Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-15, 20:22:15
Quote from: LuckyDingo on 2009-04-15, 19:22:41
Mondjuk miután lecsapta Hitsugayát, mint a taxiórát, talán még bunyózhatott volna egy sort Soifonnal, vagy bárki mással és mikor más übereli, akkor ugrik elő a release :D Logikusabb megmozdulás lett volna részéről. Pont Halibel természetéhez nem illik, az a "nah akkor megmutatom" hozzáállás :)

Hát aztán k*rva sok minden derült ki eddig Halibel természetéről. FKT előtt asszem egyszer szólalt meg, mikor a fraccionjaival messziről szemlélték az Ichi vs Grimm meccset, és ott se mondott sokat.
Ahhoz hogy lásd milyen valaki, nem muszáj megszólalnia? :D

Amúgy megszólalt egyszer az Espada meeten, mikor Aroniero meghalt, mikor GJ és Ichi harcolt, és Karakurában :D
De amit eddig mutatott, aszerint visszafogott, hidegvérű és megfontolt karaktere volt :D Ha most elkezd nekem Xénázni, azzal Kubo összetöri azt a nagyon szép imidzset XD

btw.. egy fun 353.. bár annyira nem fun, de akár ezeket is mondhatták volna >> /ungarishül van, mert lusta voltam/
http://www.mediafire.com/?lmhnmfg2gqm

Mellesleg újabb info.. [spoiler]Hali resuja a BA-sok szerint vízzel kapcsolatos.. jégmeister ellen okos volt előhozni a vizet.. pfft :D[/spoiler]

Dreamcleaver

Imho nem visszafogott karaktere volt, csak szótlan. Max azért hatott annak, mert folyton el volt takarva az arca. A Hitsugayával folytatott csatájából fog kiderülni, hogy milyen is a jelleme valójában hogyan képes Kubo elkúrni még több mindent.  :D

Azért remélem a release fasza lesz, mert Ulqi után kéne valami nézhető.

Edit: Ki fogja dobni a Bleachet, ha Hitsu leveri Halibelt?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-15, 20:32:11
Imho nem visszafogott karaktere volt, csak szótlan. Max azért hatott annak, mert folyton el volt takarva az arca. A Hitsugayával folytatott csatájából fog kiderülni, hogy milyen is a jelleme valójában hogyan képes Kubo elkúrni még több mindent.  :D

Azért remélem a release fasza lesz, mert Ulqi után kéne valami nézhető.

Én azt nem várom meg :D Csak a release érdekel XD Azután a halálára köbö 95% az esély..

balu01

Ha igaz a dolog a resujával kapcsolatban, akkor már 100% hogy leveri :__devil:

Junchi

De most me' van, nem az van, hogy a fejezet végén már rég pwnzolta Hitsut? o_O

Btw víz? Remek, megvan Hitsugaya győzelme... *headdesk*

chilip

hitsut eddig mindenki lábtörlőnek használta, még akkor is ha a végén nyert... :D

Member

Ez lenne a világvége első jele. Hitsu szerintem gyengébb, mint néha vice captain.

A kép lol. :lol:

Junchi

Az biztos, hogyha Hitsugaya leveri Halibelt, akkor jegelem ezt a mangát egy időre, mert ezzel csak azt bizoyítaná Kubo, hogy hogyan is tud benyalni a fangörlöknek...

LuckyDingo

Bah 3 spoilerkép kintvan :D
Az egyik azt bizonyítja, hogy 19 oldalt nehéz megrajzolni XD
A másik meg azt, hogy Yamii egy batár nagy valami lett. Nincs kedvem linkelni.. MH-BA -n ott van :P

chilip

[spoiler=mekkora gáz][/spoiler]

lehet az 1-es begyűrődött a sok izomhoz :D és itt kamuzik hogy ő a legfaszább

balu01

Nem lennék meglepve, ha Kubo most lökné be Kenpachi bankaiát :eek: Mert Chadéknak nincs sok esélye szerintem ^^"

chilip

Dreamcleaver

Quote from: chilip on 2009-04-16, 15:01:01
[spoiler][/spoiler]

:D

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Más:

Egy valamit nem értek ezzel a Yammy 0-ás dologgal kapcsolatban. Mi szükség volt erre? Mi a terve vele Kubonak?

Ugyanis:

1. Nem hinném, hogy a Rukia, Renji, Chad trió annyira táp lenne, hogy egy 0-ás espada kell a leverésükhöz (lehet kapunk Rukia bankait?).

2. Kubonak remélem hosszútávú tervei vannak Yammyval, mert különben ez az egész 0-ás baromság felesleges volt. Ha Yammy úgyis meghal, akkor elég lett volna adni neki valami olyan speciális resurrecciont, ami mondjuk átmenetileg még az 1-es esadánál is erősebbé teszi, de időlimites, és az életébe kerül. Lehetett volna neki adni valami badass dumát, hogy "Ulqi nélkül úgyis uncsi lenne errefelé, szal akár mehet a full powaaa is" vagy valami. Szal ajánlom Kubona, hogyha már előhozta ezt a 0-ás baromságot, akkor kezdjen is vele valami értelmeset.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

KeLa

[spoiler][/spoiler]

:lul:

Majd Unohana a kisujjával kettészeli Yammit, nem kell ide bankai ::)

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-16, 15:27:16
Lehetett volna neki adni valami nyál dumát, hogy "Ulqi nélkül úgyis uncsi lenne errefelé, szal akár mehet a full powaaa is" vagy valami.

Na ettől óvjon minket a jó Isten... ilyen történne kifutnék a világból :D Mellesleg Fix'd  :lazza:

edit: Summary is kintvan:
[spoiler]Ulquiorra megtalálta a választ arra hogy mi a szív.. yay :)
Yammi teljes neve kiderült. Halibel Release csak kezdődik, de nem mutatják >.<
És a sok BA-s emberke most azon lovagol, hogy a hullám mögötte biztos Ukitake műve.. azt nem tudom hogy miért lenne az, de biztos van rá valami magyarázat :D

oh utána lestenm Ukitakének.. én azt hittem hogy csak villámot tud a zanpaktou-ja.. de egyes játékokban vizet is használt :S Nem szóltam XD[/spoiler]

Junchi

(lehet kapunk Rukia bankait?).

Még ha kapnánk is Rukia bankait az is édes kevés lenne a nulladik (vagy inkább nagy nulla) espada ellen... Unohana jön szerintem is. Elvileg imba, szal most itt a lehetőség, hogy megmutassa, mit is tud.

Ami a többit illeti: Igen, Ukitakének valóban víz(+ elektro) típusú zanpakutou-ja van, de nem hiszem, hogy az ő keze van a dologban (mondjuk Halibelt még mindig nem tudom víz abilityvel elképzelni... :/).

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2009-04-16, 18:02:03
Ami a többit illeti: Igen, Ukitakének valóban víz(+ elektro) típusú zanpakutou-ja van, de nem hiszem, hogy az ő keze van a dologban (mondjuk Halibelt még mindig nem tudom víz abilityvel elképzelni... :/).
Miért ne lehetne ő? :S Ha belegondolsz.. ottvan, unatkozott Lilinettel úgy is :D Gondolta, hogy nyújt egy segítő kezet egyik vérbefagyott kapitánytársának :XD

Prof. William

[spoiler][/spoiler]

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Más:

Egy valamit nem értek ezzel a Yammy 0-ás dologgal kapcsolatban. Mi szükség volt erre? Mi a terve vele Kubonak?

Ugyanis:

1. Nem hinném, hogy a Rukia, Renji, Chad trió annyira táp lenne, hogy egy 0-ás espada kell a leverésükhöz (lehet kapunk Rukia bankait?).

2. Kubonak remélem hosszútávú tervei vannak Yammyval, mert különben ez az egész 0-ás baromság felesleges volt. Ha Yammy úgyis meghal, akkor elég lett volna adni neki valami olyan speciális resurrecciont, ami mondjuk átmenetileg még az 1-es esadánál is erősebbé teszi, de időlimites, és az életébe kerül. Lehetett volna neki adni valami badass dumát, hogy "Ulqi nélkül úgyis uncsi lenne errefelé, szal akár mehet a full powaaa is" vagy valami. Szal ajánlom Kubona, hogyha már előhozta ezt a 0-ás baromságot, akkor kezdjen is vele valami értelmeset.

Szerintem semmi értelmes nem lessz vele... Majd jön egy tájcsó és leveri... ami gáz márt simán megcsinálhatták volna hogy ott 3 -an leverik de neeem kellett a megdöbbenés. :)

chilip

masterpiece from kubo, White Space - The Manga :D

blackronin

Szerencsére a summary-t elolvasva inkább az a valószínűbb, hogy Ukitake támadta hátba Halibelt... Ami 100X jobb, mintha release-elt volna! Kérlek Kubo, hogy tényleg így legyen!
Ami Yammy-t illeti... A release-t látva AZONNAL kiderült, hogy Yammy csak blöfföl az erejével kapcsolatban. Az a valami biztos nem a legerősebb Espada, igaz hogy szívós lesz és nagy erővel rendelkezik, de azon kívül SEMMI mást nem tud mutatni. Ja és remélem, hogy ennek a "hatalmas erőnek" valóban köze lesz majd a Gonzui képességéhez, amely segítségével "lopja" össze az erejét.
Tudom, hogy ez találgatás még most, de majd meglátjátok, hogy csak a szája volt nagy Yammy-nak.

Ja és Hitsu pusztuljon!  :D

És még a 0-ás dologhoz: nem tartjátok érdekesnek, hogy ezt az információt, miszerint az Espada-k nem 1-10, hanem 0-9 vannak, éppenséggel Yammy mondta el? Ezzel is azt bizonyítva, hogy ő a legkeményebb?
Nem lehet éppen az, hogy csak kedves (de egyben igen hülye) Yammy barátunk gondolja azt magáról, hogy ő a legerősebb? (mint anno Nnoitra, nála miért nem hittük el, hogy az első Espada?)
Szerintem a 0-ás Espada dolog nem illik bele a képbe... Ilyen formán, akkor Ulqi már gyengébb mindenkinél, miután release-t, mert eltűnt a 4-es tetkója...

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-04-16, 21:15:47
Ilyen formán, akkor Ulqi már gyengébb mindenkinél, miután release-t, mert eltűnt a 4-es tetkója...

Igen erre én is gondoltam, hogy mindenkinek eltűnt a tetkója resurreccion után.. bár lehet hogy Noitrának megmaradt :S Akkor viszont dől az elméletem, hogy akinek resu után van tetkója az gáz XD

De poén lenne ha Aizen elmagyarázná, hogy Yammi igazából a leggyengébb amikor Resuzik, ezért kapott magára ebben a formában egy nagy büdös 0-t XD

Member

Yammynak egy ∞ tetkó kéne. ::)

Aizen: "Az espadák egyes számjegyűek, a hármasak a volt espadák, kétszámjegyű a többi. Ja, a selejtekre teszünk egy 0-t a miheztartás végett."

Dub-zero

hmm.. akkor yammy-val nem lehet osztani

mellesleg a leglustább = legerősebb shounen axióma tuti igaz a bleach-re is. ez a 0. vmi bankaikiugrató akció
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Chronus

New info.

Halibel nem water-type. A hullámok amik a háta mögül jönnek félbeszakítják a release-ét, tehát gyakorlatilag nem is releasel, és a hullám minden bizonnyal ellenséges beavatkozás.

Egyes teóriák szerint Ukitake. Bár ez tökmindegy, a lényeg az, hogy végül nem mondja ki a zanpakutoja nevét.

Member

Poén volna, ha végre Zaraki tolna release-t. :D
Bár ő maga alá csinálna egy vizes zanpakto-tól.

Liquid Snake

Víz = Ukitake
Source: Vmelyik Bleaches game.

És én onnan gondolom h igaz, mert volt már egy ilyen shounenes game amiben kicsit többet tudott a karakter mint a manga jelenlegi állása és aztán előjött a mangában is. Sztem 100 h Ukitake az.

Chronus

Ehhez még game se kell. A release poem-je "Every wave become my shield, ever thunder become my blade"

Ennél egyértelműbb nem is lehetne, hogy water-lightning alapú az ereje.

LuckyDingo

T_T Egyrészt örülök hogy Ukitake végre megmozdul és nem csak a vért köpködi a TBC miatt. Másrész elhalasztotta Halibel releasét.. a dögje >> Pedig az még érdekelt volna :S

blackronin

Kijött a fejezet!
Szerencsére így már egy kicsit érthetőbb ez a 0-ás dolog, hiszen Yammy mondja, hogy egész idáig aludt és evett, mint az állat, hogy elraktározzon elég energiát...
Ja és jópofa ez a Godzilla release!  :rotfl:
Tehát ez nem feltétlenül a Gonzui képességhez kötődik csak, hanem Yammy rendelkezik ezzel az egyedi tulajdonsággal, hogy képes erősebbé válni egy időre.
És nagyon sajnálja, hogy csak néhány izére kénytelen elpazarolni ezt.  :D
Ez is azt bizonyítja, hogy a mostani erő eléréséhez alaposan fel kell készülnie Yammynak, mert miután elhasználja, akkor legyengül.

Halibel pedig a fejezet végén tényleg releaseselni próbál, de megszakítják.

SaiyaGin

A zabálás+alvás kombóval valamennyire talán értelmesebb a dolog, de azért még így is  :lame: