Hónap végi vizsgafelejtős filmmaraton

Started by Ramiz, 2008-01-06, 17:18:40

Previous topic - Next topic

Ramiz

Idáig még nem volt olyan, akinek csak péntek jó, fordítva viszont nem áll ez fenn, úgyhogy a szombat éjjel tűnik esélyesebbnek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Én mégse megyek, valszeg nem leszek Pesten.

Lythis

teljesen irreleváns infó: valszeg én sem tudom megoldani.

Kuroi Tenshi

Hétfőre beesett egy vizsgám, csütörtökön pedig
komplex (aka szigorlat), úgyhogy ez most kicsit
húzós, megvan az esélye, hogy ki kell hagynom :(
Következő hétvége sok fokkal jobb lenne nekem.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2008-05-20, 00:10:53
Mivan
Vizsgaidőszak ;)
3 vizsgám volt eddig, ebből 2-ből mehetek újra ;(
(a harmadikból csak azért nem, mert leszarom most már)
és még van a két szakirány komplexe....

Próféta

Pedig túl szép volt, hogy igaz legyen. Én mindenesetre még kitartok.

minuszmiki

Úgy néz ki, hogy szombaton én is el tudok menni, már ha nem zavarok senkit. ^^

Xzone

Quote from: Próféta on 2008-05-20, 00:37:45
Pedig túl szép volt, hogy igaz legyen. Én mindenesetre még kitartok.

:tezsvir:

Ramiz

Oké, értem én, nekem is vizsgaidőszak (első vizsga utána kedden), csak egy alkalmat még be akartam préselni. Mindegy, megejtjük, a nyárra elbúcsúzunk Zsigától estébé azzal, aki eljön. Ha az "éjjel" részével van gond a dolognak, akkor pedig szóljatok. :) Viszont ha már kevesen leszünk, megint rugalmasabbak lehetünk filmek kérdésében (értsd: helyszíni szavazás a választékból).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

nekem továbbra is hibátlan a szombat.

Ramiz

Ezek a filmek kerültek szóba eddig:

- Lebowski
- Roxbury, Ford Fairlane
- Undefeatable
- vannak leszbikus vámpírfilmjeim!
- Thriller továbbra is
- ...
- (Fazék mindjárt reklamálni fog :D)
- Hard Boiled!!!44!

teraflare

Quote from: Ramiz on 2008-05-20, 09:30:55
MEGYEK!!!
Kezdési időpont mikortól lenne? Nekem 5-ig masszázstanfolyamom lesz. (másnap meg vizsga belőle  :D)

Nakedape

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 10:43:27
MEGYEK!!!
Kezdési időpont mikortól lenne? Nekem 5-ig masszázstanfolyamom lesz. (másnap meg vizsga belőle  :D)

me tooo :D :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Ezek a filmek kerültek szóba eddig:

- Lebowski
- Roxbury, Ford Fairlane
- Undefeatable
- Thriller továbbra is
- ...
- (Fazék mindjárt reklamálni fog :D)
- Hard Boiled!!!44!
Lebowski angol hang angol feliratos DVD ha megfelel, Roxbury és Ford Fairlane csak 1CD-s dvdrip, viszont mindkettő magyar hanggal, for teh epic lulz. :D
És szereztem egy ilyet is, ha érdekli a népet: http://www.imdb.com/title/tt0462485/ :Kiraly:

teraflare

Quote from: Zsiga on 2008-05-20, 11:44:25
És szereztem egy ilyet is, ha érdekli a népet: http://www.imdb.com/title/tt0462485/ :Kiraly:
Zombie csirke???   :lul: must see it  :Kiraly:

Zsiga

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 11:49:40
Zombie csirke???   :lul: must see it  :Kiraly:
Zombicsirkés félmeztelencsajos csirkebaszós sugárbanhányós sírvaröhögős horror-musical... :zomg: :D
Azt hiszem ennél több kedvcsináló nem kell: http://www.imdb.com/title/tt0462485/keywords

kikuchiyo

A szombat első közelítésben jó nekem, de éjszakára nem tudok maradni, mert másnap korán reggel vidékre kell mennem.
Failure is the default option

Kvikveg

Jelentkezem masszirozasra. Gyakorolhatsz rajtam. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Quote from: Kvikveg on 2008-05-20, 12:31:47
Amennyiben vállalod az esetleges mellékhatásokat (gyulladás, bénulás, halál   :zomg:) úgy rendben, mivel elég amatőr vagyok. Csak kéz/kar/láb/hát felső részt lehet megoldani a teljeshez megfelelő masszázskörülmény kell (plussz egy aláírás egy kis füzetecskébe (100 masszázs ingyen utána már fizetős))

Kvikveg

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 12:47:19
Quote from: Kvikveg on 2008-05-20, 12:31:47
Amennyiben vállalod az esetleges mellékhatásokat (gyulladás, bénulás, halál   :zomg:) úgy rendben, mivel elég amatőr vagyok. Csak kéz/kar/láb/hát felső részt lehet megoldani a teljeshez megfelelő masszázskörülmény kell (plussz egy aláírás egy kis füzetecskébe (100 masszázs ingyen utána már fizetős))
Hm, ez ugy hangzik, mit a gyogyszerek hatuljan levo iromany.
A hatam felso resze tokeletesen jo lenne.
Ez neked ilyenkor gyakorlasnak szamit vagy hogyhogy 100 ingyen?

