A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Trivi ezt a képet már pár oldallal ezelőtt postoltam. :ejj:

Hmm... lehet. A kis kötözködős :ejnye: Bezzeg Nephilimnek nem szólt, hogy a képe vagy már 3-szor volt :( Akkor itt van egy új:

Nephilim

QuoteOriginally posted by Trivi
Hmm... lehet. A kis kötözködős :ejnye: Bezzeg Nephilimnek nem szólt, hogy a képe vagy már 3-szor volt :( Akkor itt van egy új:

Ebből sohsem elég. Úgyhogy felrakom mindjárt negyedszer is. :o
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shadowolf

Mer ő sunyi módon akkor rakja fel őket, amikor a másik irányba nézek. :D

Itachi

Miután eleget tettem a tepsi fanoknak itt egy cica:zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Nephilim

QuoteOriginally posted by Lorenor
Miután eleget tettem a tepsi fanoknak itt egy cica:zen:

Hmm... ebben a cicában túl kevés a koffein.
De azért ott rezeg a spiccen!  :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

deyo

Csatlakozom, nem feltétlenül a méret a lényeg. Nálam a forma az 1., a feszesség a 2., és a méret csak a 3.
És sajnos pont a Love Hina-ban volt, hogy Naru mellének méretei jelenetről jelentre változtak, főleg a Spring special-ben.
Nem csak a mellbősége volt ingadozó... én legalábbis úgy vettem észre, hogy a sorozathoz képest Narusegawa leadott vagy 10 kilót mire elért az OVA-hoz:-)))
Biztos az a sok testmozgás amit Keitaro verésével töltött az oka:-))

.Attila

QuoteOriginally posted by deyo
Nem csak a mellbősége volt ingadozó... én legalábbis úgy vettem észre, hogy a sorozathoz képest Narusegawa leadott vagy 10 kilót mire elért az OVA-hoz:-)))
Biztos az a sok testmozgás amit Keitaro verésével töltött az oka:-))

Na jó, de a súlyváltozások még természetesek lehetnek viszonylag, de a mellméretek ilyen tág (:D) értékek között való változása csak egy esetben lehetséges: mellplasztika. Viszont az övé hirtelen megnőtt, majd lecsökkent (ez a Spring-en belül). Konkrétan: a vízesésnél kicsik voltak, amikor meg megcsúszott a sziklafalnál (fentről nézve), elég nagyok lettek (és mell-esleg :D eléggé természetellenes alakúak).

Itachi

Hogy életben tartsam a topic ot a sok "képtelen" post mellet...:zen:

deyo

Na akkor megtörtént a váltás... korábban említették páran, hogy fura, hogy női avatarom van... végre megtaláltam azt a férfi anime-karaktert akivel igazán tudok szimpatizálni (na azért nem kell félreérteni a dolgot):-))
Még a monológja is nagyon jó... aminek egy részlete az aláírásom:-))

Úgy emléxem ez a kép még nem volt... összvisz egy helyen találtam meg ezt a képet... remélem ez azt jelenti, hogy majd jönnek ki újabb képek... talán Tina-ról is:-))

ignus

Deyo mester... Miből van az új avatarod?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus

Kattints rá az aláírására és megtudod. ;)

deyo

Jaja... a Scrapped Princess... csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a fantasy-drama stílust...  megspékelve egy kis sci-fi-vel:-))

És asszem több női karaktert is meg lehet belőle említeni akik beillenek ebbe a topic-ba... mint pl: a képen látható bal szélen fentről lefelé: Raquel és Pacifica... vmint a képről hiányzó Zefiris is... (mondjuk abba bele lehetne kötni, hogy vajon mit keres ebben a topic-ban, de azért sztem belefér:-))
Csak róla nem nagyon találni képeket... meg úgy általában erről az anime-ról se:-((

ignus

Aha.... Köszi... AMúgy az ftp-n megtalálható?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

deyo

Aha.... Köszi... AMúgy az ftp-n megtalálható?
Még nemrég hiányzott jópár rész... azokat leszedtem bitorrent-ről... csak sajna más csapat-tól van... de ha esetleg a közeljövőben nem várható, hogy vki befejezi akkor ideiglenesen feltölthetem a hiányzó részeket:-))

roderick

Még nemrég hiányzott jópár rész... azokat leszedtem bitorrent-ről... csak sajna más csapat-tól van... de ha esetleg a közeljövőben nem várható, hogy vki befejezi akkor ideiglenesen feltölthetem a hiányzó részeket:-))

Lécci lécci töltsd fel, mert én 11-13-ig nem láttam, szegény animeHQ halála miatt, és bittorent meg midig közölte velem miután fél giga lejött, hogy nem tudja folytatni a letöltést, mert rossz a fájl... istenem néha nekem is lefagy a windows, de attól még miért hal meg a letöltés :confused: :rolleyes: :(
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

