Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Calintz

Quote from: carfanatic on 2007-04-28, 02:04:20
Amugy sok esélyük van főleg Naruto és Sasuke együtt. Mert azt már tudjuk hogy ők ketten valahol Kakashi felett vannak. Szal az esély meg van rá, főleg ha Sasuke kifejlesztett valami anti-MS sharingan-t akkor már majdnem hogy 80% esély meg van
Érdekes, hogy senki nem gondol arra a teknikára amit régen Sasuke & Naruto hozott össze, az a fekete kör...lehet, hogy az tényleg egy erő...ami mivel két erős teknikát hordoz..lehet kicsit durván destroy erőXD
Egyébként Itachi minden csak nem erős...mármint jó nem az, hogy gyenge de jól tudjuk, hogy a Mangekjo Sharingan legyengíti, és ez nagy gyenge pont...Ezt simán felhasználhatnák ellen...ha belegondolunk már 2t levertek a Nagy AKATSUKIból...
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

smash++

Itachi nagyon jó,de szerintem sem verhetetlen.
Naruto mivel egy balfék még mindig,elég gyorsan kilőné Itachi egy erős illúzióval.De lehet Naruto azóta csak tanult,tanult,tanult és már megy neki a dispell...
Azért Sasuke-nek ilyen szempontból nagyobb esélye van.
Naruto ellen még a MS-t sem kell használni...
Naruto leggyengébb pontja a genjutsu vagy tévedek?

Nekem már foggalmam sincs,hogy mi lesz. :D

NAruto&Sasuke = Futochido Rasengan ,ez de sz@rul hangzik ;)

Bishop

De ha ketten vannak ,akkor Sasuke tud/fog segíteni Naruto-n. És azért ha nem is full verziós csak beta, de Naruto már harcolt Itachi-val és ha komolyan veszi akkor felkészül. De az is lehet hogy Kyuubi megjelenik miközben Naruto ott lóg a kereszten és leszedi :D . Sasuke ilyen téren tovább bírná. Talán még az is lehet hogy Sasuke ér oda hamarabb harcol vele már mind ketten elfáradtak Sasuke a hallán van de Itachi sem bírja sokáig az MS-t amikot megjelenik Naruto. Akkot már késő Itachi-nak MS-ezni és akkor még Naruto-nak is van esélye, mert ő nem egy(hogy is mondtad?) balfék :_piszka:

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-28, 10:37:18
mert ő nem egy(hogy is mondtad?) balfék :_piszka:
Először nem ezt akartam írni,de más talán roszabb lett volna.Vmi olyasmit akartam,hogy link,lusta,tudatlan,vagy nem is tudom mi illik a tudására.
Sajnos nálam ez tény.Én szeretem Naruto-t.De,hogy amikor elkezdősött a sorozat és már genin volt szó szerint sz@rt se tudott a többiekhez képest.Ja nem ment neki a Henge,ezen kívül egyedül a KB-t tanulta meg,de azt is azért mert ő a főhős.Megtanult egy junin szintű techet,de érdekes módon más nem nagyon ment neki "legalábbis nem használta".Azóta bővült neki...
Semmiben nem volt kimondottan kitünő,genjutsu ááá esélytelen fel se bírja fogni,taijutsu ez sem a spec neki, fegyverek háát a kunai dobása sem vmi kiváló.Nem is tudm mi van még...

Na és most eltelt 2,5 év és még mindig ovodás szinten kell neki magyarázni,ami egyeseknek vicces másoknak pedig siralmas.Amikor a Futon-t tanulta.Kakashi szerencsére tudta,hogy nehéz a felfogó képessége...
Itachi ellen elkezdett azon gondolkodni,hogy ez az illúzió amiről Ero-Senin mesélt és itt megált neki a tudomány.

Na és itt jönnek a kedvenc ellentéteim.Mostmár okosan harcol,Rasengan,Futon R,KB(tekercsből tanult ahol gondolom nem egyszerűen van leirva) mindet gyorsan és szinte magától tanulta meg,de egy nyomorult dispell-t nem tud kinyögni,nem tudja felfogni amit komolyan magyaráznak neki,a chunin vizsgán egy vacak betűt nem volt képes leirni a lapra a nevén kívül igaz,hogy mások ügyesen "puskáztak",de neki az sem ment.Csak nem voltak olyan nehezek,hogy nem lehet egy betűt sem odaírni...

De még nincs késő,hogy egy normális ninja válljon belőle.Ha  akészítők is akarják... De az is lehet végig megmarad ez a lassú,nehéz felfogó képessége és majd amikor Hokage lesz annyit se fog tudni elméletből mint egy chunin oktató...

