Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Chronos

Gondolom, hogy csak áprilisi tréfa, de én ezen nem tudtam nevetni:
Quote* Now talking in #animestars
* Topic is 'http://sjtrunks.freeweb.hu (a nyári táborról infó és jelentkezés)'' I A taliról képek: http://animestars.animehq.hu/letolt/040328bySlayn/  http://hirdetes.animehq.hu/irc/animestars.html |Jövo hónapban megszunik a usteam, az operátorok üzenik, hogy mindenki addig töltsön, amíg lehet!! :('
Ja, mielőtt még valaki elkezdené, hogy én voltam az animestarson, akkor ki kell ábrándítsam, mert egy haverom küldte ezt az üzenetet...:)

CHRONOS

Xaga

Hogy kell custom avatart beálítani??? Már ha lehet.

Saori

Quote from: ChronosGondolom, hogy csak áprilisi tréfa, de én ezen nem tudtam nevetni:
CHRONOS

Aki ilyeneket kitalál..:rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Quote from: XagaHogy kell custom avatart beálítani??? Már ha lehet.
Ami most van, az nem az?
Egyébként... hopp, elkezdtem keresni, és nem találtam. Eltűnt az avatarváltás, legalábbis a custom.

Bruce

Quote from: SaoriAki ilyeneket kitalál..:rolleyes:
...indulásnak két év szigorítottat ajanlanék. Minimum.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shock12

Quote from: ChronosGondolom, hogy csak áprilisi tréfa, de én ezen nem tudtam nevetni...
Ha... Ha... Ha...

Quote from: SaoriAki ilyeneket kitalál..:rolleyes:
Annak be kéne fogni a két lába között a harmadikat egy satuba, lefűrészelni a satu nyelét, az egyén kezébe adni egy nem túl éles fűrészes kést, és rágyújtani a házat... ;)

zsozso

Quote from: TriviAmi most van, az nem az?
Egyébként... hopp, elkezdtem keresni, és nem találtam. Eltűnt az avatarváltás, legalábbis a custom.
Szemecskeket picit jobban kinyitni :O
http://usteam.uw.hu/forum/profile.php?do=editavatar
Death is the only redemption

Saori

Quote from: Shock12Ha... Ha... Ha...

Igen..nekem is ez volt az első reakcióm..

QuoteAnnak be kéne fogni a két lába között a harmadikat egy satuba, lefűrészelni a satu nyelét, az egyén kezébe adni egy nem túl éles fűrészes kést, és rágyújtani a házat... ;)

nemrosszötlet..vállalom ! :D

.Attila

Quote from: zsozsoSzemecskeket picit jobban kinyitni :O
Biztos én vagyok a vak, de custom avatar feltöltést nem látok még mindig. Az edit avatar funkciót már korábban is megtaláltam...

Xaga

Quote from: zsozsoSzemecskeket picit jobban kinyitni :O

Bármennyire is kinyitom szememet még mindig nem tudok saját avatárt feltölteni és használni csak a "standard"-ot.

zsozso

Gyerekek mitszolnatok ha _figyelmesen_ megneznetek a linket? ...
Talan eszrevennetek, hogy az aljan ottvan a custom avatar -_-

.Attila

Xaga? Te megtaláltad?
Én ugyanis még mindig nem, és kezdek kétségbe esni, mert vagy 5x átnéztem az oldalt, de lent csak olyat találok, hogy Save Changes meg Reset Fields.

Kvikveg

En is merisztgettem a szemeimet szorgalmasan, de semmi eredmeny :beken:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Chronos

Próbáljátok meg előbb kitörölni az aktuális avatarotokat...:)
Nem próbáltam ki, de szerintem így menni fog...

CHRONOS

zsozso

oops hat az meglehet hogy nektek nincs ott, gondolom mert mar van custom avatarotok :O
ezesetben sorry :P
Nekem ilyen :

Kvikveg

Nem jelenik meg, ha kitorlom az avataromat, akkor se.
Custom avatarom nincs.
Nem lehet, hogy szorcsszorcs... Faq-ban:

The administrator may also have enabled custom avatars, which allows you to upload an avatar image from your computer.

Azaz az adminnak kell engedelyeznie.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

zsozso

Quote from: KvikvegNem jelenik meg, ha kitorlom az avataromat, akkor se.
Custom avatarom nincs.
Nem lehet, hogy szorcsszorcs... Faq-ban:

The administrator may also have enabled custom avatars, which allows you to upload an avatar image from your computer.

Azaz az adminnak kell engedelyeznie.
Sorry igaz erre nemis gondoltam mivel a 2.3.4 es vbulletinben bevolt allitva, ezekszerint a konvertalas soran ezt visszaallitotta. (Azert nem gyanakodtam mert minden mas beallitast megorzott)

.Attila

Most már tényleg megvan, működik :jee:

noriko

A helyzet a következő. Lehetőségem nyílt, hogy húsvéti szünetben kiruccanjak Kanadába :D , és ha már ott járok, be fogok nézni ide  és ide is. Feltéve hogy megtalálom őket... :rolleyes:
Ha esetleg valakit érdekel onnan valami, rendelését szívesen fogadom pm-ben. persze csak mértékkel! nem akarom hogy lekapcsoljanak a vámosok!! :p
(extra info: 1CAD=154HUF)
"I wish I could, but I don't want to."

Soridan

Quote from: norikoA helyzet a következő. Lehetőségem nyílt, hogy húsvéti szünetben kiruccanjak Kanadába :D , és ha már ott járok, be fogok nézni ide  és ide is. Feltéve hogy megtalálom őket... :rolleyes:
Ha esetleg valakit érdekel onnan valami, rendelését szívesen fogadom pm-ben. persze csak mértékkel! nem akarom hogy lekapcsoljanak a vámosok!! :p

Beugorhatnál a nagynénimhez kérni pár CAD-ot :rolleyes:

Quote from: Shock12Annak be kéne fogni a két lába között a harmadikat egy satuba, lefűrészelni a satu nyelét, az egyén kezébe adni egy nem túl éles fűrészes kést, és rágyújtani a házat...

/me buzgón jegyzetel. Ez már majdnem olyan durva, mint a patkány-fazék-rezsó kombó :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Xaga

Köszi zsozso most már müxik.

.Attila

Quote from: norikoA helyzet a következő. Lehetőségem nyílt, hogy húsvéti szünetben kiruccanjak Kanadába :D , és ha már ott járok, be fogok nézni ide  és ide is. Feltéve hogy megtalálom őket... :rolleyes:
Mikor mész? Mert jellemzően pont most nincs pínzem, de nemsokára lesz, kb. 10-én. Engem ezek érdekelnének:
Animextreme boltból a Noir Vol. 1 Ltd Edition w/box and T-shirt Shades of Darkness (sajnos nem tudok linkelni)
A Kikiwai-ból: Noir Trading Cards - ezeket még ráadásul nem is nehéz áthozni a vámon :) Hogy mennyit, az még kiderül, de persze nem akarlak leterhelni, meg hát a pénztől is függ :(

Saori

Quote from: SoridanEz már majdnem olyan durva, mint a patkány-fazék-rezsó kombó :)

Jájx... brr...^^" Az szadizmus már...:rolleyes:..mégennélisjobban...

.Attila

Hmm... jó kis posztereket lehet kapni a Kikiwai-nál:
Onegai Teacher 1
Onegai Teacher 2 - ez sajna nincs raktáron
You're Under Arrest - ez sincs :(
Chobits 1 - ez van, ignus :) méret: 80x102 cm, ár kicsit sok, 22 CAD
Chobits 2 - ez is van
Azumanga Daioh - Sasaki (ha jól emlékszem) - húúú, ez nekem nagyon kéne *drool*
na ennyi elég lesz, keresgéljetek ti is :)

Shock12

Biológusoknak fejtörés (Igen Kaliburina pölö neked... :p):
Kéretik állatrendszertanilag meghatározni a következő linken lévőket.
:D
(Aki akarja, linkelje a nagyonlolba... ;))

Saori

Quote from: Shock12Biológusoknak fejtörés (Igen Kaliburina pölö neked... :p):

Hehe..mire nem jó egy kis photoshop meg hasonLó-k :D ;)

Cobra

Ezek nagyon jók !  Profi munka, egyáltalán nem látszik az összeillesztés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xaga

Nagyon jók. Hogy csinálják ezeket????

Vóbert

Quote from: Shock12Biológusoknak fejtörés (Igen Kaliburina pölö neked... :p):

MegaLOL :D QL nagyon jó képek :)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shock12

Quote from: SaoriHehe..mire nem jó egy kis photoshop meg hasonLó-k :D ;)
eléggé Hason-Szőrű megoldást alkalmazhattak (Ja... itt nem Baldyra gondoltam... gomenasai ... ;):D)