Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

blackronin

357: Barragan durva!  :whoah:
Hihetetlen, hogy mennyire király tud lenni egy karakter, ha jól megcsinálják.

Jó volt a fejezet, 3 espada képesség is volt benne.
De a legjobb... Soifon arcán a FÉLELEM. Ahogy Barragan mondta:
"Vicces, hogy a Shinigamik is félnek a haláltól."

Liquid Snake

Sztem kibaszott Lame volt ez a ch is xD Jó Barragan durva meg minden, de annyira könnyen játszadoznak már ezekkel a szerencsétlen testrészekkel, hogy hihetetlen. Valahogy nem lehet komolyan venni most azt, hogy Soifonnnak levágták az egyik kezét mert úgyis jön "valaki" és visszaregenerálja neki. Arról nem is beszélve ha félkézzel győzi le Barragant xD Már csak az lenne LAME-ebb a mostani helyzetnél...

Prof. William

Nem lenne rossz húzás kubotol ha az első 3 vagy leglább az első 2 espada túlérné a karakura beli csatát... Egész nagy arcok...

Bankaiban visszaregenerálódnak a sebek + vesztett testrészek? Úgy rémlik nem. Csak az espadák gyógyulnak fel releasekor. Ebben az esetben elég nagy gázban van Soi.

NLZ

Ha elporlad a karban a csontokon kívül minden, akkor mi tartja össze a csontokat? :D
[reserved]

Bishop

Porcok?
Soifonnak jól áll a fél kar, Shukaku valaki? :D Amugy is ha logikusan gondolkozunk a shinigamik nem öregednek mivel halhatatlanok, akkor meg hogy lehet hatással rá Barragan? 2000 év mulva is ugyanolyannak kéne lennie Soifon karjanak.

Chronus

Quote from: Bishop on 2009-05-14, 13:09:22
Porcok?
Soifonnak jól áll a fél kar, Shukaku valaki? :D Amugy is ha logikusan gondolkozunk a shinigamik nem öregednek mivel halhatatlanok, akkor meg hogy lehet hatással rá Barragan? 2000 év mulva is ugyanolyannak kéne lennie Soifon karjanak.

Öregednek csak baszottlassan. Halnak meg természetes halálban is.

Member

Gondolom Yama is öregedett, hiába a régi medve, és a vitality-je sem éppen 100%.
Amúgy onnantól felesleges félteni bárkit is, hogy Orihime vissza tud akár a halálból is hozni. Igazán durva lenne, ha pár espada feléledne így is lehetne megen leverni őket. :p

Amúgy most hogy lesz? Lezúzzák 2-3-at, akkor jöhet 0-1?

Dreamcleaver

Kezdjük ott, hogy Aizen eleve kudarcra van ítélve, mert nem az ő oldalán áll Kenpachi. Innentől kezdve ez már egy lejátszott játszma.  :D

Barragan Vs Kenpachi:

Barra: Rot and shatter to pieces shinigami!
Ken-chan: Oh man...looks like I have to put some effort into it this time.
*Ken-chan strikes, Barra dies.*

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quiz
Ez... Érdekes. Szerintem csak az ő válaszait nem nyomtam.

KeLa

"You are the 9th Espada, Arroniro! You're tricky and Deceithful. You know how to get into the minds of others"

Ez így nagyon szépen hangzik, nem igaz? ^^"

Én

Én jami lettem :S
Pedig nem is nagydarabot írtam :S
4000. post :S

Member

Én tervezős-szórakozós köcsög akartam lenni, nem egy jószívű emo... :bruhuhu:

Bishop

hát,ez sem ép rám jellemző, de Noitorat bírtam szal, nem rossz ^^"

LuckyDingo

Ehh...
You are the 8th Espada, Grantz! You're smart, loyal to those who "command you" tend to see others as "tools".

:lol:

Junchi

Wow, Áronka lettem én is o.O

Well, c'est la vie :3

Chronus

Stark, Barragan és Zomali nincs benne. Valószínűleg ezt még a a teljes lista ismerete nélkül írták.

Member

Vagy csak a többi nem érdekelte. A "melyik vallás illik hozzád a legjobban"-ból sem hinném, hogy azért hiányzik egy rakás, mert a megalakulásuk előtt készült a quiz. ::)

Btw. reggel óta magolom, hogy Aaroniero Aarruruerie, már kezdem folyékonyan kimondani. :D

SaiyaGin

Quote from: Member on 2009-05-18, 12:22:50
Btw. reggel óta magolom, hogy Aaroniero Aarruruerie, már kezdem folyékonyan kimondani. :D

Én már rég feladtam. :D

Bicskei

You are the former 6th Espada, Luppi! You speak your mind and tend to underestimate your enemies (Which, in turn, leads you into bad places)
Ultras liberi

Liquid Snake

You are Noitora! You're sadistic and cocky. You tend to see yourself as superior.....

Nihilus

You are the (current) 6th Espada, Grimmjow! You are tough, confident, and far from loyal.

Member

http://www.theotaku.com/quizzes/view/1896/which_espada_member_are_you%3F

Ez már egy fokkal jobb, és legalább a kérdésekre adható válaszok nem árulják el az eredményt. De akkor nem tudom, mi alapján számol. :D

LuckyDingo

Nem komálom, de legalább brutál lettem. XD

Chronus

chilip

hmm.... :D simán Halibel-re mentem a válaszaimmal :D

Dreamcleaver

aham...nem tudom a reliant meg a tormenting honnan jött, mert a válaszaimból tuti nem. Állatnak bejelötlem a Raven-t meg a Chameleon-t, szal az alakváltás gondolom onnan.

De legalább végtelen potenciálom van, csak ki ne nyírjanak közben...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Liquid Snake

Lol, Halibel lettem, igaz nemtom miért, mind1.

Bishop

Bá ez de szar :__devil:
A leg béke szeretőbb nyugodt alakot próbáltam kihozni /facepalm

SaiyaGin