Na mind1.Pontosan le se tudom írni amire gondolok.A lényeg,hogy szerintem ilyen szempontból a készítőknek kicsit érdekesre sikerült Naruto.Egyik oldalról buta másik oldalról meg egy genius.Alap dolgot nem képes megtanulni,de egy pusztító jutsut napok alatt.Alap dolgot nem képes felfogni miközben magyaráznak,de magától rájön olyan dolgokra amire még Kakashi sem(talán).Ez nekem annyira nem normális.
Jajj a fillerek alatt melyik karakter is volt aki egy rész alatt min három illúziót beszívott.hmm.taláán Naruto ?  :D

Itachi

Pff...Vicces.Arra volnék kíváncsi mirét mondja mindenki,hogy a Mangekyou Sharingan legyingítí.Amikor legutóbb legyengült akkor is az Amaterasu tól amit live eddig més senki nem látott ugye.Másrészet a MS al nem csak genjutsut lehet hanem elég destruktív doujusu technikákat is.Ne írjátok ilyen könnyen le Itachi t.Ha téynleg nyerni fognak akkor az is olyan lesz mint amikor Songoku lenyomja először Brolly t.gagyi.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

LuckyDingo

Hát Itachi nagy gondja, hogy az MSt sokat használja és kezd kiégni a szeme, és Itachi -MS+látás már elég gyengus /bár még mindig erős, bár nem tom hogy a sharingan előtt milyen volt a tudása : :hehe:/

Bishop

[spoiler]
Quote from: smash++ on 2007-04-28, 14:49:15
Először nem ezt akartam írni,de más talán roszabb lett volna.Vmi olyasmit akartam,hogy link,lusta,tudatlan,vagy nem is tudom mi illik a tudására.
Sajnos nálam ez tény.Én szeretem Naruto-t.De,hogy amikor elkezdősött a sorozat és már genin volt szó szerint sz@rt se tudott a többiekhez képest.Ja nem ment neki a Henge,ezen kívül egyedül a KB-t tanulta meg,de azt is azért mert ő a főhős.Megtanult egy junin szintű techet,de érdekes módon más nem nagyon ment neki "legalábbis nem használta".Azóta bővült neki...
Semmiben nem volt kimondottan kitünő,genjutsu ááá esélytelen fel se bírja fogni,taijutsu ez sem a spec neki, fegyverek háát a kunai dobása sem vmi kiváló.Nem is tudm mi van még...

Na és most eltelt 2,5 év és még mindig ovodás szinten kell neki magyarázni,ami egyeseknek vicces másoknak pedig siralmas.Amikor a Futon-t tanulta.Kakashi szerencsére tudta,hogy nehéz a felfogó képessége...
Itachi ellen elkezdett azon gondolkodni,hogy ez az illúzió amiről Ero-Senin mesélt és itt megált neki a tudomány.

Na és itt jönnek a kedvenc ellentéteim.Mostmár okosan harcol,Rasengan,Futon R,KB(tekercsből tanult ahol gondolom nem egyszerűen van leirva) mindet gyorsan és szinte magától tanulta meg,de egy nyomorult dispell-t nem tud kinyögni,nem tudja felfogni amit komolyan magyaráznak neki,a chunin vizsgán egy vacak betűt nem volt képes leirni a lapra a nevén kívül igaz,hogy mások ügyesen "puskáztak",de neki az sem ment.Csak nem voltak olyan nehezek,hogy nem lehet egy betűt sem odaírni...

De még nincs késő,hogy egy normális ninja válljon belőle.Ha  akészítők is akarják... De az is lehet végig megmarad ez a lassú,nehéz felfogó képessége és majd amikor Hokage lesz annyit se fog tudni elméletből mint egy chunin oktató...

Na mind1.Pontosan le se tudom írni amire gondolok.A lényeg,hogy szerintem ilyen szempontból a készítőknek kicsit érdekesre sikerült Naruto.Egyik oldalról buta másik oldalról meg egy genius.Alap dolgot nem képes megtanulni,de egy pusztító jutsut napok alatt.Alap dolgot nem képes felfogni miközben magyaráznak,de magától rájön olyan dolgokra amire még Kakashi sem(talán).Ez nekem annyira nem normális.
Jajj a fillerek alatt melyik karakter is volt aki egy rész alatt min három illúziót beszívott.hmm.taláán Naruto ?  :D
[/spoiler]
Négy szó. Naruto igenis sokat fejlődött! Most akartam valami hosszú magyarázatott írni, de csak vita lenne belőle , és a te elvárásaidat meg úgy se lehetne elérni :ejj: Mert neked az tetszenne ha Naruto mindenkit ilyen Sasuke coolsággal inézne el. Naruto nem ilyen és nincs vele semmi baj, nem mindenki lehet zseni. PLusz amire Naruto-nak soha nem volt szüksége hogy tudná (disspell, fuuton rasengan stb)  Na jó elfogult vagyok úgy mint te Sasuke-val vagy Itachi Itachi-val
no offense

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-04-28, 17:50:24
[spoiler]
Quote from: smash++ on 2007-04-28, 14:49:15

[/spoiler]
Négy szó. Naruto igenis sokat fejlődött! Most akartam valami hosszú magyarázatott írni, de csak vita lenne belőle , és a te elvárásaidat meg úgy se lehetne elérni :ejj: Mert neked az tetszenne ha Naruto mindenkit ilyen Sasuke coolsággal inézne el. Naruto nem ilyen és nincs vele semmi baj, nem mindenki lehet zseni. PLusz amire Naruto-nak soha nem volt szüksége hogy tudná (disspell, fuuton rasengan stb)  Na jó elfogult vagyok úgy mint te Sasuke-val vagy Itachi Itachi-val
no offense
Sztem smash++ jól írta le a helyzetet, tényleg fura ez a Naruto és a dispell alap jutsu, amit sztem szégyen nem tudni :D Főleg hogy egy genjutsus Ninja hazavágja Narutot seperc alatt /mondjuk akkor meg magával tett rosszat az a Ninja mert ha naruto beájul akkor Kyuubi előtör XD/
Mindenki elfogult :D Én például Akatsuki leader + Tobi fan vok :D /A főbb szereplők közül most Sasuke lehetne a kedvencem, csak csöppet nagy az arca :S -régebben gyűlöltem Sasukét, akkor Neji volt az ász -/

Bishop

Neji még most is ász :D Ez a disspell olyan mint hogy Ichigo nem tudja kontrolálni a reatsu-ját, még is lám túléli(mármint ha veszit nem a miatt :D )

Itachi

Ha Kishi tényleg kinyírja Itachi t akkor már csak Hidan ban reménykedhetek, ha viszont ő se lesz én nem nézem ezt a vackot többet.(és ofc nem is olvasom).

Bishop

Hát akkor már abba is hagyhatod mert 1 Hidan már ott fog lenni a föld alatt egy jóóó hosszú ideig ha csak Zetsu nem ette meg :D 2 A rosszak meg fognak halni, ergo Itachi is, akkor semmi be vészne SAsuke elhatározása. Arra meg e is számíts hogy lesz egy harc és egymás karjkaiba ugrannak mint két testvér(csak hogy ne gondoljon senki se roszra :muhahah:) megint csak Sasuke nem fog mehalni mert Sakura elé ugrik amikor Itachi támad :lul:

Itachi

Tudom,hog Itachi előbb utóbb le lesz győzve, de még korainak tartom...

LuckyDingo

Quote from: Itachi on 2007-04-28, 20:36:52
Sztem a mangában már nem korai, de ugye most azért senki se gondolja, hogy a többi akatsukis /Leader, Kékhajú, Kisame, Zetsu, Tobilol, Deidara és talán új kiegészítők Hidan és Kakuzu helyett/ majd ott hagyni fogják, hogy a Itachit elverjék :DMár pedig se a "Hebi" + se Kakashi Team nem képes győzedelmeskedni egy fullos Akatsuki ellen :D Az edigi Akatsukisok se adták könnyen magukat /bár a Hidan-Kakuzu fightokon már lehetett látni, hogy Kishinek írtak leveleket, hogy rohadtul elnyújtották a Sasori- Sakura fightot, szal berövidítette :P/
Engem már a Leader feje érdekel fullra :D /Mondjuk már páran összerakták és érdekes azokkal a piercingekkel :D/
Mellesleg egy fanarta egy rohadttehetséges fiatalembertől, aki Kishi szinten rajzol Narutot XD
Leader és a nr2

Meg egy Akatsuki flash.. nem FWA MIB

smash++

Quote from: Itachi on 2007-04-28, 20:36:52
Ehez én is csatlakozok.Én se tartom jónak ha most nekimennek és elintézik.Azért Kakashi is megszenvedett vele rendesen.Kurenai-t és Asumat már akkor megölték volna ha nincs Kakashi...
Van még Akatsuki tag ak mehet a levesbe.Deidara,"Kétszinű ember zabáló".

Hidan karaktere tetszett (kinézetre),de egyébként szerintem egy rakás túró.Hogy miért?Mennyenek már a fenébe...Halhatatlan,szétdarabolják és még él,megszerzi valaki vérét és a magán ejtett seb a másikat sebzi...Igazi FILLER karakter.Azért én a Naruto-ra olyan animeként tekintettem ami azért hordoz magában némi realitást,a summon állatok és a ninja techektől eltekintve.

Carfanatic: nincs vita.Nyugodtan kifejtjük a véleményünket.Engem érdekel a tied és nem sért,szóval nyugodtan...
"Naruto igen is sokat fejlődött".Ezt én is látom.Ha nem fejlődött volna lehet már nem is nézném :)

Én nem várok el túl sokat Naruto-tól.Sokat lehet,de túl sokat nem.Azért nem mind1,hogy a Bleach az Bleach nem pedig Ichigo.A Naruto meg Naruto,szóva ha már a főkari neve a cím azért az a minimum,hogy ne legyen már még mindig ilyen skizo a karakter.
Nem kell neki mindenben specnek lenni.De azért az alapokat jó lenne ha kitünően nyomná.Én mondom nekem csak az szúrja a szemem,hogy még mindig fennáll ez az ellentét.Jobban nem tudom leírni.Olyakat megtanul magától és csinál ami egy zsenihez méltó,de emelett nem bir megtanulni egy alap jutsut ami a genjutsu ellen alap kontra.Még,hogy nincs rá szüksége??!!Bazi nagy szerncséje,hogy a készítők nem akarták őt beégetni korábban.Ha adtak volna Sasukenek egy kis genjutsu tudást sehol nem lenne és ez miért fontos,mert ő Sasuket "leakarta/ja győzni" vagy mi a szösz.Szeritnem a sharingan-nak meg mégiscsak fekszik a genjutsu...szóval nem ártana ha tudná miként is kell bánni egy ilyen "támadással".Vagy majd megint úgy jár mint a 30%os!!!!!!!!! Itachi ellen,nem a 100%-os a 30...
Szóval van neki egy igen nagy gyenge pontja és még véletlenül se gyúrt rá a 2,5 év alatt.Ja de mégis felfogta mit is jelent az a szó,hogy genjutsu,mert a filler alatt még azzal sem volt tisztában...ja és ez nem Naruto hibája,hanem a készítőé.
Komolyan azt mondod,hogy Naruto jó így ahogy van?Háát ha szvazni kéne Konoha-ban és a jelenlegi Naruto(szellemileg,felfogás,tudás,ect) 28-35 évesen,nem biztos hogy megválasztanám Hokagenek.Akkor már inkább Shikamaru vagy Neji...

Más.A legrémesebb Konohamaru...Ugye nem a KB volt az amikor bemutatta a Sexi Jutsu 2-őt?!Mert ha igen akkor már rossz,mi a fenének egy Naruto2 aki ilyen [spoiler]/----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/[/spoiler]messzi van Narutotól.Már az elején se kedveltem...

Itachi

Én már leírtam a véleményem gyszer a Naruto ról.meglehetősen öteltteln, plágiumon alapszik amiben itt ott van némi eredetiség.Már az,hogy a suttyó Kishimoto a ki t chakra nak nevezi ami ugye egy kapitális baromság.Ráadásul Kakashi t egy az egyben Rikimaru ról mintázta a Tenchuból,könyörgöm még a Rikimaru által a Tenchu 3 ban hazsnált doujutsu t is lemásolta Shringan néven ami "érdekes" módon pont Kakashi vágással megbélyegzett arcoldalán van.A Bleach ilyen szempontból sokkal eredetibb.Persze jó is a Naruto mert vannak benne egyéniségek és őszintén szólva mindenkit szeretek Naruto n kívül.

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-28, 21:20:35
Engem már a Leader feje érdekel fullra :D /Mondjuk már páran összerakták és érdekes azokkal a piercingekkel :D/
Mellesleg egy fanarta egy rohadttehetséges fiatalembertől, aki Kishi szinten rajzol Narutot XD
Leader és a nr2
Jó lenne ha tényleg így nézne ki a csaj :jee:  és sztem a leader is hasonló lehet.
Meg egy Akatsuki flash.. nem FWA MIB
:lol:

Devian

hááát leader jól néz ki meg minden csak már rég enma ktuális emrt szürke a szeme .... csaj no koment azt se tudom kiaz xD

