Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Viszont mivel hitelre van kocsi es haz, ezert hazban elnek es van kocsi amivel van hova eljarni. Es meg a masik oldala a dolognak. De en szemely szerint inkabb kissebben laknek es olcso kocsival jarnek, utalok tartozni...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Posztoljatok többet lécci, nem bírom nézni azt a randa niggert... :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

This is a racist post then.

SaiyaGin

Quote from: Ramiz on 2008-12-14, 12:32:38
Posztoljatok többet lécci, nem bírom nézni azt a randa niggert... :zomg:

Nem érek rá posztolni, még van egy beadandóm!  ::)
Hoppá, mégiscsak posztoltam volna? :D

Szerk.: úgy látom saját magad megoldottad a problémát.  :lul:

Rounin

SaiyaGin

Ramiz

Posztoljatok többet lécci, nem bírom nézni azt a legfölső rasszistás posztot, amikor betöltődik az Offtopic napjában 32.5x!!! :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Quote from: Ramiz on 2008-12-14, 12:42:20
Posztoljatok többet lécci, nem bírom nézni azt a legfölső rasszistás posztot, amikor betöltődik az Offtopic napjában 32.5x!!! :zomg:

:hail:

Vettema zadást!

Kvikveg

Post!  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Éhes vagyok. :zomg:

Kvikveg

En is, de teregetnem kell.

Rounin

Én

Megérdemled. :D

Member

Én

Dayum, that's evil.

Nihilus

HE CAME FOR YOUR SOUUUUUL! :zomg:

Rounin

SaiyaGin

Ehehehehe... :__devil:

Kvikveg

Moha

Quote from: Kvikveg on 2008-12-14, 12:27:54
Viszont mivel hitelre van kocsi es haz, ezert hazban elnek es van kocsi amivel van hova eljarni. Es meg a masik oldala a dolognak. De en szemely szerint inkabb kissebben laknek es olcso kocsival jarnek, utalok tartozni...
Magyarországon az emberek jó része egy számmal nagyobb kocsiban ül, mint amennyit valójában megengedhetne magának. Szerintem ha az ember főleg városban közlekedik, akkor tök fölösleges is a nagy autó. Az más kérdés, aki minden nap 100+ km-t autózik a melója miatt.

Én is utálok tartozni és inkább lemondok dolgokról. Nem igazán szeretem költeni a pénzt... inkább gyűjteni. :hehe:

Member: The vengeance of Ramiz will strike you soon enough! :D

Member

Quote from: Moha on 2008-12-14, 14:15:14
Magyarországon az emberek jó része egy számmal nagyobb kocsiban ül, mint amennyit valójában megengedhetne magának. Szerintem ha az ember főleg városban közlekedik, akkor tök fölösleges is a nagy autó. Az más kérdés, aki minden nap 100+ km-t autózik a melója miatt.
Idővel eljön a helikopterek kora zugalkeszéknál is, mert a sok terepjárótól nem férnek, a bringa helyett. ::)

kikuchiyo

[spoiler=Just for You, Ramiz][/spoiler]
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-14, 14:38:24
Just for You, Ramiz

Bandwidth exceeded
- Photobucket

FAIL :haha:

Darkstar

You require moar vespene gas tubes
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Failure is the default option

Member

Én

Welcome to /off/ - Random.
ED: Hogy a fenébe lehet egy szalagavatót afterpartyval VASÁRNAPRA rakni?

Makos

Quote from: Én on 2008-12-14, 16:31:19

Okosan :D

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-12-14, 16:31:19
Majd kérsz igazolást hétfőre.