Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: chilip on 2007-11-03, 14:12:30
Quote from: KeLa on 2007-11-03, 12:36:38
Quote from: chilip on 2007-11-03, 00:26:53
nem lesz naruto a héten...  :frown:
Én tudtam, és nem is vártam :smile:
hát ez engem k*rvára megnyugtat...
Attól még nem kell úgy kétségbe esni... ha nincs akkor nincs, majd lesz jövő héten ;)

Devian

Quote from: KeLa on 2007-11-03, 15:20:29
Quote from: chilip on 2007-11-03, 14:12:30
Quote from: KeLa on 2007-11-03, 12:36:38
Quote from: chilip on 2007-11-03, 00:26:53
nem lesz naruto a héten...  :frown:
Én tudtam, és nem is vártam :smile:
hát ez engem k*rvára megnyugtat...
Attól még nem kell úgy kétségbe esni... ha nincs akkor nincs, majd lesz jövő héten ;)

dehát az még 144 óra .. na mind1 annyira nem várom xD

Temari

Nem tehetek róla..de már naruto animét nem is nézek meguntam a shippudent.. és csak mangát olvasok..ami viszont irdatlan jó  :cool:
Amúgy nagyon tetszett a Pain-Jiraya story  :haha:

chilip

vannak azér jó pillanatai a shippudennek  :smile: (pl.: a 10 pupet vs. 100) csak az a baj hogy nagyon hullámzó, hol szar hol jó (sajnos negatív irányba többet mozog  :frown: ) , már csak megszokásból is nézem :) viszont ez a 2 csávesz, akiket Pein idézett, ezek nem voltak fent a titkos szobában, ahova szunyálni ment?  :confused:

Vejiita

Quote from: Temari on 2007-11-03, 21:58:24
Nem tehetek róla..de már naruto animét nem is nézek meguntam a shippudent.. és csak mangát olvasok..ami viszont irdatlan jó  :cool:
Amúgy nagyon tetszett a Pain-Jiraya story  :haha:

Teljesen megértelek. :tezsvir:

Én is már csak a remény miatt nézem azt a sz@r Shippuudent.

chilip

hát, naruto-nak kurva nagy powerup-al kell előrukkolni, hogy jirayat lepipálja... nagyon durván nyomja az öreg a 2 békával.

KeLa

377.

Sztem ez a két fickó a hengerben fekvők közül lehet, legalábbis azok között is volt egy dagi...

LuckyDingo

Sztem elég egyértelmű :D
[spoiler]Mind a 6 Pain :D És mindegyik test csak egy fajta ninja technikát tud, de a szemeik által össze vannak kapcsolva és ha valamit az egyik test nem tudna kivédeni, akkor ugrik amelyik arra van specelve. Ki van ez találva kéremszépen :D[/spoiler]

blackman

Quote from: LuckyDingo on 2007-11-10, 02:40:53
[spoiler]Mind a 6 Pain :D És mindegyik test csak egy fajta ninja technikát tud, de a szemeik által össze vannak kapcsolva és ha valamit az egyik test nem tudna kivédeni, akkor ugrik amelyik arra van specelve. Ki van ez találva kéremszépen :D[/spoiler]
Ja, de a két béka és Jiraiya se semmi.  :lol: Nem tudom milyen ellenfél kellene, hogy komolyan vegyék magukat, vagy hogy féljenek tőle.  :D

KeLa

Bah, így már világos... 6 test / 6 chakra típus / Sage of the Six Paths stb...
Viszont ha Rikudo tudta használni mindet egy testben, akkor Pein miért nem tudja :confused:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-11-10, 14:51:56
Bah, így már világos... 6 test / 6 chakra típus / Sage of the Six Paths stb...
Viszont ha Rikudo tudta használni mindet egy testben, akkor Pein miért nem tudja :confused:
Valószínű, hogy azért nem tudja, mert eddig így is boldogult, vagy szimplán nem képes rá valamiért :D De szerintem azért nem képest használni egy testben, hogy legyen egy mód, ahogy le lehet győzni. Elválasztják egymástól a testeket és külön győzik le őket. Legalább is én ezt csinálnám :)  De tényleg, ha Pain ilyen imba, akkor hogyhogy Tobi a vezér? Mit tudhat még, ami ennél is erősebb? :D