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-05-20, 11:12:52
MEGYEK!!!
me tooo :D :D

Mindenki masszázstanfolyamra jár?! :haha:

Quote from: Zsiga on 2008-05-20, 11:44:25
Lebowski angol hang angol feliratos DVD ha megfelel, Roxbury és Ford Fairlane csak 1CD-s dvdrip, viszont mindkettő magyar hanggal, for teh epic lulz. :D

Megfelel! :cool: Aztán majd Nakedape-et megint megkérjük, hogy írjon krónikát a távollevők kedvéért. :)

ÜGYEK:
- Eddig tízen vagyunk, ha kikut is beleszámoljuk, aki innen megy majd vidékre reggel. :D A kaját úgy terveztem megoldani, hogy leviszem a mikrót és a kenyeret, hogy ne kelljen rohangálnom. Mikróval gyorslevestől virsin át kínai elvihető menüig, hamburgerig és lecsomagolt pörkölt-szettig minden megmelegíthető, úgyhogy mindenki hozzon ennivalót. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, mert ha innen mennénk vásárolni páran kocsival, abból csak keveredés, időhúzás és rengeteg felesleges pénzezés lenne.
- Fazék, ti most is kocsival jöttök? Mert akkor ugyan nem tudtok inni velünk (pedig trashfilmeket sörözve kell nézni, Lebowskit meg Fehér Orosszal :D), viszont akkor el tudjátok hozni a tévét meg Zsigát, mint múltkor? Ha innátok, akkor elmegyek Zsgiáért, viszont csak vasárnap délután tudom visszavinni a tévét (ha ez nem gond).
- Beszállna valaki a Fehér Oroszba? Vodkát és kávélikőrt is nagyban érdemes csak venni, de érdemes lenne előre kiszámolni a dolgot.

teraflare

Ez csak gyakolás.úgy gondoltam hogy ha már rendesen tudom csinálni (min 100 alkalom szerintem kell) nem csak mint egy kontár akkor pénzt is kérek el érte.  :haha: Egy kis mellékes, de jelenleg olyan szar vagyok szerintem hogy nincs pofám pénzt kérni ezért.
Quote from: Ramiz on 2008-05-20, 14:24:25
- Beszállna valaki a Fehér Oroszba? Vodkát és kávélikőrt is nagyban érdemes csak venni, de érdemes lenne előre kiszámolni a dolgot.
Még nem ittam olyat úgyhogy igen. Ha meg nem bírom akkor csak jól jártok  :D

Ramiz

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 14:27:26
Még nem ittam olyat úgyhogy igen. Ha meg nem bírom, akkor csak jól jártok  :D

Nem lehet nem bírni. Világ legjobb koktélja. :)

teraflare

Quote from: Ramiz on 2008-05-20, 14:47:01
Már évek óta nem bírok a szervezetembe erőltetni a Faileys-en kívül más alkoholt. Egyből megpróbálja visszaküldeni inputra úgyhogy olyankor nem is erőltetem tovább.

Ramiz

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 14:55:02
Már évek óta nem bírok a szervezetembe erőltetni a Faileys-en kívül más alkoholt. Egyből megpróbálja visszaküldeni inputra úgyhogy olyankor nem is erőltetem tovább.

Ööö... ez esetben ne most kísérletezz a Klubban... :D Hozz magadnak Baileys-t, aztán ha ízlik a kóstoló, legközelebb te is Kaukázusit iszol. :)

Zsiga

Quote from: teraflare on 2008-05-20, 14:55:02
Na ez pont ugyanolyan krémes lágy női pia (:D) mint a Bailey's, csak ugye nem csoki hanem KVízű.

Ramiz: Tejjel vagy tejszínnel csinálod? Miből mennyit raksz bele? Egyébként valószínűleg 1-2 pohárra beneveznék, a sörök mellé jól esik egy kis változatosság.
A mikró jó ötlet, már korábban is akartam javasolni. Esetleg még egy mobil wc-t is szerezhetnél... :D
A TV ráér vasárnap délutánig (nem tervezek vasárnap délelőtt alváson kívül mást csinálni), a "kora reggel hullafáradtan Fazék hazavisz kocsival BKV helyett" elmaradása már érzékenyebben érintene, de valahogy talán túlélem. :)

teraflare

Quote from: Zsiga on 2008-05-20, 15:13:34
Esetleg még egy mobil wc-t is szerezhetnél... :D
Esetleg ilyenből feltankolni?  :D

Fazék

garantáltan kocsival megyek for teh kényelem, szóval tudom vinni Zsigát+tv-t gond nélkül.
Nakedape meg úgyis abszcinens, és van jogsija, szóval én ihatok  :__devil: :angyali:

Próféta

Quote from: Fazék on 2008-05-20, 15:27:29
garantáltan kocsival megyek for teh kényelem, szóval tudom vinni Zsigát+tv-t gond nélkül.
Nakedape meg úgyis abszcinens, és van jogsija, szóval én ihatok  :__devil: :angyali:
Zsír, akkor megint megúszom, hogy én autókázzak. Mert én is rendelkezem a fenti két tulajdonsággal, de hát ha nincs rám szükség, akkor hülye leszek vezetni :)