QuoteOriginally posted by roderick
Lécci lécci töltsd fel, mert én 11-13-ig nem láttam, szegény animeHQ halála miatt, és bittorent meg midig közölte velem miután fél mega lejött, hogy nem tudja folytatni a letöltést, mert rossz a fájl... istenem néha nekem is lefagy a windows, de attól még miért hal meg a letöltés :confused: :rolleyes: :(
Megnéztem és időközben felkerült belőle jópár rész... pontosabban csak a 14. hiányzik:-))
Amúgy csak nem azt akarod mondani, hogy kihagytad a 11-13 részeket?? Én nem tudnék úgy tovább nézni egy anime-ot (legalábbis olyat ahol egymásraépülnek a részek), ohgy kihagyjak részeket:-))

Addigis egy (ha nem is túl jó minőségű) kép a korábban már említett Zefiris-ről:-)))

roderick

Megnéztem és időközben felkerült belőle jópár rész... pontosabban csak a 14. hiányzik:-))
Amúgy csak nem azt akarod mondani, hogy kihagytad a 11-13 részeket?? Én nem tudnék úgy tovább nézni egy anime-ot (legalábbis olyat ahol egymásraépülnek a részek), ohgy kihagyjak részeket:-))

Addigis egy (ha nem is túl jó minőségű) kép a korábban már említett Zefiris-ről:-)))

ááá... énse vagyok olyan, hogy tovább nézzem anélkül... csakhogy ez azt jelentette, hogy már vagy november óta várok/próbálom beszerezni a részeket...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelgadis

Nem csak te vagy így vele, én se szeretem a léggömb cickókat. :hopp: De az tény hogy a  magunkfajta kiscs*cspártiak vannak kevesebben. :hopp:

Viszont összetartunk ^_- hamár ennyire kevesen vagyunk *hihihi*, legalább együtt droololunk az ignus mester féle megfogalmazásban "pici, formás" okra ^^""

Emarsharae

Na, ő egy kissé jobban felszerelt hölgy, de legalább jó a kalapja... Valószínűleg én kényszerzubbonyban kötnék ki egy ilyennel a fejemen, de üsse kő... :hopp:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Emarsharae

Ok, ok, átírom én csak ébredjek fel...
Remélem Chocolate még nem volt.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Emarsharae

....ne feszítsetek keresztre, csak egyszer szándékoztam elküldeni...

ignus

Ez már volt? :confused:

Nem volt.... Tyűtyűtyű... :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Na, ő egy kissé jobban felszerelt hölgy, de legalább jó a kalapja... Valószínűleg én kényszerzubbonyban kötnék ki egy ilyennel a fejemen, de üsse kő... :hopp:
Nem feszítünk keresztre, ha a második postnál elõadod a következõ lépéssort... Edit -> Delete-re pipa -> Delete gomb ;)
(amúgy is... hogy feszítenénk már keresztre... ekkora zöldséget !! ;))

Xaga

Dance Baby Dance :D

Emarsharae editeld a postodat és csatoljá egy másik képet, cask így kerülheted el a keresztre feszítést Capuától Rómáig:D

Itachi

Nos itt volna a kedvenc női karakterem a Narutoból(bár szerintem az összes eddigi animéból is).Tsunade...Ja és tagja vagyok a "Tsunade's great boobs fanclub "nak...;) :rolleyes::bsd: :zen:

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Shock12
[(amúgy is... hogy feszítenénk már keresztre... ekkora zöldséget !! ;)) [/B]

Elég hozzá pár szög, vagy néhány Eva. ;)

Shock12

Elég hozzá pár szög, vagy néhány Eva. ;)

a kis kötekedõs... :p
akkor úgy kérdezem: Miért feszítenénk már keresztre ? ;)
(és még mielõtt belekötnél: mi nem feszítünk keresztre senkit, fõleg nem egy dupla post miatt... ;))

Emarsharae

...hogy válaszoljak akkor?:confused: :hehe:

Amúgy biztos van ok amiért keresztre feszítenél valakit. Csak szerencsére nem ez. Aminek örülök.

Megjegyzem örülnék ha lenne egy fórum amin a legjobb anime pasikat lehetne fölvonultatni. Csak hogy fair legyen a dolog. Attól tartok abból több képem van. :ad:

Shock12

Megjegyzem örülnék ha lenne egy fórum amin a legjobb anime pasikat lehetne fölvonultatni. Csak hogy fair legyen a dolog. Attól tartok abból több képem van.
Akkor olvasdd el, hogy mit írtam a Képek -ben... ;)