Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Bicskei on 2009-02-28, 14:44:35
amúgy nem tumdom ti hogy vagytok vele(najó páran leírtátok a véleményeteket) de engem már nagyon idegesít, hogy nagyon vontatott cselekmény..
magyarán majdnem olyan h olvasás közben el lehet rata aludni(sarkítva)
:bruhuhu:

Már megszoktuk...   ::)

Junchi

Inkább úgy fogalmaznék, hogy Kubónak vannak jó ötletei, csak nem tud velük mit kezdeni (deja vu... Ahemm, Hatori "Ouran" Bisco, ahemm!). Szal, szerintem eddig az Ichigo-Ulq fájt teljesen rendben van, még akkoris, ha kezd baromi nyúzottá válni az egész (maah, azért nem bánnám, ha végre [~2-3 ch múlva] véget érne, mert különben ARGH)! Viszont ha ezt az időt arra használja ki Kubo, hogy kellően kúlos bankai-kat és espada resurrecciónokat tervezzen, akkor részemről minden megbocsátva :3

Bicskei

SaiyaGin
én is megszoktam csak egyre roszabbul viselem

Quote from: Junchi on 2009-02-28, 16:41:03
Inkább úgy fogalmaznék, hogy Kubónak vannak jó ötletei, csak nem tud velük mit kezdeni (deja vu... Ahemm, Hatori "Ouran" Bisco, ahemm!). Szal, szerintem eddig az Ichigo-Ulq fájt teljesen rendben van, még akkoris, ha kezd baromi nyúzottá válni az egész (maah, azért nem bánnám, ha végre [~2-3 ch múlva] véget érne, mert különben ARGH)! Viszont ha ezt az időt arra használja ki Kubo, hogy kellően kúlos bankai-kat és espada resurrecciónokat tervezzen, akkor részemről minden megbocsátva :3

hát ezzel így nem értek egyet..
ugyanis a főhös harcát elkúrni nem tisztességes...kurt volna el egy másik harcot, de ne a főhősét..
Ultras liberi

NLZ

[reserved]

blackronin

Akkor jön egy másik vélemény:
Én eddig meg vagyok elégedve ezzel a harccal.
De komolyan!  :D
Nem tartom nyúzottnak, szerintem a maradék 2 fejezet pont elég lesz, hogy "lezárjuk"... Azért feltételesen, mert sokan azt hiszik, hogy ezt a harcot csak úgy lehet lezárni, hogy Ichigo győz. Pedig nem!
Mégis miért hiszi mindenki azt, hogy Ichigo küzdelmeit csakis Ichigo zárhatja le?

Én a következőt mondom:
1. lesz Hollow Ichigo (remélem, hogy Chronus nincs a közelben...  :D)
2. lesz Orihime segítség
3. lesz Unohana is majd
4. Ulqi győzni fog, meg nem is
Akkor vegyük sorra:
1. meg fog jelenni (talán harcol is majd egy kicsit), de nem fogja megnyerni a csatát Ichigonak. Pont ellenkezőleg, ki fog derülni, hogy nem tud több erőt adni Ichigonak, ennyi telik tőle egyelőre...
2. Orihime "segít", hogy: a, Hollow Ichigo előjön, mert Ulqi kínozni vagy bántani fogja Orihime-t. Vagy esetleg megölni...
b, Orihime "tesz" valamit, ami meglepi majd Ichigot és Ulqit, de végül komolyan megsebesül vagy meghal...
3. Unohana szerepe: talán ő a legfontosabb:
ő lesz az SS "szeme", aki először tudomást szerez Ichigo hollow képességeiről, s képes lenne elmondani ezt majd Yamamotonak. Hiába kedves, toleráns  és segítőkész, de ő, Yamahoz hasonlóan, nagyon szigorú a szabályok terén. Az biztos, hogy negatívan fog reagálni Ichigo titkára.
4. Ulqi legyőzi Ichigot, helyette Unohana fogja megnyerni a csatát.
Azért hiszem, hogy Unohana fog közbeavatkozni, mert:
1. Kubo interjú: "Fontos szerepe lesz a FKT arcban." tudom hogy nem így mondta pontosan, de keressétek vissza néhány oldallal visszább itt a fórumon.
2. Ki ellen mutathatná meg az erejét? Yammy-t hagyjuk, Wondervice kizárva.
3. Ha nem jönne, akkor mégis mikor jutna neki szerep a jövőben?
A HM beli harcok után vissza FKT, tehát megint nem látnánk egy időre.

