Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Alkyra

Ezdegyenge megoldás volt... Én többet vártam volna azért...

Quote from: Bishop on 2008-08-28, 12:32:35
Kicsit plotos megoldás volt, de nem zavar. Jó rész volt, és Erza abba a fehér ruhába Kawaii :3 De remélem azért marad a páncélnál :D

Melyik armor? A samurai-os "armor"-on kívűl, mindegyiket széttörték. Erza specialitás a gyors tárgycserélgetés, de ha nincs mit cserélni akkor megszívta. Új armorokat kell vennie.

Bishop

nekem 8 hogy új vagy régi csak legyen :D

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-08-28, 12:42:26
Ezdegyenge megoldás volt... Én többet vártam volna azért...

Quote from: Bishop on 2008-08-28, 12:32:35
Kicsit plotos megoldás volt, de nem zavar. Jó rész volt, és Erza abba a fehér ruhába Kawaii :3 De remélem azért marad a páncélnál :D

Melyik armor? A samurai-os "armor"-on kívűl, mindegyiket széttörték. Erza specialitás a gyors tárgycserélgetés, de ha nincs mit cserélni akkor megszívta. Új armorokat kell vennie.

Lol.. mágia XD Sztem ha eltörik, ugyanúgy vissza tudja summonolni... max elmegy valami mágikus kovácshoz.. nem téma ;)
Amúgy nem volt gyenge megoldás, meghalt, de mégse, sztem jó volt :) Ha csak megmenekül az gáz lett volna.

Liquid Snake

Szép ch volt sztem is  :bruhuhu:  :P

Alkyra

újabb rész jött ki. Szokásos fordulatok, semmi extra. Mutassák már Erze új stuffjait!XD

LuckyDingo

Kövi fejezet is nyál lesz sztem :S De a nagy harc után ilyen is kell  ::)

Bishop

Remélem kiírják a történetből valahogy kockát nekot meg rinyagépet.  :__devil:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-09-04, 08:21:10
Remélem kiírják a történetből valahogy kockát nekot meg rinyagépet.  :__devil:
Sztem tök jól beillenek a Fairy Tailbe XDDD Csak a Sok Nee-sanos rinya maradhatna el és jófejek lennének :D

chilip

na rinyagépeket kimesélték :D mentek dolgukra, úgy néz ki Zeref lesz a fő gonosz

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-09-10, 23:31:28
na rinyagépeket kimesélték :D mentek dolgukra, úgy néz ki Zeref lesz a fő gonosz

Hogy a túróba vagy gyorsabb, mint én??XD Igaz én csak 8kor ültem le gép elé s one mangán olvasom s ott később jelenik meg, de akkoris.XD

Bishop

Na én meg csak most olvastam  :hehe: Szerencsére eddig just as planned :lazza: De remélem ebben a Zeref plotba nem merül ki a történet.

chilip

FUCK!!! Lluvia has joined! and her style now is DO WANT  :D kicsit renoválták a régi kéglit kacsalábon forgó "amusement park"-á  :lol:

LuckyDingo

Egy kis ízelítő, amíg nincs scan ;)
[spoiler][/spoiler]

edit: van scan.. loool Erza Interjúján röhögtem XD ...bunnysuit...

Bishop

Jó rész volt  :lol: Erza bunnysuit hawt :D Gazielle meg   :whoah: :D

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-09-26, 10:58:52
Jó rész volt  :lol: Erza bunnysuit hawt :D Gazielle meg   :whoah: :D
jaja a dal előtti szöveget elénekelhette volna XD De tőle ez a Best Friend meg a subiduba.. nagyon lol volt :D

LuckyDingo

105ös chapter yeah végre kis eksön.. [spoiler]most durva lesz..  Szerintem a múltheti csávó aki a Fairy Tail cikken sírt, az a "that geezer" és Luxus-t is le kéne verni.. sztem max ő fogja, de végre megint várom a kövi chaptert ^^ :O[/spoiler]

chilip

hát luxus át akarja venni a guildet negyedmagával? kicsit bátor...

Bishop

Hát ha Mistgun meg a többi kemény emberke nem bukkan fel akkor lesz esélye. Ráadásul Makarov Luxus iránti érzelmei miatt nem fog tökéletesen teljesíteni. De remélem a guild megmarad, megint újra építenék, és lenne belőle Disney land  :D

LuckyDingo

Szerintem Luxust Gildartz fogja hazavágni :D Ha megjelenne, de rá várok, mert róla még semmi nem volt eddig.. most meg említették a nevét. De ha nem ő, akkor valami plottwisttel Natsu győzi le :D

Bishop

Szerintem nem győzik le Luxust, hanem majd át fog állni végén, valszeg Natsu beleveri majd a jómodort de fair fightba még mindig Luxus > Natsu

Liquid Snake

Nem harcoltak még egymás ellen szóval nem tudhatjuk ki az erősebb. Én örülnék neki ha Natsu vágná haza Luxus-t és végre megkapná a Strongest in the Guild címet :)

LuckyDingo

A legendák szerint Luxus anno hazavágta Natsut nem sok erőfeszítéssel :S Reméljük most nem így lesz.. azt viszont sajnálom, hogy Erzát kilőtték már az elején.. bár neki most sok szereplése volt:) /Mellesleg Jubia/Lluvia meg Erza = HOT ;)/

chilip

:hail:
[spoiler]MISTGUN visszajött!!!!!! És Erza is feltámadt! :D[/spoiler]
jó mókának nézünk elébe :D

LuckyDingo

Nekem nem jött be ez a chapter valamiért (kivéve Erza feléledése.. az egy aranyos kép volt) Igazából nem érdekel se Mistgun, de Luxus.. kéne valami normális story, mert így nem elég érdekes :S

Bishop

LuckyDingo

Nah már folyik egy ideje a harc :D A Kövi chapter spoilereit nézve WTF érzés tört elő belőlem XD

[spoiler]Aszittem Kana tápabb lesz, viszont Mirajane átváltozása ütős O.O[/spoiler]

chilip

Mirajane úgy néz ki mint egy succubus :D  :jee:

[spoiler=RAW16-17][/spoiler]

[spoiler=RAW18-19][/spoiler]

[spoiler=RAW20][/spoiler]

Bishop

Én nekem inkább a [spoiler]Hárpia[/spoiler]jutott róla eszembe, de mindenképpen pozitív  :jee:

chilip

mikor már mindenki leírta mirajane-t meg hogy mennyire csalódnak majd hogy ha nyerne esetleg mert hát milyen erős az ellenfele, erre az író csinál egy ilyet :D jó ez a manga, nincsenek 100 chapteres harcok se. meg kinek nagyobb a power levele sincs (állnak egymással szemben és gyüjtik a spirit power-t chakrát magic energyt chaptereken keresztül)

LuckyDingo

Jah Succubus vagy Hárpia :D Mintha a Rosarioból jött volna XDDDD Egyébként éreztem hogy vele lesz ilyen, hiszen régen rohadt erős volt, most meg csak átváltozásokat csinált, meg pultos lányt játszott :D