Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

Zen

Hát remélem h ezt a személyiséget csak alkalmi viccnek szánta az alkotó.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

KeLa

A többi karakter is ilyen szokott lenni néha... szerintem nem fogok csalódni benne :D

LuckyDingo

Mellesleg szólnék, hogy ez a csaj nem Nemesis Q, csak a "programozója" XDDD
És a személyiség témához meg csak ennyit tennék: http://www.onemanga.com/Psyren/1/39/
A kérdések szerintem simán illenek a csaj jelenlegi személyiségéhez.
Egyébként valszeg komoly lesz, és néha-néha áttér a komolytalan énjéhez :)

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2009-08-02, 20:41:08
+1, ezt már igazán megtanulhatnánk és túlléphetnénk rajta. Köv részben valsz kiderül, hogy ki ő és mi a neve.
[reserved]

Zen

Quote from: NLZ on 2009-08-03, 00:40:56
+1, ezt már igazán megtanulhatnánk és túlléphetnénk rajta. Köv részben valsz kiderül, hogy ki ő és mi a neve.
Valahogy hívni kell, és tökmindegy h Nudi Néni a beceneve v Nemesis Q.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

És a személyiség témához meg csak ennyit tennék: http://www.onemanga.com/Psyren/1/39/
Pár oldallal arrébbit kellett volna linkelni, az egyértelműbbé teszi, hogy miért is mondta ezt a csaj most: http://www.onemanga.com/Psyren/1/42/
Ez már egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. :)
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-08-03, 17:19:39
Pár oldallal arrébbit kellett volna linkelni, az egyértelműbbé teszi, hogy miért is mondta ezt a csaj most: http://www.onemanga.com/Psyren/1/42/
Ez már egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. :)
Igazából én az egész telefonos jelenetre gondoltam XD De lusta voltam mindet belinkelni. :P

LuckyDingo

Hmm.. most kicsit csalódtam. Aszittem valami hatalmas világmegváltó dolog lesz ebből a Nemesis Q-s dologból. :S

KeLa

Az unalmas lett volna xD... De így...szal egy laza mosollyal kijelenti h szarik a világra :angyali:

Azt viszont nem tudom h így mi lesz ebből, de remélem nem az h a végén jófiúvá verik és a szeretet és barátság erejével győzedelmeskednek ::)
Az tényleg szar lenne...

NLZ

Persze, sejthető volt, hogy egy mentálisan rozzant nővel van dolgunk, de ez a tesócucc nagy facepalmu.
[reserved]

chilip

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Oboro az állat :D húbazz milyen erős lett  :whoah: volt további magyarázat is, Nemesis Q-s csaj viselkedésére is valamicske, jó chapter volt :)

Zen

Oboro, ouch. :D
&fmt=1

LuckyDingo

Ehh... nem kis sokkot kaphatott XD Jó mondjuk érthető, ő full egyedül maradt :)

NLZ

Blueberry muffin, etc. Ez is kezd idióta lenni, mint a WSJ nagyja.
[reserved]

Zen

Quote from: NLZ on 2009-09-20, 01:30:44
Az, feltűnt az embereknek h 10 napig hiányzottak a kölkök, énse láttam még ekkora marhaságot.
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2009-09-20, 01:52:16
Az, feltűnt az embereknek h 10 napig hiányzottak a kölkök, énse láttam még ekkora marhaságot.
Meg mi ez a titokzatos apuka? :facepalm:
[reserved]

chilip

az tűnt fel nekik hogy oboro eltűnt (híresség), aztán ageha-t is meglátták a felvételeken a repteren. bezzeg a többiek nem voltak rajta így a hírverés oda nem jutott el.

Zen

Quote from: chilip on 2009-09-20, 11:01:13

az tűnt fel nekik hogy oboro eltűnt (híresség), aztán ageha-t is meglátták a felvételeken a repteren. bezzeg a többiek nem voltak rajta így a hírverés oda nem jutott el.
Vagy csak nem mutatták.
&fmt=1

KeLa

Mivel Hiryuu, Kabuto és Amamiya nem voltak ott a repülőtéren, nem is lehettek rajta a videón, így az eltűnésükről sem tudhattak sokan. Hiryuu faterja is csak abból sejthette h a fia eltűnésének lehet ehhez vmi köze Ageha-hoz h szerinte kb akkor tűnt el ő is.

chilip

[spoiler=ch88]van egy olyan érzésem hogy ageha apjának köze van a wise-hoz  :zomg:[/spoiler]

KeLa

Lehetséges, de az biztos h tud valamit. Már az se lepne meg ha tényleg lenne vmi képessége...

Zen

Szegény Marie. :lol:
Legalább már tudjuk Ageha miért jó bunyós. :D
&fmt=1

NLZ

Mér szegény? Jó úgy, ahogy van. :D
[reserved]

LuckyDingo

Hümmhümmhümm.. [spoiler]Amamiya Skizo és az inner hollowja /nem hagyhattam ki.. XD/ ELég elszánt, hogy átvegye az irányítást :O[/spoiler]
A medencés jelenet meg lol :)

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-03, 15:45:31
[spoiler]Amamiya Skizo és az inner hollowja /nem hagyhattam ki.. XD/ ELég elszánt, hogy átvegye az irányítást :O[/spoiler]
LOL, nekem is az jutott eszembe :D
De remélem ezt most félreteszik, ez a Tora aniki kis csapata & Junas most jobban érdekel x)

chilip

belső hollowja mindenkinek van, avatar of psi szóval...

KeLa

De ő jófejnek tűnik... gondolom Asagaé vmi sárkányszerűség, Agehaé meg... passz, de biztos valami fekete :smile:

LuckyDingo

Noh feltűnt pár ismerős arc a jövőből :D[spoiler] Junas egy állat... a kiscsaj meg még állatabb XD Ez a Creator képesség elég durva.. amúgy jól emlékszem, hogy ő is Star Commander lesz majd? :O[/spoiler]

edit.. jah.. jól emlékeztem XD
[spoiler]http://www.onemanga.com/Psyren/44/017/[/spoiler]

LuckyDingo

Hohoho.. :D[spoiler] Jó kis fájtot nyomott Tora meg Junas.. és még nincs vége ^^[/spoiler]

Zen

Örülnék ha sikerülne "megmenteni" a kislányt végül.
&fmt=1