Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

westarhga

viszont találtam egy torrentet, ami 37 giga 1-200ig benne van, a sailor monn, egy rész 200-250 mega, de sajnos szinkron nincs hozzá, meg 0,5-tel jön, és a 37 giga míg lejön 0.5-tel, az gáz, nagyon örülnék hogyha valaki feltenné ftp-re és szinkront is tudna szerezni hozzá

és nagyon meg is köszönném

Cobra

Ha nem találtál normális letöltési lehetőséget, akkor miből gondolod, hogy más találna? Ráadásul nincs 37Gb felesleges hely a szerveren ennek a sorozatnak. Azt már meg sem említem, hogy itthon licenszelve van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

via_mala

Quote from: westarhga on 2006-10-29, 20:56:22
viszont találtam egy torrentet, ami 37 giga 1-200ig benne van, a sailor monn, egy rész 200-250 mega, de sajnos szinkron nincs hozzá, meg 0,5-tel jön, és a 37 giga míg lejön 0.5-tel, az gáz, nagyon örülnék hogyha valaki feltenné ftp-re és szinkront is tudna szerezni hozzá

Hiába az érvelés, és a szép szó, hulladék nem kerül a szerverre, ha visszaolvasol, láthatod a hasonló kérések is mind visszautasításra kerültek. Mellesleg a torrent nem úgy megy, hogy elindítom, oszt' már száguld is lefelé, hanem szép lassan indul be, amíg felveszi a kapcsolatot a peer-ekkel, úgyhogy, ami elsőre 0,5 KB/s, az egy óra múlva simán lehet akár 120 KB/s is. :szemuveges:
Próbálj keresni még ezzel torrentet, vagy további tracker-eket a torrented-hez: Torrent Harvester
A szinkront meg felejtsük már el, hiszen minden jóravaló anime-fan csak eredeti japán hanggal képes és hajlandó megnézni az animéket, hogy a nyilvánvaló jogi kérdéseket ne is említsem... :ejj:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Member

Quote from: westarhga on 2006-10-29, 20:56:22

Meg ha már annyira kell, a nevét írd le helyesen. :__devil: :D
Torrent néha nagyon sunyi, valóban, szerintem az SM van annyira favozott, hogy legyen hozzá elég seed.

Fazék

Quote from: via_mala on 2006-10-30, 00:11:28Hiába az érvelés, és a szép szó, hulladék nem kerül a szerverre
inkább mondjuk úgy, hogy zavaróan populáris hulladék nem kerül a szerverre, mert azért sztem van jópár olyan anime, ami csak azért van fönt, mert nem foglal túl sok helyet és ha már be lett szerezve, akkor miért ne legyen fönt :)

Darkstar

Multkor, amikro véletlen töröltem a mappát, amiben volt, erről a torrentről gyorsan leért.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ezt mondjuk nem értem, ha feljelentkezem ftpre, simán tudom törölgetni a mappákat? :confused:

Edit: Na, melyik mappán teszteljem? :rolleyes:

Draconire

Selmo

Quote from: Member on 2006-10-31, 13:24:32
Ezt mondjuk nem értem, ha feljelentkezem ftpre, simán tudom törölgetni a mappákat? :confused:

Szerintem a saját gépére gondolt...

A tökéletesség unalmas.

Yakumo

Quote from: Selmo on 2006-10-31, 14:08:14

Valószínű! :lol:

Mert ha esetleg törölt volna valamit az ftp-ről NEM HISZEM, hogy beírta volna ide.  :rotfl: Mintha kitette volna a táblát: "Következő Meet-en majd öljetek meg!"  kb. .... :D

zsozso (lent): Hát ez az. :D

zsozso

Quote from: Yakumo on 2006-10-31, 18:23:59
Quote from: Selmo on 2006-10-31, 14:08:14

Valószínű! :lol:

Mert ha esetleg törölt volna valamit az ftp-ről NEM HISZEM, hogy beírta volna ide.  :rotfl: Mintha kitette volna a táblát: "Következő Meet-en majd öljetek meg!"  kb. .... :D

Eleg erdekes lenne ha lehetne torolni :p
Death is the only redemption

Hiei-sama

Felment:

Renkin San-kyuu Magical Pokaan aka Magipoka 1-12+ova
One Piece manga ch430-431

Kriszty

Nemtom mennyire ideillik ez a kérdés, de nem találtam igazán jó postot, szal: miért hiányos a Ranma 1/2? A season 5-ből nincs fent az utolsó 4 epizód, és a Season 6-ból a közepéről hiányzik 9-16. Most torrentről szedem le őket. Nem tudom, hogyan működik az oldal, de ha valamilyen módon fel tudom ajánlani ezeket a (köbö 2 hét múlva letöltődő) részeket, akkor szívesen felajánlom, hogy mások leszedhessék innen (ez most nem volt értelmes, ugye?  :lol: )

Sonna Toki Itsu Datte Me Wo Tojireba
Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

Fazék

Quote from: Kriszty on 2006-11-05, 12:38:13
Nemtom mennyire ideillik ez a kérdés, de nem találtam igazán jó postot, szal: miért hiányos a Ranma 1/2? A season 5-ből nincs fent az utolsó 4 epizód, és a Season 6-ból a közepéről hiányzik 9-16. Most torrentről szedem le őket. Nem tudom, hogyan működik az oldal, de ha valamilyen módon fel tudom ajánlani ezeket a (köbö 2 hét múlva letöltődő) részeket, akkor szívesen felajánlom, hogy mások leszedhessék innen (ez most nem volt értelmes, ugye?  :lol: )
ugyan nem tudom miért így van fönt a Ranma 1/2, de ha feltölteni akarsz, akkor zsozso-nak küldj egy PM-et

Hiei-sama

Hm lehet mikor elromlott a vinyo ezek a reszek veletlen nem kerultek vissza...

Kriszty

Köszi, írtam Zsozsonak, majd megírom mi lesz  :D
Még 1x köszi, királyak vagytok!!  :jee:

Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

Hiei-sama

az lesz hogy season 5-ot zso,a 6-ot meg en rakom vissza meg a mai nap folyaman remelhetoleg...

Kriszty

Quote from: Hiei-sama on 2006-11-05, 20:09:55
az lesz hogy season 5-ot zso,a 6-ot meg en rakom vissza meg a mai nap folyaman remelhetoleg...

:merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci:

KÖSZÖNÖÖM!! Már a BitComet kiidegelt, alig vánszorgott egész nap, öcsém is kiakadt mert az internetet viszont eszi...

TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!  :hopp: :hopp: :cool: :cool: :cool:

Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

Mcmac

hali

a shaman king et nem tudnatok felrakni?
nagyon megköszönném :)
mert sehol nem talalom a neten
:merci:

Fazék

Quote from: Mcmac on 2006-11-06, 15:55:15
hali

a shaman king et nem tudnatok felrakni?
nagyon megköszönném :)
mert sehol nem talalom a neten
mivel zsozso a főnök, ezért ő dönti el, hogy mi kerülhet föl, és a shaman king nem üt meg egy bizonyos minőségi szintet nála, szóval kb 0 az esély, hogy fölkerüljön :)
de kis szerencsével rövidesen kisegítenek páran a beszerzésével kapcsolatban

Draconire

Bishop

már a hozzájuk tartozó topicokba is leírtam párszor,de ha lehet itt figyeltek is rá
nem lehetne a Death Note-ot és a D-Graymen-t feltenni ftp-re?

Kriszty

Nem szeretnék sürgetőnek/hálátlannak tűnni, de ez akkor meglesz? Vagy folytassam a Torrentes letöltést?

Jelenteném továbbá, hogy a Ranma mangák is hibásak: az első könyvtárban a 59. kép nem megnyit6ó, és emiatt a 60-tól nem hajlandó megnyitni egyiket se. Ugyanez a gond a 4. kötettel, ott a 37.-től nem nyitja meg. Eddig csak a hatodikig jutottam el, és csak ezzel a kettővel van gond.  :smile:

:_off: Ez nagyon offtopic, vagy az ilyesmiket írkál6om ide? Van direkt 'Hibabejelentő' topic v vmi? (csak mert nem találtam, de lehet, én vok a béna  :hopp: )

Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

zsozso

Quote from: Kriszty on 2006-11-07, 20:59:37

Nem szeretnék sürgetőnek/hálátlannak tűnni, de ez akkor meglesz? Vagy folytassam a Torrentes letöltést?

Jelenteném továbbá, hogy a Ranma mangák is hibásak: az első könyvtárban a 59. kép nem megnyit6ó, és emiatt a 60-tól nem hajlandó megnyitni egyiket se. Ugyanez a gond a 4. kötettel, ott a 37.-től nem nyitja meg. Eddig csak a hatodikig jutottam el, és csak ezzel a kettővel van gond.  :smile:

:_off: Ez nagyon offtopic, vagy az ilyesmiket írkál6om ide? Van direkt 'Hibabejelentő' topic v vmi? (csak mert nem találtam, de lehet, én vok a béna  :hopp: )
Ha jobban megnezed, lathatod, hogy mar potolva van. A manga is kilesz javitva.
Death is the only redemption

Kriszty

Quote from: zsozso on 2006-11-07, 21:18:31
Ha jobban megnezed, lathatod, hogy mar potolva van. A manga is kilesz javitva.

:appl: :appl:  Ezer bocsi, tényleg ottvan, csak nem vettem észre! Még 1x köszi, és sry! Ti vagytok a legjobbak!! :merci: :merci: :cool: :cool:

Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

reaper666

Mivel látom hogy itt kívánságműsor van akko megköszönném a DEATH NOTE felrakását a szerverre THANKS :Kiraly:

Sancho

Quote from: reaper666 on 2006-11-08, 17:50:53
Mivel látom hogy itt kívánságműsor van akko megköszönném a DEATH NOTE felrakását a szerverre THANKS :Kiraly:

Szerintem a Death Note-nak a szinvonala alapján minimum az ftpén a helye... :)
Szerintem zso is igy gondolja... :)

Kriszty

Kicsomagoltam a Ranma mangákat, és a következőkkel volt baja:
8. kötet 132. kép
11. kötet 161. kép
15. kötet 114. kép
18. kötet 126. kép
22. kötet 151. kép
27. kötet 102. kép
28. kötet 116. kép
34. kötet 18. kép
35. kötet 28. kép
36. kötet 85. kép
37. kötet 25. kép
És még eggyel, amit véletlenül leokéztam mielőtt felírtam volna.
Én WinAce Achiver-t használok a kicsomagoláshoz, és ahol egy képpel baj van, ott nem hajlandó továbbmenni a többi képre. Van olyan program ami ezeket kicsomagolná?

Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

Member

Talán próbáld meg 7Zip-el, jobb ötletem nincs.