NLZ

Kapott már ki többször is, de ha megint elpicsázzák, akkor hetekig a sírógörcs fogja kerülgetni, mint anno Grimm után. :D
[reserved]

Bicskei

sztem nem fog veszíten ha meg fog akkor legyen egy csavar és depijáben álljon vaizardok oldalára és harcoljanak együtt mindenki ellen :hopp: :uzi:
Ultras liberi

NLZ

Nem biztos az, hogy a Vizardok mindenki ellen harcolni fognak. Hisz a sorsuk kb ugyan az lett, mint Uraharának, de ő segített most mégis SS-nek.
[reserved]

Bicskei

Quote from: NLZ on 2009-02-28, 20:36:12
Nem biztos az, hogy a Vizardok mindenki ellen harcolni fognak. Hisz a sorsuk kb ugyan az lett, mint Uraharának, de ő segített most mégis SS-nek.

nana sztem azért pont a kalapos bának a  szerepe sem a legtisztázottab....
lesznek itt még érdekes csavarok(lagalábbis remélem)
Ultras liberi

NLZ

Inkább csak lennének, ha haladna a történet. :D
[reserved]

LuckyDingo

Én most is úgy vagyok vele, mitn a GJ harcnál... várom már hogy vége legyen és ez nem jó. Unohanát nem tudom elképzelni, bár ő is négyes és Ukitake meg Kyouraku szerint ő keményen nyomja azt a despaires cuccot, amit Ulqi XD De egyébként semmi helye ott.
Shounen fightként ezt képzelném el, Ichigo berserkel.. vlaszeg Hichivel aztán nem tud visszaalakulni Hollowból és ott jön be Orihime hogy visszavarázsolja. Ez elég egyszerű lenne, hogy bleachnek lehessen nevezni XD

Bicskei

Quote from: LuckyDingo on 2009-02-28, 21:11:09
Én most is úgy vagyok vele, mitn a GJ harcnál... várom már hogy vége legyen és ez nem jó. Unohanát nem tudom elképzelni, bár ő is négyes és Ukitake meg Kyouraku szerint ő keményen nyomja azt a despaires cuccot, amit Ulqi XD De egyébként semmi helye ott.
Shounen fightként ezt képzelném el, Ichigo berserkel.. vlaszeg Hichivel aztán nem tud visszaalakulni Hollowból és ott jön be Orihime hogy visszavarázsolja. Ez elég egyszerű lenne, hogy bleachnek lehessen nevezni XD

mivel naruto berselkelt ő is fog  :Kiraly: ;) shonenfigt vetéytársak ugyebár
Ultras liberi

blackronin

QuoteShounen fightként ezt képzelném el, Ichigo berserkel.. vlaszeg Hichivel aztán nem tud visszaalakulni Hollowból és ott jön be Orihime hogy visszavarázsolja. Ez elég egyszerű lenne, hogy bleachnek lehessen nevezni XD

Mintha ez az egész dolog nagyon ismerős lenne valahonnan...  :P
Berserk?  ^^"

Dreamcleaver

Ichigot jól felszeleteli Ulqi, aztán jön Unohana és bealázza fél kézzel. Utána meg catfight Orihime és Unohana között, hogy ki "gyógyítsa meg" az eszméletlenül és mezítelenül heverő Ichit.
Később megjelenik Nel is, aki szintén szeretné végignyalogatni Ichit a gyógyítós turhájával.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dub-zero

hhm... 1 unohana bankai-t szívesen megnéznék :) bár szerintem az egész végén lesz, amikor mindenki (fél)holt és akkor curaga

mindenesetre a shikai elég ígéretes volt
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

chilip

Bicskei

Quote from: chilip on 2009-03-01, 16:59:40
a nyáladzós rája? :D

feneketlen bendőjű nyáladzós egyszemű hatalmas nagy dög repülő rája
ja az igéretes volt :rotfl:
Ultras liberi

Prof. William

Unohara bankaija az lessz hogy ő maga változik egy hatalmas nyáladzó egyszemű csápszörnyé aki képes arra hogy a csápjaival életerőt töltsön bárkibe persze csak miután valamelyik testnyílásán behatol...  Ez főleg a sérült csajoknál lesz impresszív látvány... :zomg:

blackronin

A következő bleach fejezet érdekes lesz!
Ugyanis a Shonen Jump-ban Bleach lesz a címlapon és színes oldal(ak) is lesznek!
Reméljük, hogy az Ulqi release lesz a színes oldal.

NLZ

Quote from: blackronin on 2009-03-01, 18:06:49
A következő bleach fejezet érdekes lesz!
Ugyanis a Shonen Jump-ban Bleach lesz a címlapon és színes oldal(ak) is lesznek!
Reméljük, hogy az Ulqi release lesz a színes oldal.
És kiderül, hogy Ulqu 2. formája rózsaszín. :zomg:
[reserved]

Bicskei

Ultras liberi

Chronus

Engem csak egyvalami zavar...

Ichigo halottakat lát maga körül gyerekkora óta. Az anyját megölte egy hollow emiatt a képessége miatt. Gyakorlatilag ezidáig Soul Society és Aizen tetteinek következményeit mind ő és az ő városa szenvedte el. Ha már itt tartunk jelenleg a város is eléggé egy hajszálon függ. Egy hollow él a lelkében aki folyamatosan elő akar törni és vérontást rendezni az ő erejével. Ő ennek a hollownak az erejét kénytelen használni ahhoz, hogy neki és a számára fontos személyeknek egyáltalán esélye legyen a túlélésre.

...és Ulq ennek az embernek merészeli mondani, hogy "does not know true despair"?

Hát van bőr a képen, az egyszer biztos.....

Remélem a következő chapterben Ichigo feltörli vele a padlót annak rendje és módja szerint, mert már kezd eléggé nagy pofája lenni szegény kis emónkak.

Bicskei

Quote from: Chronus on 2009-03-01, 20:26:52
Engem csak egyvalami zavar...

Ichigo halottakat lát maga körül gyerekkora óta. Az anyját megölte egy hollow emiatt a képessége miatt. Gyakorlatilag ezidáig Soul Society és Aizen tetteinek következményeit mind ő és az ő városa szenvedte el. Ha már itt tartunk jelenleg a város is eléggé egy hajszálon függ. Egy hollow él a lelkében aki folyamatosan elő akar törni és vérontást rendezni az ő erejével. Ő ennek a hollownak az erejét kénytelen használni ahhoz, hogy neki és a számára fontos személyeknek egyáltalán esélye legyen a túlélésre.

...és Ulq ennek az embernek merészeli mondani, hogy "does not know true despair"?

Hát van bőr a képen, az egyszer biztos.....

Remélem a következő chapterben Ichigo feltörli vele a padlót annak rendje és módja szerint, mert már kezd eléggé nagy pofája lenni szegény kis emónkak.

ez igaz, de engem az is zavart h Ichigo azt mondta "mindig is tudtam h erősebb vagy nálam".......komolyan nem ismerek rá eddig nem nagyon foglalkozott ilyen dolgokkal.
Ultras liberi

blackronin

Ahogy, Chronus írta, hogy Ichigo-nak meri mondani Ulqi, hogy: "does not know true despair."
Ez tényleg durva.
És bár én is lassan azt szeretném látni, hogy Ichigo fölénybe kerül, de erre semmi esély nincs a jelenlegi állapotok szerint.
Ulqi az eddigi 8 fejezetből 7-ben lazán verte Ichigo-t. Ichigo egyetlen szerepben volt fölényben, mégpedig akkor amikor felvette a maszkját, ami kevés.
Arról nem is beszélve, hogy Ichigo elismerte, hogy Ulqi erősebb.
Ami eddig még nem fordult elő! Egy kicsit olyan, mint amikor Stark mondta Shunsui-nak, hogy már így is túl erős egy karddal...
A következő fejezetben megint Ulqi alázza szét Ichigo-t... És lassan már véget is ér a 40-ik kötet...

LuckyDingo

Sry.. de nem értek egyet.. mit tudtok Ti Ulquiorráról? Ha már azzal jön hogy ő vágja a true despairt akkor tényleg ideje egy magyarázatnak.. flashback or so. Lehet hogy szanaszét kínozták, kinyírták a hollowbarátait, vagy valami. Nem lehet tudni.

NLZ

[reserved]

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-01, 21:06:12
Sry.. de nem értek egyet.. mit tudtok Ti Ulquiorráról? Ha már azzal jön hogy ő vágja a true despairt akkor tényleg ideje egy magyarázatnak.. flashback or so. Lehet hogy szanaszét kínozták, kinyírták a hollowbarátait, vagy valami. Nem lehet tudni.

És te komolyan számítasz arra, hogy Kubo ilyet bővebben ki fog fejteni? :P Nem átállítandó ellenségről van szó, hanem egy egydimenzionális karakterről aki valószínűleg csak azért tartja még életben Ichit, mert kíváncsi és nem képes agyilag felfogni, hogy az miért harcol még mindig, mikor esélye sincs.

Gyakorlatilag attól a képtől fogva amin Ichigo lenézően bámulta még szarráverten is, kb szó szerint visszadobva neki, hogy "who the fuck cares about power levels?" nekem minden kételyem eltűnt afelől, hogy Ulq szarrá lesz verve.

Egyszerűen Ichigonál van a moral high ground és a mental high ground is. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez most permanent character developement számára.

Innentől még ha Ichi el is veszíti a csatát fizikálisan, vagy ha meg is mentik, gyakorlatilag a morális győzelem akkor is az övé lesz. Egyszerűen Ulq képtelen megtörni a resolvját.

Olyan mintha az Ichigo-Byakuya harc fordítottját néznénk, ahol a főgonosz próbálja a főhős elhatározottságát kiverni belőle, gyk nulla sikerrel. Ez milyen durva már?

LuckyDingo

Az a vicc, hogy sajna a shounen nem engedi, de Ichigo Vigyorgását úgy egy állkapocsletépés kíséretében letörhette volna Ulqui barátunk, már félis releaselve is. MOst asziszi, hogyha átmegy # Gene Simmonsba, akkor majd Ichigo hűde félni fog és harakirizik.. ami ugye nem történhet meg, mert főhős.

NLZ

Kár, hogy ilyen kötött ez a műfaj, meg az egész biznisz. Milyen lenne már, ha Ulqu letépné Icsi fejét, az meg szép csöndben meghal. Aztán ugyanezt Orihimével, hogy ne is támadhassanak fel. :D Bár még így is visszahozhatja őket Hachi. :F
[reserved]

Dreamcleaver

Szar lenne. Ennyi.

Ulqi meg amúgy sem tenne ilyet, mert egy beképzelt köcsög, aki nem is annyira kinyírni akarja Ichit, hanem megtörni. Szal ennek nem sok köze van a műfaji kötöttségekhez.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS