Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

faxmactor

Úgy gondoltam, kiegészitem/elegyengetem a Read or Die TV-t [Anime-Stationos] változatra. Óhajt, sóhajt, kívánságot még kéretik idöben jelezni, plz
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Nephilim

QuoteOriginally posted by Baldy
Az oroszrulettet? :)
Csak szólj, mikor, és máris hozok egy Glock-t, de te leszel az első, aki kipróbálja :D

....
Tedd le, Penpen! Tedd le! :linsux:

Nem kell ám komolyan venni! :D :D :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Spectre

QuoteOriginally posted by Dschneider
No, leszedtem végig a Hyper Police-t, ha nem jön semmi közbe (és nem ütközök heves itteni ellenkezésbe) elkezdem feltenni. (Persze elég vegyes megint a formátum/fordítás)

Ja, meg folytatom a Hand Maid May feltöltését is.

Nem akarok türelmetlennek tűnni, de fel fog akkor kerülni? Nekem csak pár rész van meg, de szívesen folytatnám a nézését.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Moloko

QuoteOriginally posted by Trivi
Kiírtam papírra, de már kidobtam :(
Elég sokban sajnos. De jut eszembe, a 17. könyvben hiányzanak a 5-68 oldalak (ez egy intervallum, nem csak 2 db).
:( hát a fene enné meg...
dehát ennyit tudtam tenni... nekem itthon minden tök normálisan viseltedett...
az a ~60 oldal meg valószinuleg nekem is hiányzik...

phr0zen

QuoteOriginally posted by deyo
Esetleg lehetne arról szó, hogy a Scryed 16. része újra felkerüljön? Csak mert hiányzik a vége:-((( Pedig pont kezdett izgalmas lenni:-)))

Leglább egy kicsit bővebben fejtsd már ki a problémát,aztán megnézem miben segíthetek...

deyo

QuoteOriginally posted by phr0zen
Leglább egy kicsit bővebben fejtsd már ki a problémát,aztán megnézem miben segíthetek...
Úgyértem, hogy hiányzik az avi fájl vége... ezt ki is írja lejátszáskor... vmint az egész csak 19 perces:-(( Ami annyit tesz, hogy hiányzik 1-2 perc:-))
Olyan mintha megszakadt volna a feltöltés és félkész állapotban lenne:-))

.Attila

QuoteOriginally posted by Angel
:( hát a fene enné meg...
dehát ennyit tudtam tenni... nekem itthon minden tök normálisan viseltedett...
az a ~60 oldal meg valószinuleg nekem is hiányzik...

Ha hiányolod azt a kb. 60 oldalt, akkor látogass el erre az oldalra (fönt már megadtam egyszer, de semmibe sem kerül mégegyszer megadni), az összes Ranma manga fent, és van más manga is.
Ton1x

Dschneider

QuoteOriginally posted by Spectre
Nem akarok türelmetlennek tünni, de fel fog akkor kerülni? Nekem csak pár rész van meg, de szívesen folytatnám a nézését.

Nemtom a kettöböl melyikre gondolsz, a Hyper Police-t holnaptól kezdem feltenni, (az megvan végig), a Hand Maid May pedig abban a tempóban kerül majd fel amilyenben sikerül leszednem.

Spectre

QuoteOriginally posted by Dschneider
Nemtom a kettöböl melyikre gondolsz, a Hyper Police-t holnaptól kezdem feltenni, (az megvan végig), a Hand Maid May pedig abban a tempóban kerül majd fel amilyenben sikerül leszednem.

HP-ra gondoltam. Köszönöm, akkor megint nem fogok tanulni egy szót sem jövő héten :D
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."

Baldy

QuoteOriginally posted by Nephilim
....
Tedd le, Penpen! Tedd le! :linsux:

Nem kell ám komolyan venni! :D :D :D

A fene, pedig már ki is tisztítottam a csövét :)
Látom előszeretettel lövöd fejbe a pingvin testvéreimet! Ezért bosszú jár!! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Chronos

Az utóbbi 8 postnak mi köze van a Jpop/Jrock-hoz? :)

CHRONOS

Fazék

zsozso!
Anime4/AMV -ben van jelenleg az ON YOUR.AVI file, melyre ugyan rájöttem, hogy a Hayao Miyazaki által készített klipp, de megtalálni se volt a legegyszerűbb, nem lehetne átnevezni mondjuk valami ilyesmire: On.Your.Mark-[1995]-Hayao.Miyazaki.avi  ?
Mert szerintem többeket érdekelne, ha nem csak annyit látnának, hogy "on your" ... persze ez csak egy javaslat, gondolom ha minden ilyen hülyeséget elkezdenél átnevezni, beletelne egy életbe... de én úgy érzem, hogy ez megérdemli... mármint nem azt hogy az életedet ráköltsd, hanem azt a pár másodpercet. :)

Dschneider

Feltettem az elsö három Hyper Police-t, elvileg innentöl naponta három megy fel. (Most tudtam belenézni... hát, a minöségük lehetne jobb is, szal aki tud jobbat ne tartsa vissza magát.)

Shock12

Felkerült a NewType - Noir artbook (15 mega), és egy 1 megás pár oldalas Chrno Crusade scannelvény a Newtype-ból (gondolom ez a havi-magazin... verzsün)... ha majd kikerül, akkor hajrá...

emperor

Transformers - The movie

Nem tudom, hogy ez anime-e, de mindenesetre, ha van rá érdeklődés, és Zsozso sem ellenzi, szívesen föltöltöm.
Gondolom, hozzám hasonlóan, sokaknak kellemes gyerekkori emlékeket idéz fől ez a film.:)
Angol nyelven szól, minden felirat vagy egyéb nélkül, bár elég tiszta kiejtéssel, szóval könnyü megérteni, a minősége sem egy DVD (700 mega körül van), viszont némi nosztalgiázásra hibátlan.
Elvetemültebb lelkületü embereknek (pl én:D) tudom ajánlani, hogy a film OST-jét is feltöltöm, ugyanis az is megvan:)
Loyalty Never Dies

zsozso

QuoteOriginally posted by emperor
    Transformers - The movie

Nem tudom, hogy ez anime-e, de mindenesetre, ha van rá érdeklődés, és Zsozso sem ellenzi, szívesen föltöltöm.
    Gondolom, hozzám hasonlóan, sokaknak kellemes gyerekkori emlékeket idéz fől ez a film.:)
    Angol nyelven szól, minden felirat vagy egyéb nélkül, bár elég tiszta kiejtéssel, szóval könnyü megérteni, a minősége sem egy DVD (700 mega körül van), viszont némi nosztalgiázásra hibátlan.
    Elvetemültebb lelkületü embereknek (pl én:D) tudom ajánlani, hogy a film OST-jét is feltöltöm, ugyanis az is megvan:)

Sajna ez nem.
    Death is the only redemption

emperor

QuoteOriginally posted by zsozso
    Sajna ez nem.

Oké:)
    Loyalty Never Dies

Karma XXL

Feltettem a .hack//SIGN sorozat 28. Unison c. részét.

Arra gondoltam, hogy a következő lehetne a Battle Programmer Shirase anime, mármint amennyit eddig kiadtak belőle.

Zodd

A Goshu the Cellist mégis fel fog kerülni hátha valki kedvet kap hozzá, mivel mint számomra is csak utólag derült ki ez is az egyik Gihibli tag régebbi műve.
      Ugyan arról van szó aki a Grave of the Firefly's lészítette.
      :)
      :bsd:

StabWest

Baldy

L'Arc~en~Ciel-Ready Steady Go
      Hmmmm... Ez mióta van fent ott?
      Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

QuoteOriginally posted by Baldy
      L'Arc~en~Ciel-Ready Steady Go
      Hmmmm... Ez mióta van fent ott?
      Ma tette fel Case.

Chronos

Az Anime-MX bejelentette új projectjeiket, de inkább beszéljen helyettem az eredeti post: :D
      QuoteFirst bit of info to share is that episodes from two newly started projects, Last Exile and 12 Kingdoms, should be making their way into distro pretty soon, along with new WHR eps. Love Hina 7-8 and NGE remastered 1-2 will, hopefully, make their way to main sometime within the year ;) As for the last set of Chobits episodes and .Hack//Liminality volume 4, they will get done eventually, but at the moment it doesn't look like it will be very soon. Lastly, unless it says that a series has been dropped in the releases section of the website or on the release list served in the main channel then we are still continuing to encode it and plan to release all episodes in that series.

Aki többet akar tudni: Anime-MX

Úgyhogy kérek mindenkit, aki ismeri az MXet, hogy segítsen majd ezeket beszerezni az IRC csatornáról...:)
      Előre is köszönök bármilyen segítséget...;)

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
      Az Anime-MX bejelentette új projectjeiket, de inkább beszéljen helyettem az eredeti post: :D

Aki többet akar tudni: Anime-MX

Úgyhogy kérek mindenkit, aki ismeri az MXet, hogy segítsen majd ezeket beszerezni az IRC csatornáról...:)
      Előre is köszönök bármilyen segítséget...;)

CHRONOS

Na kul... remélem a bot-ellátottságukon némileg javítanak az új releaseket illetõleg, mert a rah 15.-16. ért már állok 4 napja sorban, és talán ma éjjel odakerülök, hogy elküldi... vagy kidob, nekem meg kihullik az összes hajam... miután megõszültem a shockhatástól...

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
      Na kul... remélem a bot-ellátottságukon némileg javítanak az új releaseket illetõleg, mert a rah 15.-16. ért már állok 4 napja sorban, és talán ma éjjel odakerülök, hogy elküldi... vagy kidob, nekem meg kihullik az összes hajam... miután megõszültem a shockhatástól...
      Gondolom, csak szereznek pár botot az új releasek alkalmából...:)
      Ha pedig nem, akkor még mindig ott vannak a file serverek, amik ugyan lassúak, de megbízhatóak...;)

CHRONOS

Shock12

Gondolom, csak szereznek pár botot az új releasek alkalmából...:)
      Ha pedig nem, akkor még mindig ott vannak a file serverek, amik ugyan lassúak, de megbízhatóak...;)

Úgy legyen...
      fileserver meg lassú, ha vártam ennyit, akkor el lehet, ha akar... csak ciki, amikor tényleg nagyon hosszú idõt sorolsz, közben benyomul eléd jónéhány "fejes", és mikor odakerülsz, addigra vagy hûlt helye marad a servernek, vagy az aniverse dob ki... vagy az ISPd... vagy minden egyszerre... (süvít belõlem az optimizmus... :D)... Ti meg itt epekedve vártok a releasere... :(

Titkos®

Úgy legyen...
      fileserver meg lassú, ha vártam ennyit, akkor el lehet, ha akar... csak ciki, amikor tényleg nagyon hosszú idõt sorolsz, közben benyomul eléd jónéhány "fejes", és mikor odakerülsz, addigra vagy hûlt helye marad a servernek, vagy az aniverse dob ki... vagy az ISPd... vagy minden egyszerre... (süvít belõlem az optimizmus... :D)... Ti meg itt epekedve vártok a releasere... :(

Ez nem optimizmus, ez realizmus...;)
      Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Chronos

Úgy legyen...
      Sajnos sokszor így van, ezért várok segítséget...:)
      Ugyanis biztos hogy egyedül nem fog menni ezeknek a beszerzése...

CHRONOS

Shock12

CHRONOS

No akkor megbeszéljük. Én örömmel segítek.
      Témához... ha minden igaz, és megsegít a Mindenható, akkor lejön a 15., és 16. Rah is. Ezek felkerülnek. A 14.ért még sorban állok, de egy héten belül felkerül az is... :)

Spectre

CHRONOS

Én tényleg szívesen segítenék, de sajnos kedves szolgáltatóm naponta kétszer is szakít, úgyhogy nem igazán tudok sorban állni :(