Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Tiaro
Nemrég volt szerencsém megtekinteni a Jay és néma Bob visszavág című alkotást. Mindenkinek ajánlani tudom, én folyamatosan fuldokolva röhögtem rajta, bár lehet hogy ebbe belejátszik a kissé rendhagyó humorérzékem is... :p

Nekem már majdnem megvan Kevin Smith (a rendezö és egyben Néma Bob) összes filmje! Én az összes filmét ajánlani tudom!

Értsd:
  • Shop-Show
  • Képtelen Képregény (Chasing Amy)
  • Dogma
  • És hát persze Jay és Néma Bob visszavág!

Az 1 kimaradt film pedig a Shop Stop (azaz The Clerks)... Bár a Suprnován láttam, még nem szedtem le.....

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Nagyon komoly sportesemény, nagyon komolytalan résztvevőkkel. :p :D
Mosmééé :D ... a mûsorvezetõkön kívül majdnem mindenki komolyan vette... :D

ElfWarrior

Nemrég volt szerencsém megtekinteni a Jay és néma Bob visszavág című alkotást. Mindenkinek ajánlani tudom, én folyamatosan fuldokolva röhögtem rajta, bár lehet hogy ebbe belejátszik a kissé rendhagyó humorérzékem is... :p

Ja-ja, én kb 5x láttam, és én is csak ajánlani tudom. Kicsit odamondogatós humor, de nekem pont ez (is) jön be.
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by Shock12
Ez nem lol !! Ez egy igenis véresen komoly sportesemény !! Harcolni kell az Olimpiai sportággá avatásáért !! :D

Én arra az egy képre gondoltam, meg rögtön össze is kombináltam a filmmel.
Maga a sport szerintem is komoly, és támogatandó!
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

.Attila

QuoteOriginally posted by Shock12
A Wok eredetileg ugye Távol-Keleten fõzéshez használt öntöttvas (húzottacél)  edény (gondolom láttál már te is olyat)...

Én is inkább Bully-párti vagyok, de Raab is nagyon jó. A Manitu bocskora meg most újsággal együtt megvehető 1990 Ft-ért DVD-n, én biztos vásárló leszek :)

u.i.: Az a zárójelezés ott mit jelent? Hogy öntöttvas = húzottacél?

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
u.i.: Az a zárójelezés ott mit jelent? Hogy öntöttvas = húzottacél?
Dehogyis... hanem "vagy"... de késöbb elfelejtettem kivenni, mert rájöttem, hogy a zárójeles rész az badarság...

Kazador

Egyszer valahol bekapcsolódtam egy filmbe, amiben szerepeltek Jay és Néma Bob (bár nem főszereplőként). Egy bazi nagy áruházban játszódott - ez lenne a Chasing Amy ?
A másik 3-at láttam és meg is van...és tényleg nagyon jóó :D

Üdv.
Kazador

Shadowolf

Én is inkább Bully-párti vagyok, de Raab is nagyon jó. A Manitu bocskora meg most újsággal együtt megvehető 1990 Ft-ért DVD-n, én biztos vásárló leszek :)

Mi is az újság címe? :D Ja, és ez az eredeti, vagy az extralarge változat?

Itachi

Hahh, egy kis nosztalgia-hullám következik, ez itt ugyanis az 576. postom. Tartsunk öt perces néma csendet a kedvenc pc-újságom emlékére, aki elvérzett a vadkapitalista szabadverseny közben a profittal vívott harcban... :)
Az 576 Konzol viszont él és virul, mivel nem annak a kezében van aki elbaxta a PC st...:rolleyes: :p :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Az 576 Konzol viszont él és virul, mivel nem annak a kezében van aki elbaxta a PC st...:rolleyes: :p :zen:

A PC-s 576 a folyamatos főszerkesztő váltásnak esett áldozatul.
:( (legalábbis sztem)

.Attila

Mi is az újság címe? :D Ja, és ez az eredeti, vagy az extralarge változat?

:confused: Passz. Újságárúsnál amúgy is könnyen meg lehet találni.

Tiaro

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Nekem már majdnem megvan Kevin Smith (a rendezö és egyben Néma Bob) összes filmje! Én az összes filmét ajánlani tudom!

Asszem már tudom miket kell beszereztetnem a közeljövőben. A Shop-Showról még nem hallottam, a Dogmát és a KK-t viszont már többen ajánlották...
(Olyan lelkesen, hogy több részt már szinte fejből tudok idézni, pedig még egyszer se láttam :D )

Elfwarriror: nekem leginkább azon esett le az állam, hogy a hírességek, akiket egyfolytában szidtak, személyesen szerepeltek benne. Ez egy kicsit távol állt a róluk kialakított (nem túl pozitív) képtől... :rolleyes:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Itachi

A PC-s 576 a folyamatos főszerkesztő váltásnak esett áldozatul.
:( (legalábbis sztem)
Hmm én úgy tudom, hogy először az akinek mindig a kezében volt az xart el vmit ,mivel aztán Adam lett a főszerkesztő(akkor jött az a drasztikus külső változatás) Rá pár hónappal aztán becsődölt.. :rolleyes: :p :ejj:  :zen:

ElfWarrior

Elfwarriror: nekem leginkább azon esett le az állam, hogy a hírességek, akiket egyfolytában szidtak, személyesen szerepeltek benne. Ez egy kicsit távol állt a róluk kialakított (nem túl pozitív) képtől... :rolleyes:

Lehet, hogy én vagyok lelassulva, de melyik témára gondolsz?
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Tiaro

A Jay and Silent Bobra.
(Matt Damon, stb, már nem emlékszem...)

ElfWarrior

A Jay and Silent Bobra.
(Matt Damon, stb, már nem emlékszem...)
Én csak a visszavág-ot láttam, de abban is ez ment. :D
Esetleg a köv. meet-re el tudnád hozni? Előre is köszönöm.
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Tiaro

:hahaha:
Én is arra gondoltam, csak lusta voltam kiírni. Az első részét nem láttam, asszem az valami teljesen más néven futott.
Talán ez lenne a Shop-Show...? Majd SysOP megmondja... :p

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Hmm én úgy tudom, hogy először az akinek mindig a kezében volt az xart el vmit ,mivel aztán Adam lett a főszerkesztő(akkor jött az a drasztikus külső változatás) Rá pár hónappal aztán becsődölt.. :rolleyes: :p :ejj:  :zen:

Na én addigra már rég nem vettem a lapot. :rolleyes: Az uccsó szám ami megvan, a Max Payne-es (asszem 2000-res), amiben még Szjvc volt a főszerkesztő.

Itachi

Na én addigra már rég nem vettem a lapot. :rolleyes: Az uccsó szám ami megvan, a Max Payne-es (asszem 2000-res), amiben még Szjvc volt a főszerkesztő.
Jól tetted mivel azok már amolyan kiadás-csökkentett számok voltak....:p  Értsd:nagyon vékony és rossz minőségű lapok..Kevés kép..stb..:zen:

.Attila

Ajánlom figyelmetekbe a Cowboy Bebop DVD-t!

Westendes Media Markt-ban úgy fél 8 környékén még volt, az uccsóelőttit én hoztam el :hopp:

ami benne van: a film (meglepő módon), csak sokkal szebb ugyebár, szélesvásznú
extrák: koncept képek (összesen 112, ebből 40 karakter és 39 repcsik), természetesen beszélgetések a készítőkkel, a seiyuu-kkal, az opening és az ending music video-ként (azaz szöveg nélkül. csak zene és képek), trailer-ek, 4 sztoribord összehasonlítás (ez nemtommi, még nem néztem meg)

5990 Ft, szerintem nagyon megéri, és hát minél nagyobb érdeklődést mutatunk ugyebár anime DVD-k iránt, annál valószínűbb, hogy egyre többet hoznak be (ettől persze ****t még nem kell venni, de a Cowboy Bebop nagyon nem az)

.Attila

Lorenor, a tar.hu gondokkal küszködik, ezért nem látjuk az aláírásainkat. Reméljük csak átmeneti, gyors karbantartás.

Tiaro

Ajánlom figyelmetekbe a Cowboy Bebop DVD-t!

Westendes Media Markt-ban úgy fél 8 környékén még volt, az uccsóelőttit én hoztam el :hopp:

ami benne van: a film (meglepő módon), csak sokkal szebb ugyebár, szélesvásznú
extrák: koncept képek (összesen 112, ebből 40 karakter és 39 repcsik), természetesen beszélgetések a készítőkkel, a seiyuu-kkal, az opening és az ending music video-ként (azaz szöveg nélkül. csak zene és képek), trailer-ek, 4 sztoribord összehasonlítás (ez nemtommi, még nem néztem meg)

5990 Ft, szerintem nagyon megéri, és hát minél nagyobb érdeklődést mutatunk ugyebár anime DVD-k iránt, annál valószínűbb, hogy egyre többet hoznak be (ettől persze ****t még nem kell venni, de a Cowboy Bebop nagyon nem az)

Esküszöm megvenném, ha lenne egy nyamvadt DVD-lejátszóm.
Mind1, ami késik, az később jön... :rolleyes:

.Attila

Esküszöm megvenném, ha lenne egy nyamvadt DVD-lejátszóm.
Mind1, ami késik, az később jön... :rolleyes:

Nagyon bölcs :zen: :D

Gépben sincs DVD olvasó?

Itachi

Lorenor, a tar.hu gondokkal küszködik, ezért nem látjuk az aláírásainkat. Reméljük csak átmeneti, gyors karbantartás.
Köszi az informálást! :D :zen:

Tiaro

Nagyon bölcs :zen: :D

Gépben sincs DVD olvasó?

Sajnos nincs. Tudom, hogy nem lenne drága, de vhogy sosincs annyi felesleges lóvém... Meg amúgy se olyan vicces 15 colos monitoron filmet nézni, akkor már inkább összedobok egy asztalira valamikor a közel(?)jövőben... :rolleyes:

Ramiz

Jay és Néma tetszett, de Shop Show sokkal jobb, nagyon tetszett az a két fazon a tékában meg a boltban! SysOP! Honnan szedted le őket? Engem is érdekelnek a korábbi filmjei!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

Tudna nekem valaki esetleg egy oldalt ajánlani, ahol Japán üzleti életéről (úgy általában) vannak írások? (lehetőleg angolul) A :G -on már vagy fél órája kersgélek, de eddig egy normálisat sem találtam. :(

Xaga

Tudna nekem valaki esetleg egy oldalt ajánlani, ahol Japán üzleti életéről (úgy általában) vannak írások? (lehetőleg angolul) A :G -on már vagy fél órája kersgélek, de eddig egy normálisat sem találtam. :(

Fél óra édeskevés egy ilyen témánál. Nézd meg a
Japan-Guide oldalát hátha találsz vmit. Esetleg ez is kiinduló pont lehet.

Megtudhatnám miért kell????

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Ramiz
Jay és Néma tetszett, de Shop Show sokkal jobb, nagyon tetszett az a két fazon a tékában meg a boltban! SysOP! Honnan szedted le őket? Engem is érdekelnek a korábbi filmjei!

• A Shop Stop a Torrent hálózatról beszerezhetö volt egy ideje, csak én balf*sz nem szedtem le azonnal ( Suprnova )
  • A Shop Show az M1-en volt régebben
  • A Képtelen Képregényt DC-vel szedtem, szerintem még mindig megtalálható, lehet, hogy Chasing Amy néven
  • A Dogma a Házimozi magazin DVD melléklete volt tavaly év vége felé
  • A Jay én Néma Bob pedig havertól :) De biztos a DC-n is fenn van

.Attila

Én találomra beírtam valamit az url-be, és lőn csoda, talált:
Japan Today
Itt aztán válogathatsz, vannak hírek, business directory és egyebek.