Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Vóbert

Nem kell kiakadni... a kritika azért van, hogy segítsen, nem azért, hogy elvegye a kedvet :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Totya

Quote from: VóbertNem kell kiakadni... a kritika azért van, hogy segítsen, nem azért, hogy elvegye a kedvet :D

Hát nekem nem fogja, gyakorolni kell és menni fog.
Teacher Banzai!!!

Saori

Kalibur kár hogy abból a színes képből nincs nagyobb felbontású..
amúgy angyal arcról nagyobb kép.. talán megoldható:) //ha a technika is úgy szeretné ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Feldin

Quote from: SaoriKöszönöm..^^''l

Én is köszönöm:) (szépen és utálom hogy nem írja ki ha röviden reagálok na mert az agyamra megy, bocsi.)
Superek az új képek!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Vóbert

Quote from: Saoriamúgy angyal arcról nagyobb kép.. talán megoldható:) //ha a technika is úgy szeretné ;)

Jó lenne :) Szívesen megnézném közelebbről... nagyon szépnek néz ki, csak sajna így ebben a felbontásban nemigen látom...

Kalibur

Quote from: SaoriKalibur kár hogy abból a színes képből nincs nagyobb felbontású..
amúgy angyal arcról nagyobb kép.. talán megoldható:) //ha a technika is úgy szeretné ;)
Ehh, van nagyobb verzió, de már nem vagyok biztos benne, hogy fel akarom rakni... valaki úgy lehangolt, mint egy békebeli zongorát...
Én mást szoktam építő jellegű kritikának hívni...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

Quote from: KaliburEhh, van nagyobb verzió, de már nem vagyok biztos benne, hogy fel akarom rakni... valaki úgy lehangolt, mint egy békebeli zongorát...

Lepárbajozzam?  :grrr:  :uzi:  :grrr:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

Quote from: SoridanLepárbajozzam?  :grrr:  :uzi:  :grrr:
Lovagias, de kösz, nem.
Ez csupán annyit jelent, hogy valamit marha rosszul csinálok... vagy ha nem rögtön a pesszimista énemet veszem elő, akkor csak annyit mondok, nem tetszhet mindenkinek minden ...ez viszont tán még nem ok a párbajra... (ha kihúzza a gyufát, akkor úgyis személyesen szeretném szárazra szívni  :rolleyes: , jamm-jamm)

Saori

Quote from: KaliburEhh, van nagyobb verzió, de már nem vagyok biztos benne, hogy fel akarom rakni... valaki úgy lehangolt, mint egy békebeli zongorát...

És nam akarnád.. csak nekem elküldeni emailben..kééééérlek.../me hatalmas bociszemekkel pislog Kaliburra

Soridan

Quote from: KaliburLovagias, de kösz, nem.
Ez csupán annyit jelent, hogy valamit marha rosszul csinálok... vagy ha nem rögtön a pesszimista énemet veszem elő, akkor csak annyit mondok, nem tetszhet mindenkinek minden ...ez viszont tán még nem ok a párbajra... (ha kihúzza a gyufát, akkor úgyis személyesen szeretném szárazra szívni  :rolleyes: , jamm-jamm)

*egy fa mögül óvatosan kikukucskálva*

Jahh tényleg, ezt elfeldtem :) Nekem keserű a vérem, meg minden baja van :)
/egyébként ok lehetne a prábajra :rolleyes: /
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shock12

Quote from: Kalibur...  szeretném szárazra szívni  :rolleyes: , jamm-jamm)
.... :D .... hm....

Kalibur

Quote from: Shock12.... :D .... hm....
Pont ez ellen írtam oda a végére azt a jamm-jammot! Különben csak azt érti félre az ember, amit akar :D
Ja, és csak mert az öcsém kért rá, használom a géppityus smily-t... nemtom mire...  :uzi:
öö, Saori, hidd el, annyira nem jó az a kép... különben neten is fent van... szixy.deviantart.com => valahol a galériában...

Saori

Quote from: Kaliburöö, Saori, hidd el, annyira nem jó az a kép... különben neten is fent van... szixy.deviantart.com => valahol a galériában...

Arigatou, megkeresem :)

Quote from: Kalibur... személyesen szeretném szárazra szívni  :rolleyes: , jamm-jamm)

..:lol:...:D kár hogy ezt nem előbb olvastam :D

Ramiz

Itt egy fanart (bár nem anime).
Nem a méret a lényeg!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

Quote from: RamizItt egy fanart (bár nem anime).
Nem a méret a lényeg!

Nekem nem műxik a link -_-

Ramiz

És most? ....  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

Quote from: RamizÉs most? ....  :hehe:

Jaaaaaaj! Soha többé százholdal pagony! Mit adtál neki, hogy így bevadult? :D

Saori

Nem a méret a lényeg!

:lol: aranyos....:p

Shock12

Tsuki :D !!

Totya

Tessék az ígért karakterek a Bruce féle mangához:

Az idősebb testvér : http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082926049088.jpg
A fiatalabb testvér : http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082925984253.jpg

(A fiatalabb nem sikerült valami jól szerintem  :ejj: )
Teacher Banzai!!!

Cobra

A harcos nagyon jó lett, de a sámán se rossz. Ha ilyen szintű rajzokkal készítetek egy mangát, akkor azt nyugodtan ki lehet adni nyomtatásba, mert biztosan el lehet adni, és nem csak a mangafaneknek.  
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Saori

Totya, nagyon jók :jee:

Aka-shi

Totya!
Nekem is tetszenek, bár a fiatalabbik télleg kicsit aránytalkan, de a technikai megoldások állatok!

Totya

Quote from: Aka-shiTotya!
Nekem is tetszenek, bár a fiatalabbik télleg kicsit aránytalkan, de a technikai megoldások állatok!

:merci:

Aránytalan egy picit pl a fej. A vasárnapi F1 közben rajzoltam egy picit elvonta a figyelmem  :hopp:  , de még dolgozok rajta.
Teacher Banzai!!!

Bruce

Quote from: TotyaA vasárnapi F1 közben rajzoltam egy picit elvonta a figyelmem
Ahha! Így minden világos! Amúgy télleg :jee: Lehet, hogy el kéne kezdeni a szövegkönyvet? :)

Ja a Százholdas Pagony Rehabilitációs Központot bemutató sorozatban volt egy rész, ahol Malacka mint seriff debütált... szal ez egy megtörtént esetet feldolgozó kép :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Vóbert

Quote from: TotyaTessék az ígért karakterek a Bruce féle mangához:

Az idősebb testvér : http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082926049088.jpg
A fiatalabb testvér : http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1082925984253.jpg

(A fiatalabb nem sikerült valami jól szerintem  :ejj: )

QL :) az idősebb jobban néz ki ;)

Totya

Quote from: VóbertQL :) az idősebb jobban néz ki ;)

Igen  :)  mint fentebb mondtam bizonyos külső tényezők elvonták a figyelmem  :hopp: , majd ha lesz időm újrarajzolom.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaIgen  :)  mint fentebb mondtam bizonyos külső tényezők elvonták a figyelmem  :hopp: , majd ha lesz időm újrarajzolom.

Külső tényezők mi? :hehe: csak nem nőnemű volt a külső tényező????  :rotflol:

Totya

Egy olasz tüzes vörös a tv képernyőjén.  :D
Teacher Banzai!!!