Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Junchi

Renjinek már kismilliószor ripityára tört a zanpakutouja;; gyak az összes csatájában... ^^"

Quote from: Chronusbankai in next chapter

Ezt úgy mégis honnan? Csak mert Soi Fong még a shikaival se csinált eddig semmit se, meg amúgyis rajta van még a kapitányi haori, amit fájtok előtt mindig ledob...

Btw, nem tudom, mi ez a nagy meglepődés, hogy Vega kipurcan annak ellenére, hogy covert kapott... ^^; Zommari is, meg Szayel is, meg a többiek is kaptak, mégis kinyúvadtak...

Btw2, Vega valóban egy normálisabb/kúlosabb fracción volt. SunSun meg Apache, meg talán Findor az, akikre aszondom, hogy jófejek, de a többi... suxx!

KeLa

Quote from: Junchi on 2008-11-01, 15:06:56
Btw2, Vega valóban egy normálisabb/kúlosabb fracción volt. SunSun meg Apache, meg talán Findor az, akikre aszondom, hogy jófejek, de a többi... suxx!
És Lilinette?  ;)
Még a végén kiderül h ő a létező legerősebb fraccion... :D

NLZ

Ha abból indulunk ki, hogy Stark Kyouraku espadás verziója, akkor Stark is azért tart magához közel leányzót, mert az esete (Kyouraku - titkárnők, Stark - lolik). :D  És mivel Nanao sem erős, így valsz Lilinette sem az.
[reserved]

LuckyDingo

Yay spoileeerz :D
[spoiler]Soisoi eksön, Barragan beszáll a buliba és Rangikunak jön a felmentőserege.. És ezt csak a spoileres csávó-csaj írta, de szerinte *dobpergééés* "Aizen-tájcsó" Hinamori Momo-san lesz az O.O[/spoiler]

balu01

Quote from: LuckyDingo on 2008-11-05, 15:23:51
[spoiler]Soisoi eksön, Barragan beszáll a buliba és Rangikunak jön a felmentőserege.. És ezt csak a spoileres csávó-csaj írta, de szerinte *dobpergééés* "Aizen-tájcsó" Hinamori Momo-san lesz az O.O[/spoiler]
[spoiler]Vagy lehet megérkeztek a vaizardok...[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: balu01 on 2008-11-05, 16:09:51
Quote from: LuckyDingo on 2008-11-05, 15:23:51
[spoiler]Vagy lehet megérkeztek a vaizardok...[/spoiler]
Én most szívesebben látnám [spoiler]Hinamorit[/spoiler], mint a Vaizardokat :P Azok később kellenek majd Aizenék ellen :D

Chronus

Én meg szívesebben látnám Gin-t. I mean, lol, nem hiszem hogy Aizen bánná, ha "véletlenül" elsütne egy kidou-t...... és mind tudjuk, hogy szívesen megtenné....

Junchi

Spoilerek alapján jónak tűnik ez a fejezet. [spoiler]Egyrészt, jöhetne már valami real Soisoi (teeetszik ez a név, LuckyDingo kartá's ^_^) eksön, másrészt moar Apache for da win! Ja, és nem a szívem csücske Hinamori, de ha tényleg ő az, akciózik egy keveset a Tobiumével és nem AIZEN-SEME... ööö... SAMA!!!!!!!44 lesz, akkor lelkem rajta :D[/spoiler]

Gin meg nem hinném, hogy előkerül, mármint ő ugye a tűz-csapdában piknikezik még mindig...

KeLa

Quote from: Junchi on 2008-11-05, 18:54:40
Gin meg nem hinném, hogy előkerül, mármint ő ugye a tűz-csapdában piknikezik még mindig...
Sztem ha nagyon akarnának, azok hárman ki tudnának jönni :smile:

Junchi

Quote from: KeLa on 2008-11-05, 19:26:24
Quote from: Junchi on 2008-11-05, 18:54:40
Sztem ha nagyon akarnának, azok hárman ki tudnának jönni :smile:

Ööö szerintem is ^_^; Szal, még azt is simán elképzelem, hogy az espada harcok előtt kikecmeregnek onnan, és lesz egy naaaagy sztori csavarás. Mármint Hitsugaya Ichimaru-, Komamura Tousen-, Yama meg Aizen láttán kapna rögtön vérszemet ^^

LuckyDingo

Oh Aizenék már rég az eredeti Karakura townban kávéznak XD A harctéren csak gigaiok vannak, meg bennük izmos modsoulok, akik jól blöffölnek  :D

Chronus

Vagy everything is genjutsu, és a következő fejezet azzal indul, hogy Ichigo arra riad fel az ágyában, hogy "Shatter, Kyouka Suigetsu", és Aizen, Gin, meg Tousen vigyorognak rá a szoba sarkából.

Aizen: Oké. Szal akkor voltam egyszer én a Bountokkal, Gin a csöves kapitánnyal meg az idegesítő lolival, te mit szeretnél Tousen?

SaiyaGin

333.
Elég láma volt szerintem.
[spoiler]Soi Fong több oldalon át rizsázott Omaedának, majd a másodperc töredéke alatt kinyírta Vegát, erre megjelent Barragan. Matsumoto meg elég rosszul állt a 3 vs. 1-ben, mielőtt megjelent Hinamori. [/spoiler]

blackronin

Ez a fejezet azért volt jó, mert túl vagyunk rajta.
Nem reméltem semmit, így nem csalódtam.
Tudtam, hogy Ggio meghal (még a "battle form" dolog is érdekes volt) de tényleg fura volt, hogy Siofon semmi újat nem mutatott...  :frown:
Egyébként a 6th Fracción nevét vagy soha nem tudjuk meg vagy felébred és Barragan öli meg (ugyebár a vereség elfogadhatatlan), de előtte persze elmondja a nevét, hogy mindenki örüljön...  :D

Összefoglalva ezek a harcok együtt élvezhetők, de hetenként várva tényleg elment a kedvem az egész bleach-től!

Egyébként tudom, hogy mindenki köpködi a Bleach-t mostanában (én is így vagyok vele) de rájöttem (és ezt sokan elfelejtik) hogy ezeknek a részek anime változatai jók lesznek! Miért?
Ezek a harcok kb. 3 rész alatt lemennek, pörgősek és akciódúsak lesznek, és talán egy kicsit még hozzá is pakolnak egy-két jelenetet.

Junchi

Quote from: blackronin on 2008-11-07, 10:09:17
fura volt, hogy Siofon semmi újat nem mutatott...  :frown:

Dehogynem :3; Megmutatta a shikai-t, aka, hogy hogyan is működik a two hit-one kill technika (szal, azt rögtön gondoltam, hogy nem elporladásos lowság lesz, mint a bántó sagában... -_-). Btw, mérföldekkel jobb fejezet volt, mint a múltheti. Ja, és több, mint valószínű, hogy Hinamori jött supportnak... Az a tűzlabdacs nagyon Tobiumés. Vaaagy, a másik reláció, hogy Sasakibe az :D (bár abba nem lenne semmi poén).

LuckyDingo

Egyébként tudom, hogy mindenki köpködi a Bleach-t mostanában (én is így vagyok vele) de rájöttem (és ezt sokan elfelejtik) hogy ezeknek a részek anime változatai jók lesznek! Miért?
Ezek a harcok kb. 3 rész alatt lemennek, pörgősek és akciódúsak lesznek, és talán egy kicsit még hozzá is pakolnak egy-két jelenetet.

Hát én már lassan ebben sem hiszek XD De legyen igazad. Az új versenyző szinte fix, hogy Hinamori.. főleg ha már Rangiku úgy meglepődött :) Bár lehetne Gin is :D Azon én is meglepődnék XD A kövi chapterben ha látok egy angry faced Hinamorit, akkor végem lesz XD Gyűlölöm, de a jól néz ki :) Az a vicc, hogy ennyi erővel Soisoi végig szurkálhatna mindenkit és gyorsabban lemenne a harc :)

SaiyaGin

Nem hiszem. meglepődnék, ha nem húznák el iszonyatosan az összeset. ::)

Bishop

Na remélem mostmár Yuruichit lezavarják gyorsan és jön a lényeg, mert már kezdem nagyon unni a mangat annyira ellaposodott ::)

Dreamcleaver

lol? Te már láttál animéban jó minőségű pluszt a mangához képest? Nem adnak ezek semmiféle jeleneteket hozzá, hanem unalmasan elnyújtják ami van, azt is szar minőségben.

Maga a rész:

Ez az előző szar fejezet még szarabb kibontása. Soifon lámaságát most a szerző valami nagyon coolos szövegeléssel akarta kompenzálni, de ez a maszlag a Spec Forces-ról elég röhejesen hatott imho. Ráadásul el is kapkodta az action-t. Mikor láttam, hogy milyen ötlettelen gagyisággá releaselt Vega, tudtam, hogy kipurcan. Amúgy meg extra lol: az arrancaroknak van tüdejük.  :rotfl:
Matsumoto harca a végén meg felvezetés volt, szal ott nem történt semmi. A kövi részben remélem majd izgi 2v3 lesz, mert nem lenn jó Rangiku-t ennyivel letudni...
Engem nem zavarnak ezek a figthtok, de a Soifon rész eddig nagyon szar volt sajna. Valamiért a szerző nem tudja kiaknázni ezt a karit.  :frown:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Azért az uccsó grimm vs eperke menet egész korrekt volt az animében.
[reserved]

Junchi

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-08, 00:09:01
Engem nem zavarnak ezek a figthtok, de a Soifon rész eddig nagyon szar volt sajna. Valamiért a szerző nem tudja kiaknázni ezt a karit.  :frown:

Anoo... Szerintem Kubo sem szánta ezt a harcot igazából "harcnak" :3;; Ennek az egész Soi Fong - Vega összeröffenésnek az volt imho a lényege, hogy láthassuk shikai!Suzumebachit akció közben a mangában. Gyanítom az lesz, hogy Barragannál valamilyen komisz plotkai random miatt nem fog működni, ami ugye esélyt ad a shunkóra, bankai-ra, whateverre...

-Eta-

A segítőnek meg a magam részéről Quincy papát szeretném xD; Tudom, kb. 0,00% az esély, de ahh, papaa~~~~ *_* *DED*

SaiyaGin

Ishida anyját egyébként említették valaha?

KeLa

Quote from: SaiyaGin on 2008-11-08, 10:59:13
Ishida anyját egyébként említették valaha?
Elég tipikus dolog h azok mindig lelépnek, eltűnnek, meghalnak :D

Prof. William

Viszont megszületett a Bleach új plotkai erősítő mondata...

avagy...

ÁÁÁÁ nem vertél el csak tudni akartam milyen erős egy arancar/espada/Vastolorde/Aizen... ... na akkor... kezdjük az igazi harcot. :)

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-08, 00:09:01
lol? Te már láttál animéban jó minőségű pluszt a mangához képest?

Hitugaya vs Gin, Rukia vs Aaroniero, Ichigo vs Grimmjow 1., Ichigo vs Grimmjow 3., Ichigo vs Renji (in SS)....

Kismillió van, amihez hozzáadtak "lényeges plussz-t" is. Azok amiket elnyújtottak azok ilyenek voltak mint Yoruichi vs SoiFong, Ichigo vs Grimmjow 2., meg pár lényegtelen tucatfight...

Nem kell túlpesszimizálni a dolgokat. Tudnak ezek rendesen is dolgozni ha akarnak.

Dreamcleaver

Hát én nem nagyon láttam. Az SS arc az más, mert az fényévekkel jobb volt a folytatásnál (és pl a Yoruichi - Soi Fong is jól meg volt csinálva). Viszont az Arrancaros arcnál kivétel számba megy, ha elfogadható minőségben meg tudnak csinálni valamit. Az Ichi vs Grimm 1 (leszámítva a püfölős részt a végén), Ichi vs Ulqi (bemelegítés), meg a Rukia vs Two-face kivételével engem egyik fight sem győzőtt meg idáig.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Rukia vs Aaroniero számomra borzalmas volt a sok idegesítő párbeszéddel, leli nyomorral és időhúzással. :)
[reserved]

Dreamcleaver

De legalább jól volt animálva + a mangában is volt lelkizés.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-11-08, 15:14:25
sok idegesítő párbeszéd, leli nyomor, időhúzás

LoL. Go watch Gurren-Lagann :D Azért ne mond, hogy a fenti három sose volt jellemzője ennek a sorozatnak...

SS-ben még 2x-ennyi lelkizés meg párbeszéd volt, ráadásul "just for why not". Legjobb példa mikor Aizen a legklisésebb villain-hülyeséget alkalmazva elmeséli a földön vérző Ichigonak, hogy mik a világuralmi tervei, mert "ez már úgy is a vég." (ja, persze, egy villain se bukott még bele, hogy ezt hitte....)

A SoiFon vs Yoruichi "fight" kb egy nagy wangst, hogy Yoru miért hagyta ott soifongot, amiben ejtenek egymáson kb pár vágást, egyébbiránt végigpofázzák, és SoiFong mindenhova céloz csak a már meglévő markokra nem, ráadásul a végén bőgéssel zárul(!).
:lame:

Bleach egyetlen igazán minőségi (tartalmilag és grafikailag) harcai eddig összesen kb az Ikkaku vs Ichigo volt a forradalmi képsoraivall, meg a második Renji vs Ichigo a masszív resolve-pwnage-el (ráadásul napnyugtakor).

A többi falun elmegy. Grimm harcok max csak a grafban voltak jók, viszont tény, hogy abban nagyon.

Azért ezeket nehéz űberelni. Még más (nem mainstream) animéknek is...

Dreamcleaver

Maradjunk annyiban, hogy a tied is egy vélemény, még ha gyenge lábakon áll is. Jah amúgy a Grimm harcok bénaság mondjuk tényleg nem az anime hibája, hiszen már végtelenül gagyin nézett ki a release a mangában is.  :D De a koreográfia bénasága az animéban jött ki igazán.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS