Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Solid Snake on 2008-03-20, 17:57:31Daniel Craig az első Tomb Raiderben szerepelt.  :ejnye:
hm. akkor onnan volt olyan ismerős.
miazhogy vízbe lövik? belevágnak egy dobótőrt, aztán bezúzza a forgolódó izé jó gyorsan. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Nakedape

annyira nem volt jó film, h emlékezzek belőle részekre a TR részemről..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2008-03-20, 18:16:16
annyira nem volt jó film, h emlékezzek belőle részekre a TR részemről..
Nem láttad meg benne a lényeget... :angyali:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zsiga on 2008-03-20, 19:55:28Nem láttad meg benne a lényeget... :angyali:
ahaha
[spoiler=legerősebb benyomásom][19:49:51] <@blarke> ennek aztan vannak dudai :o
[19:59:30] <@blarke> brad pitt megdogolhet hogy ezt dugja, es meg a gyerekeket is inkabb orokbe fogadja mint megszuli[/spoiler] :D
EZ volt a film lényege.

...

nem?  ^^"
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Zsiga

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-20, 19:58:44
Quote from: Zsiga on 2008-03-20, 19:55:28Nem láttad meg benne a lényeget... :angyali:
ahaha
[19:59:30] <@blarke> brad pitt megdogolhet hogy ezt dugja, es meg a gyerekeket is inkabb orokbe fogadja mint megszuli[/spoiler] :D
EZ volt a film lényege.

...

nem?  ^^"
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=509.msg293668;topicseen#msg293668 :D

Kvikveg

Ja hogy az elso reszben... Dobotor, golyo, nem mindegy? XD

Mas: tesom ismerose mondta, hogy Javier Bardem-et latta par filmben, es mindegyikben toktotal mas volt. Ugye most kapott Oscart a No Country for Old Men-ert, en meg csak neztem, hogy haaat, rola sem hallottam meg... Tudtok filmet ajanlani?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zsiga on 2007-09-30, 23:40:30badass bitch plus big boobs 'n cool guns equals win. :angyali:
jólvan Zsiga, asszem nem csak én vagyok teljesen és mértéktelenül degenerált, de SO FUCKIN TRUE, meg +1  :tezsvir: :rotfl:

edit: Quicky: megnéztem a fószer film-listáját, a Before Night Falls-ról elég sok jót hallottam, szerintem azt pl bepróbálhatnád.

Én

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-20, 20:06:14
Quote from: Zsiga on 2007-09-30, 23:40:30badass bitch plus big boobs 'n cool guns equals win. :angyali:
jólvan Zsiga, asszem nem csak én vagyok teljesen és mértéktelenül hetero, de SO FUCKIN TRUE, meg +1  :tezsvir: :rotfl:
Fix'd

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Solid Snake

The Mist (2007)

• Hangulat: Silent Hill + Dawn of the Dead
  • Alkotók: Stephen King + Frank Darabont

Ezen "egyenletrendszer" összeadásaként eredményül a következő üzenet jelenik meg a képernyőn:
EPIC WIN  :hail:

Lythis

Quote from: Zsiga on 2008-03-20, 20:01:18
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-20, 19:58:44
ahaha
EZ volt a film lényege.

...

nem?  ^^"
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=509.msg293668;topicseen#msg293668 :D
review-old mán a második részt is plz :D

Zsiga

Quote from: Lythis on 2008-03-21, 18:04:43
Amint felkerül a kedvenc trackeremre a 720p (elvileg 1-2 hét) letöltöm, megnézem, aztán majd firkálgatok róla valamit. :D

Lythis

Quote from: Zsiga on 2008-03-21, 19:25:59
Quote from: Lythis on 2008-03-21, 18:04:43
Amint felkerül a kedvenc trackeremre a 720p (elvileg 1-2 hét) letöltöm, megnézem, aztán majd firkálgatok róla valamit. :D
:D nem láttad moziban?  :ejnye: :ejnye:

also: 10000 B.C.
jóindulattal 4,5-5/10, mert a látványvilág és a fényképezés végülis korrekt volt.

Zsiga

Fazék

Kingdom of Heaven

vmiért sokkal rosszabbra számítottam. vmi Trója féle epic fail-re. ehelyett egy meglepően korrekt filmet kap a néző.
még Orlando Bloom se lógott ki. pedig a héten láttam tőle a PotC3-mat és ott igencsak felejtős alakítást nyújtott, itt sokkal inkább szerepben volt.

azzal meg csak a film végén a stáblistánál szembesültem, hogy vmi névtelen Ridley Scott rendezte :haha:
szóval nem véletlenül volt jó film.
nem tökéletes, de jó :)
megérdemelte ezt a 190 percet :)

Kvikveg

Nakedape

nem, de ez a pusher lehet h érdekelni fog:)

Lt. Simoan Blarke

Tomb Raider 2

Ló**sz ruhában bevillan az andzselinadzsoli. Aztán búvárkodáshoz tapadós ruha, stb. Egy részen jót röhögtem, amikor elkezd esetezni a csókjáért a faszi. Aztán megbilincseli hogy "why didnt you shoot him". Asszem nekem larakroft akkor se kellene ha fizetnének érte, paranoid profik nn :D

Mindenesetre az első résznél szerintem hangyabébipöcsnyivel jobb volt. (Moar boobz)

means 5.5/10

Lythis

Mivel ez a hely televan a "No Country for Old Men" rajongóival, ezért megkérnék valakit, hogy ugyanmár legyen szíves elmagyarázni, hogy mitől olyan nagyszerű, mert nem igazán jött le, hogy miért kéne elájulnom tőle. A pszichopata muki alakítása még so-so tetszett mondjuk. Bár néha nagyon olyan volt, mintha a terminator egy adaptációját nézné az ember...

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2008-03-26, 00:51:02
A pszichopata muki alakítása még so-so tetszett mondjuk.

Na pont ezért.  :__devil:
[spoiler]Plusz a főhős váratlan halála azért sokkolt.[/spoiler]
Ramiz majd velősebb indokokkal is tud szolgálni. ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Solid Snake on 2008-03-26, 21:10:08Ramiz majd velősebb indokokkal is tud szolgálni. ;)
beriberiberi? :D

nade.

idézett kollega "elemzése" hatására:

The Mist

Ezen padlót fogtam. Ez a film baromira tetszett, bár leginkább az utolsó 10-20 percben akadt fel a szemem.
Teljesen szabványos ezerszerlátott horrorként nyit, köd, sikoltozó meg meghaló emberek, ez eddig oké.
Boltba bezárkózó sok-sok ember, vallási fanatizmus, paranoia, egymásnak esés előbb szavakkal, aztán tettekkel, ronda halálok. Ez is oké, csak így ezt a kettőt mixelve még nem láttam.
De a vége... nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, annyira váratlanul ért és mellbe vágott a vége. Pláne azok után, hogy addig TELJESEN kiszámítható volt és minden úgy történt ahogy vártam... 8/10. Köszi Solid. :)

Nakedape

Quote from: Solid Snake on 2008-03-26, 21:10:08

[spoiler]VÁRATLAN????[/spoiler]

Solid Snake

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-26, 21:16:51
De a vége... nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, annyira váratlanul ért és mellbe vágott a vége. Pláne azok után, hogy addig TELJESEN kiszámítható volt és minden úgy történt ahogy vártam... 8/10. Köszi Solid. :)

:tezsvir:

Kevés ilyen szemét befejezés van.  :__devil:

Quote from: Nakedape on 2008-03-26, 21:17:20

Nem fogalmaztam konkrétabban. Úgy volt váratlan, ahogy történt.

Lythis

The Mist : ez az a Stephen Kinges, kalózos izé, amit anno láttam, vagy ez egy másik cucc, amit le kéne töltenem?
Quote from: Solid Snake on 2008-03-26, 21:38:10
Quote from: Nakedape on 2008-03-26, 21:17:20

Nem fogalmaztam konkrétabban. Úgy volt váratlan, ahogy történt.
pont a váratlan-t hiányoltam belőle. Vazz, még az is leesett elsőre, hogy miért dönt úgy, hogy érmét dobál... A koncepció végülis tűrhető volt. A film lényegében egy böszme hosszú magyarázata volt a filmcímnek, ami csak akkor esik le, ha az ember nem mulasztja el a monológot az elején...
A pszichopata muki alakítása tényleg jó volt, de nem voltam totál elájulva tőle. Persze, jól csinálta, de... szal csak ezért nem adnék 4 oscar-t neki...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis on 2008-03-26, 23:34:29
The Mist : ez az a Stephen Kinges, kalózos izé, amit anno láttam, vagy ez egy másik cucc, amit le kéne töltenem?
kalóz egy darab sincs benne, szerintem másra gondolsz ;)

via_mala

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-27, 01:12:49
A Carpenter-féle 1980-as The Fog -gal keveri mindenki.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Quote from: via_mala on 2008-03-27, 02:22:13
A Carpenter-féle 1980-as The Fog-gal keveri mindenki.

Wow, rég láttalak, üdv újra itt! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: via_mala on 2008-03-27, 02:22:13
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-27, 01:12:49
A Carpenter-féle 1980-as The Fog -gal keveri mindenki.
egen, leesett.. köszi :)

Próféta

SOS

Nyertem két jegyet a holnapután szombaton megrendezett Zöld Holló Filmklub magyar scifi matinéjára.
http://diakzsuri.hu/
http://filmtortenet.hu/object.35271bf7-824a-4864-9763-37031c2708f5.ivy

Sajnos tegnap megtudtam, hogy az egész szombatom foglalt lesz. Ha bárkinek van kedve beugrani helyettem, annak szívesen lepasszolom a jegyeket, természetesen ingyen. Úgy is jó, hogy ketten jelentkeztek, de úgy is, hogy egyvalaki hoz magával egy vendéget, nekem mindegy.

EDIT: valószínűleg nem az egész sorozatra, hanem csak egy-egy filmre süthető el a két jegy. Szóval az is jó, ha csak az egy jelentkező van, aki két filmet is bevállal.

Ramiz

Én szívesen megnéznék egy filmet, bármelyiket. Szerintem Raggie (Mazsi) is, de az ő nevében persze nem beszélhetek, mindenesetre kárba semmiképp ne menjen a két jegy. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!