" halál (megspórolnál egy csomó fáradtságot... :D, ráadásul a gyógyítás mégmacerásabb...) ?!

.Attila

Jól érzem, hogy a jobbik eset lenne a "természetes és fulladásos" halál (megspórolnál egy csomó fáradtságot... :D, ráadásul a gyógyítás mégmacerásabb...) ?!

Jönnek a mentők -> nagy szirénázás, hangzavar stb.
Ez sem megoldás sajnos. Viszont ha egyszer megfulladt, többször már nem fog, tehát csak egy éjszakát kell így kibírni. (Ilyeneket nem kéne írnom)

Saori

Hát nemistudom...azok után ahogy ma felhúzott, legszívesebben egy nagyon hosszadalmas és fájdalmas természetellenes halált kívánnék neki, bá tudom, hogy ilyet nem szabadna írnom, de ekkora barmot még nem hordott a hátán a Föld...