Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kilteh

Sajna már próbáltam, nincs... Nah mindegy... Így jártam... Remélem az Azumangában nem lesz ilyen, mert azt még nagyon ajánlották nekem, és már lassan teljesen lent van... Na jóccakát minden kedves animehősnek...fannak  :rotflol:

Kil
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Shock12

Quote from: TornadoSziasztok!

Új vagyok itt.
Egy kicsit szétnéztem és megfigyeltem, hogy a legtöbb fórum már halott...
Malyek az aktívak általában?
Például a bemutatkozások az nagyon aktív... ;) !

roderick

Quote from: KiltehNa jó, mostmár tényleg feladom..  :beken:
Az elején az intro alatt és a végén az outro alatt is van felirat, közben meg nincs... /me pedig nem éppen perfect jappánbóóólll... :beken:
De azért köszi! Jó tudni, hogy rátok számíthatok! :)

Üdv:
Kil

Valszeg azért van, mert két angol szöveg van az ogm-ben benne, az ami csak az intro/outronál van az az angol dubhoz van.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Vóbert

Quote from: Shock12Például a bemutatkozások az nagyon aktív... ;) !

Hááááát :) Szerintem az OFF általában aktív :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

zsozso

Death is the only redemption

Vóbert

Kérdés: játszottatok már fórumban szólánc játékot? Ismeritek? Nagyon érdekes tud lenni :D

Shock12

Quote from: VóbertHááááát :) Szerintem az OFF általában aktív :D
Az célzás akart lenni az új tagnak ... ;) (Ezenkívül van egy nagyrakás aktív thread, csak írni kell beléjük... ;))

Bruce

Quote from: VóbertKérdés: játszottatok már fórumban szólánc játékot? Ismeritek? Nagyon érdekes tud lenni :D
Réges-régen egy messzi-messzi gala... fóruman igen. Réges-régen. De király volt! Csináljunk egyet?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shock12

Quote from: Bruce579Réges-régen egy messzi-messzi gala... fóruman igen. Réges-régen. De király volt! Csináljunk egyet?
Erre ott van az IRC... ;)

Tiaro

Elképzelem Chronos arcát, amikor reggel betévedve ide, több oldalnyi szólánc-flooddal találkozna... :hahaha:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Soridan

Nekem nem az arca, hanem a postszámok drasztikus csökkenése jutott eszembe :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Bruce

Hehh... na igen, ott nem volt ilyen eszelős postszámlálgatás...

Amúgy pedig, mivel jövő hét szerdáig-csütörtökig nem lesz netem, szeretnék minden kedves fórumlakónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni! (Ja, és a lányoknak sok-sok locsolót  ;)  :D )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Vóbert

Quote from: Shock12Az célzás akart lenni az új tagnak ... ;) (Ezenkívül van egy nagyrakás aktív thread, csak írni kell beléjük... ;))

Valahogy gondoltam :)

Quote from: Bruce579Réges-régen egy messzi-messzi gala... fóruman igen. Réges-régen. De király volt! Csináljunk egyet?

Csak kérdem, hogy van-e rá igény, vagy egyáltalán érdekel-e valakit... mert nem rossz játék, leköti az embert :D

Quote from: TiaroElképzelem Chronos arcát, amikor reggel betévedve ide, több oldalnyi szólánc-flooddal találkozna...

:rotflol:  :rotflol:  :rotflol:

Shock12

Quote from: VóbertCsak kérdem, hogy van-e rá igény, vagy egyáltalán érdekel-e valakit... mert nem rossz játék, leköti az embert :D
Én mondok konstruktívabbat: Tanulj és/vagy dolgozz... az is leköt, és még hasznodra is válik ;):D !

ignus

Quote from: Shock12Én mondok konstruktívabbat: Tanulj és/vagy dolgozz... az is leköt, és még hasznodra is válik ;):D !

Hát ey jó volt!
 :rotflol:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Na, akkor (Soridan után) elsőként üdvözölném Soridan öccsét a fórumozók körében! Hi Trepolis! :D

Vóbert

Quote from: Shock12Én mondok konstruktívabbat: Tanulj és/vagy dolgozz... az is leköt, és még hasznodra is válik ;):D !

Nos, akkor sorban... már végeztem, de ismét tanulok, és már vagy 6 éve dolgozom is folyamatosan... ergo tudom, hogy nem köt le...

Kezdek vénülni???

Soridan

R*hadj meg átok net!!!!

Shadowolf: mostantól útállak. Enyém volt a privilégium :( De suxx sulinet betett.

:beken:

Akkor most már mindegy... szja öcskös...
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shock12

Quote from: VóbertNos, akkor sorban... már végeztem, de ismét tanulok, és már vagy 6 éve dolgozom is folyamatosan... ergo tudom, hogy nem köt le...

Kezdek vénülni???
Igen... :D ... Vállalj be még munkát, és tanuljál többet... :D ... ha még így sem megy, akkor aludj... az kiváló időtöltés... és mivel anime-manga fórumon vagyunk, nézzél sok-sok csodálatos animét, és olvass néhány rövidke mangát (ajánlom a Ranmát, és utána az Ah! Megami Sama!-t). :) ... Akkor már bizotsan nem fogsz itt partizánakcióként csoportos postfloodot gerjeszteni holmi szólánc-játékkal... :D ... És Chronos sem fogja instant ban-olni a benne résztvevőket (nem állítok róla semmi rosszat, csak már idegesítették/tük éppen eleget efféle marhasággal, és a következő hathatós lépésnek ez tűnne (legalábbis nekem... bár lehet, hogy én gyermeteg lelki világom mégsem olyan gyermeteg, és kicsit brutális ?))

Chronos

Ezeket a postokat most vegyük úgy hogy nem láttam, ugyanis a végén lehet hogy megtenném... (No offense)

CHRONOS

Vóbert

Quote from: Shock12Igen...  ... Vállalj be még munkát, és tanuljál többet...  ... ha még így sem megy, akkor aludj... az kiváló időtöltés... és mivel anime-manga fórumon vagyunk, nézzél sok-sok csodálatos animét, és olvass néhány rövidke mangát (ajánlom a Ranmát, és utána az Ah! Megami Sama!-t). :) ... Akkor már bizotsan nem fogsz itt partizánakcióként csoportos postfloodot gerjeszteni holmi szólánc-játékkal... :D ... És Chronos sem fogja instant ban-olni a benne résztvevőket (nem állítok róla semmi rosszat, csak már idegesítették/tük éppen eleget efféle marhasággal, és a következő hathatós lépésnek ez tűnne (legalábbis nekem... bár lehet, hogy én gyermeteg lelki világom mégsem olyan gyermeteg, és kicsit brutális ?))

Ha még bevállalok munkát, akkor már nem fogok animét nézni... tanulni van kedvem, csak időm nincs... aludni nem tudok, mert nemrég műtöttek, és még nem tudok igazán rendesen feküdni...

Ennyit egyenlőre :D

Partizán akció??? ugyan :D Annyi kell, hogy legyen 1 ember, (miattam lehet nem ember is) aki felügyeli és törli az oda nem tartozó baromságot... bár már nem egy helyen fülüket-farkukat behúzták mind az üzemeltetők és a fórumozók is, mert féltek az ilyesmitől, de van olyan hely, ahol ez már nagyon szépen 2500 felett van és él, folyamatosan bővül, és nagyon sikeres, de hát mindenki a maga portáján seperjen... Ha nem kell, hát nem kell... nem lesz attól még itt armageddon :P Hacsak el nem fogy a néznivaló :hehe: :hehe:  na akkor leszakad az ég, és itt lesz a világvége  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:

Nah, hogy ezt is megértem, a fórum visszadobta a hozzászólást, mert túl sok benne a smilie :P

Shadowolf

Quote from: SoridanR*hadj meg átok net!!!!

Shadowolf: mostantól útállak.

Miért is? :confused: :D

QuoteEnyém volt a privilégium :(

Aha szóval ezért. Hát bocsi, de gondolatolvasó meg nem vagyok szóval legközelebb szólni, ha ilyesmi lesz. :rolleyes:

Na tehát: Soridan után elsőként üdvözölném öccsét a fórumozók körében. ;) Hi Trepolis! :D

Saori

Quote from: Bruce579(Ja, és a lányoknak sok-sok locsolót  ;)  :D )

Csak attól kíméljen meg az ég^^ :rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kilteh

Quote from: zsozsoEs milenne ha az aktualis mplayerrel probalnad megnezni?
http://mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-mingw32-dev-CVS-040403.zip

Köszi, de már nagy levegőt véve megnéztem. A gesztusokból a lényeget felfogtam :D Csak az a kár, hogy 4*30 perc volt, aztán annyi... :( Na de majd én találok még fantasyt! :D

Kil
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Xaga

De csöndes a forum így negyed három körül :D De azért néha fel felbukkan 1-2 user ilyen korán is :D

.Attila

noriko már Kanadában van, és külföldről nem tudja elérni az USTeam-et, tehát pm-eket sem kap. E-mailt küldjetek neki, ha el akarjátok érni, és ez vonatkozik arra is, ha vmit kérni akartok tőle, hogy hozzon. Mégegyszer itt vannak a boltok honlapjai:
Kikiwai
Animextreme
Az e-mail címe: noriko

Soridan

Pff... jön a tavaszi szünet. Mától fogva jó tíz napig el kell szakadnom a netméh köldökzsinórjától. De olyan riasztó odakint! :)

Hát akkor kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, és ne szaladjon meg nagyon a kezetek /vagy tucatnyi regényt kitevő lemaradásomat bepótolnom igencsak nehéz lesz :D /.

u.i.: de legalább kaja lesz dögivel :D

Vóbert

Quote from: SoridanPff... jön a tavaszi szünet. Mától fogva jó tíz napig el kell szakadnom a netméh köldökzsinórjától. De olyan riasztó odakint! :)

A megoldás :) Otthoni net... :D

Shadowolf

Quote from: VóbertA megoldás :) Otthoni net... :D

Már akinek van...:rolleyes:

Shock12

Quote from: VóbertA megoldás :) Otthoni net... :D
És milyen szerencsés az, aki megengedheti magának / a család megengedheti magának ezen luxust... ;) (Nekem van, és ezen kivételes lehetőségért hálás is vagyok... )