Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Hiei-sama

Spiralt nemtom,de azt tudom hogy regen zsonak nem kellett tolem se sadamitsu mkv-ban szal sztem az nem kerul fel.

Sponge

OK csak gondoltam szolok, hátha érdekli, mert ha őt nem is, biztos van aki szinte mindent megadna érte, hogyfent legyen.  :whoah:
Ha lassan iszod a sört, tovább tart!

-Sponge-

Fazék

Berserk, Gantz mangák frissítve

Hiei-sama

Quote from: Sponge on 2006-10-14, 20:19:36
OK csak gondoltam szolok, hátha érdekli, mert ha őt nem is, biztos van aki szinte mindent megadna érte, hogyfent legyen.  :whoah:

Azt elhiszem de ha zsot nem erdekli soha az eletbe nem megy fel :Đ

Hiei-sama

Lupin 3 Pilot film mkv valtozat
Lupin 3 Crisis In Tokyo Special
Lupin Tv Season 2 ep43-44 felment.

Sponge

Humanoid Kikaider ( Jinzo Ningen Kikaider) ogm formátumban angol és japán szinkornnal megvan. Ha érdekeltek vagytok írjatok, illetve ha érdekel zsozso írj.  :lazza: :hopp: :__devil:

-Sponge-

Hiei-sama

Dears ep6 mkv valtozat
Galaxy Angel Season 3 Special 2
Ghost In Shell SAC Solid State Society subbal felment,de ez nem biztos,hogy atkerul majd zso eldonti.

zsozso

Quote from: Sponge on 2006-10-17, 21:08:19
Humanoid Kikaider ( Jinzo Ningen Kikaider) ogm formátumban angol és japán szinkornnal megvan. Ha érdekeltek vagytok írjatok, illetve ha érdekel zsozso írj.  :lazza: :hopp: :__devil:
Tudom mondta ismeros hogy kerested, de koszi nemkell.
Death is the only redemption

juanito

Hali!

Szeretném jelezni, hogy a BLOOD_TV 46. része nem található meg.
HA ezt lehetne orvosolni, azt nagyon megköszönném!

üdv

Sponge

Ok akkor nem megy fel. De legalább megpóbáltam.  :whoah:

-Sponge-

Hiei-sama

Felmentek:
Galaxy Angel Season 3 Special 3
Kaleido Star 33-37 mkv valtozat
One Piece manga vol 44 ch429.

Member

Quote from: Hiei-sama on 2006-10-18, 21:55:32
...
...
Yippííí, Araki és Member lenni boldog! :hopp:
Meg tudod mondani, hogy ez hány részt takar pontosan?

Zsiga

Quote from: Member on 2006-10-19, 17:25:07
Quote from: Hiei-sama on 2006-10-18, 21:55:32
...
...
Yippííí, Araki és Member lenni boldog! :hopp:
Meg tudod mondani, hogy ez hány részt takar pontosan?
Egyet.

Member

Quote from: Zsiga on 2006-10-19, 21:07:23
Egyet.
Sajnos itt a netteremben nem működik az anidb, de elhiszem neked. :)

Hiei-sama

Felmentek:
Sakura Taisen OVA 1 Ep 1-4-ig
Sakura Taisen OVA 2 Ep 1-6-ig
Bleach manga ch243-248-ig

Mcmac

hali

a dragon ball-t nem tudnatok felrakni?

:merci:

SaiyaGin

Quote from: Sponge on 2006-10-14, 19:47:43
Nem tudom h aktuális-e, de megvan a Spiral és szertném megosztani mindenkivel. 

