Általános kérdések

Started by belldandy, 2003-10-18, 17:10:20

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Moha on 2009-10-04, 22:39:40
Jó, hát én abból indultam ki, hogy itthon mi 5-en naponta másfél-két kiló kenyeret simán elpusztítunk... :haha:
Oké, akkor legyen két emberes az a kenyér. :P

Hja, akinek telik rá. :_piszka:

Kuroi Tenshi

Quote from: Marfy on 2009-10-04, 20:55:35
Nekünk Hausmesiter kenyérsütőnk van 75 dekás kenyeret lehet vele csinálni, de csak dagasztásra is kiválóan alkalmas.
A lapát benne marad a tésztában azt utólag ki kivenni.

Pontosan ugyanilyen van nálunk is; az evvel készített
kenyér finomabb és olcsóbb, mint a boltban kapható,
de kb negyed óra összekészíteni, 2.5 órát dagaszt-
süt, aztán még tíz perc kiszedni a forró kenyérből a
lapátokat, mi pedig ennél lustábbak vagyunk ^^"
Meg nagy darab, sok helyet foglal, és az elég szűk
spájzba már nem fért el, ezért most a telken van.

Marfy

Quote from: Marfy on 2009-10-04, 20:28:21
Sziasztok!

Nem igazán tudom ezt hova kellene írni, úgyhogy itt kérdezem :).

Melyik animeből való az alábbi gif?

Közben kiderült:

Tokyo Mew Mew

Kvikveg

Kb mennyi a realis ar a lakotelepi futotestem hoszabalyozojanak lecserelesere? Ok hozzak a tekergetnivalo hoszabalyzot is. Nem akarom, hogy atverjenek.
A terepszemle es felmeres ingyenes.
Valami also es felsot akarnak cserelni, 6000 anyag es 8000 munkadij??!
Es delre jonnek, aaa.
edit: mar nem jonnek delre. Phew.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Sokkal olcsóbban nem hiszem, hogy más megcsinálja. Elég macerás munka, mert valahol el kell zárni a vizet, ami a radiátroba megy. Mondjuk a 6k-s szelepet kicsit drágának találom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Az ketto szelep, egy alulra, egy felulre.
Ok, koszi.
Ha mas szinten tud valamit, johet meg info, ket hetig tuti nem lesz semmi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

MB

Ha termofejes teljesen korrekt a 6000, sőt talán még engedmény is van rajta.

Moha

Budapestieket kérdezném, akik járnak kocsival: A kongresszusi központ közelében van olyan parkoló, ahol szombat este jó eséllyel helyet is találok és ingyen tudok parkolni?

Nakedape

Quote from: Moha on 2009-10-15, 17:01:09
Budapestieket kérdezném, akik járnak kocsival: A kongresszusi központ közelében van olyan parkoló, ahol szombat este jó eséllyel helyet is találok és ingyen tudok parkolni?
hát előtte pont van egy parkoló, de nem tudom, h oda bemehetsz-e, vagy milyen (rég néztem), a környéke már fizetős, mellékutcákban odébb a hegyen tudsz  max sztem
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Nakedape on 2009-10-15, 17:08:57
a környéke már fizetős
Szombat este is? Ugyanis 8 órára megyek egy koncertre és mivel még aznap haza is kell indulnom, kénytelen vagyok kocsival menni, mert vonat már nem volna hazafelé...

Cobra

Szombaton arrafelé nem kell fizetni, viszont nem nagyon fogsz 2km-es körzetben parkolóhelyet találni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

Az a terület az általános szabályok szerint számítódik, azaz csak munkanapokon 6-18 között kell fizetni a parkolásért. (a speciális kivételeknél ez 8-20 óra, vagy néhol minden nap és 24 óra (pl. Vár, Margitsziget))

Egyébként a díjakról itt van térkép, címkeresővel.
"I wish I could, but I don't want to."

Draconire

2009-es KRESZ vizsgakérdéseket keresek, halp. (.exe, .pdf, .doc, .txt, .swf, .stb -bármiben jó)

Moha

Anyámat lefotózták a sünök egy lámpánál, már épp a pirosba csúszott bele (olyan helyen, ahol elég rövid ideig sárga, mielőtt pirosra váltana). Megjött a csekk...
5000-ért lehetne fellebbezni. Szerintetek érdemes, kaphatunk-e enyhítést vagy legalább részletfizetést, vagy inkább nyeljük le a békát?

Fazék

Quote from: Moha on 2009-10-23, 14:43:27
Anyámat lefotózták a sünök egy lámpánál, már épp a pirosba csúszott bele (olyan helyen, ahol elég rövid ideig sárga, mielőtt pirosra váltana). Megjött a csekk...
5000-ért lehetne fellebbezni. Szerintetek érdemes, kaphatunk-e enyhítést vagy legalább részletfizetést, vagy inkább nyeljük le a békát?
ha még nem volt hasonló kihágása, akkor sztem simán megéri enyhítésért folyamodni, vagy részletfizetésért

Moha

Quote from: Fazék on 2009-10-23, 15:05:14
ha még nem volt hasonló kihágása, akkor sztem simán megéri enyhítésért folyamodni, vagy részletfizetésért
Első eset, nem szokott szabálytalankodni. Szóval akkor érdemes megpróbálni. Oké. Kicsit nehéz lenne most egyben kiköhögni az egészet...

