Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

chilip

korábban leforgathatta, társalgáson keresztül megnézhette hogy néz ki az irányító belseje :D és agyalhatott az avalonon is :)

a végébe de belerondított nekem az ALI PROJECT :( de utálom az ED-et...

rep.: istenem :D amíg él a link, mindenki megcsodálhatja << ITT (4chan) >> az élő spinzaku-t :facepalm: :lol:

LuckyDingo

[spoiler]Hát Sneci engedelmes feje kifejezetten tetszett :D Viszont Nunnaly csak úgy kinyitom a szemem-je meg nem XD
Amúgy Lulu helyében simán geasselném, aztán Orange mejd feloldja egyszer.. /Mondjuk ha Nunnaly valamiért képes megtörni a geasst, akkor úgy is mindegy/ Sok akció a kövi részre nem maradt.. Suzaku-Kallen showdown meg egy kis Nunnaly-Bátyus lelkizés :D

C.C. kicsit télleg szerelmesen viselkedett... Kellett Kallennek belerondítani a szép jelenetbe :( Amúgy nem vollt ez rossz :/ Diethardot kicsit sajnáltam... volna, ha a végén nem szól be -_-[/spoiler]

NLZ

Ilyen részt... Mostmár nem Ninát akarom holtan látni, hanem Nunnalyt. :facepalm:
Siccnek meg érzései vannak, lol. :D
[reserved]

Xzone

Rossz volt ez a rész...

[spoiler]
Felvétellel beetetni az ellenséget? Egyszer már eljátszotta ezt a gondolatolvasó fickóval. Már akkor is baromság volt, de itt meg teljesen lehetetlen lett volna kivitelezni.

Nunnaly meg csak úgy legyőzi a Geassát, amire az egész sorozatban nem volt még példa, és elméletileg az lenne a lényege, hogy nem lehet tenni ellene semmit (kivéve persze Orange-kunt). Aham.[/spoiler]

És emellé nekiálltak halott szereplőket előhúzni a seggükből... remek.

Dreamcleaver

Nekem tetszett ez a rész, a hibái ellenére is. Persze ebbe komoly szerepet játszhat, hogy:
1. Schneizelt rühellem és azt kapta, amit a lejobban vártam.
2. Diethardot is rühellem, és jól meg is halt HA!
3. Corneliát kedvelem és él.
4. Tianzi és Xing-ke végre újra együtt. Viszont sztem a maid még betesz majd a dolgoknak, hiszen ő Lulu-párti...

Ami fáj, hogy Kallen végül a "rossz" oldalon ragadt sajna, de ez már régen eldőlt. Ninát meg próbálják nyomni pozitív karakternek nagyon, nem tudom még mit szánnak neki, ha már nem nyírják ki. Lehet végül mégis bosszút ál Zero-n Euphy-ért...

Ami lol volt, hogy 0,04 secs pontossággal tudta Suzaku belehajítania azt az izét FREIA-ba...hiába a Geass ereje ugye. Sztem ment volna neki 0,03 alatt is...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Christian

Code Geass R2 Ep23ig: Szerettem mert nem az volt amit megjósoltam előre nagy részben, és feltudott mutatni valami egyediséget:

Ep24: Az egész úgy alakult ahogy gondolta az ember. Valójában szerintem legbelül mindenki tudta,hogy Schenizel nem fog meghalni, Nunnaly kinyitja majd a szemét és stb... Na de kérem...mi lett a fordulatokkal? Ejnye bejnye...

Nunnaly must die ^^ Mondtam én már régebben is ,hogy unszimpatikus féreg XD

Alkyra

Quote from: Xzone on 2008-09-22, 02:55:26
Rossz volt ez a rész...

[spoiler]
Felvétellel beetetni az ellenséget? Egyszer már eljátszotta ezt a gondolatolvasó fickóval. Már akkor is baromság volt, de itt meg teljesen lehetetlen lett volna kivitelezni.