Annak örülnék!  :smile:

westarhga

hellosztok, fel lehetne tenni az FTP-re a sailor moon animét és az anime addictsra a magyar hangot hozzá?
a Barátnőmet szeretném vele meglepni
jó lenne minél jobb minőségben, olyan tökéletes lenni mint az FMP

ha lehetséges, nagyon megköszönném

csacsa

Quote from: westarhga on 2006-10-29, 20:24:16
hellosztok, fel lehetne tenni az FTP-re a sailor moon animét és az anime addictsra a magyar hangot hozzá?
a Barátnőmet szeretném vele meglepni
jó lenne minél jobb minőségben, olyan tökéletes lenni mint az FMP

ha lehetséges, nagyon megköszönném
ezen már én is gondolkodtam, hogy fel lehetne-e tenni az Sm-et, mert nem igen lehet normális formátumban megszerezni. Nekem is csak szedett-vedett rm és pár avi formátumos van meg. :bruhuhu:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Hiei-sama

Akkor keressetek torrentet imho....Talaljatok fel magatokat.Megsugom letezik dvdrip valtozat...

arianrhod

QuoteNem tudom h aktuális-e, de megvan a Spiral és szertném megosztani mindenkivel. 
Csatlakoznék ama táborhoz aki ezt naaagyon értékelné :D

westarhga

viszont találtam egy torrentet, ami 37 giga 1-200ig benne van, a sailor monn, egy rész 200-250 mega, de sajnos szinkron nincs hozzá, meg 0,5-tel jön, és a 37 giga míg lejön 0.5-tel, az gáz, nagyon örülnék hogyha valaki feltenné ftp-re és szinkront is tudna szerezni hozzá

és nagyon meg is köszönném

Cobra

Ha nem találtál normális letöltési lehetőséget, akkor miből gondolod, hogy más találna? Ráadásul nincs 37Gb felesleges hely a szerveren ennek a sorozatnak. Azt már meg sem említem, hogy itthon licenszelve van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

via_mala

Quote from: westarhga on 2006-10-29, 20:56:22
viszont találtam egy torrentet, ami 37 giga 1-200ig benne van, a sailor monn, egy rész 200-250 mega, de sajnos szinkron nincs hozzá, meg 0,5-tel jön, és a 37 giga míg lejön 0.5-tel, az gáz, nagyon örülnék hogyha valaki feltenné ftp-re és szinkront is tudna szerezni hozzá

Hiába az érvelés, és a szép szó, hulladék nem kerül a szerverre, ha visszaolvasol, láthatod a hasonló kérések is mind visszautasításra kerültek. Mellesleg a torrent nem úgy megy, hogy elindítom, oszt' már száguld is lefelé, hanem szép lassan indul be, amíg felveszi a kapcsolatot a peer-ekkel, úgyhogy, ami elsőre 0,5 KB/s, az egy óra múlva simán lehet akár 120 KB/s is. :szemuveges:
Próbálj keresni még ezzel torrentet, vagy további tracker-eket a torrented-hez: Torrent Harvester
A szinkront meg felejtsük már el, hiszen minden jóravaló anime-fan csak eredeti japán hanggal képes és hajlandó megnézni az animéket, hogy a nyilvánvaló jogi kérdéseket ne is említsem... :ejj:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Member

Quote from: westarhga on 2006-10-29, 20:56:22

Meg ha már annyira kell, a nevét írd le helyesen. :__devil: :D
Torrent néha nagyon sunyi, valóban, szerintem az SM van annyira favozott, hogy legyen hozzá elég seed.

Fazék

Quote from: via_mala on 2006-10-30, 00:11:28Hiába az érvelés, és a szép szó, hulladék nem kerül a szerverre
inkább mondjuk úgy, hogy zavaróan populáris hulladék nem kerül a szerverre, mert azért sztem van jópár olyan anime, ami csak azért van fönt, mert nem foglal túl sok helyet és ha már be lett szerezve, akkor miért ne legyen fönt :)

Darkstar

Multkor, amikro véletlen töröltem a mappát, amiben volt, erről a torrentről gyorsan leért.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ezt mondjuk nem értem, ha feljelentkezem ftpre, simán tudom törölgetni a mappákat? :confused:

Edit: Na, melyik mappán teszteljem? :rolleyes:

Draconire

Selmo

Quote from: Member on 2006-10-31, 13:24:32
Ezt mondjuk nem értem, ha feljelentkezem ftpre, simán tudom törölgetni a mappákat? :confused:

Edit: Na, melyik mappán teszteljem? :rolleyes:
Szerintem a saját gépére gondolt...

A tökéletesség unalmas.