Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Chronos
Mi van velem? :D

CHRONOS

:p :p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Chronos

Jóvanna, tudom hogy hülye poén volt...:p :p

CHRONOS

Baldy

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Milyen szinthez? Mikor szórakozok nem foglalkozok azzal, hogy mit fognak rólam gondolni és úgy érzem magam és teszek, ahogy éppen szeretnék. Nem kell ezt szintekben mérni. Mert én meg biztos nem csinálok olyan dolgokat mint te. De akkor itt van két teljesen átlagos kép rólam:

egyes számú jelölt
kettes számú (háttér)

Hmmm. Ha ilyen egy átlagos, akkor milyen egy nagyon bulizós? :)
Amugy a tényleg fölösleges kérdés: Seph: mikor voltál te normális? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Eleanor

QuoteOriginally posted by Baldy

Ui.: de nem hittem volna Eleanor, hogy tényleg megtartod ezt a képet :) Lehet, hogy tényleg lesz valami abból a randiból? :D

Ne is reménykedj  :p :p :p :D
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

ignus

felraktam két képet, ki is linkelem... Nem vagyok lusta... viszont álmos igen, majd holnap teszek még fel! Jó éjt!

Photo
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by Eleanor
Ne is reménykedj  :p :p :p :D

Nem teszem, csak te mutatsz rá jeleket :)
Féltékenységi roham szombatom, és hogy a félmeztelen képemet megtartottad eddig :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Sephiroth

Beraktam már egy bulifotót. Előre szólok, hogy..... Inkább nem szólok semmit. Nézétek meg, de nem válalom a felelőséget.

Itten van:

Én valójában teljesen normális vagyok. Persze a fotók nem ezt igazolják, de egy teljesen komoly ember vagyok. Kik találkoztak velem, azon az egy meeten amin fenn voltam, azok szerintem  aláírják. (Már előre mentegetőzök a kép miat):rolleyes:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

ignus

Beraktam már egy bulifotót. Előre szólok, hogy..... Inkább nem szólok semmit. Nézétek meg, de nem válalom a felelőséget.

Itten van:

Én valójában teljesen normális vagyok. Persze a fotók nem ezt igazolják, de egy teljesen komoly ember vagyok. Kik találkoztak velem, azon az egy meeten amin fenn voltam, azok szerintem  aláírják. (Már előre mentegetőzök a kép miat):rolleyes:

Hmm... mit is mondjak? :D "édes" :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Ramiz

Kezd eldurvulni az az önarcképek topic... :D :hehe:

UI: Élőben Sephiroth tényleg értelmesebb! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Itten van:

Nem semmi egy kép, az már egyszer biztos :D
Kemény.... A végén odaáig jutunk bulis fotókban, hogy nyithatunk egy akt szekciot :D:D:D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
felraktam két képet, ki is linkelem... Nem vagyok lusta... viszont álmos igen, majd holnap teszek még fel! Jó éjt!

Photo

És ezt mér nem a megfelelő szekcióba raktad? :rolleyes: :p :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Shadowolf
És ezt mér nem a megfelelő szekcióba raktad? :rolleyes: :p :D

Szerintem ez most mindegy :)

noriko

Photo

Sugárzik arcotokról az öröm...:p  ilyen jó volt Egyiptomban?;)
najó, nem cikizlek, jó képek :)  a második különösen szórakoztató:D  ilyen helyzetben lehet jókis napszúrást kapni, ha véletlenül ottfelejtik az embert..:p
"I wish I could, but I don't want to."

ignus

QuoteOriginally posted by noriko
Sugárzik arcotokról az öröm...:p  ilyen jó volt Egyiptomban?;)
najó, nem cikizlek, jó képek :)  a második különösen szórakoztató:D  ilyen helyzetben lehet jókis napszúrást kapni, ha véletlenül ottfelejtik az embert..:p

Hát azért nem volt olyan jó 45 (!) fokban arra várni hogy végre lefényképezzenek normálisan. Ugyanis a német csoport tagjai kizárólag egyesével, elöttünk voltak képesek elhaladni...

Nyomtam be mégegy képet...
hopp!

Baldy

Hát azért nem volt olyan jó 45 (!) fokban arra várni hogy végre lefényképezzenek normálisan. Ugyanis a német csoport tagjai kizárólag egyesével, elöttünk voltak képesek elhaladni...

Nyomtam be mégegy képet...
hopp!

Még a Terminátornak is barátságosabb a képe, mint neked a fényképeken :D Vagy megint ecetet ittál? :D

Moloko

érdekes kép a háttérben ismerős arcokkal...
még egy kép
--
ha baj hogy felraktam csak szóljatok és törlöm!

ignus

Baldy az első képen bealvás elött?
Elf me gnagyon haragudott valakire! :D

Angel: :cool:

Moloko

Baldy az első képen bealvás elött?

Angel: :cool:
erre mondják hogy aki keres az talál :D

ElfWarrior

Csak éppen nem olyan volt a zene, hogy tudtam volna rá táncolni, és az idegesíteni szokott (mert szeretek dance-elni :D).
De lehet, hogy csak épp a lányok sikítoztak. :ejj: :hehe:

EDIT:A képek tőlem maradhatnak, csak elég  f o s  minőségűek. És nem is adják vissza azt a jó hangulatot. :)
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Baldy

QuoteOriginally posted by Angel
érdekes kép a háttérben ismerős arcokkal...
még egy kép
--
ha baj hogy felraktam csak szóljatok és törlöm!

Huuuuuu de lebuktunk! :D
Amugy tudnék még képeket adni, amin rajta vagyunk, de gondoltam kiméllek benneteket :D
Amugy a bealvás oka részemről: 12 óra munka egy huzamban, ami ráadásul dögunalmas volt :) És a képekben tényleg az a rossz, hogy az oltári jó hangulatot nem tudja visszaadni :)
Következő alkalommal gyertek el ti is :) Nagyon megéri :)

Moloko

postoltam néhány képet egy tegnapi buliról az
önarcképekhez .

Baldy

postoltam néhány képet egy tegnapi buliról az
önarcképekhez .

Aranyos, főleg a beterpeszős csajszival az egyiken :)
Meg látom nagyon hamar rászoktál a zsiroskennyére (látszik is rajtad :D:D:D) És látom a szivás is jól megy neked :hehe: Mi is volt az? Vizipipa? :)

Moloko

Mi is volt az? Vizipipa? :)
az, de odaírtam a kép alá... :rolleyes:

Sephiroth

Angel kommenteiből egy szót sem értettem sajna:( . Én angolba vagyok inkább otthon. Viszont itt van néhány klipecske. Jó sok egymást követő képekből állnak. És természetesen a mi brigádunk az ami rajta leledzik.

Need For Speed - Undersnow
Impossible Matrix In Black
Mortal Kombat
Káosz PC

Vigyázatok a legkisebb file 38 MB. Néhánynak elég rossz a minősége, de azért megnézhető.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

dizzy

Angel kommenteiből egy szót sem értettem sajna:( . Én angolba vagyok inkább otthon. Viszont itt van néhány klipecske. Jó sok egymást követő képekből állnak. És természetesen a mi brigádunk az ami rajta leledzik.

Need For Speed - Undersnow
Impossible Matrix In Black
Mortal Kombat
Káosz PC

Vigyázatok a legkisebb file 38 MB. Néhánynak elég rossz a minősége, de azért megnézhető.

"nyugi, mi csak az orosházi libamájpástétomért jöttünk"
Hát ez nagyon jó volt, van még más is, aki emlékszik ilyen "régi" reklámokra?
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

dizzy

Káosz PC

Azért a winyót baltával szétküldeni nagyon durva volt!
Még akkor is, ha előtte meg volt Particion Magicelve :)
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

noriko

:rotflol: :hahaha: :lol: :D :teccik:
igaz, várni kellett míg betöltötte magát, de megérte!!:D
kedvencem az Impossible Matrix in Black:D
és íme egy kis ízelítő a Káosz PC-ből...: :comp:
"I wish I could, but I don't want to."

Baldy

az, de odaírtam a kép alá... :rolleyes:

Jóvanna!
De nem tudtam, hogy ennyire megy neked a szivás ;)

Moloko

Jóvanna!
De nem tudtam, hogy ennyire megy neked a szivás ;)
Baldy drága, ha nem tudnám hogy ilyen vagy úgy megsértődnék, hogy az életben nem látnál többet :)
úgyhogy a többi fórumozóra való tekintettel (meg az én tudatalattimra) légyszives fogd vissza egy picit az ilyen jellegű megjegyzéseidet! :D
(átmentem moderátorba...)

Baldy

Baldy drága, ha nem tudnám hogy ilyen vagy úgy megsértődnék, hogy az életben nem látnál többet :)
úgyhogy a többi fórumozóra való tekintettel (meg az én tudatalattimra) légyszives fogd vissza egy picit az ilyen jellegű megjegyzéseidet! :D
(átmentem moderátorba...)

Nem tudom miért, de ugy érzem, mintha haragudnál rám egy picit :) De ha tényleg igy van: gomen! :)