Nunnaly meg csak úgy legyőzi a Geassát, amire az egész sorozatban nem volt még példa, és elméletileg az lenne a lényege, hogy nem lehet tenni ellene semmit (kivéve persze Orange-kunt). Aham.[/spoiler]

És emellé nekiálltak halott szereplőket előhúzni a seggükből... remek.

matakuda...

chilip

http://www.mangafox.com/page/manga/series/672/code_geass_knightmare_of_nunnally/

alternatív code geass manga, nunnaly az elején új testet kap, a jövőbelátó geass-t, egy unique knithmare frame-et és lelouche-t sehol nem találni :D elég lol, vizslassátok meg :D

Swarczi

Suzaku kezd 1re szimpibb lenni.
Anyat végre kinyírhatnák már.
Nina után Nunnally lett a legjobban utált karakter(sztem).Cornelia és a lovagja visszatérése kicsit lol.
Leluch biztos hogy veszteni fog, nem tudja meggeaselni Nunnalyt, mert túlságosan is kötődik hozzá.

NLZ

Pedig ha Lulu nem nyer, akkor a sorozat fail lesz. :F
[reserved]

Fatal

Nem teljes fail, csak ez:
[spoiler][/spoiler]
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

chilip

végén valami óriási plot-mágiával és/vagy orbitális "just as planned"-el fog nyerni, de addig vesztésre áll :D

repost: << Code Geass R2 OST 2 >> by Nipponsei, végre ittvan :)

és ittvan a szám amit kerestem :D "What's Justice?" címmel

minuszmiki

Most néztem meg, jó volt ez a 24., nem értem, minek fennakadni a 0,04 secen meg az előre felvett beszélgetésen, amikor az egész sorozatban az az alapvetés, hogy a főszereplő a szeméből kijövő erővel ad ki abszolút parancsokat az embereknek, a katonák meg emberszabású gépekből lőnek ki mindenféle fancy nevű halálos sugarakat, ráadásul Szerbia sivatag és burnuszos-turbános muszlimok a főnökök.

Megoldás a problémára: Nunnalyre "Ne nyomd meg a gombot!" parancs, Lulu nyert, Ninát valahogy megölik, happyend.

edit: typo

Swarczi

Alternatív befejezés:Kiderül hogy Euphy nem is halt meg, és ő irányított mindent a háttérből :smile:

Chronus

Quote from: Swarczi on 2008-09-25, 10:27:24
Alternatív befejezés:Kiderül hogy Euphy nem is halt meg, és ő irányított mindent a háttérből :smile:
Akkor már inkább Clovis. Mariann-et már ellőtték.

White SeeD

OST utolsó számának címe: Continued Story  ::)
Mondjuk elég lezáró hangulatúnak hangzik maga a szám. És jó hosszú.

C.G. R2 end.
Úgy 40-50%ban szerintem megvalósúl.
A készítőknek nagyon ajánlom, hogy az utolsó mindenképpen bejöjjön, különben 3szor is meggondolom hogy megvegyem a DVD-t :smile:

[spoiler]
-Lelouch has a heart-to-heart with Nunnaly, and though it gets tense, talks her down from FLEIA-spamming the world. He finally must disclose the truth of his life/reasons to her, but she understands in the end.

-Suzaku fights against Kallen and Gino, destroying the Tristan Twin and kill Weinberg in the process. This costs him the fight in the end, however, as Kallen is able to disable the Albion, finally killing her longtime rival. As Suzaku dies, his "Live!" Geass having been defeated, he accepts his punishment at last, hoping to see Euphie and trusting the final steps of Zero's Requiem to Lelouch. Kallen speeds towards the Damocles.

-Kallen's interruption of Lelouch and Nunnaly before listening to reason causes the FLEIA-activation sequence to occur accidentally. She freaks out, before Lelouch determines that there's a possibility of auto-detonating the warheads and taking them and Damocles out harmlessly in the atmosphere.

-Kallen insists on staying behind to do it while Lelouch and Nunnaly escape, and it seems Lulu won't fight her choice. Then it's revealed that Orenji-kun de-Geassed her and a number of other important Black Knight people on Lelouch's previous request. He re-Geass's her to ecape w/Nunnaly and "Live!" in the Japan she's worked so hard for, her brother's dream. He stays behind to save the day. Damocles and the FLEIA's detonate, and Emperor Lelouch vanishes with them.

-Shortly thereafter, video footage is leaked to the entire world of a final "confrontation" between Emperor Lelouch and "Zero", who "wasn't really dead". The two are both "killed" in the ensuing struggle, Zero dying and becoming immortalized as an international hero for saving the world from the short-lived Emperor's tyrrany. His Requiem is paid respects for by all in the aftermath.

-As time passes, everyone left works together to rebuild. The UFN keeps it's existence, while the New Britannian Empire, a democratic monarchy much like current England, joins under the newly selected Emperess Cornelia, whose aided by those such as her Knight Guilford and sister Princess Nunnaly (Sayoko and Orenji remain as her unofficial "knights" as per Lelouch's final request). Schneizel, Geass'd to work for "the betterment of the world whilst not influencing things" also helps. Kallen, Kaguya, and the remaining Knights begin to rebuild Japan, recreating old Tokyo over the ruins of the FLEIA-vanished Brittanian city. A monument to Suzaku, Japan's honorable son, is crafted when Ashford becomes a war/occupation memorial for the entire experience. Milly and Rivalz leave, together, for the Momeland. Nina remains with Lloyd and Cecile. Jewgi and Viletta settle with their wild 11 baby in Japan as well, with the rest of Viletta's siblings who she's always worked for.

-Elsewhere, towards/post credits, we see that Lelouch and C.C. are both still alive and living a secluded, "normal", quiet life together alone. Ostensibly, no one knows they're still alive. C.C., now Caitlyn Lamperouge (whether this is her 'real' name or one she takes on I dunno), has taken his name and lives smiling.

[/spoiler]
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

Az utolsó lehetőséget lazán el tudom képzelni hogy így oldja meg Z. :)  Sőt már régebben eszembe jutott egy ilyesféle ending... Mármint az utolsóra vonatkozóan... Remélem bejön legalább a vége. :)

Christian

A probléma az ,hogy ez a spoiler, ha így alakul epic fail. Legalábbis szerintem. Rohadtul nem ezt várnám, és rohadtul nem tetszene.

[spoiler]Mintha Kira feladná az ambíciót és utána csendben elvonulna a világ elől. Epic fail... Van egy olyan érzésem egy ilyen húzással a sorozat a legjobb helyről, átmászik a legjobban elcseszettek dicső táborába. Az idióta Black Knights férgek, akik elárulták Zerot meg Live a long happy life? Give me a break!!![/spoiler]

LuckyDingo

Ne felejtsük el Lelouch nem Yagami Light, nem ugyanúgy gondolkodnak. És Lulu már mondta, hogy m a terve. Ami kábé ebben a spoilerben teljesül, tehát lehetséges, hogy ilyen vége lesz. Engem különösebben már nem izgat lol.. Azzal, hogy "All hail Lelouch!" nekem már véget ért a sorozat XD

White SeeD

Én jobban hasonlítanám a CG-t egy Gundamhoz mint a DN-hez. Főleg az R2-t.
Abba meg bőven beleférnek ilyenek. De majd vasárnap minden kiderűl.

Cobra

Ne felejtsétek el, Sunrise! :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Próféta

Na, bepótoltam a második évadot, legalábbis 24-ig. Az élményeim vegyesek. Most az utóbbi 5 részben elég fejcsóválós lett a történetvezetés, a teatralitás kedvéért a logikát gyakran dobja sutba, habár az "új felállást" tényleg kár lett volna kihagyni. Sajnos az erővonalak átrendeződése után számos szereplő motivációja számomra egyáltalán nem világos. Gyanítom, hogy a készítők számára sem - a sorozat már befutott, a végéhez közeleg, teljesen fölösleges ezen gürcölniük, így aztán nem is figyelnek már oda. :ejj:
Mindegy, már csak egy rész van, azt lezavarják valahogy gyorsan.

White SeeD

GYŰLÖLÖM! GYŰLÖLÖM AZ ILYEN TÍPUSÚ ENDEKET!!! :morci:

[spoiler=end]Bár itt a happy end felé húz inkább... De akkor is. :mad:
Tipikusan az az end, ami mindnekinek jó valamilyen szinten, de aztán mégsem.
(DN tábor: Yeah, meghalt. But wait, mi az a végén?
Gundam tábor: meghat. De nem, mert ott van a végén!

Vagy mégsem?!

Ugyanezt volt a Lost Universbe is. Ott is utáltam.[/spoiler]

Also szavazás azoknak, akik már látták az endet:
[spoiler]

1, Lulu van a szekéren.
2, Nem Lulu van a szekéren. Meghalt, de C.C.-ben él tovább / a Jupiterről üzen / valahol megvan a léte.
3, Lawrence ül a szekéren=> R3 és Spice and Wolf2 jövő tavasszal jön ki, egy animeon belül.