KeLa

Quote from: Devian on 2007-04-29, 19:15:46
hááát leader jól néz ki meg minden csak már rég enma ktuális emrt szürke a szeme .... csaj no koment azt se tudom kiaz xD
Mi az h nem tudod? :_piszka:

Ő másik tag a leaderen kívűl akit még nem láthattunk... :3x3:    kiváncsian várom a felbukkanását :redface:

Bishop

én valami olyasmit hallotam hogy a yondi-nak volt régen a csapat társa mert nagyon hasonlítanak, bár ez gyorsan is el let vetve azon a néven hogy már elég konoha-s van az akatsuki-ban

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-29, 20:01:09
én valami olyasmit hallotam hogy a yondi-nak volt régen a csapat társa mert nagyon hasonlítanak, bár ez gyorsan is el let vetve azon a néven hogy már elég konoha-s van az akatsuki-ban
Na nee már :D.Yondinak?Akkor egy kicsit öregebnek kéne kinéznie,nem?De ugyebár azt se tudjuk,hogy néz ki,de a srác képe elég jó.

Ja azt már régen megakartam kérdezni.Valaki tudja mi van Rin-el?Kakashi régi csapattársa.Vagy elkerülte a figyelmemet vagy még nem is kaptunk róla infot.Kakashit megműtötte és azután semmi...

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-04-29, 20:26:52
Ja azt már régen megakartam kérdezni.Valaki tudja mi van Rin-el?Kakashi régi csapattársa.Vagy elkerülte a figyelmemet vagy még nem is kaptunk róla infot.Kakashit megműtötte és azután semmi...
"Rin's current whereabouts are unknown"

/leafninja.com/

Bishop

nem lenne anynira idős ha abból indulunk ki hogy Jiraiya tanytotta őket és még ő sem néz ki olyan örgenen, akkor Yondi semmi kép, de ah Jiraiya nem is jó példa akkor Tsunade, szóval annyira nem öreg

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-04-29, 20:51:13
akkor Tsunade, szóval annyira nem öreg
Jah mert ő annyira fiatal mi? :D Az csak látszat... ;)

LuckyDingo

Én úgy emlékszem hogy Rin meghalt.. legalább is mintha kakashi egyszer mondta volna, hogy minden csapattársa meghalt..
Az akatsukiban ki a Konohás? :D Itachi + Tobi nem? :D /bár Tobi még nem tuti, de valszeg :P/

chilip

miből gondoljátok, hogy tobi az?

KeLa

Quote from: chilip on 2007-04-29, 23:57:34
miből gondoljátok, hogy tobi az?
Csak egy lehetőség, h ő talán Obito... de sztem sem ő lesz az.
Azért gondolják, mert a lyuk a maszkon azon az oldalon van amelyik szeme megmaradt, a másik meg h az Obito-ból ki lehet hozni a Tobi-t.

LuckyDingo

Végül is nem tuti hogy Obito meghalt :D Lehet, hogy Zetsu rátalált, és összerakta valahogy :D

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-30, 01:17:16
Végül is nem tuti hogy Obito meghalt :D Lehet, hogy Zetsu rátalált, és összerakta valahogy :D
Megrágta és kisz*rta, mi? :muhahah:

Bishop

plusz ott volt Oro is még ha ő már nem az

Tsunade lehet csak a látszatra fiatal de enyni erővel egy 30 éves nő is nézhet ki úgy mint az a képen

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-30, 02:30:49
plusz ott volt Oro is még ha ő már nem az

Tsunade lehet csak a látszatra fiatal de enyni erővel egy 30 éves nő is nézhet ki úgy mint az a képen

Háát.
Szerintem midkettőt buktad ;)
Tsunade igenis nem fiatal ("idős"),vagyis "nem oylan szép a bőre" mint ahogy mutatja és még ki tudja mik nem teljesen igaziak :D.Amikor Naruto-t meggyógyította Oro elleni küzdelem után,elfogyott a chakra-ja vagy vmi ilyesmi és akkor nem tudta fenntartani 30 éves kinézetét.
Oro meg már nem is tudom hanyadik tetsben volt 3-4,szóval az sem az igazi kinézete neki :)

Tényleg mondott olyat Kakashi,hogy mindenki meghalt aki közel állt hozzá.

Tobi lehet,hogy Obito,én csak azért mondom,mert láttam egy képet amin Kakashival van rajta <-na jó tudom ez nem nagyon állja meg a helyét mint bizonyíték vagy érv.De elég meghitten ültek egymás mellett :)
De az is érekes,hogy nem temette el Kakashi végülis legjobb baátja volt<-ha ő Obito.Szóval érdekes...