Nakedape

Quote from: Moha on 2009-10-23, 15:09:09
Quote from: Fazék on 2009-10-23, 15:05:14
Első eset, nem szokott szabálytalankodni. Szóval akkor érdemes megpróbálni. Oké. Kicsit nehéz lenne most egyben kiköhögni az egészet...
részletet fizetést sztem simán lehet anyagi helyzetre hivatkozva is kérni, nekem egy balesetem volt, amire fizetnem kellett megadták 6 részletre

Kuroi Tenshi

Quote from: Draconire on 2009-10-23, 12:57:26
2009-es KRESZ vizsgakérdéseket keresek, halp. (.exe, .pdf, .doc, .txt, .swf, .stb -bármiben jó)

~2006-/07-es tesztprogram, valahol cd-n kallódik, ha az is jó,
akkor nekiállok megkeresni.

Draconire

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-10-23, 17:15:39
Quote from: Draconire on 2009-10-23, 12:57:26

~2006-/07-es tesztprogram, valahol cd-n kallódik, ha az is jó,
akkor nekiállok megkeresni.

Ha nagyon nem más akkor jöhet.  :merci:

SaiyaGin

Ismertek-e ingyenes, online, angol-magyar, vízépítési szakszótárt?

Damnatus

A Fruits Basket OST-jét keresem, tud adni vki linket? Előre is köszi! :)

Member

Hali,
Egyik kedves tanárom kérdezi, hogy vannak-e még hasonló lehetősséggel bíró ilyen ismerkedős harcmentes világok, mint a second life? Sajnos ebben én annyira nem vagyok otthon, és nekem is jó volna, ha tudnék érdemi választ adni. :D

Moha

Quote from: Damnatus on 2009-11-05, 08:42:06
Erre gondolsz?

Damnatus

Quote from: Moha on 2009-11-05, 13:58:24
Quote from: Damnatus on 2009-11-05, 08:42:06
Erre gondolsz?
Igen, köszönöm! :)

kenny

Hi kenny93,

Welcome to AniDB.

The official AniDB homepage is:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl

The AniDB forum can be found at:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=forum

You've been registered as follows.

User: kenny93
Mail: olskenny@freemail.hu

!! ALWAYS KEEP YOUR EMAIL ADDRESS UP TO DATE !!!
We will not be able to assist you if you forget your password and the email address
assigned to your account is no longer valid!
!! ALWAYS KEEP YOUR EMAIL ADDRESS UP TO DATE !!!

hol itt az aktiváló link? :DDDDDDDDD

ACCOUNT IS NOT ACTIVATED!
NOTE

You need to activate your account before you can use it.
When you signed up AniDB sent you an activation email, it contains an activation link
which you need to open in your browser in order to activate your account.

If you haven't received the activation email please check your spamfolder.
You can also request a new activation email to be send and change the email address for your account.

ezaz szeretlek anidb :p

Moha

Quote from: kenny on 2009-11-05, 17:29:37
hol itt az aktiváló link? :DDDDDDDDD
If you haven't received the activation email please check your spamfolder.
You can also request a new activation email to be send and change the email address for your account.
Javaslom kövesd az utasításokat... azaz, nézd meg, nem a leveleződ szűrte-e ki az emailt, ha nem, akkor kérj egy új aktiváló emailt.

Ja, és ennek a kérdésnek fölösleges volt új topicot létrehozni... :ejj:

Kvikveg

Valaki mondja mar meg, hogy a napidij az plusz penz, es melle ugyanazt a szokasos fizetest kapom, vagy kvazi ilyenkor euroban adjak a fizetesem egy reszet.

Nakedape

elvileg   a napidíj az plusz

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-11-09, 21:10:08
Akkor rohadtul nem ertem. Ket havi nettom kozott a banki kivonat bejovo alapjan eleg durva kulonbseg van. Pedig nem valtozott negativan a fizetesem. Asszem holnap lesz egy elbeszelgetesem az ugyintezonkkel, hogy wtf.  :ejj:

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-11-09, 22:37:58
Quote from: Nakedape on 2009-11-09, 21:10:08
Akkor rohadtul nem ertem. Ket havi nettom kozott a banki kivonat bejovo alapjan eleg durva kulonbseg van. Pedig nem valtozott negativan a fizetesem. Asszem holnap lesz egy elbeszelgetesem az ugyintezonkkel, hogy wtf.  :ejj:
hhm , persze gondlom  ha másképp akarják másképp van, finoman érdeklődd először, illetve lehet, hogy ugye itthin órabérben amit nem voltál azt  nem  adják oda mégis,. szóval kérdezd mg őket és szurkolunk, h kapj még pénzt :D