Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
Ma tette fel Case.

Huuu de rég volt már az a ma :)
Szóval mostanra hogy néz ki a dolog? Ki tudna jönni a Visual-Kei bulira?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

QuoteOriginally posted by Baldy
Huuu de rég volt már az a ma :)
Szóval mostanra hogy néz ki a dolog? Ki tudna jönni a Visual-Kei bulira?
Ez a kérdés rám vonatkozik;) ? Még nem tudom... Túl messze van:) . Lehet, hogy hétfőn leszedhető az új Nookicky Case lapjáról :jee: .

Baldy

Ez a kérdés rám vonatkozik;) ? Még nem tudom... Túl messze van:) . Lehet, hogy hétfőn leszedhető az új Nookicky Case lapjáról :jee: .

mijaza Nookicky? :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

mijaza Nookicky? :(
Egy érdekes csapat. Nem rock... Nehéz bekategorizálni.
Nookicky kép Remélem, bejön!

Módosítottam. Ez volt az egyik hátterem.

Titkos®

Szólni szeretnék, hogy az [anime_fin]_ranma_6x24_dvdrip.ogm nevű file hiábásan van fent az FTP-n, mert hiányzik az ending fele a végéről. (Trivi, te szoktál Ranmat tölteni, ezért tőled kérdem: Nálad minden rendben volt ezzel a file-al?)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

QuoteOriginally posted by Titkos®
Szólni szeretnék, hogy az [anime_fin]_ranma_6x24_dvdrip.ogm nevű file hiábásan van fent az FTP-n, mert hiányzik az ending fele a végéről. (Trivi, te szoktál Ranmat tölteni, ezért tőled kérdem: Nálad minden rendben volt ezzel a file-al?)

Valóban hiányzik, ezt nem vettem észre, mert Ranma-nál sem az openinget, sem az endinget nem szoktam megnézni (sajna elég lagymatagok).
Mellesleg az egész Ranma le van töltve, csak az 5. letörlésre került, mert már kellett a hely, és nem tudtam kiírni. Lehet, hogy a 6. sorozat is erre a sorsra jut.

Fazék

Csak helytakarékosság végett, most hogy már föl van rakva a Nausicaa  mkv 2cd-s változata (anime10) (amit én is fölakartam rakni, 400 megánál vettem észre, hogy már vki megelőzött- grrr), nem érett meg a törlésre az a vacak minőségű 726 MB-os verzió az anime1-ben?

zsozso

QuoteOriginally posted by Titkos®

A file az anime fin sfvje szerint hibatlan
[anime_fin]_ranma_6x24_dvdrip.ogm OK
Death is the only redemption

Titkos®

QuoteOriginally posted by Trivi
Valóban hiányzik, ezt nem vettem észre, mert Ranma-nál sem az openinget, sem az endinget nem szoktam megnézni (sajna elég lagymatagok).
Mellesleg az egész Ranma le van töltve, csak az 5. letörlésre került, mert már kellett a hely, és nem tudtam kiírni. Lehet, hogy a 6. sorozat is erre a sorsra jut.

Akkor rendben van, csak tudni akartam, hogy én csesztem el valamit a letöltésnél vagy ez alapból hibás. (Endinget meg openinget én speciel végig szoktam nézni, de ha nem tenném, akkor is tudnám, hogy melyik file hibás, mert általában Micro DVD Player-t használok, ami el sem indít egy olyan file-t, ami nem teljes.) Szóval nagyon szépen kérem, hogy valaki cserélje ki ezt a hibás file-t egy jóra!

Titkos®

QuoteOriginally posted by zsozso
A file az anime fin sfvje szerint hibatlan
[anime_fin]_ranma_6x24_dvdrip.ogm OK

Hmm, akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj, mert nálam, meg Trivinél is baj volt vele. (Pedig 3x leszedtem a biztonság kedvéért.)

Dschneider

QuoteOriginally posted by deyo
Belenéztem és egész jónak tűnik... csak gondltam megkérdem, hogy felrakjam-e... megvan 1-9 AonE változatban:-))

Nem csak egész jó: NAGYON jó! Már aki szereti ezt a kissé vontatott, karakter-mesélös stílust... (Kb. mint a Noir, csak egy kicsit reálisabb...)

deyo

QuoteOriginally posted by Dschneider
Nem csak egész jó: NAGYON jó! Már aki szereti ezt a kissé vontatott, karakter-mesélös stílust... (Kb. mint a Noir, csak egy kicsit reálisabb...)
Most tartok a 7. résznél... mostmár én is azt állítom, hogy NAGYON jó:-))
Én egyenesem imádom az ilyen - kissé talán vontatottnak tűnő - stílust:-))
Bár őszintén megmondom, hogy engem a Noir annyira nem fogott meg.. vhogy szinte mindent lehetett előre tudni... amire meg kíváncsi lett volna az ember arról meg nem derült ki semmi:-((

Baldy

Egy érdekes csapat. Nem rock... Nehéz bekategorizálni.
Nookicky kép Remélem, bejön!

Módosítottam. Ez volt az egyik hátterem.

Wow... Nem semmi :) Megpróbálom ezek után elképzelni, hogyan nézhetsz ki a valóságban, ha te is felvállalsz ilyeneket :):):)
Amugy mikori a windows? Win98?

StabWest

Wow... Nem semmi :) Megpróbálom ezek után elképzelni, hogyan nézhetsz ki a valóságban, ha te is felvállalsz ilyeneket :):):)
Amugy mikori a windows? Win98?
:)  Semmi extra nincs rajtam. Télen jobban kiélem magam ruházatilag:) . Bakancs, farmer, fekete bőrkabát, kalap... Pl. ma voltam meeten. Inkább a Nookicky-hez hasonlítok, mint a Malice Mizerhez:D . Az még a Win98-am volt. Azóta XP lett.

Baldy

:)  Semmi extra nincs rajtam. Télen jobban kiélem magam ruházatilag:) . Bakancs, farmer, fekete bőrkabát, kalap... Pl. ma voltam meeten. Inkább a Nookicky-hez hasonlítok, mint a Malice Mizerhez:D . Az még a Win98-am volt. Azóta XP lett.

Jéééé! Te is voltál meet-n? Én meg lemaradtam rólad? Szörnyű :( Akkor kérnék szépen egy képet rólad, hogy a jövőben megismerhesselek :)

Shadowolf

Jéééé! Te is voltál meet-n? Én meg lemaradtam rólad? Szörnyű :( Akkor kérnék szépen egy képet rólad, hogy a jövőben megismerhesselek :)

:_off: :Erről jut eszembe, akkor megcsináljuk azt a topicot, amiről a meeten beszéltünk? :D Vagy inkább hagyjuk? :confused: :p

StabWest

Mikor voltál ott? Öööööö:confused:  kép ... rólam...? Esetleg, valamelyik meeten találkozhatunk. Könnyű megismerni, mert amíg hideg van, kalap van a fejemen:) . (Csak még nem ismerem a társaságot. Emiatt akkor volna jó, ha pl. Kono is lenne:) .)

Baldy

QuoteOriginally posted by Shadowolf
:_off: :Erről jut eszembe, akkor megcsináljuk azt a topicot, amiről a meeten beszéltünk? :D Vagy inkább hagyjuk? :confused: :p

Sztem csináljuk meg!
Meg is csinálom, ha nincs ellenedre, de szerintem át lesz pakolva a Bemutatkozás threadbe, mert oda is illene...

Shock12

A RahXephon mx-es rip fenn van 16ig, gyanítom, hogy a közeljövõben kiadják a következõ két részt is, azok is felkerülnek záros határidõn belül (a crc kinn van a honlapjukon, de még a nincsen kiadva maguk a részek).

Moloko

felraktam az FF 6, 8, 9, 10 Piano Collectionjét...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
felraktam az FF 6, 8, 9, 10 Piano Collectionjét...

Arigato!!! :hopp:

ignus

Tud valaki valamit a wolf's rain 27-30 részeiről?:confused:

Amúgy nagyon tetszik az uj dir.strucc!! :hopp: :appl:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

Nézte már valaki az ogm-es Slayers Movie 1-et ? Én az AHQ-ról szedtem le, de a film hosszára több, mint 14 órát ír a wmp. Csak nálam lett hibás, vagy eleve ilyen a film ? Egyébként nagyon jó lett szerintem a magyar felirat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

Zsozso-bá! most lett tökéletes a könyvárszerkezet! Egy hatalmas ARIGATO! :zen: :zen: :zen:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

zsozso

QuoteOriginally posted by ignus
Zsozso-bá! most lett tökéletes a könyvárszerkezet! Egy hatalmas ARIGATO! :zen: :zen: :zen:

Huhh gyerekek ezert megszenvedtem ;)
Nem raid es megis 1 dirben latszik az osszes vinyo ;)
Death is the only redemption

Cobra

Nagyon ügyes vagy, már csak a fileneveket kéne egységesíteni könyvtáranként.  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Drótmalac

Ez nagy :kiraly: -ság, végre nem kell percekig keresgélni a könyvtárak között, ha nem emléxem, honnan töltöttem le:D :hopp:

deyo

:D Na ebbe aztán már tényleg nem lehet belekötni :D
Hajrá... csak így tovább... az átnevezgetésről meg az a véleményem, hogy aki feltölt vmit, annak kéne igazodnia a fenntlévő elnevezésekhez... mondjuk ami fenntvan azzal már legfeljebb te tudsz vmit kezdeni...:-))
Én annyira nem ragaszkodok, hogy át legyen minden nevezve, mert szinte mindent, amit letöltök, úgyis a saját "stílusom"-ra nevezek át... szal én méndenképp átnevezem a letöltött fájlokat... akkor meg mind1, hogy hogyan vannak fennt:-))
Az én stílusom: Title_EpNum(Group)_EpTitle
És hát ez mindenkénél más lehet:-))
No meg azért minden fájlt átnevezgeti, az lenne csak a nagy meló:-))

via_mala

QuoteOriginally posted by Blimp
Csak helytakarékosság végett...
Én is észrevettem valamit:
Full_metal_panic és
Full_Metal_Panic
könyvtárakban 1-12-ig az .ogm-es részek bár más nevűek, byte-ra pontosan ugyanakkorák. Ezek szerint duplikátummal állunk szemben.

MEGTAKARÍTHATÓ TÁRHELY: 2782 MB

Jöhet a helyére mindenféle finomság ... :hopp: :D :) :)

Ui.: remélem a mangák csak átmenetileg tűntek el :(

Bocs az :_off: -ért.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács