Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Moloko

hehe, én tudtam hogy itt a bányarémek szóba se jöhetnek
kitűnő megjelenéső fiatalokról van itten szó, kérem ;)
Örülök hogy végre van rólatok is kép :)

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
hehe, én tudtam hogy itt a bányarémek szóba se jöhetnek
kitűnő megjelenéső fiatalokról van itten szó, kérem ;)
:o

QuoteÖrülök hogy végre van rólatok is kép :)
Megmondtam, hogy csak a megfelelõ képre várok ;) !!

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Megmondtam, hogy csak a megfelelõ képre várok ;) !!

ahogy én is ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
ahogy én is ;)
Igaz... ööö... :o ... vártunk :)

Emarsharae

Ha ennyit beszéltek bányarémekről, kénytelen leszek felrakni egy nem teljesen elsötétített képet magamról, csak hogy tudatosuljon bennetek, mik is azok... :3x3:

Azaz addig jó amíg kép nélkül maradtok, már ami engem illet. :rotflol:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

ignus

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Ha ennyit beszéltek bányarémekről, kénytelen leszek felrakni egy nem teljesen elsötétített képet magamról, csak hogy tudatosuljon bennetek, mik is azok... :3x3:

Ugyanmár! Gondolom ez a kép is kiru lesz mint a többi! Elő vele! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Én szeretem a meglepetéseket. :D Szóval postold csak nyugodtan azt a képet. ;)

Emarsharae

Elővadásztam egy újat, de elég nyúzott, mint mondottam. Ritkán készülnek jó képek rólam... A legtöbb említésre se méltó. De ti akartátok. :D Nesztek. :hehe:
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Shadowolf

Elővadásztam egy újat, de elég nyúzott, mint mondottam. Ritkán készülnek jó képek rólam... A legtöbb említésre se méltó. De ti akartátok. :D Nesztek. :hehe:

Te ugye a jobboldali vagy? :rotflol:

Shock12

És megint valaki, akinek az avatarja hasonlít IRL énjéhez... Kul ! (ha mégeccer lebányarémezed magad, akkor kijelenthetõ, hogy nagyon-nagyon kevés az önbizalmad... ;))

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Ha továbbra is enyire bányareméztek, fényképezöt viszek a suliba és képet készitek az egyik elsősről. Az minden képzeletet felül múl. Bárhonnan nézve öt mindig napfogyatkozást látsz. Szóval kéretik abbahagyni a banyarém leírásokat mert akkor kénytelen leszek bepostolni egy ilyen képet és akko a szemetek is kiég. Tekintsétek ezt utolsó figyelmeztetésnek:D:bsd:

Kíváncsivá tettél...:D Kérlek postolj róla egy képet. :hopp:

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Te ugye a jobboldali vagy? :rotflol:

Mivel mindig keverem a jobb és balt, reménykedtem hogy majd ti rájöttök... :hehe: Nem mintha sok választásotok lenne...
A vörös. Így ok?:D

Amúgy a napfogyatkozás nagyon-nagyon fájt. :beken: :mad:

.Attila

Én egy teljesen normális lányt látok a képen. Ha te bányarém  vagy, akkor nem te vagy a képen.
Mellesleg az általános iskolai osztálytársamat senki nem fogja lekörözni. Nincs képem róla, úgyhogy megúsztátok, mázlisták.

Shadowolf

De az az iskolatársára vonatkozott, és nem rád. ;) Vagy mi is pontosan a probléma? :confused:

Eleanor

Na, teszek fel én is egy ijesztő képet :D

Lehet sikítva elfutni...
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Eleanor
Na, teszek fel én is egy ijesztő képet :D

Lehet sikítva elfutni...

:eek: Aiieee!!...Csak vicc volt. :p :D Nagyon klasszul mutatsz.  ;)

Moloko

ejj, lányok, külditek itt a tök jó képeket magatokról, és úgy vezetitek be őket, mintha valami eszetlenül szörnyűek lennének... pedig nem azok!!
Egyébként én arra a megállapításra jutottam, hogy vagy minden ember ronda, vagy egy se az, és nincs olyan hogy az egyik ilyen, a másik olyan. Legfeljebb meghökkensz egy picit, és rá 3 másodpercre már meg is találtad hogy mi szép azon az emberen.

Sephiroth

Megpróbáltam rémisztő képet találni magamról. Igazán rémisztőt nem találtam. De még keresek. Addig is itt egy olyan kép mely megmutatja, hogy kell becsúszni egy csoportkép elé.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Sephiroth

Itten pedig erős üldözési mániám bújt elő.

ignus

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Itten pedig erős üldözési mániám bújt elő.

:lol:

Hát nem vagy semmi...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Nephilim

ejj, lányok, külditek itt a tök jó képeket magatokról, és úgy vezetitek be őket, mintha valami eszetlenül szörnyűek lennének... pedig nem azok!!
Egyébként én arra a megállapításra jutottam, hogy vagy minden ember ronda, vagy egy se az, és nincs olyan hogy az egyik ilyen, a másik olyan. Legfeljebb meghökkensz egy picit, és rá 3 másodpercre már meg is találtad hogy mi szép azon az emberen.

Én sem értem, miért kell ennyire szerényen. :confused: :ejj: Persze nem lehet úgy postolni, hogy "hú de dögös vagyok a képen", de az ellenkezőjét sem kellene így kijelenteni ám. Lányok, nincs okotok panaszra. Vérteződjetek önbizalommal ;)

És hogy ne legyen :_off: , íme egy olyan pic, ahol még rajtam is van valami szép. (ahogy Angel írta volt) :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Moloko

no küldök még egy aranyos húsvéti képet aztán keresek valami hosszúhajasat, ha érdekel vkit.

Sephiroth

no küldök még egy aranyos húsvéti képet aztán keresek valami hosszúhajasat, ha érdekel vkit.

Engem spec érdekel.

Shadowolf

Naná, hogy érdekel. :D

Nephilim

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Naná, hogy érdekel. :D

Rajta rajta! :hopp:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Tiaro

Seph, te tényleg igen komoly ember vagy. :D

Csak így tovább, ilyen képeket jó nézegetni. :zen:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Sephiroth

Majd otthon akkor nézegetek valamit a négy CD-s portfóliomból. Azok közt már rémisztő is (nem rossz értelemben)

Tiaro

Ja igen, most nézem, Angel, neked is olyan színváltós hajad van...? :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

Amúgy nem rád vonatkozozt hanem a suliban egy "csajra". Szegényke "kicsi" testsúly felesleggel bír. Na de nem róla van szó hanem arról hogy minnél életvidámabb képek kerüljenek bele ebbe a topicba és nem kell az emberenek bebeszélni milyen negativ tulajdonsággal birsz mert ugyis az ellenkezője derül ki:D

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ja igen, most nézem, Angel, neked is olyan színváltós hajad van...? :D
az elmúlt 2 órát azzal töltöttem hogy képeket szkenneljek... hajszínösszehasonlítás végett, de persze más lett belőle..
tehát akkor írásban válaszolok :) az én hajam nem a hagyományos színváltós :) csak egész ritkán vált :) egyszer már volt vörös, aztán egy hosszabb ideig barna (mint a húsvétos képen is látszik) de most normális.