Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Moloko

QuoteOriginally posted by ElfWarrior
Bécs_Baldy
na végre egy normális kép Baldyról :D

Eleanor

"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Ramiz

Nagyon titokzatos...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

QuoteOriginally posted by Ramiz
Nagyon titokzatos...

Inkább félelmetes (pozitív értelemben! :D )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Baldy

QuoteOriginally posted by Angel
na végre egy normális kép Baldyról :D

Köszönöm szépen a véleményezést :)
Majd akkor küldök még pár hasonlót a közeljövőben magamról :D
De csak azért, hoyg szenvedjetek a látványtól :bsd:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moloko

QuoteOriginally posted by Baldy
Köszönöm szépen a véleményezést :)
Majd akkor küldök még pár hasonlót a közeljövőben magamról :D
De csak azért, hoyg szenvedjetek a látványtól :bsd:
ne félj, ez nem fog megtörténni :p

ignus

ne félj, ez nem fog megtörténni :p

Na várj csak... Most aztán csinál olyan képeket magáról.... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

QuoteOriginally posted by ignus
Na várj csak... Most aztán csinál olyan képeket magáról.... :hopp:
de azt mondta hogy ahhoz hasonlót küld mint amit véleményeztem, azzal rosszul nem járhatunk :D
na majd meglátjuk :D

Baldy

de azt mondta hogy ahhoz hasonlót küld mint amit véleményeztem, azzal rosszul nem járhatunk :D
na majd meglátjuk :D

Nno ime a beígért kép :)
Mázlitok, hogy épp elvittem ma a munkahelyemre a gépet, igy tényleg le tudtam magam fényképeztetni, hála ElfWarrior ötletének és segitségének :)

Nesztek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ElfWarrior

Mázlitok, hogy épp elvittem ma a munkahelyemre a gépet, igy tényleg le tudtam magam fényképeztetni, hála ElfWarrior ötletének és segitségének :)

És megkérdezted másikat a képen a személyiségi jogait érintő cseleketedről? :D

Egyébként sajna, elég rossz lettek a fények, mert már siettünk.

Meg a rólam készültet is kirakhatnád, ha gondolod, a rab madár címmel. :D
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Moloko

baka :D
normális képről volt szó :)
(jaa, vagy te ilyen vagy normálisan...? :))

Ramiz

A bécsi képen még normálisabb... :rolleyes: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Michi

Nyah,ilyen voltam kb. 5-6 hónapos terhesen.
All those beautiful people
I want to have them all
All those porcelain models
If only i could make them fall

ignus

QuoteOriginally posted by Michi
Nyah,ilyen voltam kb. 5-6 hónapos terhesen.

Édes.. Bár a kalap eltakarja a fél arcod... :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

baka :D
normális képről volt szó :)
(jaa, vagy te ilyen vagy normálisan...? :))

Én???
Normális? Elég érdekes feltevés, bár nem egy rossz gondolat, lehet, hogy ki kéne próbálni :D
ElfWarrior: oksa, felrakom, amint rájövök, melyik az a kép :)

Shock12

Saori festés közepette ^^''l !

ElfWarrior

Én???
Normális? Elég érdekes feltevés, bár nem egy rossz gondolat, lehet, hogy ki kéne próbálni :D
ElfWarrior: oksa, felrakom, amint rájövök, melyik az a kép :)

Ha jól emlékszem, egy készült, de ha így többet mond épp "munka közben" voltam lekapva.
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Bruce

Végignéztem a topicot. Jók a képek! Majd ha lesz jó scanner a közelben (mer' a koleszé tegnap este bekrepált) én is küldök egyet...
megjegyzés: a képek alapján minimum három év szigorított. És ez nem(csak) magánvélemény :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Tiaro

Na elvileg nemsokára megkapok pár képet, amit vagy egy hónapja csináltunk bulin... vagy nem. :) Ha igen, felrakom. Azóta volt egy szikszói buli, de ott nem sikerültek valami jó képek...:rolleyes:

(megjegyzés: a borospince-bulinak is megvan a maga hangulata, csak nem biztos h az ember később szívesen emlékszik vissza rá. :zen: )
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Ramiz

Kapcsolódó: épp most találtam egy jó kis ándergránd Óbester borozót a Keletinél. Zsíros kenyér: 80.-, házi bajor jellegű főzött sör 150.- pohár... :hopp:

U.I.: Alattam levőre reagálás: Igenis van annyira kapcsolódó, mint a te borospincéd! :hehe:

Tiaro

:_off:

Eddig a legviccesebb két italajánlót Miskolcon láttam. Az egyik a Randevúban: Hiretelen Halál 700 ft./koktél :D
A másik valami eldugott kis lyukban: Pista bácsi Whiskyje, 150 ft/5 cent. :rolleyes:

Moloko

itt egy kicsit cosplay hatású képecske szokás szerint tükörből, és már megint nem látszik a fele, de sebaj, a lényeg rajta van :)

Shock12

itt egy kicsit cosplay hatású képecske szokás szerint tükörből, és már megint nem látszik a fele, de sebaj, a lényeg rajta van :)
Hm... igen... a lényeg az látszik... :) !

Saori

Tökjó :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

QuoteOriginally posted by Saori
Tökjó :D
köszönöm :)
(ha ezt már egy lány is mondja, akkor tuti hogy semmi baj sincs a képpel :D)

Xaga

Tetszik :D

Saori

Shock 98ban EuroDisneyben :) Élete első hullámvasútján... :)

alternative...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tiaro

Az Angel-féle kép tényleg nagyon komoly. Shock már megint fején találta a szöget, a lényeg a lényeg... :D

A róla készült kép ről csak ennyit: :lol:
Mondjuk én is tuti hasonló fejet vágnék... de még sose voltam Disneylandben... :beken:

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Az Angel-féle kép tényleg nagyon komoly. Shock már megint fején találta a szöget, a lényeg a lényeg... :D
komolyan, sose tudom hogy nálatok mi a lényeg.... :confused: :confused: milyen lényeg?

ignus

komolyan, sose tudom hogy nálatok mi a lényeg.... :confused: :confused: milyen lényeg?

Hát nálam az arc az elsődleges... :D