chilip

sztem az igazi Pein valahol máshol üldögél és parancsokat osztogat a 3-uknak :D egyébként érdekes chapter volt, remélem láthatjuk a spéci genjutsut működés közben

chilip

nah kövi chapterben kiderül hogy csinálja ezt Pein, [spoiler]azért Jiraya jó nagy árat fizetett, akkor kellett volna békázni, mikor mind a 6an ottvannak  :ejj:[/spoiler]

blackman

Sajnos Jiraiya most már biztos meg fog halni, fél kézzel nem hinném hogy sok jutsut tud csinálni. Azért kicsit furcsa, hogy egyetlen ütéstől így kikészült.

KeLa

Quote from: blackman on 2007-11-25, 01:33:24
Sajnos Jiraiya most már biztos meg fog halni, fél kézzel nem hinném hogy sok jutsut tud csinálni. Azért kicsit furcsa, hogy egyetlen ütéstől így kikészült.
Mindegy h milyen erős, ha 1x nem tudta kivédeni. Nagyott nézett, amikor megjelent a "Team Pain" :D

Devian

hát .. DEAD END

imádom a szapanoperás végeket

then your are !!!!!!!!!!! ............end

chilip

azért talán még elmenekülhet, summonhoz elég lehet csak vér és hogy lerakja a kezét, ha van elég esze, akkor ahogy bejött, ki is megy - békákon keresztül - vagy egy bazi nagyot idéz és az az országból is kiugrik :D

Bishop

Jiraiya nem halhat meg azután hogy elveszítette a karját,nem lenne értelme a keze elvesztésének akkkor. Száz hogy valahogy elszökik,legalább ad Narutonak egy újabb okot arra hogy erősebb legyen.
Amugy mennyire látszik hogy Pain erejét pont úgy csinálták hogy Naruto ellen legyen jó. Naruto majd KBzik és így mindegyik Paintől kap infot a KB által csak mint Painnek a Rinengan. Csak azt nem tom hogy Jiraiya miért nem volt képes ennyit megtenni végülis csak tud KBzni. Valoszínű hogy a Plot No Jutsu miatt már megint :lame:

LuckyDingo

Nem tudom.. a KB-k szerintem elég sok chakrát esznek és könnyen döglenek. Meg valszeg Pain átlátna a dolgon valahogy :)

smash++

Hmm... Erre mit lehet mondani?! "Ennyi..."
Azért elég durva,hogyha 1 kar  marad... Tsunade majd visszarak egy másikat a helyére :D
Nem akarok J temetést...

Bishop

KB sok chakra de nem 10ezret kellet volna csinálni mint Naruto. Ha már 2t csinál előrébb lett volna.

smash++

Quote from: Bishop on 2007-11-25, 22:17:55
KB sok chakra de nem 10ezret kellet volna csinálni mint Naruto. Ha már 2t csinál előrébb lett volna.
Nah jah.Amikor Kakashi Zabuza harc végén fáradtan csinált vagy 30-40et...
Azért tényleg érdekes,hogy ilyen szinten nem használja,de bezzeg Naruto-nak fasza tech...

asd5ster

végignéztem az anime eddigi összes részét...és az lenne a kérdésem hogy a mangát honnan kéne olvasni ??

chilip

Quote from: asd5ster on 2007-11-29, 20:48:17
végignéztem az anime eddigi összes részét...és az lenne a kérdésem hogy a mangát honnan kéne olvasni ??

286-tól (285-el volt ma vége)

asd5ster

asd5ster

inkább letöltöm a színeset :smile:

Devian

nemtom nekem a mangák mindíg jobban tetszettek fekete fehérben ...

LuckyDingo

Jó amnaga színesben ala Zarosaki, csak ott a gond, hogy messzi nem az egészet csinálták meg, hanem csak azt ami tetszett nekik :D Szal ha mangázni szeretnél, akkor legtöbbször fekete-fehérrel kő beérni :D

chilip

GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, alig történt valami, megint "nagy találkozások" chapter [spoiler]naruto és bandája - tobi , sasuke - itachi , kisame - team snake[/spoiler] semmi fight, na majd következőben...