[/spoiler]

Bár addig én sem voksolok amíg nincs sub az utolsó mondatokkal :D

chilip

[spoiler=kallen do want][/spoiler]

és csakazért se nézem meeeeg a spoilert...  :D

Alkyra

Eskü félek 4chanra felmenni...Én magam akarom látni az endinget, hogy miként is basszák el...(WS reakciója alapján biztos elbaszták)

White SeeD

Hát, a topikok 50-60% CG :D
Fele ragel, fele örül, a maradvány meg a szokásos pfúúú geass...

Viszont van jópár értelmes írás pl ez:

[spoiler=DN és Kirafanok nehogy elolvassák!!!!    últradúrva spoiler CG end fejtegetés]

Lelouch is still alive. He has Charles' Code which he received when the man choked him. The Code activates first when you die, which happened. And before you say can't have Code and a Geass at the same time, the Code wasn't the one C.C. had, meaning that Lelouch was the first one to achieve Code Geass. He's now travelling the country-side with C.C., living as immortals.

That's the only reason for C.C. to be suddenly so happy again. Also, before you say that C.C. was just talking to the dead like with Marianne, that's not true. She could only talk to her because of the nature of her Geass which allowed her to implant herself into the "hearts" of others. That's how she was able to talk with Marianne. Lelouch's Geass was entirely different, meaning that she could only have spoken to him if he was there.

Also, the screenie of the cart driver who is masking his features competely supports this.

What further supports this is that Nunnally got Lelouch's memories when she touched her, just like Lelouch did when he touched C.C. back in Narita. The only way this could have happened is his Code activating. This pretty much confirms that he has the Code and is alive.

C.C.'s words in the end translated: "Geass is the power of kings, it will isolate you... well, I guess thats a little wrong... eh, Lelouch"

IN ADDITION

CODE GEASS R2=LELOUCH
R2 IS LELOUCH'S IMMORTAL "CODENAME," CODE GEASS REFERS TO THE POWERS HE HAS...CODE+GEASS=CODE GEASS

[/spoiler]

Én is valahogy így gondoltam (kivéve a cím elemzést)

ed: :lol: Olyan anyázás megy a 4chanon a végkimenetelt illetően :smile:
Már legalább egy tucat fanart van minden oldalról.

Christian

Megnéztem az utolsó részt....őszintén? Szerintem máshogy kellett volna megoldani...
[spoiler]Haljon meg Lelouch a végén ha akarják, de ne így, és ne ezekért az emberekért. Ez így non-sense. Még akkor is ha a fentebbi spoiler igaz...akkor is szar. Ennyi...a Black Knights fele nem érdemelte meg azt,hogy életben maradjon és így tovább. Egyedül egy valamivel tudtam megbékélni: Orange - kun megérdemelte már ezt a boldog életet.[/spoiler]

Epix fail...

chilip

nekem nem volt bajom ezzel, suzaku meg érdekes dolgokat él túl, meg lefutja a kilőtt golyót. már csak repülnie kéne és ő lenne szuperman :D

Quote from: Christian on 2008-09-28, 21:40:40
Megnéztem az utolsó részt....őszintén? Szerintem máshogy kellett volna megoldani...
[spoiler]Haljon meg Lelouch a végén ha akarják, de ne így, és ne ezekért az emberekért. Ez így non-sense. Még akkor is ha a fentebbi spoiler igaz...akkor is szar. Ennyi...a Black Knights fele nem érdemelte meg azt,hogy életben maradjon és így tovább. Egyedül egy valamivel tudtam megbékélni: Orange - kun megérdemelte már ezt a boldog életet.[/spoiler]

Epix fail...

[spoiler]nem a szemét black knights-ért halt meg (már ha meghalt R2 ::) :D), hanem azért hogy ne legyen többé háború, és az egész balhét egy diktatórikus ikon vigye el.[/spoiler]

ogre

hát az uccsó pár percet leszámítva... csak hát pont azt tették tönkre, amit végig vártam. mindenesetre ÍGY befejezni EZT a sorozatot eléggé gáz. így r2 ep21 a vége, aki meg akarja nézni, annak letagadom, hogy van még 4 rész.
de majd biztosan csinálnak egy end of geass filmet, mint az evánál :)