Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-07-17, 13:47:22
Egy pillanatra az hittem, hogy az a rajz, kicsit meglepődtem. :rolleyes:

Majd a rajzot valakivel egyszer lefényképeztetem és majd belinkelem. ;)

Member

Nah, egy újabb próbálkozás: 15. Borító
Ezt a képet már vmiért rohadtul meg akartam csinálni és nem bírtam ki. Tudom, hogy rengeteg javítanivaló van rajta (ha egy olyan csajt akarok rajzolni, aki max 35 kiló, azért nem árt, ha tudom, az hogy néz ki; pontosabb színezés a békalencséknél stb.), de jelenleg nagyon nincs kedvem nekiesni megint.

(Azok ketten a kép alján azért egyformák, mert a sztori szempontjából fontos, hogy azok legyenek ;))

Solid Snake

Too small boobs.  :__devil:

De amúgy jó az. ;)

Member

Quote from: Solid Snake on 2007-07-30, 18:53:10
Még azt a 35-öt is hordja ott, nem igaz? :muhahah:
(Egyetlen karinak adtam fanservice testet, de arról nincs színes kép :rolleyes: )
QuoteDe amúgy jó az. ;)
Kössz szépen. :)
És én marha elfelejtettem kipróbálni (lenyúlni?) yaone vizes módszerét. :bruhuhu:

Gregory

Quote from: Solid Snake on 2007-07-30, 18:53:10
Delicious Flat Chest ;)
Egyébként jó lett, grat hozzá  :appl:

Soldier

Hát izé ezt a napot is megértem: en rajzoltam  :eek: Valmit leszögezek az elejen ,soha semilyen körülmenyek közt nem rajzoltams semmit (rajz ora nem szamit mert a tanar olvasott orán :lul:) , es ugy erzem 2. osztalyban elkövetett rajzaim a géppuskas palcika emberkel nem igazan nevezhetöek rajznak ^^ pedig azok votlak az elsök/utolsok. Nah de most ramjött .. jöhet akarmilyenkököemény kritika-az nem baj- csak hangosan nevetni nem ér ,please :redface:

my First
my Second

Member

Idézném azt ami a neved alatt van: "Try your best", és gyakorolj sokat. :)
Remélem, hogy a második nem Ruffy akart lenni. :haha:

Soldier

Quote from: Member on 2007-08-01, 19:49:09
Remélem, hogy a második nem Ruffy akart lenni. :haha:
Idézném azt ami a neved alatt van: "Try your best", és gyakorolj sokat. :)

nem , csak rajzoltam vmit ;) okey , majd megprobalok :redface:

Solid Snake

Quote from: Soldier on 2007-08-01, 19:46:11
my First
my Second

"This is a beginning of a beautiful friendship handworkskill."  :lazza:

Annyit mondhatok és kívánhatok: Gambatte!  :appl:

Meske

Hát izé ezt a napot is megértem: en rajzoltam  :eek: Valmit leszögezek az elejen ,soha semilyen körülmenyek közt nem rajzoltams semmit (rajz ora nem szamit mert a tanar olvasott orán :lul:) , es ugy erzem 2. osztalyban elkövetett rajzaim a géppuskas palcika emberkel nem igazan nevezhetöek rajznak ^^ pedig azok votlak az elsök/utolsok. Nah de most ramjött .. jöhet akarmilyenkököemény kritika-az nem baj- csak hangosan nevetni nem ér ,please :redface:

my First
my Second
Szerintem első próbálkozáshoz képest nagyon is jól sikerült rajzok lettek! ;) A második kép nekem különösen tetszik! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kazenokizu

Annyira kedvet kaptam a rajzoláshoz, mikor húgomat néztem, ahogy dolgozik (ő legalább tényleg tud is rajzolni, ellentétben velem :D ), hogy alkottam egy kicsit délután.

Íme a végeredmény.

(Sajnos jobb minőséget jelenleg nem tudok produkálni, mert a szkenner romokban hever, digifényképezőm meg nincs. ^^')

Ja, és azért ilyen nyomi, mert
1. magamtól rajzoltam
2. hugi a lehető legelhasználtabb csőtollát volt hajlandó csak kölcsönadni, ami hol fogott, hol nem

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Soldier

Quote from: Meske on 2007-08-02, 19:16:22
..
my First
my Second
Szerintem első próbálkozáshoz képest nagyon is jól sikerült rajzok lettek! ;) A második kép nekem különösen tetszik! :)

ty˘˘

Quote from: Kazenokizu on 2007-08-02, 21:20:48
Annyira kedvet kaptam a rajzoláshoz, mikor húgomat néztem, ahogy dolgozik (ő legalább tényleg tud is rajzolni, ellentétben velem :D ), hogy alkottam egy kicsit délután.

Íme a végeredmény.

(Sajnos jobb minőséget jelenleg nem tudok produkálni, mert a szkenner romokban hever, digifényképezőm meg nincs. ^^')

Ja, és azért ilyen nyomi, mert
1. magamtól rajzoltam
2. hugi a lehető legelhasználtabb csőtollát volt hajlandó csak kölcsönadni, ami hol fogott, hol nem

nekem tetszik grat :redface:

Member

Szerintem jó, csak elnyúlt kicsit nyakilag.

yaone

ja
majdnem kihagytam
mivel itt valaki szerint én egyszerűen egy beképzelt  liba vagyok, megkímélnék mindenkit a további beképzeltségemtől
bocs a rajzokért meg minden. nem teszek fel többet , mert úgylátom h zavaró

Kazenokizu

Lemaradtunk vmiről?  :eek:
Ne csináld már, messze a te képeid a legjobbak itt! :jee: :haha:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

yaone, ennyire hülye te sem lehetsz, ez a kettőnk vitája, ne aggasd rá a fórumra. Vagy őszintén, tényleg ennyire tartod az ittenieket?

Fazék

Quote from: yaone on 2007-08-03, 23:38:56
ja
majdnem kihagytam
mivel itt valaki szerint én egyszerűen egy beképzelt  liba vagyok, megkímélnék mindenkit a további beképzeltségemtől
bocs a rajzokért meg minden. nem teszek fel többet , mert úgylátom h zavaró

hát ha bármi ilyesmi esetleg tényleg meg is történt, sztem ne törődj vele, marhajó volt az a két kép, amit láttam tőled! a te képeid miatt voltam hajlandó benézni ebbe a topic-ba először a fórum történetében  kb :haha: (pl Member képeitől (sorry :D) a frász kerülget :__devil: :haha:)
annyira nem értem, amikor egyes emberek csak azért távoznak a fórumról, mert néhányan bunkók vele. tedd simán ignore-ra azokat akik zavarnak és onnantól nem kell olvasnod a hülyeségeiket ;)

Member

Jó, akkor a történet, mielőtt félreértések történnének:
[spoiler]Volt egy javaslatom, hogy egyszer csinálhatna egy lolis vagy faszis képet, mert mindig csak érett nőket rajzol. Ma kaptam választ, hogy csinál egyet a megfelelő ellenszolgáltatásért. Rákérdeztem, hogy nem-e pofátlanság képért pénzt kérni, a másik meg, hogy rajztippet adtam, nem megrendelést. Innen meg eljutottunk oda, hogy neki mennyi meló egy kép, én meg mondtam, hogy a kezdőknek is van az ugyanennyi és nem örülök neki, hogyha valaki még a rajzban is ennyire anyagias és nem csak neki nehéz ennyire összeszedni a felszerelésre a pénzt. Onnan durvult el egy kicsit a dolog.[/spoiler]
Előferdül az ilyesmi. Nem kell itt hattyúdalt játszani, felőlem kölcsönösen ignore-ra tehetjük egymást, aztán élhet mindenki boldogan.

FAZÉK: Ha a frász kerülget, akkor az egyik célomat máris elértem. :D

yaone

:_off:
direkt nem írtam a neved, úgyhogy ne csináld a feszkót. nem miattad írtam, úgyhogy pláne ne csináld . nah akkor ki az ennyire hülye?
és pls ne puhítsd a dolgokat mert nekem nem így írtál , és ezt te is tod
fazék  : komolyan elveszi az ember kedvét. és sajnos sok helyen  megy ez
nem ezért linkelgetek ,de ha ennyire zavaró akkor legfeljebb nem linkelgetek, csak gondoltam leírom miért

Soldier

Quote from: yaone on 2007-08-04, 00:31:07

de ha ennyire zavaró akkor legfeljebb nem linkelgetek, csak gondoltam leírom miért

hm tum semmi közöm hozza de itt ilyet senki nem irt o.O

Fazék te meg nezd a topicot ;)  ez nem tipp volt :P

Member

:_off: (Holnapra úgyis törli egy felfedezőbb kedvű modi, végülis remélem)
Már bocs, de a
Quotevalaki szerint én egyszerűen egy beképzelt  liba vagyok, megkímélnék mindenkit a további beképzeltségemtől
jellegű mondatokat nem szeretem, főleg, mert nem ezt mondtam, max hozzáképzelted, és nem szeretem, ha levalakiznek és indult a találgatás, hogy ki bánthatta meg "szegény" leányt.

yaone

Quote from: Member on 2007-08-04, 00:47:51
:_off: (Holnapra úgyis törli egy felfedezőbb kedvű modi, végülis remélem)
Már bocs, de a
jellegű mondatokat nem szeretem, főleg, mert nem ezt mondtam, max hozzáképzelted, és nem szeretem, ha levalakiznek és indult a találgatás, hogy ki bánthatta meg "szegény" leányt.
jah az jó ötlet ^^
látom nem veszed az iróniát még mindig  :D

Selmo

Átvonultok az offba vagy bezárjam a topicot fél napra?
Amúgy 1 ember miatt tényleg nem éri meg elmenni, ignore és kész, persze tudom, ez nem ilyen egyszerű. :redface:

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Quote from: Selmo on 2007-08-04, 01:06:32
Átvonultok az offba vagy bezárjam a topicot fél napra?
Végülis témába vágó okok miatt megy a vita. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kazenokizu

Alkottam kicsit este. Rajz kézzel, utómunkálat Photoshoppal.

minuszmiki

Soldier

Quote from: Kazenokizu on 2007-08-07, 01:32:50

grat grat   :cool:

Member

Quote from: Kazenokizu on 2007-08-07, 01:32:50
Aranyos, de sokkal kíváncsibb lettem volna egy full kézi rajzra.

Eberinu

Unalom űzésként...
Satyrs

Soldier

MyThird/MyThird

Harmadik Művem?!
egyiken csak latszik vmi ,azert tettem fel 2-t mert a vaku nagyon kiszedet nem 1 halványabb vonalat.. tudom nem vmi mestermü de nekem tetszik :redface: